Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Skycop.com, UAB

Atsiliepimai apie Skycop.com, UAB

Aplenkite šią įmonę. Pasirašant su jais sutartį, t.y. sutinkant su jų sąlygomis - perleidžiate savo nuosavybės teisę į kompensaciją. Po ilgų susirašinėjimų Skycop patvirtino man, kad gavo kompensaciją, bet man neperveda ir į laiškus nebeatsakinėja. Kreipiausi į Skycop, kad padėtų man gauti kompensaciją už skrydžio vėlavimą, o pasirodo ši įmonė tiesiog pasisavina gautas kompensacijas ir neplanuoja pervesti klientui jo dalies...

Pretenzija #5e2a1ede metus laiko nera jokio atsakymo. I rašomus laiskus neatsako. Nerekomenduoju

Pretenzijoje aiškiai nurodžiau - savo kelionės tikslą pasiekiau 6 valandom vėliau nei buvo suplanuota. Na ir ką, pretenzija atmesta, dėl nepakankamos vėlavimo trukmės. (Tikriausiai labai prastas AI programas naudojate:))
      Išmokit skaityti laiškus, pretenzijas ir visus prisegtus įrodymų dokumentus. Apgailėtina, šitokia reklama, bet rezultato - 0.

Apeikit šia įmonė ir kreipkites į kitas įmones. Į laiskus neatsakei, neprisiskambinsi.

Nesirinkite šitos įmonės ir jų teikiamų paslaugų.
      Komunikacija 0 lygio. Turėjau 2 atvejus kai skrydžiai vėlavo. Vienas atvejis buvo atiduotas administruot Skycop, o kitas jų konkurentams. Iš Skycop nieko nesulauksi, o kiti jau senai išmokėjo, nors abu skrydžiai buvo panašiu laiku.

Jokiu būdu neprasidėkite su šia sukčių kompanija:
      1.Tik pasirašius reikalavimo perleidimo sutartį ir perdavus įgaliojimą bei kitus dokumentus, sužinai, kad net 44 proc.kompensacijos sumos Skycop pasiliks sau komisinių.
      2. Jokio tolesnio bendravimo po reikalavimo perleidimo: į el.laiškus neatsakinėja, į tel. skambučius neatsiliepia, į perspėjimą, kad skolos išieškojimas bus perduotas skolos išieškojimo agentūrai, kadangi iš oro kompanijos kompensacijos pinigus gavo daugiau kaip prieš pusę metų, nekreipia dėmesio.
      3. Tik perdavus visus dokumentus skolos išieškojimo agentūrai CONEX, Skycop pinigus grąžino man per dieną.

Mindaugas
      Zenonas

Būtų puiku jeigu pasidalintumėt kaip sužinoti, kad avialinijos jiems jau išmokėjo pinigus. Visai geras patarimas kreiptis į skolų išieškojimą.

Kodėl jokiu būdu nereikia turėti reikalų su Skycop: https://open.substack.com/pub/evaldascinga/p/kodel-jokiu-budu-nereikia-tureti

NEREKOMENDUOJU

Meluoja, kad išmoka bus išmokėta iki 12.31 d., jokios reakcijos, jokių atsakymų.
      Kaip suprantu visi papuolame į tokią situaciją tai tokiu atveju teks kreiptis į vartotojų teises.
      Neapsigaukit ir nesinaudokit šios įmonės paslaugomis.

Ši kompanija daugiau nei pusmeti tvarkiusi mūsų vėluoti skrydžio kompensacija, ją gavo, bet mums jos 2 mėnesiai kaip nesiteikia išmokėti, į laiškus neatsako, vilkina mūsų pinigų išmokėjima. Labai nepatikima kompanija ir jos paslaugos. Esame apgauti, negauname jokių pinigų nors jie patvirtino, kad juos yra gave

Skolų pirkimas ir išieškojimas CONLEX.LT
      Aurelija

Susisiekite, išieškosime.

2024-07-22 skrydis vėlavo 5h, užpildžiau užklausą kompensacijai, jokių naujienų apart automatinių laiškų, kad "stengiamės" Nu blogesnio aptarnavimo ir būti negali, niekam nerekomenduoju.

# 8d651a2c ismokos laukiu nuo liepos menesio, neiseina su jais susisiekti. Skrydis stipriai velavo, kolegos kreipesi i konkurentus ir jau atgavo kompensacijas. kreipsiuosi i vartotoju teises. Nepasitikekite

Pats prasčiausias pasirinkimas, jei norite kreiptis del kompensacijos už pavėluotą, atidėtą ar kitaip sugadintą skrydį. Kreipiausi į šią įmonę dėl atšaukto wizzair skrydžio. Pati avialinija pareiškė, jog skrydis buvo atšauktas dėl prastų oro sąlygų nepaisant, kad skrydis vėlavo nemažai ir buvo atidedamas tol, kol pradėjo snigti, kad turėtų pasiteisinimą. Juokingiausia, kad kol važiavom namo, matėm besileidžiančius kitų avialinijų lėktuvus. Kreipiausi į skycop dėl kompensacijos, bet gavau atsakymą, kad skrydis buvo atšauktas dėl prastų oro sąlygų. Žinoma, aš nenuleidau rankų ir kreipiausi flyhjelp, kurie išieškojo pinigus ir grąžino nemenką dalį to ką praradau.

