Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Žingeida, UAB
Esame labai dėkingi mokytojai Medai už papildomus lietuvių kalbos rašinių mokymus. Pamokos aiškios, įdomios ir suteikia daug naudos - vaikas sustiprino rašymo įgūdžius, tapo labiau pasitikintis savimi. Mokytoja profesionali, šiltai bendrauja ir visada suteikia konstruktyvų atgalinį ryšį.
Taip pat norime pagirti „Pasimokome.lt“ platformą už sklandų organizacinį darbą - patogią sistemą, aiškią komunikaciją ir draugišką pagalbą. Visa mokymosi patirtis yra labai pozityvi.
Tikrai rekomenduojame tiek mokytoją, tiek pačią platformą!
Labai noriu padėkoti mokytojui už aiškiai ir suprantamai išdėstytas pamokas. Jos ne tik padėjo vaikui geriau suprasti anglų kalbą, bet ir išmokė ją pamilti. Smagiausia, kad vaikas su džiaugsmu laukia kitos pamokos - o tai tikrai daug ką pasako apie mokytojo profesionalumą ir gebėjimą sudominti.
Nuoširdžiai dėkoju savo korepetitorei Indrei, dėl jos kantrybės ir įvairių aiškinimo būdų sugebėjau neblogai išlaikyti matematiką, kai maniau, kad jos išvis neišlaikysiu. Į pamokas buvo net malonu eiti, nes žinojau, kad manęs laukia kažkas naujo. Egzamino metu buvo net malonu rasti panašius uždavinius kuriuos nagrinėjau su ja. Nežinau ką būčiau darius be šių paslaugų, visi darbuotojai rūpinasi ir dirba tik tavo naudai. Tikrai rekomenduoju visiems tiems kas turi spragų.
Lankiau matematikos pamokas pas korepetitorių Tomą pasiruošti 11 klasės egzamino perlaikimui. Džiaugiuosi rezultatu, manau pavyko ir pasikartoti kursą, ir apskritai išmokti daugiau. Dėl gero perlaikyto I VBE dalies rezultato pavyko išlaikyti matematikos egzaminą, todėl rekomenduočiau korepetitoriaus pamokas ir kitiems. Administracija buvo maloni ir pavyko susitarti dėl 3 savaičių grafiko, per kurias pasiruošiau perlaikymui.
Labai esu patenkinta, kad būtent pas Jus kreipiausi pagalbos dėl matematikos pamokų savo sūnui.Visų pirma ačiū merginai, su kuria bendravau telefonu, nepaprastai nuoširdus pokalbis, labai išsami informacija, ir išklausymas. Sūnus taip pat labai patenkintas korepetitoriaus Tomo pamokomis. Labai aiškiai paaiškinama tema, džiaugėsi ir geresniu pažymiu po Tomo pamokų. Matau jog sūnus laukia pamokų, nors matematika tikrai nēra mėgstamas jo dalykas.Jau rekomendavau Jus ir Tito draugui, kuriam taip pat nesiseka matematika. Manau Jūsų dėka mano sūnui pavyks įveikti dešimtos klasės iššūkius.
Sūnui sunkiai sekėsi lietuvių kalba, todėl pabandėme ieškoti mokytojų papildomai konsultacijai. Šioje mokykloje su korepetitorės pagalba jau pirmą pamoką požiūris i lietuvių kalbą ir jos gramatiką pasikeitė. Net užduotus namų darbus darė noriai. Nuoseklus dėstymas padėjo prisiminti pagrindus ir pasivyti dėstomą mokykloj programą. Nebuvo jokių problemų ir su pamokų laiko derinimu. Kiekvieną mėnesį administracijos atstovės susisiekdavo su manimi, informuodavo apie sūnaus pažangą ar silpnesnes mokymosi sritis. Per visą mokymosi laiką teko bendrauti su trimis korepetitorėmis ir visos sūnui patiko. Labai rekomenduoju
Džiaugiamės pasirinkę Žingeidą//Pasimokome.lt, jau ne pirmi metai dukra naudojasi skirtingų dalykų korepetitoriais.
Kadangi turime labai liūdną patirtį su kitomis panašias paslaugas teikiančiomis įmonėmis, galime objektyviai sulyginti skirtumus:
- lankstūs;
- įsiklausantys;
- empatiški ir profesionalūs darbuotojai;
- korepetitoriai savo srities profesionalai, o ne mėgėjai;
- korepetitoriai duoda grįžtamąjį ryšį tėvams apie vaikų spragas ir pasiekimus;
- dukra patenkinta kaip pateikiama informacija ir mokymas.
