Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę NT pikas, UAB

Atsiliepimai apie NT pikas, UAB

Kreditavimo rizika:

4.4

MELAGIAI IR a*******i, nes skelbimuose deda butų nuotraukas kurių net parodyti negali, nes neva jau išnuomoti, bet po kelių dienų tuos pačius skelbimus vėl aktyvuoja. Paėmė pinigus, bet per dvi savaites nurodė apžiūrėti tik 2 butus... Kurie buvo įdėti visai kitų privačių asmenų. Absurdas.

Puikiai dirbate. Aciu uz suteiktas paslaugas isnuomojant bustus musu statybos bendroves darbuotojams. Vasaros metu butinai kreipsimes ir vel. Su pagarba K.Bukauskas.

Viskas su ta agentūra gerai. Ir nesu aš pasamdyta įmonės parašyti teigiamą atsiliepimą. Nuvykom į agentūrą, nes per privačius asmenis susirasti buto jau nebeturėjome vilties. Sumokėjom 60eu mokestį. Dirbusi moteris buvo maloni, viską išaiškino, kas buvo neaišku patys klausėme ir viskas buvo atsakyta. Butus siūlė kiekvieną dieną. Kartais net po kelis per dieną, tik rinkis ir važiuok. Pirmo buto apžiūrėti nuvažiavom kovo 15d. o jau kovo 18d. radome tinkamą variantą ir jį išsinuomojom. P.s. dėl skelbiu.lt ir aruodas.lt skelbimų patys pasižiūrėkit kiek laiko tie butai svetainėj patalpinti. Logiška, kad jų jau seniai nebėra ir palikti tik dėl reklamos. Žodžiu, atsiliepimai tik teigiami!! Sėkmės Jums tolimesniuose darbuose.

Aciu, kad padejote isniuomoti buta Kaune. Sekmes darbuose ;)

Man asmeniskai patiko tai, jog i buta nuvaziuodavau pirmas. Skambindavo ir susakydavo adresus, laika kur ir kada buti nuomojamuose butuose. Pasirasiau nuomos sutarti jau per pirma paieskos savaite. Neturiu jokiu priekaistu. Dekingas.

Esu labai patenkinta jusu darbu. Dekoju uz surasta ir isnuomota buta. Kreipsiuosi ir vel, jeigu prireiks jusu pagalbos. Nekreipkit demesio i tuos apsimetelius komentarus. Visiems juk neitiksi. Sekmes darbuose.

a*******i... NEPASITIKĖKIT. NEI VIENA NORMALI AGENTŪRA NEIMA PINIGŲ KOL NESURANDA BUTO. O JŲ ĮDĖTI SKELBIMAI SU BUTAIS, NET NEEGZISTUOJA.

Saunus agentai dirba nekilojamo turto agenturoje nt aurus. Kuo greiciau stengesi isnuomoti man buta, aptarnavimas be priekaistu. Kad ir kitur dirbtu tokie darbuotojai butu labai nuostabu. Karina :)

Isinuomavau superini butuka Kaune. Labai didelis Aciu NT Aurus. Butinai kreipsiuos ir vel jeigu reikes pagalbos. Visiems rekomenduoju.

Paslauga likau patenkintas. Visokiu agentu buna, bet uzsiregistravus NT AURUS pirma diena nurode kelis nuomojamus butus. Nuvaziavau susitikau su nuomotaojais. Buta isinuomavau ta pacia diena.
      Kazkam gal ir nepasiseke, gal but ne vien del agentu kaltes. Maciau kokie nuomininkai buvo bute pries mane. Tokie labai dauk reiskiasi, stato savo salygas, reiskia nepasitenkinima. Mane tai juokas ima is tokiu zmoniu.

Galiu pasakyti ir patikinti jog agentai dirbantys sioje imoneje nusipelne pagyrimo. Bendrauja labai maloniai, paskiria apziuras patogiu man laiku ir padeda bet kokiu klausimu. Taip, kad nereikia ju smeizti. Kiekvienas dirbame savo darba ir norime buti ivertinti. Juk kaip ir kiekvienoje srityje atsiras nemaloniu klientu, kurie zut but nores prikibti. Labai puikiai pazystu zmones, nes ir pati dyrbu panasu darba. Sekmes NT Aurus.