Nerekomenduoju. Per trejus metu nieko neišieškojo ir nieko negrąžino. Galiausiai gavau laišką, kad negali padėti. Manau sau pasisavina pinigus.
      Laiko gaišimas, nepatikima kontora

25m07m4n, buvo 8 valandom atid4tas skrydis į Egiptą. Tą pati mėn. kreipėmes į Skycop. Pirmas atsakymas buvo, , kad per 30 kalendorinių d. aviakompanija turi atsakyti. Jau spalis, bet jokio atsakymo iš skycop. Jau N laišku rašėm, net automatinio atsakymo

Nerekomenduoju, jau beveik metai laiko, kaip bando sugražinti pinigus.Galimai siunčia automatinius laiškus, o rezultato per tiek laiko jokio.Paskaičiavus kompencasiją turėčiau gauti 1200e, pusę sumos pasiima ši įmonė už “darbą”. Jokio informatyvumo, tik vyksta procesas ir laukite :)

Pagal savo patirtį galiu pasakyti, kad tai tik reklama. Realiai jie siuntinėja galimai automatinius elektroninius laiškus ir daugiau jokio progreso. Manau kad tai tik apsišaukėliai. Jeigu yra paprastas atvejis, tai reikia kreiptis tiesiogiai į avialinijas, arba į vartotojų teises ginančią instituciją. Jeigu sudėtinga situacija tai tuomet ieškokite rimtos įmonės, kuri realiai dirba arba rimto teisininko. Iš šitos įmoniukės, tai manau kad, , padės, , bet pinigų tikrai nemokės....

Julius

Juliau,

apgailestaujame, kad nepavyko užtikrinti sklandaus pretenzijos nagrinėjimo proceso. Prašome tiesiogiai susisiekti su savo pretenzijos administratoriumi atsakant į paskutinį gautą laišką iš „Skycop“ arba su mūsų klientų aptarnavimo komanda [email protected]. Mes norime jums padėti, tad kuo daugiau informacijos pateiksite, tuo geriau.

Linkime jums gražios dienos ir saugių bei sklandžių skrydžių ateityje.

„Skycop“ komanda

Jokiais budais nesikreipkite i sita imone, likau apgautas (reklamos auka), skridome su zmona Split-Warsawa lektuvas velavo 9h, ji kreipesi per lenkiska imone as per skycop, ji pinigus atgavo as ne.

Antonas

Antonai,

apgailetaujame už susiklosčiusią situaciją ir uždelstą kompensacijos išmokėjimą, tačiau peržiūrėję jūsų pretenziją matome, jog paskutinį kartą laišką jums siuntėme dar sausio mėn. su prašymu pateikti trūkstamą banko sąskaitos informaciją.

Jei turite klausimų, kviečiame susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda [email protected].

Linkime jums sklandžių skrydžių!

„Skycop“ komanda

2 metai, ir nesimato galo. NEREKOMENDUOJU NIEKAM ŠIOS KOMPANIJOS!!!!!

Rimantas

Sveiki, Rimantai,

suprantame jūsų nepasitenkinimą užsitęsus pretenzijos nagrinėjimo procesui. Mūsų komanda atidžiai peržiūri kiekvieną atvejį, o kadangi šiuo metu pretenzijų dėl kompensacijų kiekis yra išaugęs, procesas gali šiek tiek užtrukti.

Primename, kad į visus kilusius klausimus gali atsakyti mūsų klientų aptarnavimo komanda [email protected] arba jūsų pretenzijos administratorius, su kuriuo susisiekti galite tiesiog atsakydami į paskutinį jums siųstą el. laišką.

Linkime jums gražios dienos ir saugių skrydžių! Tikimės, jog pretenziją dėl kompensacijos išspręsti pavyks artimiausiu metu.

„Skycop“ komanda

Nerekomenduoju, jau metai laiko kaip laukiu ismokos, taciau gaunu tik automatinius emailus ir “kova tesiama”. Kiti skride tuo paciu skrydziu seniai gavo kompensacija ir pamirso, taciau buvo kreiptasi i kita imone. Gaila nepasiskaiciau komentaru anksciau pries kreipdamasi i sia imone.

Sveiki, Ugne,

apgailestaujame dėl užtrukusio pretenzijos nagrinėjimo proceso. Šiuo metu su jūsų pretenzija dirba teisininkai būtent dėl to, jog oro linijos nesutinka mokėti kompensacijos, nors kiti keleiviai, skridę tuo pačiu reisiu, ją jau atgavo.

Kaip žinoma, teisiniai procesai užtrunka, tad prašome jūsų dar šiek tiek kantrybės, o jei turite bet kokių klausimų, į juos mielai atsakys jūsų pretenzijos administratorius - tiesiog atsakykite į paskutinį jums siųstą el. laišką.

