Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Circle K Lietuva, UAB
Circle K Jonušai, operatoriaus nr. 3. Noriu padėkoti už itin malonų aptarnavimą ir skanų maistą. Žmogus tikrai nuoširdžiai aptarnavo aukščiausiu lygiu, nors už mūsų stovėjo viskuo nepatenkinti bambekliai, kurie piktinosi, kad reikia kelias minutes palaukti, kol ateis jų eilė.
Ačiū labai
Circle K komanda!
Kalvarija Aplinkelis 2, OP-39 kas jums yra negerai??? Aptarnavimas tragedija, kiek užvaziuosim nusipirkti kelių, atrodo, kad kažką skolingi jums, na nepatinka dirbti su klientais, keiskite darbą, arba atstovėkite tą pamainą su šypsena, ir išsiimkite kramtoma gumą iš burnos...!! Geros dienos visiems kitiems šio tinklo darbuotojams !!!!
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą ir apgailestaujame, kad teko nusivilti. Tam, kad galėtume Jums padėti ir perduoti degalinei, maloniai prašome užpildyti šią užklausą: https://www.circlek.lt/duk/degaliniu-paslaugos
Circle K komanda
Labai nemalonus bendravimas su įmonėmis. Pavėlavome apmokėti laiku sąskaitą už kurą ir iškart perdavė skolų išieškojimo įmonei, skolą apmokėjome, bet nemaloni patirtis liko. Juk buvo galima susisiekti su klientu el.paštu ar telefonu ir patikslinti kada bus apmokėta skola, būtume informavę, kad šiek tiek vėluosime dėl susiklosčiusių aplinkybių. Įmonės komunikacija su klientu 0. Nemanau, kad ateityje dar bendradarbiausime su šia įmone pasimokėme.
Mados Cirkle K labai malonus ir greitas aptarnavimas, dirbo vaikinukas, skanus maistas, grįšime nekartą.
Circle K komanda!
Sveiki noriu pasakyti kad musu birzu mieste circle k dirba nuostabi darbuotoja Rasa kuri mandagiai pagarbiai bendrauja su klijentais ir be galo greitai bei skaniai paruosia uzsakimus aciu Rasai uz nuostabu bei greita aptarnavima
Circle K komanda
Sveiki norejau paklausti kur dingo musu birzu degalines circle k darbuotoja Rasa
Kas pasidarė su jūsų kava? Dvi degalines išbandžiau Vilniuje, teko išpilti.
Circle K komanda
Kas dar gali gerti kava cirkle k !? Vat anksčiau buvo kava, pastoviai pravažiuojant norėjosi sustoti, dabar pabandai kas kelis mėnesius paragauti ir vel išpili tą vandens kavos jovalą ((((
Circle K komanda
M dydžio kava - pusė puodelio:) atkreipkit dėmesį :)
Eikit kitur!
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą ir apgailestaujame, kad teko nusivilti. Tam, kad galėtume Jums padėti ir perduoti degalinei, maloniai prašome užpildyti šią užklausą: https://www.circlek.lt/privatiems/duk/parasykite-mums
Circle K komanda!
NEPIRKITE TERMOSŲ !! nekokybiški ! Labai nemalonią situaciją turėjau degalinėje užėjęs kavos, pasidariau xl į firminį circle k termosą, kuris po pusės minutės tiesiog sprogo rankose, sudirbo nepigią striukę, nuplikė veidą ! Ir sugriuvo planai, vietoje susitikimo teko keliaut namo ! Ir tai ne pavienis broko atvejis, termosus buvau pirkęs du vienu metu, ta pati bėda su abejais - per silpnas dangtelio sriegis
Kaip galite pardavinėti broką???? Visada sakiau - kad manęs neerzina didelės Circlek kainos, todėl, kad viskas kokybiška, pasirodo ne visai
Circle K komanda!
Vilniuje, Geležinio vilko g.4 01-08 dirbo itin reto nemalonumo pardavėja. Lūpos išvirtę, nei laba diena, nei viso gero. Kol buvau garsiai aptarinėjo asmeninius reikalus su kita pardavėja.
Circle K komanda!
Turbut ta pati auskaruota ir matyt apsvaigus nepraustaburne ir su manim turejo konflikta. Moteru nemusu, bet sitai gotei burna isplauciau su feiriu. Intelekto nerasta. Progai pasitaikius dar uzsuksiu. Paauklesiu ozka.
