Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Circle K Lietuva
Parašyk savo nuomonę apie Circle K Lietuva, UAB
Gal galite atsakyti koks tikslas tapti jūsų verslo klientu, jei fiksuota kaina kurią automatiškai pritaikote yra 0, 13ct didesnė nei jūsų degalinėse fiziniam asmeniui?
Foto šios dienos kuro palyginimų prisegta.
Ačiū už pagalbą ir malonų aptarbavimą Varėnos Cirkle K degalinėje
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą. Tam, kad galėtume perduoti degalinei, maloniai prašome užpildyti šią užklausą: https://circlek.secure.force.com/GeneralComplaintFeedback?co=ck-lt&lang=lt
Circle K komanda!
Sveiki. 2023-05-20 02:16 val.Circle K Vilkpėdė I Savanorių pr. 118, Vilnius pyliausi degalus ir paprašiau sąskaitos, bet ten dirbusi degalines darbuotoja nesugebėjo be klaidu išrašyti jos, nors ir buvau parodęs ką reikia suvesti į kompiuterį.
2023-05-24 18:57 val. pyliausi degalus toje pačioje degalinėje, dirbo kita darbuotoja kuri iš trijų kartu nesugebėjo išrašyti sąskaitos. Tada pasikvietė degalines vadovo pav, Simona Ž.pagalbos, kurios ir paklausiau ar šioje degaline ja yra kompetentingu darbuotoju, i tai man pasiūlę pačiam išsirašyti sąskaitą ir visa laiką bendravo grubiai ir arogantiškai. Manau, Circle K Lietuva garbės nedaro tokie darbuotojai.
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą ir apgailestaujame, kad teko nusivilti. Tam, kad galėtume Jums padėti ir perduoti degalinei, maloniai prašome užpildyti šią užklausą: https://circlek.secure.force.com/GeneralComplaintFeedback?co=ck-lt&lang=lt
Circle K komanda!
Esu pastovi kliente ir labai pastebiu, kad vakarais jau 00h merginos tinginiauja ir apsimeta jog neturi amerikietisku blyneliu nors kitoj pamainoj merginos sako jog buvo. Noreciau, kad truputeli prilaikytumete tvarka. Darbas yra darbas ir mes visi dirbame taip, kad ir jos turetu dirbti savo darba, o ne miegoti. Jusu algos priklauso nuo musu o ne nuo jusu miego ir tinginiavimo. 2023m balandzio 26diena 00:30h. Pramones cirkle k prie bazes.
Nesu darbuotoja, bet algos nuo jūsų, pirkėjų, nepriklauso. O tik premijos. Ir kai ateina ispindeje klientai, aptarnauti noro nėra, mes vis tiek skundą parašys. Ir degalinėse nėra laiko miegoti, kas jūsų manymu krauna lentynas, plauna WC, salę, lauke kuro stoteles, lauką aplinkui, kas plauna griliu, orkaites ir visa kita? Išvis, o ko jus naktį valgot? Reikia dienos metu, o ne naktį
Laba diena, šiandien 17:30h. Utenos circle K basanavičiaus gatvė 3, degalinėje atėjome, su drauge nusipirkti kavos, pasidarius kavą norėjau įsipilti grietinėlės, bet deja nebuvo jokio užrašo kad aparatas plaunasi, tai prisileidau grietinėlės su chemija nes skonis buvo labai kartus. Paklausus darbuotojos ar viskas gerai su aparatu ji pasakė ne, jis plaunasi. Pasakius, kad bent uždėkite kokį lapelį kad neveikia, darbuotoja nesuregavo ir kiek mačiau maigė telefoną. Gerai kad mes dar stovėjome ir sekančiam žmogui pasakėme, kad nesipiltų grietinėlės, nes norėjo. Buvo keista kad darbuotoja nesureagavo į prašymą uždėti lapelį o toliau aptarnavo žmones.. nuėjus sumokėti už naują kavą paklausiau kodėl nėra jos vardo nes noriu parašyti atsiliepimą, pasakė tiesiog nėra.