„Skycop“ komanda

Nesikreipkit į šitą įmonę, kuri tik rašo automatinius laiškus. Už 2024 metų skrydį, kuris vėlavo skycop neišmoka išmokos, nors susisiekėme tiesiogiai su avialinijomis ir mus patikino, kad šių metų liepos mėnesį kompensacija skycop kompanijai buvo pervesta, tik kažkodėl labai ilgai jos mums nepavyksta pervest. Buvo rašyti laiškai, bet automatinis atsakas vienas ir tas pats. Plius nepasikuklina nusiskaičiuoti sau 200 eurų "Tarpininkavimo mokesčio". VISIŠKAI NEREKOMENDUOJU!!!

Dovydas

Dovydai,

atsiprašome už sukeltus nepatogumus. Jei turite įrodymų, kuriuose oro linijų bendrovė teigia pervedusi kompensaciją „Skycop“, būtinai jais pasidalinkite su mumis - tai padės greičiau išsiprašyti kompensacijos iš pačių oro linijų. Būna, jog oro linijos tik teigia tai padariusios, o tada vėluoja kompensacijas išmokėti mums, kad galėtume jas pervesti savo klientams.

Tikimės, jog nesklandumus pavyks kuo greičiau išspręsti.

Linkime jums gražios dienos ir saugių skrydžių ateityje!

„Skycop“ komanda

NERKOMENDUOJU! Skridau su draugais į Egiptą, draugai kreipėsi į konkurentus - išmoką gavo po 4 mėnesių. Pas mane praėjo jau 8 mėnesiai, siunčia automatinius laiškus, kad vyksta teismo procesas. Visiška nesąmonė - nerekomenduosju.

Valentin

Sveiki, Valentin,

Gal galėtumėte pasidalinti savo pretenzijos ID numeriu? Jis padėtų mums greičiau identifikuoti jūsų pretenziją ir pateikti naujausią informaciją apie jos statusą.

Taip pat galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda [email protected].

Apgailestaujame, kad pretenzijos nagrinėjimo procesas užtruko. Tikimės, jog ją pavyks išspręsti kuo greičiau.

„Skycop“ komanda

Skycop žada viską padaryti už tave - kaip kokia teisinė pasaka. Įvedi skrydžio duomenis, įkeli bilietą, dar kokius 7 dokumentus, įrodymus, kad iš tiesų egzistuoji. Sistemoje rašo: „Tikėtina kompensacija - 400 €“. Po savaitės - tyla. Po mėnesio - automatinis laiškas: „Aviakompanija atsisako. Mes ginčysimės toliau!“
      Po dar dviejų mėnesių - „byla nagrinėjama“.
      Po pusmečio - „jūsų atveju vis dar dirbama“.
      Po metų - „kompensacija neįmanoma, bet dėkojame, kad naudojatės mūsų paslaugomis“.
      Tada supranti - jiems tavo byla nerūpi. Jeigu kompensacija ir išmokama - Skycop pasiima apie 35% už „sunkų darbą“.

Arvydas

Sveiki, Arvydai,

apgailestaujame, jog mums nepavyko jums atgauti kompensacijos iš oro linijų už sutrikdytą skrydį. Taip, pretenzijos nagrinėjimo procesas užtrunka, jis susideda iš daugybės etapų, tad kartais nutinka ir taip, jog tik vėlesniame etape paaiškėja, jog kompensacijos išsireikalauti nepavyks.

Jei turite bet kokių klausimų, susijusių su savo pretenzija, būtinai susisiekite su savo pretenzijos administratoriumi - tiesiog atsakykite į paskutinį iš „Skycop“ gautą laišką.

„Skycop“ komanda

Pretenzija pateikta 2023-04-07. Jokio atsako, progreso bylos eigoje ir jokios komunikacijos iš Skycop darbuotojų. Labai panašu į "legalų" sukčiavimą, schema stadartinė, žmonės taip ir neatgauna pinigų. Tiesiog labai keista, kad tokios parazituojančios kitų sąskaita įmonės egzistuoja. Išvada - patiems ieškoti kompensacijos, tiesiogiai kreipiantis į oro linijas, aplenkiant šią neįgalią įmonę. Šiaip reikia viešai skleisti žinią apie Skycop veiklą.

Oksana

Oksana,

suprantame jūsų nepasitenkinimą užtrukusiu pretenzijos nagrinėjimo procesu. Kiekvienam sutrikdyto skyrdžio atvejui mūsų komanda skiria itin daug dėmesio, tad tikrai bus padaryta viskas, kas įmanoma, jog kompensacija jus pasiektų.

Apie jūsų atvejį informavome pretenzijos administratorių, kuris jus informuos apie progresą. Apgailestaujame, jog procesas užtruko, tačiau prašome jūsų šiek tiek kantrybės.

„Skycop“ komanda

3, 5 m. ir jokio progreso, skrydis vėlavo apie 10 val., gailiuosi, kad pati asmeniškai nesikreipiau į oro linijas, nes čia ne įmonė, o tiesiog manipuliacijos. Atsakymus duoda tik tada, kai užklausi, o paskutinis atsakymas iš viso topinis: “kompensacija Jums priklausytų <…> deja, įstatymų apribojimai mums neleidžia kreiptis į teismą”.
      Apeikite šią įmonę, net neabejoju, kad savarankiškai išsispręsite kompensacijų klausimą greičiau.