2024.12.31 Kaune Savanorių pr 404B apie 11h kasoje stovėjo darbuotoja.Trumpais šviesiais plaukais, susiraukus 35-45metų. Priėjus prie kasos, net nepasisveikino. Norėjau pasiimt nemokama kavą, kuri man priklausė, nes žaidžiau jų programėlėje ir laimėjau tokį prizą, tad daviau nuskenuoti koduka, ji NUSKENAVO, tuomet keles sekundes palaukė ir tylėdama žiūrėjo į ekraną. Aš išjungiau programėle ir kodukas dingo, nes kava skaitės jau kaip atsiimta. O ji man piktai atrėžė, kad " oj nespėjau NUSKENUOTI. Ai jau išjungėt, tai viskas dingo..." Pasirodė, kad tai buvo tyčia padaryta, net neatsiprašė ir tuoj pat norėjo naujai kita kava paskaičiuot jau pilna kaina. Reikėtu pasimokyti darbo etiketo ar bendravimo su klientais. Po tokių dalykų nebesinori išvis ten lankytis.
Circle K komanda!
Telšiuose dirbanti mergina (švieseis plaukais, pustų lūpu ir su akiniais) prasidedanti raidės D vardu. Reikėtu pasimokyti darbo etiketo ar bendravimo su klientais ypatingai vyrais. Negražu flirtuoti su vyrais ar vaikinais, kai už poros metru stovinti jo žmona ar mergina. Nemandagu glostanti vyro ranka, kai atiduodama grąža ;) Tikiuosi bus paaiškinta kaip derėtu elgtis.
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą ir apgailestaujame, kad teko nusivilti. Tam, kad galėtume Jums padėti ir perduoti degalinei, maloniai prašome užpildyti šią užlausą: https://www.circlek.lt/privatiems/duk/parasykite-mums
Circle K komanda!
Laba diena noreciau pasakyti apie aptarnavimas yra baisus, ir labai dažnai nera i kava grietinėlės. Jurbarko degalinėje.
Circle K komanda!
Plovėm automobilį ukmergės g. Plovykla tragiška nei išplovė nei išdžiovino. Ir kaina žymiai didesnė nei kitų degalinių. Neverta važiuoti.
Circle K komanda!
Kavos puodeliu ir dangteliu kokybe tragiška. Puodeliu dugnas nuo karstos kavos pradeda tirpti ir bega viskas ant drabužiu. Dangteliai itruksta taip pat nemalonu gerti nes lieka drabužiai aplaistyti.
Circle K komanda
Veiksmas 2024-11-19, po 23 val., Aleksoto, Veiverių g. Kaune degalinė. Perku tik cigaretes už 5, 10 eur. Paduodu darbuotojui Arnui 50 eur kupiūrą ir 10 ct. Renka žmogus grąža - 20 eur kupiūra,... 10 eur kupiūra,... 5 eur kupiūra,... pinigus laiko rankoje ir sekundėlę mąsto... (greičiausiai mąsto, kad dešimt eurų būtų puiku, bet per mažas kiekis kupiūrų, tik trys..., gali pastebėti). Tuomet surenka dar penkis eurus monetomis 2, 2, 1. Viską sudeda į krūvą ir tiesia man laikydamas rankoje, ant stalo nededa. Paimu tiesiai iš jo rankų, perskaičiuoju - yra, kaip mačiau - 40 eurų. Klausiu kodėl tik 40 eurų, o ne 45? Trumpas "Oj, atsiprašau." ir duoda trūkstamus 5 eurus. Mano vertinimu galimi tik du variantai - Arnas bando uždirbti iš žioplai atrodančio kliento (čia aš, tas žioplai atrodantis), arba antras, man sunkiai tikėtinas variantas - Arnas, nors ir nepanašus, bet yra totalus žioplys, kuriam leisti naudotis kasos aparatu negalima. Abiem atvejais Arnas turėtų keliauti dirbti kitokį darbą.
Circle K komanda!
Geležinio Vilko g. 2 A, Vilnius mokiniui reikia išmokti pagarbiau su klientais bendrauti. Suprantama, kad gal ne svajonių darbas, bet piktai toną kelti jei klientas iš pirmo karto neišgirsta tikrai nereikia. Tiek pačiam teko susidurti, tiek matau ir kitiems taip pat kelia balsą
Circle K komanda!
