Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Žingeida, UAB
Padėka matematikos mokytojai Ivetai, rūpestis, santykis su dukra, pagarba, o svarbiausia žinios, matematika buvo baubė, tapo draugė, pradėjome nuo kuklaus 6 pusmetyje, šiuo metu 9, pasitikėjimas savo jėgomis, mažiau baimių, kad iškvies prie lentos, labai džiaugiuosi rezultatais, rekomenduoju mūsų mokytoją Ivetą, dirbame toliau, ačiūūūūū
Labai jaučiasi, kad čia dirbama ne „formaliai“, o su realiu rūpesčiu.
Nuolat palaikomas ryšys - informuoja apie progresą, pasitaria, ieško geriausių sprendimų konkrečiai situacijai, o ne taiko vieną visiems. Tas labai ramina kaip tėvus.
Korepetitoriai vaikui patiko iš karto - nebuvo jokio „prisijaukinimo periodo“, kas, mano akimis, daug ką pasako. Dėl to ir pats vaikas noriai eina, nevengia, nepraleidinėja pamokų.
Progresas tikrai jaučiasi, bet dar svarbiau - viskas daroma taip, kad vaikas neprarastų motyvacijos ir pasitikėjimo savimi.
Trumpai: stiprus bendravimas, matomas rezultatas ir normalus, žmogiškas požiūris į vaiką.
Labai džiaugiamės pasirinkę pasimokome.lt! Sūnus turi LT kalbos pamokas online, rezultatai tikrai džiugina. Nors pamokos vyksta grupėje tačiau vaikas gauna daug individualaus dėmesio. Mokytoja dirba profesionaliai, šiltai ir įtraukiančiai - sugeba sudominti pamokos pateikta medžiaga. Pagerėjo sūnaus gramatikos įgūdžiai, o taip pat padidėjo pasitikėjimas savimi, drąsiai jaučiasi pamokoje.
Komunikacija vyksta sklandžiai ir greitai - jei kyla klausimų, atsakymus gauname labai operatyviai. Taip pat labai džiugu, kad galima pasinaudoti nuolaidų sistema. Vertiname aiškų medžiagos pateikimą ir nuoširdų bendravimą. Tikrai rekomenduojame visiems, ieškantiems kokybiškų lietuvių kalbos pamokų!
Abu vaikai mokėsi Žingeidoje, jiems tai labai padėjo mokslams, pagerėjo vaikų pažymiai, ypatingai norėčiau padėkoti korepetitoriai Vestai, vaikas labai noriai dalyvavo užsiėmimuose ir tai tikrai atsiliepė jo moksluose, ačiū
Lengva komunikuoti su administracija, stengiasi surasti geriausią variantą mums
Puiki patirtis su pasimokome.lt korepetitoriais! Labai vertinu jų lankstumą - pamokų laiką lengva suderinti, viskas vyksta sklandžiai ir be streso.
Taip pat džiugina bendradarbiavimas ir nuolatinis ryšio palaikymas su tėvais - visada informuoja apie vaiko pažangą, stipriąsias ir silpnesnes vietas. Tai suteikia daug aiškumo ir pasitikėjimo.
Lietuvių k. korepetitorė tikrai įsigilina į poreikius, padeda ne tik su žiniomis, bet ir su motyvacija bei koncentracija.
Rekomenduoju visiems, ieškantiems atsakingų ir profesionalių korepetitorių!
Labai džiaugiamės atradę šią mokymosi platformą savo dukrai. Trečioje klasėje matematikos spragas taiso su mokytoja, visad nusiteikusi pozityviai jungiasi į pamokas. Korepetitorė lengvai randa būdus aiškiai paaiškinti “einamas” ugdymo plano temas, todėl nenuklystama nuo plano. Džiaugiamės ir tikrai tęsime šią draugystę.
Sūnui ieškojau Lietuvių kalbos korepetitoriaus ir pasirinkau būtent Pasimokome.lt. Iš vaiko tik geriausi atsiliepimai apie mokytojas, o jas pakeitėme kelias, nes pasikeitus aplinkybėmis negalėjome lankyti tam tikru laiku pamokų. Pažymiai pagerėjo.
Administracija visada operatyviai reaguoja į iškilusias problemas, informuoja apie vaiko progresą mokyme, suteikia reikalingą informaciją bei pagalbą.