Viltė

Sveiki, Vilte,

apgailestaujame, kad nepavyko atgauti kompensacijos iš oro linijų bendrovės. Mūsų komanda drauge su teisininkais darė viską, kad kompensacija už patirtus nesklandumus jus pasiektų, tačiau pastarųjų vertinimu, galimybės imtis tolesnių veiksmų nebuvo - galiojo tam tikri teisiniai apribojimai.

Taip pat norime pabrėžti, kad nuo skrydžio datos jau buvo praėję daugiau nei dveji metai, todėl neturime galimybės kreiptis į kitus teisininkus ar tęsti bylos nagrinėjimą teisiniu keliu.

Tikimės, jog daugiau kelionių nesklandumų nepatirsite. Linkime jums sklandžių ir saugių skrydžių!

„Skycop“ komanda

Nuo lapkričio mėnesio jokių žinių. Ne kartą bandžiau su Jūsų kompanija susisiekti, tačiau jokio atsakymo taip ir negaudavau, tik nulinius informacinius laiškus. Tai arba pradėkite reaguoti arba kreipsimės į atsakingas institucijas.

Martynas

Sveiki, Martynai,

Labai prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę (taip pat iš šlamšto (angl. spam) aplankalą), nes matome, jog paskutinį kartą apie pretenzijos statusą informuotas buvote balandį.

Taip pat primename, jog visuomet galite kreiptis į savo pretenzijos administratorių - tik atsakykite į paskutinį jums siųstą el. laišką!

Linkime jums sklandžių ir saugių skrydžių ateityje.

„Skycop“ komanda

Mano pretenzija Nr. 62231d0a pateikta buvo 2022.11.30 ir dar iki šiol neišmokėje išmokos. Patys blogiausi atsiliepimai apie šią įmonę.

Sveiki, Gabija,

apgailestaujame dėl užtrukusio pretenzijos dėl sutrikdyto skrydžio kompensacijos nagrinėjimo. Deja, oro linijų bendrovė nera linkusi maloniai bendrauti, tad ir kompensacijos išmokėjimo vis dar laukiame.

Tikėtina, kad būtent dėl užsitęsusių veiksmų iš oro linijų pusės, mūsų komanda imsis teisinių veiksmų. Nesijaudinkite, apie viską būsite informuota, o jūsų pretenzija tikrai neliks neišspręsta.

Linkime jums sklandžių ir saugių skrydžių!

„Skycop“ komanda

NEREKOMENDUOJU, aplenkit šia kompanija jau 1, 5 metų kaip nagrinėja pretenziją #37fb86f9 atsakymai banalus, turiu itarimą kad jie bando temti laiką ir naudotis visų besikreipusiūjų pinigais, planuoju kreiptis į vartotojų teises.

Kęstutis

Sveiki, Kęstuti,

apgailestaujame, kad nepavyko užtikrinti greito ir sklandaus kompensacijos už sutrikdytą skrydį pretenzijos išnagrinėjimo.

Kaip buvote informuotas, šiuo metu su jūsų pretenzija dirba teisininkai. Dėl įvairių su teisiniais reikalais susijusių dalykų, terminų, sutarčių patvirtinimų ir pan., šis procesas užtrunka. Jūsų pretenzija tikrai nepamiršta, tad vos tik sulauksime bet kokių žinių, būtinai jus informuosime.

Suprantame jūsų abejones, tačiau mūsų komanda iš visų jėgų stengiasi kuo greičiau išspręsti visas pretenzijas, tad prašome šiek tiek kantrybės.

Skycop

Gaila neperskaičiau šitų komentarus prieš pasinaudodamas šios įmonės paslaugomis, viskas ką rašo komentaruose tiesa. Įmonė pati neduoda jokios informacijos, atsako į laiškus labai abstrakčiai, ryškiai vilkina procesą. Kol kas iš jų kompensacijos dar neatgavau, bet kaip suprantu pagal žmonių atsiliepimus gal ir nesulauksiu. Siūlau rinkti kitas tokio tipo įmones, o geriausia pildyti skundą tiesiai paslaugos teikėjui.

Julius

Sveiki, Juliau,

apgailestaujame už patirtus nepatogumus laukiant kompensacijos. Mūsų komanda tikrai nepamiršo jūsų pretenzijos ir daro viską, kad kompensacija, kuri jums priklauso, jus pasiektų kuo greičiau. Deja, kartais tam kelią užkesta pačios oro linijos, nenorinčio sklandžiai bendrauti, arba užtrunkantys teisiniai procesai.

Jei galite, pasidalinkite savo pretenzijos ID numeriu. Jis bus perduotas mūsų komandos nariams, kurie peržiūrės pretenziją ir pasidalins naujausia informacija apie jos nagrinėjimo procesą.

Linkime geros dienos!

Skycop

Patariu niekam neskristi šitą kompanij.Sulužo lėktuvas, 8 val praleidome kitam oro uoste.Paskambinau dėl kompensacijos, pasakiau, kad su jumis vien problemos, numetė ragelį.

