Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Žingeida, UAB

Atsiliepimai apie Žingeida, UAB

Individualizuotos korepetitorių paslaugos

8.8

Neringa Janušaitytė-Lelešienė

Pasimokome.lt sūnus mokosi lietuvių k., esame patenkinti rezultatu. Pagerėjo vaiko žinios, atsirado sistema, pradėjo geriau rašyti rašinius, geriau atlieka teksto suvokimo užduotis, geriau supranta skyrybą. Į pamoką jungiasi noriai, labai patinka mokytoja. Nebuvo jokių nesklandumų derinant pamokos laiką, ieškant geriausio varianto. Labai rekomenduoju.

Sonata Vyšniauskienė

Noriu padėkoti visai Pasimokome.lt komandai: vadovams, vadybininkams, kuratoriams ir žinoma mokytojams. Jau nuo pirmo pokalbio supranti darbuotojų atsidavimą darbui, supratingumą. Pamokas suderina puikiai, mokinių prašymu ir laikus perderina, sukeičia, kad tik mokiniams patogu būtu. Mes mokėmės 3 metus matematikos. Sūnus labai patenkintas, mokytojai tikri profesionalai, puikiai išaiškina, niekada nelieka neatsakytų klausimų.
      Džiaugiamės ir rekomenduojame pas jus mokytis savo draugams ir pažystamiems.

Dėkoju savo darbą išmanantiems bei atsakingiems mokytojams ir visai komandai už jų teikiamas paslaugas!!!

Su vaikais dirba tikri profesionalai ir aukštos kvalifikacijos mokytojai. Puikiai ir svarbiausia suprantamai išdėsto temas, išsamiai atsako į klausimus. Jau po dviejų pamokų matematikos įvertinimai mokykloje pakilo 3 balais. Rekomenduoju!

Rekomenduojame Pasimokyk korepetitorius. Dirba korepetitoriai profesionalai, kurie per trumpa laika indentifikuoja spragas ir ties jomis dirba, padeda pasiruosti tarpinems patikroms, kitiems atsiskaitymams. Geriausi atsiliepimai apie administracijos kolektyvo darba, mandagus, isiklausantys i kliento poreikius. Rekomenduojame!!!

Daiva Berškienė

Sūnus lanko pasimokome.lt lietuvių kalbos pamokas nuo 2021 rugsėjo nuotoliniu būdu. Grupės nedidelės 3-4 mokiniai. Mokytoja skiria laiko kiekvienam mokiniui. Labai pagerėjo gramatikos žinios. Yra reguliarus grįžtamasis ryšys- gaunu informaciją iš darbuotojų, kaip sekasi, pagal tai koreguoja pamokos turinį.

Puiki komanda! Padeda ne tik vaikui, bet ir informuoja tėvus apie spragas ir pasiekimus. Džiaugiuosi galimybe mokslo metų eigoje pakeisti korepetitorių (pvz. Iš matematikos į lietuvių k.) Ačiū.

Džiaugiuosi suradusi savo vaikui chemijos korepetitorių. Jis puikiai išaiškina temas, suprantamai atsako į iškilusius klausimus, įsiklauso į vaiką. Nuoseklaus darbo dėka buvusios spragos išnyko, pažymiai ėmė gerėti ir, svarbiausia, chemijos moksalas tapo suprantamas Ačiū!

Laimutė Jankūnienė

Rekomenduoju matematikos korepetitorius puikiai išaiškina ir užglaistė buvusias spragas, pagerėjo vaiko matematikos rezultatai. Ačiū

Rekomenduojame, kuriems reikia papildomos pagalbos. Šaunūs mokytojai, vaikas noriai sėdi prie pamokų. Džiaugiamės atrade pasimokome.lt

Labai patiko, fiziką gerai išaiškina ir padeda suprasti temą, jeigu kyla klausimų, bei duoda papildomų uždavinių, jeigu yra jų trūkstą įtvirtinimui temos. Vyko geros, kokybiškos pamokos. Rekomenduojame visiems, kuriems reikia papildomos pagalbos iš fizikos.

Metai laiko lankome pamokas pasimokome.lt. Tikrai tai davė teigiamų rezultatų. Dėkoju lietuvių kalbos korepetitorei Akvilei, anglų kalbos korepetitorei Dominykai, matematikos korepetitoriui Tomui. Ačiū už profesionalumą, už aiškiai perteiktas žinias, administracijai už lankstumą, supratingumą.

Mes labai džiaugiamės atradę šią paslaugą. Mano dukra lanko paildomai fiziką pas korepetitorių Mindaugą. Pradžioje buvau šiek tiek skeptiška, ar vyks kokybiškai pamokos nuotoliniu būdu ir kokia reali nauda bus, tačiau jau po pirmos pamokos dukra buvo sužavėta dėstytojo gebėjimu išaiškinti dalyką, kiekvieną kartą noriai jungiasi į pamokas, pagerėjo rezultatai mokykloje. Esame labai dėkingi ir linkime kuo geriausios kloties.

Puiki komanda. Labai operatyviai suderinome vaiko pamokas.

Patikima įmonė. Ačiū visai komandai.

Rekomenduoju matematikos mokytoją Agnę, kuri labai padėjo dukrai ruošiantis stojamiesiems į gimnazijas. Nerealiai šauni pedagogė!