LABAI JAU JUS POPULIARUS :) DIDELIS ACIU UZ SUTEIKTAS PASLAUGAS. BUTA ISINUOMAVAU PER UAB NT AURUS. TURIU DIDELI SUNI, DEL KURIO TEKO KREIPTIS I EGENTURA.

Kad ir kiek patys ieskojome, grazesnio buto uz prieiama kaina neradome. Po ilgu paiesku kreipemes i sia agentura. Pradzioje buvo siek tiek neramu, nes kur nuvaziuodavome seimininkai pasirinkdavo kitus. Praejus gal porai savaiciu pagaliau isirinkome viena is normaliausiu butu.

Aciu, kad padejote isinuomoti buta. Arminas G.

Isnuomavo buta ir man. Esu patenkintas. Aurus agentura puikiai atliko savo darba. Kiekviena diena nauji pasiulimai. Per diena gaudavau bent po dvi apziuras. Paciam isinuomot lb sunku, nes kiek nuvykdavau i butus jau budavo isnuomoti. Matosi vienai klientei totaliai nera kas veikt, sedi cia ir komentuoja su tuo paciu ip adresu. Panele Gintare ar kokia tu ten, deja klientai gali rasyti ne tik blogus atsiliepimus. Turbut kazkas su pacia negerai, sergate pavydo liga.

Buta ir mes isinuomavome per juos. Esame darbo zmones, todel negalejome sedeti visa diena prie skelbimu. Po apsilankymo agenturoje praejo gal viena savaite ir apsigyvenome naujajame buste. Esame dekingi Aurus, nes be ju pagalbos tikriausiai dar butume iki siol gyvene pas draugus. Visiems rekomenduociau.
      Beje tie kas sako, kad va blogai dirba agentai, siuliciau patiems uzsiimti paieska ir matysit kaip lengva.
      O agenturai palinkeciau neregistruoti tokiu pasiklydusiu gyvenime, kurie patys nezino ko nori, o paskui reiskiasi internete savo nepasitenkinima :)

Buta isinuomavome per uab nt aurus. Nu nieko blogo pasakyti negaliu. Pagal isipareigojimus vaziuodavome i apziuras. Kaip kuriu butu foto atsiunte i el pasta, kad is anksto susidarytume nuomone. Siaip jau likome patenkinti. Aisku norejosi kaina nuomos paderinti, bet savinikas nesutiko. Teko moket tiek kiek pasake.
      Manau kad situacija butu nuomos rinkoje dar ilgai nesikeis ir sekanti karta vel kreipsimes i agentura.

Su dideliu dziaugsmu galiu pasakyti kad su sia agentura viskas labai gerai. Butas isnuomotas 2016.02.08 Kreves pr 73. Butu nuomoje konkurencija nezmoniska. Visi lenda i tuos butus atvyke nesavo laiku. Zodziu gaunasi turgus. Tik per viena agenta pavyko atvaziuoti i buta pirmiem. Nieko nelauke nuomavomes.

Normalus zmones ten dyrba. Musu seimai buvo labai sunku isinuomot, nes su vaikais niekas nenorejo. Butent sita agentura apsieme mums surasti buta. Nebuvome labai isrankus, todel greitai apgyvendino viename is butu. Taigi negalime skustis.

Aciu UAB NT Aurus uz pagalba isinuomojant buta. Galiu parasyti tik teigiama atsiliepima. Butus siule pagal mano pageidavimus sutartu laiku. Isirinkau viena is patraukliausiu butu. Sios agenturos didelis pliusas kad pirmi butus pamato agenturos klientai, o tik paskui pasaliniai zmones.Saunuoliai agentai ;)

PELNAS UŽ NIEKĄ!