Vitalijus

Sveiki, Vitalijau,

sugedęs lėktuvas - tikrai nemaloni situacija, gerokai pakoregavusi jūsų kelionės planus. Apgailestaujame už sukeltus nepatogumus. Jei užpildėte pretenziją dėl suktrikdyto skrydžio, prašome pasidalinti savo pretenzijos numeriu, kuris padės greičiau aptikti jūsų pretenziją ir informuoti jus apie jos statusą.

Lauksime žinių iš jūsų!

„Skycop“ komanda

Tragedija. Skrydis vėlavo 2024-07-11. Jokio telefono pasiteirauti nėra. Į laiškus neatsako. Siunčia tik automatinius laiškus, kad "kovoja". Jokio feedback, jokio klientų aptarnavimo. Nerekomenduoju.

Sveiki,

kaip jau buvo minėta jums el. laiške, šiuo metu su pretenzija dirba mūsų teisininkai. Teisiniai procesai, dėl tam tikrų reikalavimų ir terminų, šiek tiek užtrunka. Nesijaudinkite, jūsų pretenzija nepamiršta - vos tik sužinosime daugiau informacijos apie jūsų pretenziją, tuoj pat ja pasidalinsime su jumis.

Į visus klausimus atsakysime el. paštu. Tiesiog atrašykite į paskutinį pretenzijos administratoriaus jums siųstą el. laišką.

„Skycop“ komanda

Kompensacijos laukiu jau 1, 5 metų po teismo sprendimo įsiteisinimo. "Skycop" piniginės kompensacijos neišmoka (įtariu pinigus pasisavino) maitina pažadais. Nors neturėčiau jiems aiškinti kaip dirbti, bet galėtų tam reikalui pajungti išieškojimo įmonę, ar antstolius.
      Jų atsakymai:
      Laba diena,

Ačiū už jūsų laišką.

Informuojame, kad kompensacijos už bylą nesame gavę. Su jūsų pretenzija vis dar dirba mūsų teisininkai ir, kaip minėjome anksčiau, negalime prognozuoti kiek laiko užtruks visas procesas.

Buvo pradėtas vykdymo procesas Vokietijoje (išieškoti nepavyko), tuomet kreipėmės į Lufthansos atstovus Lietuvoje. Šiandien (2025-02-13) pakartotinai pasikreipėme į Lufthansos atstovus Lietuvoje dėl negauto mokėjimo. Gavę atsakymą susisieksime su jumis.

Atsiprašome už užsitęsusį procesą.

Linkėjimai,

Ačiū už Jūsų laišką.

Galime Jus informuoti, jog priimtas sprendimas, kad byla laimėta.

Dėja Lufthansa oro linijos nevykdo savo įsipareigojimų, todėl...

Arturas

Sveiki, Artūrai,

apgailestaujame, kad jūsų pretenzijos nagrinėjimas užtruko. Šiuo metu su ja vis dar dirba mūsų teisininkai. Suprantame, jog tai kelia nerimą ir npatogumus, tačiau teisiniai reikalai visada užtrunka ilgiau.

Vos tik turėsime bet kokių žinių apie jūsų pretenziją dėl kompensacijos už sutrikdytą skrydį, būtinai jus informuosime - nežinioje nepaliksime.

„Skycop“ komanda

Gaila, kad zmones apgaudinejami ir ju pinigai kazkam nueina tiesiai i kisenes ???? tikiuosi bankrutuosite.

Gabija

Sveiki, Gabija,

apgailestaujame už sukeltus nepatogumus. Jūsų pretenzija buvo atšaukta per klaidą ir apie tai buvote informuota - jums išsiųstas el. laiškas siūlo iš naujo pradėti pretenzijos nagrinėjimą. Patikrinkite savo el. pašto dėžutę ir būtinai atsakykite į gautą žinutę.

Jei turite daugiau klausimų - drąsiai kreipkitės į savo pretenzijos administratorių. Tiesiog atsakykite į paskutinį jums siųstą laišką.

„Skycop“ komanda

Įmonė rašo, kad kad kompensacijos atgavimo procesas užtruks apie 12 savaičių. praėjo 15 savaičių ir gaunu tik žinutes į el. paštą; "nesijaudinkite, mes kovojame dėl jūsų pretenzijos". Visa "kova"-beverčių žinučių siuntinėjimas klientams. Kiti skridę keleiviai jau seniai gavo kompensaciją, o SKYCOP dar vis "kovoja". NEREKOMENDUOJU

Sveiki,

dėkojame, kad kreipėtės. Apgailestaujame dėl užtrukusio pretenzijos nagrinėjimo proceso. Gal galėtumėte pasidalinti savo pretenzijos ID numeriu? Taip ją greičiau rastume, o atidžiau panagrinėję galėtume pasidalinti informacija apie statusą.

Lauksime žinių.

„Skycop“ komanda

O ką reiškia "atidžiau"? Maniau, kad visus prašymus nagrinėjate vienodai.

Sveiki 2024 rupjūčio 4d skrydiz u Antaliją, skrydį atidėjo 7 val.kreipėmės i skycop, gavome atsakymą, kad mūsų pretenzija atmesta, kad dar sudarėme sutartį su oro skundas, bet mes ten nesikreipėme ir jie neturi mūsų duomenų, ką visą tai reiškia?