Nuo kada tulikai po valandą laiko neveikia išvalius? Prie kasos pardavėjas sako kad 10min neveiks, o salėje esanti darbuotoja sako kad po valandos, nes ale užpurksta chemija. Malonu žiūrėti kaip žmonės stengiasi meluot, kai žinai tiesa :D
Circle K komanda
11.01 gavau į el. Paštą “gimtadienio dovaną”. Pasirinkau 12 ct nuolaidą degalams. Buvo parašyta, kad kuponas atsiras per 24 val. Nuvykau į Laisvės Pr.43 Vilniuje degalinę 11.03, pasikonsultavau su degalinės darbuotojais, pasakė, kad turėtų būti tas kuponas. Deja nebuvo. Kuriam galui siuntinėti “sveikinimus” ir gadinti nuotaiką.
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą ir apgailestaujame, kad teko nusivilti. Tam, kad galėtume Jums padėtI, maloniai prašome užpildyti šią užklausą: https://www.circlek.lt/duk/degaliniu-paslaugos
Circle K komanda
Siandien ryte lankiausi circle k, ukmerges plente, suderves g 2g. Prie Tarandes. Kasininke gamino maista su violetinemis pirstinemis, aptarnamo mane grynaisias, ir vel su tom paciom pirstinem liepe maista, 0 higienos, poto zmones stebisi kodel viduriuoja. Dar spec paziurejau ar pasikeis ar ne, nepasikeite.
Kaune Pramonės pr. Circle K dažniausia pilu dujas ir jau 4 kartas per pusmetį kai sukasi skaitiiukas, kad subego 1-1.5l
ir tik tada "šauna" dujų užpylimo pistoletas. Kasininkei pasakoma, o ji pažiūrės rytoj :) Kodėl iš kliento pasisavinama 0, 60-1eur ir eilę metu nesprendžiama problema visose Circle K. degalinėse? T. y. kažkas ištuština šlangą (atsekama) ir kol ja vėl pribėgs dujos tuščiai sukasi skaitliukas. Kaip kompensuojate? Kitas pastebėjimas ar klientų darbas dienos metu išbandyti pranešinėti, kad dujos nebega visai ir tik tam kad išvegti pastabų iš kitų klientų pastabų Circle K personalas kažką daro.
Circle K komanda
Jubarke tai superinė kava o tie kepti sudmarinai su kumpiu ir sūriu, tai nerealūs.Aš tik pas jus valgau, operatorės labai mandagios su šypsena visada pasitinka, Labai džiaugiamės kad atidarėte Jurbarke
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pagyrimą. Mums labai svarbus klientų aptarnavimas ir siekiame, kad visi klientai būtų patenkinti. Šį pastebėjimą perduosime degalinės vadovybei, kuris bus pasidalintas su visu kolektyvu. Džiaugiamės, kad apsilankymai Circle K degalinėse kelia malonias emocijas. Lauksime Jūsų kitų vizitų Circle K degalinėse!
Circle K komanda
amzina problema su avizu pienu, negalima pasidaryt kavos, 05.10.24 ryte neveike kavos aparatas ateities, ukmerges, tik ukmerges maco ck veike avizu aparatas, liudna.
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą ir apgailestaujame, kad teko nusivilti. Tam, kad galėtume Jums padėti ir perduoti degalinei, maloniai prašome užpildyti šią užklausą: https://circlek.secure.force.com/GeneralComplaintFeedback?co=ck-lt&lang=lt
Circle K komanda
CIRCLE K Žaidimas 10 tūkstančių laimėjimų kadien dvi savaites jokių laimėjimų keturių žmonių accountų patirtis, kaip būdavo +/- kas 3 dieną laimėjimas. Šiandien jau rodo, kad žaidimas baigėsi, kam delsta pabaigti 2 sav. ir meluota apie 10 tūkst prizų kasdien...
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą ir apgailestaujame dėl nepateisintų lūkesčių.
Žaidimo laikotarpis: 2024 m. birželio 6 d. - 2024 m. rugsėjo 11 d. imtinai.
Kilus klausimams galite parašyti mums: https://www.circlek.lt/privatiems/duk/parasykite-mums
Marijampoles Cirkl degalinė, Andrius ????????????. Puikus aptarnavimas. Ačiū už pasiūlytus šviežius kruasanus
Circle K komanda
Noriu padėkoti Baltupių 10 degalinės operatorei p. Elei, kuri padėjo sutvarkyti Extra kortelės registravimą, ko negalėjo padėti jau pora savaičių kitose Circle degalinėse bei darbuotojai tel.