Aš nesuprantu žmonių kurie rašydami tegiamus komentarus, pabrėžia, kad kitų žmonių nuomonė yra šmeižtas.
      Jeigu aš nesijausčiau nukentėjusi, tai aš nerašyčiau savo nuomonės ir nebandyčiau įspėti žmonių, kad "NT Aurus" agentūra, tik PINIGŲ SIEKIANTIS PASIPELNYTI įmonė. Neklinojamo turto agentūra nesilaiko darbo etikos kodeksu. Prisiviliodami klientus jie naudojasi NETIKRAIS BUTŲ SKELBIMAIS.
      P.S džiaugiuosi už klientus, kurie nesijaučia pinigus "išleide į orą" (nors labai sunku patikėti, kad tokių dar išvis yra)

Sauniai dyrbantys agentai sioje nekilnojamo turto agenturoje. Nepirma karta kreipiausi pagalbos pas juos ir rasdavo saunius butukus i kuriuos nuvykdavau apziureti. Taigi mieli internetiniai komentatoriai nereikia s..a malti ir smeizti kitu. Eikit uzsiimti rimtesniais darbais. Juk ne agentai nustatineja tas butu kainas, o seimininkai. Kiekvienas savininkas nori uzdirbti, tai normalu. Nesakau kad man pasiuliti butai buvo visi idealus, bet dauguma tikrai normaliu, palyginus kokius esu macius internete.

Esu labai nepatenkinta "NT Aurus" darbo politika. Tai galėčiau pavadinti sukčiavimu. Radus skelbimą su gražiu ir tvarkingu butu, paskambinus nurodytu numeriu atsiliepia agentūra ir paaiškina, kad būtina sumokėti 60eur agentūrinį mokestį tada gausime visus norimus konktaktus. Tai netiesa. Butus, kuriuos pasiūlė agentūra, buvo prastos kokybės ir nesąmoningom kainom, o skelbimai kuriuos rasdavau skelbimuose, konktaktų negalėjau gauti, nes tie skelbimai naudojami tik dėl reklamos.
      Žmonės, nepasitikėkit ir nešvaistykit pinigų. Butą susiradau pati. Agentūra man nieko nepadėjo.

Žmonės, neapsigaukit! Skelbimai, pateikiami internetiniuose portaluose su geros kokybės butais ir "euro" remontais NEEGZISTUOJA arba, pasak "Aurus" darbuotojos - "Šitas butas ne jums, nes šeimininkai renkasi savo nuomotojus. Jūs mums neskambinkite, mes patys susisieksime su pasiūlymais". O jūs, gerb. klientai, esate tik tie kvaileliai, kurie sumoka 60 eurų ir pasiūlymų beveik negauna, o jeigu gauna - tai caro maro laikų už nesuvokiamas kainas. Sutarties sąlygų nesilaikoma!

Jei rašyti pareiškimą ar yra galimybė atgauti pinigusss dėl jų apgavystės ?

Gerai tai kam tada skelbimus NT Aurus atnaujina jeigu tie butai uzmimti arba dar koksnors sudas!!!!

Nesuprantu zmones kaip jums niekas netinka.Jokiu lapu su neegzistuojanciais numeriais nedave.Skambindavo agentai ir siulydavo butus pagal mano kriterijus.Jai pasakydavau kad noriu nuvaziuot, tai suderindavo patys laikus su seimininkais. Uzsiregistravau praeita savaite agenturoje del butu nuomos. Kadangi pats neturejau laiko ieskotis. Pirmaja diena pasiule kelis butus i kuriuos nuvykau. Nepuoliau i pirma pasitaikiusi neskubejau nuomotis ir laukiau kitu pasiulimu. Seip galiu pasakyti kad tikrai siule pakankamai gerus butus. Didelio nusiskundimo nera.Vakar nuvaziavau suderintu laiku i superiny butuka ir isinuomavau.

Galiu parekomenduoti sia agentura visiems kuriems nesiseka ieskotis patiems.
      O tiems kam nepatinka agenturu darbas patarimas neieskokit kaltu. Ieskokit patys ir nereikes nieko kaltint. Cia jum buta isinuomot tai ne duonos nupirkt Maximoj.

as pakraupes esu, paskambino sendien buvo pasiule kelis butus pries keles dienas pasakiau kad man jie netinka pradejo vos ne rekti kad kodel tau jie netiko, pasakiau kad netiko ir viskas sako jus patys nezinot ko norit, pasiule dabar isviso dainavos pradzioj kur man isviso netinka,
      Kreipiuosi i tam tikras specelybes atsibodo gadinti nervus ir ziureti kaip kiti zmones kencia !!!!!