Sveiki, Alma,

gal galėtumėte pasidalinti savo pretenzijos, kurią atmetė „Skycop“, ID numeriu? Jis padės mus greičiau rasti jūsų pretenziją ir atlikti tyrimą, kas nutiko.

Lauksime jūsų žinių.

Sveiki, Alma,

Lauksime jūsų žinių.

„Skycop“ komanda

Operatyviai išsprendė nesusipratimą dėl kompensacijos išmokėjimo. Jau kitą dieną gavome kompensaciją.

Jolanta

Sveiki, Jolanta,

dėkojame už mūsų teikiamų paslaugų įvertinimą.

„Skycop“ komanda

Buvo pažeidžiant taisykles prieš 2 metus atšauktas skrydis. Skycop atstovaudama mane vis dar nesugebėjo atgauti pinigų. Nerekomanduoju

Mantas

Sveiki, Mantai,

labai apgailestaujame dėl užsidelsusio pretenzijos nagrinėjimo proceso. Ar galėtumėte pasidalinti savo pretenzijos ID numeriu? Jį turėdami galėsime greičiau surasti visą informaciją apie jūsų skrydį, kompnesacijos statusą ir kt. bei informuoti apie pretenzijos statusą.

Lauksime žinių!

„Skycop“ komanda

Oro linijos tragiškos!! Skridome 5h. Maisto jokio neturėjo. Vandens taip pat neturi parduoti.. Kažkoks kosmosas

Martyna

Sveiki, Martyna,

Apgailestaujame, kad kelionės metu patyrėte nesklandumų.

Norime priminti, kad „Skycop“ - ne oro linijų bendrovė ir jokios įtakos skrydžio metu lėktuvuose teikiamoms paslaugoms neturime.

Jei vis dėlto skrydis buvo sutrikdytas - jis vėlavo atvykti į nustatytą oro uostą - kviečiame užpildyti pretenziją dėl kompensacijos čia: https://claim.skycop.com/?lang=en

„Skycop“ komanda

Jau metai kaip laukiu bent dalies savo kompensacijos, tačiau gaunu tik niekam tikusius naujienlaiškius. Ir taip ima didžiulį mokestį, savo darbo nedaro. Iš atsiliepimų panašu, kad įmonė seniausiai gavo kompensaciją, tačiau klientui jos pervesti nėra būtina. APEIKIT ŠITĄ KONTORĄ

Sveiki,

atsiprašome už sukeltus nepatogumus.

Jūsų pretenzija tikrai nepamirša - mūsų komanda atidžiau peržvelgs jūsų pretenziją ir imsis atitinkamų veiksmų sklandžiam kompenscijos atgavimo procesui užtikrinti. Vos tik sužinosime ką nors naujo, būtinai jus informuosime el. paštu.

Linkime jums gražios dienos ir sklandžių bei saugių skrydžių!

„Skycop“ komanda

Nerekomenduoju!!! Kreipkitės tiesiai į skrydžio bendrovę, ši įmonė jau 9 mėnesius nesugeba pervesti pinigų, procentas už pretenziją labai didelis.
      Mano situacijoje keliavome draugų grupė, kiti draugai atgavo pinigus, o man nesugeba pervesti jau 9mėnesius!!!
      Rekomenduoju nesinaudoti Skycop paslaugomis!

Marius

Sveiki, Mariau,

atsiprašome už sukeltus nepatogumus. Kiekviena pretenzija dėl kompensacijos oro linijų bendrovės yra nagrinėjama atskirai, nepaisant to, kad tą patį skrydžio sutrikdymą patyrė daugiau keleivių. Mūsų komanda stengiasi užtikrinti kuo sklandesnį pretenzijos nagrinėjimo procesą, tačiau nenumatyti trikdžiai, tokie kaip delsimai iš tų pačių oro linijų, šiek tiek prailgina visą procesą.

Jūsų pretenzijos informacija buvo perduota administratoriui, kuris atliks išsamesnę situacijos dėl jūsų kompensacijos analizę ir imsis atitinkamų veiksmų. Apie kitą žingsnį būsite informuoti el. paštu.

Linkime gražios dienos ir sklandžių bei saugių skrydžių!

„Skycop“ komanda

Buvo gautas greito išmokėjimo pasiūlymas, pagal kurį per 2 darbo dienas turėjo pervesti mažesnio dydzio kompensaciją. Tačiau jau praėjo virš savaitės ir jokios kompensacijos negavau.

Papildymas: Dar negavau kompensacijos.

#9fcf4ad7

Sveiki,

dėkojame, kad kreipėtės. Jūsų pretenzija bus perduota mūsų komandai, kuri išsiaškins problemos priežastį.

Jūsų kompensacijos tikrai nepamiršome. Vos tik turėsime bet kokių žinių, būtinai jus informuosime.

#0d3fcf42

Sveiki,

Nerekomenduoju šios įmonės, kadangi be kliento sutikimo kelia kainas ir tęsia procesus.

Paklausius, ar gali patvirtinti, kad negavo kompensacijos, neatrašo.

esame keturi asmenys ir žinome, kad kiti skrydžio keleiviai gavo kompensacijas, kadangi krepėsi tiesiogiai į Ryanair.

Bus pateiktas skundas į vartotojų teises.