Ir toliau liekame ištikimi Žingeidai/Pasimokome.lt. Ačiū, kad Jus radome.
Jau nuo pat pirmos minutės anglų kalbos mokytojas Nojus sugeba „paimti“ dėmesį, užmegzti ryšį su mokiniu, sukurti draugišką atmosferą bei įtraukti į mokymosi procesą. Mokytojas ne tik aiškiai paaiškina medžiagą, bet ir moka įkvėpti, padrąsinti. Po kiekvienos pamokos sūnus būna laimingas, motyvuotas ir pasitikintis savimi. Labai vertinu mokytojo kantrybę, gebėjimą motyvuoti ir lankstumą. Rezultatai akivaizdūs - žinios tvirtėja, o pasitikėjimas savimi auga.
Rekomenduoju visiems, ieškantiems ne tik gero korepetitoriaus, bet ir įkvepiančio pedagogo. Labai džiaugiamės šiuo bendradarbiavimu ir nuoširdžiai rekomenduojame!
Nuoširdžiai dėkoju pasimokom.lt komandai, labai malonūs ten dirbantys žmonės, kokybiškas paslaugos suteikimas. Sūnus labai patenkintas dirbdamas su mokytoju Povilu. Suprantamai išaiškinama medžiagą, pateikiama daug pavyzdžių, puikus pagalbininkas ruošiantis egzaminui. Pažymiai stabilizavosi ties labai gerai ir puikiai. Rekomenduoju visiems kam reikia papildomos pagalbos.
Nuoširdžiai dėkojame už pagalbą mūsų 7 klasės dukrai. Korepetitorė Iveta kantri, rūpestinga ir puikiai moka paaiškinti temas paprastai ir suprantamai. Dukra pradėjo labiau pasitikėti savimi, geriau suprasti matematiką. Matosi, kad korepetitorė dirba su atsidavimu ir nuoširdumu. Rekomenduojame visiems tėvams, ieškantiems tikrai gero pedagogo savo vaikui!
Pačios geriausios rekomendacijos! Nors buvome skeptiškai nusiteikę apie nuotolinį mokymą, bet rezultatai parodė, kad galima per keletą mėnesių pagerinti rezultatus iš 4 į 9 ir 10- ukus. Ačiū mokytojui Tomui, kuris pamato vaiko mokymosi spragas ir padeda vaikui suprasti ir pamilti matematiką. Sūnui 15 metų.
Atsiliepimas apie darbą pardavimų vadybininkės pozicijoje:
Nors atranka į šią poziciją labai atsakinga ir gali pasirodyti iššūkis, visa tai tikrai atsiperka, kai patenki į šią darbo aplinką. Komanda - tiesiog nuostabi: paslaugi, draugiška, visada pasiruošusi padėti. Vadovas - itin supratingas, įsiklauso į darbuotojų poreikius, rūpinasi, kad niekas neperdegtų, ir su kiekvienu randa bendrą kalbą.
Darbo pradžia nėra bauginanti net jei neturi patirties su naudojamomis sistemomis - viskas aiškiai paaiškinama, pateikiamos išsamios instrukcijos, niekada neliksi „ant ledo“. Nėra jokių „kastų“ - kiekvienas komandos narys yra vertinamas, o pasiūlymai ir idėjos - išgirstami.
Šioje įmonėje rūpinamasi ne tik klientais, bet ir pačiais darbuotojais. Atmosfera - palaikanti, konkurencijos ar mobingo čia nėra. Visi dirba kaip viena darni komanda. Vertinamos iniciatyvos, organizuojami konkursai, kuriuose dalyvauja tiek korepetitoriai, tiek administracijos darbuotojai. Beje, korepetitoriai -...
Šioje įmonėje dirbu jaunesniosios pardavimų ir klientų vadybininkės pareigose. Šią poziciją vertinu labai teigiamai, darbas įdomus, dinamiškas ir jokios rutinos! :) Tokiame šauniame kolektyve kaip šis, dar neteko darbuotis! Vadovas labai supratingas, kolektyvas visada reikalui esant skuba į pagalbą, tad niekada neliksi neišgirstas ar nesuprastas. Rekomenduoju visiems, kas ieško tokio pobūdžio darbo pozicijos! :)
Dirbu Pasimokome.lt komandoje kaip vyresnioji pardavimų ir klientų vadybininkė, ir galiu drąsiai pasakyti - tai viena geriausių profesinių patirčių mano karjeroje. Įmonėje vyrauja draugiška, palaikanti atmosfera, kur kiekvienas darbuotojas jaučiasi vertinamas ir girdimas. Vadovas pasitiki savo komanda, skatina iniciatyvumą ir suteikia daug erdvės augti tiek profesiškai, tiek asmeniškai.