Papiktinta kliente

a*******i, nepaskaičius atsiliepimų nuėjau į šią agentūra ten nuėjus dirbusios moterys tikino kad padės ieškot buto tol kol bus raktai nuo buto mano kišenėje, pasirašius sutartį sumokėjus 60eurų, davė visą lapą "laisvų" butų ir liepe skambintis patiems, bei paklausus kur būtent ieškau davė du pasiulymus, iškart pati pasakambino ir susitarė kad neužilgo būsiu, nuėjus į pirmą "butą" turgaus gatvėj. Savivinkė iškart paklausė ar agentūra pasakė, kad nėra nei dušo nei tualeto, nustebusi galvoju gal juokaujat ? kas per butas, o įėjus supratau, kad net valkata tokiam "bute " sunkiai išgyventų!!! Kitas numeris buvo visai ne to buto savininko, paskambinus ir pasakius kad aš netoliese atsiliepęs vyrukas nesupratęs klausia ar agentūra davė numerį, pasakius, kad su juo jau susitarė agentūros atstovė, jis garsiai nusijuokė ir pasakė, kad tai tik jų aferos!! Paskambinau visa pikta į agentūrą, pradėjus sakyti kad jie neegzistuojancius numerius duoda, greit suskubo pasakyti" ak kokie tie vyra,...

AS jau laukiu menesi laiko ir nepasiulo pagal mano poreikius buto sumokejau 60 e, ir turbut pinigai nuejo veltui, teks kreiptis kaskur kogero del pinigu isplesimo o kokybes nulis...

del paieskos butu

Puikiai atliktas darbas. NT Aurus padejo nekarta. Linkiu nepasiduoti ir dirbti toliau. Paviduoliai agentai nezino kaip apderkti tai ir bando komentuodami:)

Gaila, kad esu vietas iš tų, kurie buvo apgauti šios agentūros patrauklių butų nuomos skelbimų. Ir nors pasirašant sutartį su šia agentūra ji žadėjo pateikti daug galimų butų variantų, tačiau realybė buvo gerokai kitokia, kadangi pasisekdavo, jei gaudavau bent vieną pasiūlymą per dieną. Ir tai supratau tik vėliau, kad pateikiami butai skelbimuose neegzistuoja, jie patys neturi realių klientų, o tik įvairiuose skelbimų portaluose ieško nuomojamų būtų, kaip ir tu pats. Todėl tiems, kurie planuoja ieškoti buto nuomai, patarčiau nepatingėkite ir patiems ieškotis buto. Taip sutaupysite ne tik pinigų, bet ir nervu, o tuo pačiu surasite ir geresnį variantą.

Be to, pridedu šios agentūros seno skelbimo nuotrauką. Raudonais kvadratais pažymėjau skalbimo mašinas, kurios yra to pačio buto virtuvėje bei vonioje. Nežinau ar čia tik man keista, bet tai panašu į didelę apgavystę.

tn-1-85452.jpg

Ačiū NT aurus už suteiktas paslaugas.radome puikų būstą atitinkantį kainos ir kokybės santykį. paieška truko apie 2 savaites. į dieną apžiūrėjome bent 1 butą.
      o tie, kurie komentavo, kad tai akių dumimas galiu pasakyti, kad netiesa. nes kitų butų savininkai ištiesų nori tik panelių arba šeimų ir panašiai. jai netinka šios paslaugos tai ieškokite patys ir nereikės reikšti bereikalingų pretenzijų :)