Aleksejus

Sveiki, Aleksėjau,

kaip jau buvo jums rašyta, visi mūsų įkainiai nurodyti kainoraštyje, kuris visuomet pasiekiamas mūsų tinklalapyje: https://www.skycop.com/lt/kainorastis/

Nesijaudinkite, jūsų pretenzija nėra užmiršta - mūsų komanda atkakliai dirba, kad kompensacija jus pasiektų kuo grečiau. Vos tik turėsime žinių, būtinai jus informuosime.

„Skycop“ komanda

Jei kilo problemų su skrydžiu su šia kompanija
      Pateikiau paraiška prieš 10 mėn. ir nieko
      Pretenzija #847f43f4
      Skrydis buvo atidėtas beveik 14 valandų, tai jau automatiškai atostogos sugadintos, o dar čia greičiausiai apgaule ir tiek
      Atsakymus rašo kaip šablonus ir tiek
      Jokios kompensacijos per juos tikrai neatgausite
      Laiko gaišimas

Jolanta

Sveiki, Jolanta,

apgailestaujame dėl užsitęsusio pretenzijos nagrinėjimo proceso. Mūsų komanda atkakliai dirba, kad kuo greičiau jums būtų atlyginta žala, patirta dėl sutrikdyto skrydžio. Deja, oro linijos nesutinka su mūsų sprendimu, todėl darbo ėmėsi mūsų teisininkai. Kaip žinote, jų darbas reikalauja didelio atidumo ir gali užtrukti, o darbų pabaigos terminas niekada nėra žinomas.

Jūsų nežinioje nepaliksime - vos tik sulauksime bet kokios informacijos apie jūsų pretenziją, tuojau pat būsite informuota.

„Skycop“ komanda

Nesinaudokite jais. Paskaitykite komenaturs. Aš jums GARANTUOJU nėra žmogaus kuris yra gavęs pinigus atgal. Visi teigiami komentarai yra šios įmonės darbuotojų. Jie pasilieka pinigus ir iš to išsilaiko. Vogdami pinigus iš žmonių.

Apgauta

Sveiki,

atsiprašome už sukeltus nepatogumus. Tačiau savo sistemoje matome, jog kompensacija jums išmokėta. Jei ji vis dar nepasiekė jūsų banko sąskaitos, būtinai informuokite savo pretenzijos administratorių el. paštu.

„Skycop“ komanda

Daug prižadėjo, bet rezultatas nulinis

Sveiki,

norime tik priminti, kad jūsų pretenzija buvo atmesta oro linijų, kurios įrodė, jog buvo praėjės laiko limitas, skirtas pateikti pretenzijai - jį nustatė šalies, kurioje įsteigta oro linija, institucijos, nagrinėjančios ginčus tarp oro linijų ir keleivių.

Jei turite daugiau klausimų, būtinai susisiekite su mūsų komanda el. paštu.

Pavel
      P.a.v.e.l

Pretenziją buvo pateikta laiku. Ne3, 14skit proto. Turiu visus dokumentus ir atsakymus. Paviešinsiu

Sveiki,

prašome susisiekti su pretenzijos administratoriumi el. paštu - tiesiog atsakykite į paskutinę žinutę, gautą iš „Skycop“. Mūsų komanda atsakys į visus jums kilusius klausimus ir išspręs visas kilusias problemas.

Lauksime jūsų žinutės!

„Skycop“ komanda

Jokių pinigu nesitikekite is sios kompanijos! pasisavina kompensacijos suma neva mazeja del teisiniu procesu. siandien dienai parasiau pareiskima del sukciavimo! taip pat pateiktas skundas europos vartotoju teisems del skycop veiklos legalumo bei pasisavintu pinigu!

Grigiene

Sveiki,

apgailestaujame, kad nepavyko užtikrinti sklandaus kompensacijos nagrinėjimo proceso. Ji tikrai nėra pamiršta, o mūsų komanda atkakliai dirba ir bendrauja su oro linijomis bei teisininkais. Beje, kaip buvote informuota anksčiau, pretenzija neseniai buvo perduota teisininkų komandai.

Šis procesas dažnai užtrunka ir tikslios pretenzijos nagrinėjimo pabaigos nuspėti negalime. Vos tik turėsime kokių nors žinių, būtinai jus informuosime.

Laba diena,
      #e7a42051. Kompensacijos už skrydį iki šiol negavome- tuoj bus metai. Ketiname kreiptis į vartotojų teises.

Sveiki, Ruta,

apgailestaujame dėl susiklosčiusių trikdžių, turėjusių įtakos sklandžiam jūsų pretenzijos nagrinėjimui. Informavome komandą atidžiau peržiūrėti jūsų pretenziją. Patikrinkite savo el. paštą, kuriame turėtumėte gauti žinutę apie jos statusą.

„Skycop“ komanda

Pretenzija pateikta 2021 metais del atsaukto skrydzio lapkricio menesi. Iki siol jokiu ziniu.
      Be reikalo kreipiausi i sia imone pries tai papildomai apie ja nepasidomejusi. Patariu aplenkti sia imone dideliu lanku.

Papildymas: kompensacija is imones gauta. Aciu.