1877 ir komunikuojant el.paštu.
Ši operatorė gali būti pavyzdžiu bendraujant su klientu, o Circle kompanija turėtų džiaugtis turėdama darbuotoją, kuri savo profesionalumu pritraukia naują klientą jūsų kompanijai.
Dar kartą ačiū jums, Ele!
Pagarbiai,
Saulius
Circle K komanda
Muravos degalines operatore Ramune mandagiai ir vikriai aptarnavo zmones. Eilute istirpo akimirksniu. Puikus aptarnavimas
Circle K komanda
CircleK atsiuntė reklamą. Užsukite į artimiausią „Circle K” degalinę ir pasinaudokite 9 ct/l nuolaida degalams. ????Pasiūlymas galioja iki 2024 09 11.
NEAPSIGAUKITE. Pyliau dujas ir davė tik 3, 5ct/l
KLAIDINANTI REKLAMA.
"Degalai - skystos arba dujinės būsenos kuro rūšis, naudojama vidaus degimo ir kitokiuose varikliuose, kurio energija panaudojama judėjimui sukurti." Kai esi durnas, bet nori pasirodyti protingu.
Esu visiskai nusivylusi aptarnavimu, atvykus 35km butent i jusu vardo degaline tam kad joje begalo skani kava, pirma karta teko susidurti su tuo jog pasidarius kava grietineles teko laukti apie 10min kava tikrai nebuvo karsta kokia turetu buti, neva tvarke darbuotojos aparata…na tai gal tiek to kantriai laukeme sugalvojome norime pavalgytu uzsisakius maisto kasoje du kartus paminejau jog mesainiu noretume su svogunais ir jalapenais.Uzsisakius nuejome toliau laukti grietineles po keliu min gryzome kaip maneme jau pagaminto maisto nes darbuotoja jau valesi grindis, pasirodo ji ups pamirso pagaminti…sulaukeme pagaliau maisto kava jau salta…atejus i automobili paziurejau mesainius jie be svogunu ir jalapenu gryzus atgal darbuotoja ir vel ups pamirso… i tuos pacius mesainius kaip pasityciojima viska sudejo ir nelabai suprantu salta kava su saltu “maistu”, zodziu baisu manau daugiau neuzsuksiu cia labai gaila.Pridedu nuotraukas kaip atrode maistas po antro ups gryzus i automobili? p.s.:...
Kėdainių Circle K (J.Basanavičiaus g. 40) dirbančiam vaikinukui reikėtų pasiskaityti klientų aptarnavimo etiketo taisyklių. Paprašė dokumento, jo neturėjusi mergina pasisakė, kad neturi, vaikinas pasakė "nu tai nebus". Mergina išėjo jo pasiimti. Atėjus parodė, darbuotojas pasiėmė iš rankų dokumentą, jį žiūrėjo ilgiau nei turėtų, dar pasityčiojo fraze "čia savo dokumentą pasiėmei ar draugų". Gal ir nėra didelė problema, tačiau kaip pati dirbanti aptarnavimo srityje, galiu teigti, kad tokie darbuotojai atgraso apsilankyti sekantį kartą ir "numuša" įmonės vaizdą. :)
Circle K komanda
Klaipėda, prie perkėlos esančioje degalinėje dirba darbuotoja kuri jau ne pirmą sykį nežino kad su klientais reikia sveikintis.Pasisveikinus su ja mandagiai esi taip nužiūrima nors su vyrais kiek pastebėjau sveikinasi.Dar ir kai pasakai ačiū ir viso gero iš mimikos supranti kad geriau čia negrįžti.Jos vardas Gerda.Patarčiau tokius darbuotojus apmokinti aptarnavimo standartų.
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą ir apgailestaujame, kad teko nusivilti. Tam, kad galėtume Jums padėti ir perduoti degalinei, maloniai prašome užpildyti šią užlausą: https://circlek.secure.force.com/GeneralComplaintFeedback?co=ck-lt&lang=lt
Circle K komanda!