Naudojausi NT aurus paslaugomis. Buto paieška užtruko 9 kelendorines dienas, kadangi mūsų buvo labai specifiniai pageidavimai. Kasdien apžiūrėdavome po 1-2 butus. DIRBA GERAI IR PAŽADUS IŠTĘSI, taip, kad čia tie kur rašinėjat, kad kilo bėdų, tai arba už dyką kosminio gerumo buto ieškojot, ar šiaip su galva negerai :) (nors pagrindas tai spėju bus supermamos, kur čia toj delfiuose ir 15minučių rašinėt pradės. Eikit vaikus dabot, ne čia pievas rašinėkit)

Žodžiu, viskas čia su ta agentūra gerai. (butas išnomuotas 2015, 11, 26 dieną)
      Laimingas klientas, Aivaras

Čia tai faktas. Nes žmonės gauna pasiūlymus kol tinka butas. Gali tikti pats pirmas ar penktas variantas Bet kokiu atveju renkasi kol patinka. O kas dėl butų internete, tai gali būti kad mato kai kuriuos, bet kiti negali į juos patekti kol nepažiūri mūsų klientai.

sios "agenturos'" skelbimai visi labai patrauklus, puikus butai, nuomos kainos nedideles.. tai tik akiu dumimas, kad suviliot klientus! deja mes pakibom ant sio kabliuko.. nuvaziavom i agentura susidomeja keliais ju sulomais butais, sumokejus pinigus ir pasakius, kad kelis variantus mes jau issirinkom ir noretume apziuret, jie pradejo vapaliot, kad kiti butai jau uzimti, kiti rezervuoti, kitur nuomininkai nori, kad gyventu tik vaikinas, ar tik mergina, jie patys parinks laisvus butus ir skambins mums. tai ka ir skambino, bet siunte i bendrabuti sandeliuko dydzio, kur nuoma 180e atrodo tragiskai, paklausus kur tie visi grazus butai kur skelbimai atnaujinami kekviena diena, si agentura isvis nustojo mum skambinti.. dabar cia paskaiciau, kad dar ir butai tie neegzistuojantys, bet internete jie jau puse metu atnaujinami. linkiu jiem bankrutuot, kad maziau naivuoliu butu kaip mes :)

Galiu tik pagirti Nt Aurus už žmogiškumą ir puikų darbą. Ten dirbantys žmonės tikrai gerai atlieka savo funkcijas. Gaudavau pasiūlimus kiekvieną dieną. Kadangi labai skubėjau, tai mane pirmą siūsdavo į butus. Esu dėkingas labai.
      O tie kam netinka agentūros darbas, gali patys ieškotis, nebūtina skūstis :-)

SAUNIAI DYRBANTIS KOLEKTYVAS. KADANGI KELINTA KARTA KREIPEMES DEL PASLAUGOS IR LIKOME PATENKINTI NUSPRENDZIAU PARASYTI PAGYRIMA IR REKOMENDUOTI KITIEMS.ACIU ;)

Mums asmeniskai labai patiko bendradarbiauti su jais. Kreipsimes sekanti karta ir vel. Buta isinuomavom patraukliom salygom.E same dekingi.

Tragedija, i ne agentura. Siuncia i bet kokius butus, skelbimuose butu nuotraukos graziausios, kurios net nepriklauso jiems. NEREKOMENDUOJU.

Teko ir man pasinaudoti ju paslaugomis.Pasiteisino siulomi butai.Matosi yra patenkintu ir nusiskausminusiu.Bet kiekvieno poreikiai skirtingi.Man asmeniskai pasiseke.Surado puiku buta.Labai malonus darbuotojai.

Maloni firma, kolektyvas, nuostabi vadove. Dekinga Jums uz greita ir skubu buto suradima, per minimalu laika issprendziau visas gyvenamo busto problemas. Reikalui esant kreipsiuos tik i Jus.
      Dekinga,
      Pagarbiai,
      Sonata

Agenturos paslaugomis likau labai patenkinta. Surado buta vos per viena diena, atiko visus reikalavimus, maloniai bendravo. Viskas vyksta saziningai, dziaugiuosi, kad pasirinkau sia agentura, o ne kita, kuri is manes prase 120eu ir dar is seiminko. Zodziu rekomenduoju.

robertas ir kamile

Dar karta norime padekoti uz suteiktas paslaugas. Butuku esame labai patenkinti.
      Malonu buvo bendrauti.Kreipsimes ir vel

Patarimas - nemeskit pinigu i bala. Is patirties sakau, kad ir kas cia yra rasoma.