Sveiki, Vita,

atsiprašome už sukeltus nesklandumus. Jūsų pretenzija nėra pamiršta, tačiau dėl tam tikrų nesklandumų komunikacijoje su oro linijomis jos nagrinėjimas šiek tiek užtruko.

Mūsų administratoriai su jumis susisieks informuodami apie naujausią jūsų pretenzijos statusą. Prašome patikrinti savo el. paštą.

„Skycop“ komanda

Oho kiek komentarų, gaila neskaičiau anksčiau.. Skrydis atšauktas buvo 2022 sausį, 2024-06 gaunu laišką kad gausiu kompensaciją, viską padariau atnaujinau mok.duomenis iki šiol niekas mevyksta.. Ar negėda taip vedžioti taip žmones už nosies..

Viktorija

Sveiki, Viktorija,

apgailestaujame už susiklosčiusią situaciją. Įvyko žmogiška klaida, dėl kurios jums priklausančios kompensacijos išmokėjimas šiek tiek vėluoja.

Informaciją apie jūsų pretenziją ir jos statusą perdavėme atsakingiems asmenims, kurie su jumis susisieks. Prašome patikrinti savo el. pašto dėžutę, kur turėtumėte gauti žinutę nuo „Skycop“.

Linkime jums sklandžių ir saugių skrydžių!

„Skycop“ komanda

Esu nusivylusi ir nežinau ar dar kada kreiktis. Pretenzija #3526679d. Išmoka paskaičiuota, banko duomenys nusiusti ir tyla. Nesuprantu kur dingo pinigai? Kai tuo tarpu mano kolegoms išmokėta prieš 6mėn. Tas pats skrydis, viską kartu pildėm.Prisiskambinti neįmanoma į laiškus neatsako. Bandžiau daug kartų. Kam tada reklamuotis jei nesugeba visko padaryti iki galo????

Ilona

Sveiki, Ilona,

dėkojame, kad kreipėtės. Labai apgailestaujame, jog nepavyko užtikrinti sklandaus kompensacijos išmokėjimo proceso.

Jūsų informacija buvo perduota pretenzijos administratoriui, kuris informuos apie jūsų kompensacijos statusą. Būtinai patikrinkite savo el. pašto dėžutę ir šlamšto aplankalą.

Kilus bet kokiems klausimams - rašykite mums. Tiesiog atsakykite į paskutinį gautą el. laišką.

Linkime jums gražios dienos.

Žalgirio g. 90, Vilnius.
      Veiklos sritys: skolų išieškojimas; teisinės paslaugos.
      „Legal Balance“ – teisinių technologijų bendrovė, teikianti paslaugas skolų valdymo, išieškojimo srityje, taip pat teikianti teisines konsultacijas fiziniams bei juridiniams asmenims.Įmonė yra pasaulinio skolų išieškojimo bendrovių tinklo EOS privilegijuota partnerė Baltijos šalyse, Lietuvoje sėkmingai veiklą...
      Spaudos g. 8-1, LT-05132 Vilnius.
      Veiklos sritys: skolų išieškojimas; finansai; konsultacijų paslaugos; teisinės paslaugos.
      UAB „Julianus Inkaso“ yra Aktiva Finance Group dukterinė įmonė, teikianti finansines paslaugas individualiems poreikiams. Mūsų tarptautinė komanda, turinti trijų dešimtmečių patirtį šioje srityje, žino, kaip svarbu neatsilikti nuo laiko ir racionalizuoti procesus. Grupės įmonėse Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir...
      Kovo 11-osios g. 100-15, LT-50407 Kaunas.
      Veiklos sritys: apskaita; finansai; konsultacijų paslaugos; mokymo kursai; teisinės paslaugos.
      UAB"Sakurų Sodas" jau daugiau nei 5 metus sėkmingai teikia buhalterinės apskaitos ir finansų paslaugas įmonėms, bei konsultuoja įvairius verslo sektoriaus subjektus. Galime pasigirti atsakingais darbuotojais, stabiliu augimu ir kompetencija siekiančia daugiau nei 2 dešimtmečius patirties buhalterijos ir finansų...
      Naugarduko g. 102-501, LT-03160 Vilnius.
      Veiklos sritys: apskaita; finansai; konsultacijų paslaugos; teisinės paslaugos.
      Profesionalios buhalterinės apskaitos paslaugos Jūsų versluiUAB Finolta – tai patikima buhalterinės apskaitos įmonė, teikianti visapusiškas ir profesionalias apskaitos paslaugas Lietuvos įmonėms. Mūsų tikslas – užtikrinti tikslią, skaidrią ir laiku atliktą buhalterinę apskaitą, padedančią vadovams priimti teisingus...
      Šeškinės g. 6-65, LT-07152 Vilnius.
      Veiklos sritys: apskaita; auditas; finansai; konsultacijų paslaugos; teisinės paslaugos.
      Added Value komandą sudaro patyrę, kvalifikuoti specialistai, kurie supranta ne tik apskaitos taisykles, bet ir jų poveikį verslo sprendimams bei savijautai žmonių, kurie tuos sprendimus priima. Mums buhalterija nėra izoliuotas procesas – tai dalis platesnės sistemos, kurioje susitinka verslo stabilumas, ilgalaikė...