Kėdainių centro circle k jau kelintą kartą lankiausi, nes norėjau atsiimti dešrainį, kurį laimėjau per programėlę, bet visados neturėdavo knackers dešrelės. Yra nesuprantama kaip kiekvienos rūšies dešrelės būna tik po dvi arba iš vis nebūna. Kam tada tas žaidimas jei neįmanoma atsiimti prizo. Jei ir nusiperki laimėtą prizą už pusę kainos ar nemokamai, tai net nesistengia paruošti taip kaip už visą kainą. Visiškas absurdas. Kiekvieną savaitę vos ne naujas darbuotojas. Niekas turbūt nenori dirbti už minimumą tokioje vietoje
Circle K komanda!
Deklaruojat kad extra lojalumo klientams nuolaida kavai su savo puodeliu, taciau net ir priminus darbuotojai vistiek kavą skaičiuoja pilna kaina. Čekio neduoda nes naudotas zaidimo kuponas. Ir jau ne pirmas kartas taip. Kam tada skelbti nuolaidas jei jų vistiek nera
Circle K komanda
Noriu pagirti Circle K Vilniuje kareivių g prie rimi darbuotojas, kurios visada skaniai gamina mėsainius ir pasitinka su šypsena, iškart mėsainiai skanesni tampa kai pasitinka su šypsena ☺️☺️☺️
Vilniuje Ukmergės g. Circle k (prie McDonald's) ~19:30
Ismokinkit savo darbuotojus bendrauti su žmonėm. Buvo pirktos dvi porcijos vištienos kepsnelių po 4vnt su majonezo padažu. Ir BUVO PAPRAŠYTA padažą įpilti į indelius, kadangi perkama vaikams. Padažą užpylė belekur ant kepsnelių į bendrą dėžutę, padažas issitaskes dėžutėj. Nunešus atgal ir paprašius perdaryt ir supilti padažus į indelius, dar bamba, kad neprivalo to daryt ir eina tartis su kita kolege. Jei būtų iš pradžių nieko nesakyta apie indelius, būtų mūsų pačių klaida. Bet kai paprasai ir vistiek daro savaip ir BELEKAIP ir poto dar burba, tai nieko gero toks bendravimas su klientais:)
Circle K komanda
Dirbau ir kitam linkiu cia nedirbti.Vadove nedeakvati, sudeda grafika dvi savaites vien naktines. Grafike jokios logikos, naujoka palieka viena pati sunkiausia nakti ir sukis kaip nori.gerai jei zmogus stiprus o jei ne sues neadekvatus klientai.
Sveiki,
dėkojame Jums už pasidalijimą. Tam, kad galėtume pradėti vidinį tyrimą, maloniai prašome užpildyti šią užklausą: https://circlek.secure.force.com/GeneralComplaintFeedback?co=ck-lt&lang=lt
Circle K komanda
Lankėmės degalinėje Circle K (rūtų g.2B., Alytus)23:30 įėjus į degalinę ir pasiklausus dėl dešrainių, pardavėja pasakė: “nieko nebegaminsiu, turit dvi minutes nusipirkt rūkyt ar kažko ir aš užsidarau. (nors dešrelių buvo jau iškeptų). Taip pat sumuštinio (jau pagaminto, negalėjo pašildyt) Paklausus kada jai pertrauka, atsakė, kad 00:00h. Esam geranoriški ir supratingi žmonės, bet bendravimo su klientais reikėtų pasimokyt. Esam nusivylę.
Circle K komanda
Kuom nusivylę? kad dešrainio nepadarė 2minutes prieš užsidaryma? ???? tai juk aiškiai pasako, kad užsidaro. Pati esu klientė, ne kartą esu sulaukusi pasakymo, kad užsidaro, bet neburbėdavau kaip glušelė, o suprasdavau, kartais patys klientai tokie kaip jūs nedeakvatūs problemą didžiausią ir padarot
Iš skubejimo pasispaudziau ne ta kava kurios norejau. Netycia paspaudziau juoda kava, nors reikejo vienu zemiau late. Nu ok kam nepasitaiko. Kaip saziningas zmogus "netycine" kava nunesiau kasininkei ir sakau ne tycia pasidariau ne ta kava kurios norejau. Teko susimoketi uz abi kavas, nors pasiemiau tik late o juoda palikau panelei kasininkei dovanu????♀️ pirma kart susiduriu su tokia situacija. Kazkaip tikejausi kad gal nurasys, juk visur vyksta nurasymai. Jo ziople ne ta kava paspaudziau....bet, o, taciau.....
Sveiki,
Neteko dar gyvenime rašyti skundo, bet apsilankiusi Jūsų degalinėje Islandijos pl. 61C negaliu susilaikyti nepranešusi apie Jūsų darbuotoją.