Džiaugiuosi pasirinkusi šią įmonę gerinant anglų žinias. Labai malonus ir profesionalus aptarnavimas - bendraujant dėl pamokų grafiko, kainos ir kitų smulkmenų. Viskas buvo aiškiai paaiškinta ir greitai suderinta. Visada jautėsi noras padėti ir rasti geriausią sprendimą. Pamokos labai padeda - pagerėjo supratimas, žodynas ir po truputį kyla pasitikėjimas savimi
Esam dėkingi matematikos korepetitoriui Povilui jog parodė ir mums ir dukrai, kad matematika nėra beviltiškas reikalas, tik reikia suprantančio ir mokančio žinias perteikti žmogaus. Dukros pažymiai per kelis mėnesius pakilo net 4 balais. Taip pat ačiū visai komandai už malonų bendradarbiavimą, žinių suteikimą, iškilusių neaiškumų sklandų išsprendimą.
Noriu nuoširdžiai padėkoti korepetitoriui Andriui už puikų darbą mokant mano sūnų Aroną. Nuo pat pirmųjų pamokų buvo matyti profesionalumas, kantrybė.
Andrius moka rasti ryšį, paaiškina aiškiai, suprantamai ir motyvuojančiai. Sūnaus žodynas pagerėjo ir labiausiai mane stebina kad atsirado meilė anglų kalbai bei noras mokytis. Pamokos niekada nebūna nuobodžios - jos įdomios, struktūruotos ir pritaikytos būtent vaiko lygiui.
Labai vertinu Andriaus atsakingumą, punktualumą ir gebėjimą įkvėpti mokytis.
Nuoširdžiai rekomenduoju visiems tėvams, ieškantiems profesionalaus ir šilto anglų kalbos korepetitoriaus savo vaikui.
Ačiū, Andriui, už indėlį į Arono ateitį!
Dirbu čia nuo 2025 m. rugsėjo ir labai jaučiu pozityvią mažos įmonės kultūrą - galiu drąsiai reikšti nuomonę, o mano idėjos yra vertinamos. Vadovai ir kolegos visada palaiko, skatina tobulėti bei padeda spręsti iššūkius. Čia dirbantys korepetitoriai yra profesionalūs, o klientai malonūs, todėl darbas teikia džiaugsmą. Man, kaip studentui studijuojančiam užsienyje, labai svarbus lankstumas - čia jo tikrai netrūksta, grafikas visada suderinamas. Nors atranka buvo pakankamai ilga ir reikalavo pastangų, džiaugiuosi pasiryžęs sukandidatuoti ir pradėjęs dirbti PASIMOKOME.LT. Rekomenduoju!
Kaip jaunesnioji pardavimų vadybininkė Pasimokome.lt dirbu jau trečias mėnuo - jaučiuosi tikrai įvertinta ir motyvuota augti bei tobulėti. Komanda labai palaikanti — tiek vadovai, tiek kolegos visada pasiruošę padėti, pasidalinti patirtimi ar patarimais. Nuo pirmųjų dienų jaučiausi priimta ir įtraukta į įmonės veiklą kaip visavertė komandos narė:) Vadovai skatina iniciatyvą, suteikia laisvės siūlyti idėjas ir padeda atrasti sprendimus, kurie padėtų pagerinti mūsų darbo kokybę ir klientų aptarnavimą. Darbo aplinka — draugiška ir orientuota į augimą. Nuolatos jaučiu, kad mano pastangos pastebimos ir įvertinamos. Tai tikrai ta vieta, kur gali augti kartu su įmone ir nuolat išmokti kažko naujo.
Dirbu šioje įmonėje kaip matematikos bei vyr. korepetitorė ir galiu pasakyti, kad tai yra geriausia įmonė, su kuria teko bendradarbiauti. Būdama korepetitore galiu visą laiką skirti pasiruošimui ir pamokoms, nes nereikia bendrauti su mokinių tėvais, su mokiniu derinti pamokų perkėlimų. Vienas didžiausių privalumų yra tai, kad yra suteikiama visa reikiama mokymo medžiaga. Turiu paminėti, kad ne tik visi korepetitoriai yra labai draugiški, bet ir vadybininkai ir įmonės direktorius yra nuostabūs žmonės - supratingi, padedantys ir kantrūs. Nors atranka gali reikalauti laiko ir pastangų, atrankos procesas buvo aiškiai suprantamas. Esu labai dėkinga, kad galiu būti šios komandos dalimi :)
Džiaugiamės pasirinkęs "Žingeidą"! Esame labai patenkinti tiek matematikos korepetitoriaus darbu, tiek visos administracijos bendravimu. Pamokos vyksta sklandžiai, profesionaliai ir pagal sūnaus poreikius. Pamokos kokybiškos, sūnui tikrai padeda geriau suprasti matematiką ir pasitikėti savimi. Korepetitorius kantrus, moka paaiškinti įvairiais būdais ir visada palaiko. Pastebimai pagerėjo rezultatai.