Andzela Černeckiene

Labai patiko, matematika išaiškina tikslai ir vaikui suprantamai.. rekomenduoju.

Aušra Žukauskiene

Labai patenkinta vaiko rezultatu pagerejimu.Kolektyvo demesingumas ir nuolatinis ryšys paliko dideli įspūdį.

Ieškojom lietuvių k. papildomo mokymo moksleiviui. Radom šią įmonę (pasimokome.lt). Labai džiaugiamės. Mokinys labai patenkintas mokytoja, jos darbo metodais. Susidūrus su problemomis-labai lankstus ir geranoriškas administracijos požiūris į problemų sprendimą.

Rekomenduoju pasimokome.lt ir noriu labai padekoti kolektyvui, kuris yra labai komunikabilus ir geranoriskas. Bei anglu kalbos korepetitorei Ugnei uz pastangas ! pamokos vyksta per skype ir esu labai patenkinta ! Nors niekada nesimokiau anglu k. bet po antros pamokos rezultatas ziauriai geras ! :) Taip uzmuotyvavo, kad po pamoku net pradejau savarankiskai mokytis! Aciu labai ir sekmes Jums!

Labai neprofesionali įmonė, kultūros nerasta. Vienintelis supratimas bendrauti tik per Skype. Telefonai šiais laikais neišrasti. O jei dar bandai jiems prisiskambinti ar rašyti (netgi tuo pačiu Skype), atsakymo nesulauksi. Etikos reiktų pasimokyti.

Atsiprašau už negražią įmonės kritiką. Atlyginimą perveda laiku, reikia tik jiems priminti (jeigu pasiseks prisiskambinti), tačiau po kokių 15 skambučių iš skirtingų numerių viskas išsisprendžia :)

Naugarduko g. 4-4, LT-01309 Vilnius.
      Veiklos sritys: kalbų kursai; aukštesniojo ir profesinio mokymo įstaigos; aukštosios mokyklos, universitetai; institutai, moksliniai tyrimai; kelionės; mokyklos, bendrojo lavinimo; mokymo kursai; pramogos ir poilsis.
      ANGLŲ KALBOS MOKYMAI ĮMONIŲ DARBUOTOJAMSVilniuje Kaune Panevėžyje Šiauliuose KlaipėdojeAmerican English School tikslas – išmokyti Jus anglų kalbos taip, kad bendraudami užsienio kalbomis mėgautumėtės pačiu bendravimu. Todėl didžiausią dėmesį skiriame kalbos mokymo kokybei. Tai patikrinta ir pasiteisina – 95 % mūsų...
      J. Jasinskio g. 16A-8 aukštas, LT-03163 Vilnius.
      Veiklos sritys: mokymo kursai; aukštesniojo ir profesinio mokymo įstaigos; aukštosios mokyklos, universitetai; institutai, moksliniai tyrimai; konsultacijų paslaugos; renginių organizavimas; tyrimai, ekspertizės.
      Daugiau nei 18 metų padedame žmonėms ir organizacijoms įgyvendinti bei integruoti pamatuojamus ir ilgalaikius pokyčius asmeniniame gyvenime bei versle, suteikdami praktinius įrankius, ekspertų žinias ir palaikančią bendruomenę.Questum Training® – asmeninių ir profesinių transformacijų ekosistema, kurioje...
      Liepų g. 83B, LT-92195 Klaipėda.
      Veiklos sritys: aukštosios mokyklos, universitetai; aukštesniojo ir profesinio mokymo įstaigos; institutai, moksliniai tyrimai; mokymo kursai.
      SMK Aukštoji mokykla – SMK Aukštoji mokykla – didžiausia privati aukštoji mokykla Lietuvoje, veikianti nuo 1994 metų. Čia studijuoja studentai iš Lietuvos ir daugiau nei 50 pasaulio šalių, siekiantys šiuolaikiško, praktika grįsto išsilavinimo. SMK siūlo platų studijų programų pasirinkimą informacinių technologijų...
      Kovo 11-osios g. 100-15, LT-50407 Kaunas.
      Veiklos sritys: apskaita; finansai; konsultacijų paslaugos; mokymo kursai; teisinės paslaugos.
      UAB"Sakurų Sodas" jau daugiau nei 5 metus sėkmingai teikia buhalterinės apskaitos ir finansų paslaugas įmonėms, bei konsultuoja įvairius verslo sektoriaus subjektus. Galime pasigirti atsakingais darbuotojais, stabiliu augimu ir kompetencija siekiančia daugiau nei 2 dešimtmečius patirties buhalterijos ir finansų...
      Minijos g. 19, LT-91207 Klaipėda.
      Veiklos sritys: sertifikavimo paslaugos; dujos, dujų įranga; energetika; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; konsultacijų paslaugos; kuras, naftos produktai, degalinės; laivų remontas, statyba; maisto gamyba; maisto gamybos ir perdirbimo įrengimai; mokymo kursai; pramonės įrengimai; tyrimai, ekspertizės.
      Business Assurance - tai pasaulyje pirmaujanti sertifikavimo įstaiga. Mes bendradarbiaujame su bendrovėmis, siekdami užtikrinti jų organizacijos, produktų, darbuotojų, įrenginių ir tiekimo grandinių veiksmingumą, pasitelkiant sertifikavimo, vertinimo ir mokymų paslaugas. Priklausydami DNV GL Group, 2 000 Business...