Pirmadienio vakarą apie 21:40 sustojome degalinėje. Pradžiai apsilankiusi wc buvo kraupu ir nemalonu. Tualetiniai popieriai per viršų krito ir visur buvo nešvara. Priėjus pasidaryti freezo tik vienas iš aparatų vos veikė.
Nuėja prie kasos aptarnavo vyresnio amžiaus moteriškė su labai nemaloniu bendravimu. Maisto užsakymą pasakius ji įmušė į kasą netokį užsakymą, kai pasitraukėme į šalį laukti užsakymo čekiuke pastebėjome tai, jog ne tas ką mes užsisakėme. Pranešusi darbuotojai ši užsiliepsnojo ir pasiūlė tik eiti į eilės galą. Kai buvo užsiminta, jog tai jos kaltė, kad ji įmušė į kasą ne ta ką mes užsisakėme ši pradėjo skųstis, kad visą dieną tokia eilė ir panašiai. Nepasiklausė kokie padažai ir savo nuožiūra padarė su kečiupu. Suprantu darbo daug per visą dieną ir diena dienai nelygi, tačiau esu pati dirbusi šį darbą, bet tokio...
Circle K komanda
Laimėjus prizą vasaros žaidime Nemokamai, darbuotoja liepia susimokėti 50% sumos. Ir tik grynais. Parodžius telefone, kad prizas nemokamai dar kartą, prizą atiduoda. Klaipėda, Jūrininkų degalinė. Darbuotoja Aida
Circle K komanda
Tik įvažiavus į Lietuvą, keliavome per kelias šalis, bet tokios diskriminacijos nemačiau niekur! Circle K Kalvarija 2 degalinėje moteris šiurkščiai kalbėjo ir aplamai nenorėjo aptarnauti žmogaus, nes jis nekalbėjo Lietuviškai! Laimei mano vyras privertė darbuotoją suteikti info visą, ką reikėjo, išvertė į lietuvių kalbą! Žmogus dirbantis pasienyje tikrai turi mokėti pasakyti anglų/rusų/lenkų kalbomis kaip įsipilti kurą! Tai lengvai išmokstama!
Circle K komanda
Didžiausi komplimentai Palangos Cirkle K darbuotojams Algirdui ir Gabrielei, ne pirmą kartą lankausi, iškilus klausimams ar bėdai visada liksi išgirstas! Visada paslaugus ir malonus aptarnavimas, visada gera grįžti kai dirba šie du nuostabūs darbuotojai!
Circle K komanda
Labai nusivyliau jūsų darbuotojom, turėtu būt atidesnės ir atsakingesnės, negana to kad ne visa užsakyma atidavė, bet dar pareiškė kad iki mūsų užsakymo dar nedaėjo, nors puse užsakymo jau laikėm rankoi, viskas vyko prie plungės žiedo degalinėj ties palanga keliu, visada užsukdavom važiuojant y palanga y šią degaline, bet tai buvo mūsų paskutinis kartas, ir šiaip tą diena buvo labai daug kliantų kurie nusivyle šia vieta 2024-06-16 laikas 12:57 nesiskaitimas su kliantu visapusiškas užuot, kad atidave nepilna užsakyma, gavom puse užsakymo užsisakyt iš naujo ir MOKĖTIS DAR KARTA !
Circle K komanda
Nyderlandai nuo liepos 1 d. įveda kelių mokestį sunkvežimiams už nuvažiuotą kilometrą
Nuo š. m. liepos 1 d. Nyderlandai įveda kelių mokestį sunkvežimiams, kurį reikės mokėti už nuvažiuotą kilometrą. Jis Nyderlandų ir užsienio transporto priemonėms bus taikomas beveik visuose šalies...
TECE primena: geriamojo vandens kokybė priklauso ir nuo vamzdynų
Pasak vokiečių vandens inžinerijos kūrėjos ir gamintojos, kompanijos TECE prekybos padalinio Lietuvoje, bendrovės "TECE Baltikum" direktoriaus Regimanto Mikučionio, prastas namo vamzdynas gali...
AB "Agathum" pradeda platinti 2 mln. Eur dydžio ir 9% pajamingumo obligacijų emisiją
Nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" 2026 m. birželio 4 d. pradeda platinti viešą 3 metų trukmės ir 2 mln. Eur vertės obligacijų emisiją, už kurią siūlomos 9% metinės...