Galiu tik teigiamai atsiliepti apie nt aurus. Kelis metus is eiles kreipemes pas juos. Butu pasiulimu buna visokiu.Kartais geresni kartais prastoki, bet imanoma isirinkti.

Esu labai dėkinga NT Aurus už pagalbą jaunai šeimai ieškant buto nuomos. Supratingumą, teikiant pirmenybę rinktis, bei operatyvumą vertinu 10 balų! Tikrai visiems rekomenduoju, liksite patenkinti agentūros darbu. Svarbiausia - operatyvumas ir klientų norų tenkinimas ieškant jiems tinkamo būsto. Ši agentūra tai ir daro. Ačiū dar kartelį!!!

Aciu dievui kad pirmiausia paskaiciau atsiliepimus apie sita ystaiga pries naudodamasis ju paslaugomis. Ir visiskai netycia pastebejau kad tarp daugelio neigiamu atsiliepimu yra labai "oficialus" komplimentai siai ystaigai, deja, ju IP adresai kartojasi, graudu skaityti ju paciu komplimentus sau :/

Noriu padekoti Nt Aurus uz surasta buta. Jai ne jus dar sendiena buciau nerades normalaus busto. Mokesiu 200 E uz nuoma, bet nors yra uz ka juos moketi. Seimininkas taip pat liko jums skolingas, sake susisieks su jumis :)

Žirgų g. 21, Antežerių k., LT-14158 Vilniaus r.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas; statyba.
      UAB „Rinvest“ - nekilnojamojo turto vystytoja, sėkmingai plėtojanti gyvenamosios paskirties pastatų projektus, kuriuose ypatingą dėmesį skiria gyvenamajai aplinkai – ją kaskart stengiasi maksimaliai pritaikyti klientų gyvenimo būdui.Nuo 2012-ųjų „Rinvest“ įvykdė daugiau nei 30 įvairių naujos statybos butų, kotedžų...
      Jankiškių g. 16B, Vilnius.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas; statyba.
      Namai be nuobodulioKurti „pilkus namus” yra nuobodu tarsi skaityti plytos instrukciją. Tai ne apie mus. Esame vystytojai, turintys aiškią veiklos filosofiją (principus), todėl galintys pasiūlyti būstą, kuris Jus įkvėps kasdienybės rutinoje. Mus džiugina kūrybos procesas, todėl pagrįstai tikimės, kad jus džiaugsitės...
      Eišiškių pl. 25A, Vilnius.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas.
      Mes – „Tarptautinės investicijos“.Jau nuo 2018 m. sėkmingai vystome ir valdome nekilnojamąjį turtą, kuriame vertę savo klientams sostinėje ir pajūryje.Mūsų specializacija – NT nuoma ir pardavimas. Siūlome tik kruopščiai atrinktus projektus – nuo modernaus būsto mieste iki išskirtinių objektų prie jūros. Mūsų...
      Aukštaičių g. 7-1a, LT-11341 Vilnius.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas.
      Jau 13 metų prisidedame prie veržlaus Vilniaus pokyčių ir kuriame rūpestingai apgalvotus namus.Per šį laikotarpį užaugome ir mes, ir mūsų vertybės, pakilo kartelė ir siekis kurti dar geresnius ir patogesnius namus. O rūpestis ir atsakingas požiūris į plėtojamus projektus visada buvo ir bus mūsų prioritetas. Apie...
      Lvivo g. 25-701, Vilnius.
      Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas; pastatų administravimas; patalpų nuoma.
      #CitusDNRDar vos prieš kelis metus tebuvome NT plėtros kompanija. Šiandien esame išskirtinių būsto projektų bei lanksčių sprendimų verslui generatoriai ir įgyvendintojai, miestų miestuose kūrėjai, interjerų magai. Statybų ir NT rinkoje, kur vyrauja masiniai, visiems tinkantys sprendimai, mes – CITUS – ieškome...