Man ypač svarbu, kad čia jaučiama aiški misija - padėti žmonėms tobulėti per mokymąsi, o tai suteikia darbui prasmės. Taip pat džiaugiuosi aiškiai apibrėžtais tikslais, profesionaliu kolektyvu ir galimybe dirbti lankstų bei modernų darbą.
Rekomenduočiau Pasimokome.lt kiekvienam, kuris ieško prasmingos, dinamiškos ir augančios darbo aplinkos.
Tik geriausi atsiliepimai apie šią įmonę!
Mano pareigos: pardavimų ir klientų vadybininkė. Ir jei ką domina panašaus pobūdžio darbas tai dirbti čia tikrai rekomenduoju.
Šioje įmonėje Vadovui svarbus ne tik puikus klientų aptarnavimas, bet ypatingai svarbūs ir patys darbuotojai (tiek administracija, tiek korepetitoriai), juos palaiko ir domisi jais. Ne tik kalbasi su darbuotojais, bet ir girdi juos. Motyvacija dirbti tikrai yra.
Visi kolegos naują darbuotoją sutinka draugiškai ir jei kas nors kuriam nesiseka, o ypač pradžioj dažnam gi taip būna, tai tokiu atveju tuoj pat skuba kiti pagelbėti.
Komanda čia vieninga ir stipri, gera čia dirbti. Labai džiaugiuosi būdama šios komandos dalimi.
Didelis AČIŪ mokytojai Ivetai už matematikos pamokas. Sūnus turėjo šiokių tokių spragų, bet šių pamokų metu viską greitai išsiaiškino. Mokytojos aiškinimo metodika labai tinkama sūnui, todėl atsirado noras mokytis ir tobulėti.
Administracija verta atskiro pagyrimo - lankstus požiūris ir didelės pastangos dėl pamokų laiko suderinimo.
Kuo nuoširdžiausios rekomendacijos :)
Labai norėtume padėkoti mokytojai Indrei už suteiktas žinias Viktorijai. Už sugebėjimą įtikinti Viktoriją galėjimu mokytis matematikos ir suprasti. Kiekvieną kartą sekasi gėriau, pažymiai kyla. Ačiū visai PASIMOKOME komandai, kad esate. SĖKMĖS visiems mokytojams ir mokiniams. Pagarbiai, mama Oksana
Nuoširdžiai dėkojame matematikos korepetitorei už pamokas bei visai komandai. Puikiai organizuotas darbas, labai malonus bendravimas bei bendradarbiavimas.
Kas yra puiku tai mažos grupės, nėra chaoso ir triukšmo, kiekvienas vaikas gauna pakankamai dėmesio. Darbar mokomės matematikos bet yra galimybė keisti dalyką.
Ačiū Jums už atsidavimą ir aukštoskokybės paslaugas.
Sėkmės visur ir visada.
Nuoširdžiai dėkojame matematikos korepetitoriui ir visai nuostabiai komandai už profesionalumą, atsidavimą mokiniams. Kiekviena pamoka yra aiški, įdomi ir pritaikyta prie vaiko poreikių - dukra jaučia nuolatinį palaikymą ir motyvaciją mokytis. Džiaugiuosi, kad pasirinkome būtent jus - rezultatai ne tik pagerėjo, bet ir pats požiūris į matematiką tapo daug pozityvesnis. Dėkojame visai komandai, kuri paskambina ir papasakoja, kaip vaikui sekasi, kokios dar spragos, kur dar reik padirbėti.
Rekomenduoju visiems, kurie ieško kokybiškų ir nuoširdžių pamokų!
Sveiki, džiaugiamės, kad pasirinkome UAB Žingeidos teikiamas paslaugas. Esame labai pateinkinti chemijos pamokų korepetitorium Raimundu ir administratorės darbu, visada operatyviai reaguoja į problemų sprendimus, nepamiršta pateikti priminimus, pamokų ir pasiekimų apžvalgą, visada pasidomi ar tinkamai teikiamos paslaugos, ar nereikia papildomos informocijos, ar viskas aišku. Raimundo dėka vaikui pavyko susidraugauti su chemijos reakcijomis, elementais ir formulėm, tai pasijuto ir pagal pažymius dienyne. Dėkojame UAB Žingeidos komandai už papildomas žinias, užpildant trūkstamas spragas chemijos srityje.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...