Administracija visada operatyviai sprendžia visus klausimus, domisi mokymosi eiga ir rezultatais, suteikia reikalingą informaciją bei pagalbą. Jaučiame nuoširdų rūpestį ir dėmesį mokinio pažangai. Labai rekomenduojame šią mokymosi vietą!
Supratę, kad dukrai reikalinga pagalba iš šalies, kreipėmės į Pasimokome.lt. Taip mūsų prasidėjo pažintis su korepetitorium Tomu. Apie Tomą tik geriausi atsiliepimai. Jis dėsto matematiką. Temas išaiškina nuosekliai, suprantamai. Iškilus klausimams, visada sulauksi pagalbos.Rezultatai pasijautė po pirmo mėnesio. Padirbėjus visus metus, semestre pažymiai pakilo 3 balais. Drąsiai rekomenduoju šį korepetitorių.
Merginos Sniegė ir Agnietė labai paslaugios. Visada atras ir sudėlios taip pamokų grafiką kad abi pusės bus patenkintos. Visada greitai reaguoja norint pakeisti pamokos laiką. Ačiū, merginos, Jums labai ????
Norėčiau palikti atsiliepimą apie mokytoją Sigitą. Tai - puiki savo srities profesionalė, kuriai puikiai pavyko sudominti vaiką. Dukra buvo labai pavargusi ir iš pradžių nenorėjo dalyvauti pamokoje, tačiau mokytoja jautriai ir kantriai ją nuramino, išklausė ir paskatino įsitraukti į veiklą. Pamoka praėjo sklandžiai, o po jos dukra liko patenkinta ir geros nuotaikos.
Nuoširdžiai dėkoju mokytojai Sigitai už profesionalumą, kantrybę ir nuoširdų požiūrį į vaiką.
Labai rekomenduoju! Nuostabi lietuvių kalbos mokytoja Meda nuo 0 lygio rašymo padėjo per 6 mėnesius tapti raštingiausia klasėje! Be to labai gerais žodžiais norėčiau atsiliepti apie šaunią administraciją: paslaugus, pagarbus, geranoriški profesionalai. Aplamai esu išbandžius ir kitas korepetitorių platformas, bet jūs - geriausi! Ačiū jums!
Korepetitoriai dirba gerai ir tikrai atsakingai - jie aiškina paprastai, kantriai ir visada stengiasi, kad kiekvienas suprastų bei gautų atsakymus į jiems iškilusius klausimus. Matosi, kad jie tikrai rūpinasi mokiniais. Administracija taip pat labai dirba labai veiksmingai - greitai atsako į klausimus, padeda suderinti laikus ir viską aiškiai paaiškina. Čia nuoširdžiai stengiamasi, jog mokymasis būtų kuo sklandesnis ir patogesnis, tad mokytis čia smagu bei patogu. Rekomenduoju!! :)
Labai esam patenkinti korepetitorės Sigitos pastangomis parodyti vaikui, kad mokintis gali būti smagu. Vaikas su nekantrumu laukia pamokos, mokytoja viską labai aiškiai, paprastai ir su dideliu kantrumu paaiškina. Papildoma pamoka, dabar yra laukiamiausias savaitės įvykis. Taip pat noriu padėkoti administracijai už kantrybę, informacija buvo pateikta aiškiai ir suprantamai.
Esame labai patenkinti šios įmonės teikiamomis paslaugomis! Paaugliui sūnui lanko anglų kalbos pamokos, kurios tapo laukiamu dalyku - jis visada eina noriai ir su gera nuotaika. Korepetitorius Andrius sugeba sudominti, įtraukti ir paaiškinti taip, kad mokymasis tampa malonus ir efektyvus. Administracijos darbas - aukščiausio lygio: visada mandagūs, operatyvūs, lengvai galima susitarti dėl pamokos perkėlimo į kitą dieną. Labai vertiname nuolatinį grįžtamąjį ryšį ir nuoširdų bendravimą. Tikrai rekomenduojame! ????
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...