Labai gaila, kad gan dažnai užsukant kavos į šią degalinę taip atsitiko.
Circle K komanda
Nėra nei vieno užkandžio, kuris būtų tinkamas glitimui, pienui, kiaušiniui alergiškam žmogui... Pieno pasirinkimų irgi nėra, vienintelis avižų, kuris taip pat ne visiems tinka.
Atsiliepimų niekada nerašau, bet šį karta nutariau parašyti. Važiuodami į kelione (vykome šianakt, 21d 3.00 val. sustojome degalineja esančioje Lazdijuose. Užėjusi į degaline pasitiko pardavėja su šepečiu plovesi grindis :-) iš veido supratome kad liko labai nepatenkinta mums užejus ir sutrugdžius jos darba. Atsistojus darytis kava ji toliau plovė su šepečiu mums apie kojas, o atsistojus užsisakyti maisto stovėjome ir laukėme kol ji iki galo išsiplaus grindis... paėmusi maista padėkojau ji nieko neatsake toliau stovėjo surūgusiu veidu. Suprantu moteris jau pagyvenusi gal persunku naktinis darbas, bet klientai neturėtų jaustis nepatogiai užėje į degaline. Kiek esame čia užsuke ankščiau niekada to nebuvo visi buvo labai mandagūs ir paslaugūs.
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą ir apgailestaujame, kad teko nusivilti. Tam, kad galėtume Jums padėti ir perduoti degalinei, maloniai prašome užpildyti šią užlausą: https://circlek.secure.force.com/GeneralComplaintFeedback?co=ck-lt&lang=lt
Circle K komanda
Aptarnavinas ir jo kokybė visuomet superinė! Tačiau dar labiau mėgčiau šiądegalinę jei joje atsirastu kava be kofeino! Tikuosi tokia naujovė netruks atsirasti, dėl tikrai platėjančio klientų poreikio.
Sveiki, 2023-04-14 savitarnoje nusipirkau maza submarina. Laukiau daugiau nei 20 min. Baigesi kantrybe. Prie kasos priejus paklausus kodel tiek ilgai uztruko submarino pasildymas buvau informuota, ka jie ju neturi. Paklausus kodel zmugui nieko nepranesa atsake tokia jau sistema. Pinigu negrazino. Net neatsiprase uz sugaista laika. Kas per sistema?? Parduoda savitarnoje nors net neturi prekes ir zmoniu neinformuoja bei pinigu niekas negrazino!
Circle K komanda
Ploviausi automobili eišiškiu pl. Tunelinėje plovykloje, ko pasekoje visas kėbulas yra labai stipriai subraižytas, apgailėtina, moki pinigus už paslauga ir maža to, kad automobilis nebūna išplautas kokybiškai, tai dar ir reikės tvarkyti jūsų pridarytas nesamones už savo pinigus. Apgailėtina, niekam nerekomenduoju gyvenime ten lankytis.
Circle K komanda
2023 04 08 apie 14:00 pirkome su vyru 2 klaiskinius mesainius su jautiena gavome visisškai šaltus, ir bet kaip padarytus. Buvo daug žmonių nesinorėjo kelti triukšmo, beto skubėjome tai tiesiog palikome mesainius ir išėjome. Labai gaila, nes šie mėsainiai vyro mėgstamiausi, valgome tikrai dažnai nusivilti teko pirmą kartą. Prašau, pamokikite personalą atidžiau gaminti maistą, nes maistas ir skani kava yra tai kodėl tarp visų degalinių renkames jūsų, nors kuras čia dqžniausiai daug brangesnis nei kitur.
Veiksmas vyko Vilniuje, Gariūnų Circle.K
03/04/2033 Marijampolė
Dirbantis personalas apie 1:40h negražiai aptarnavo klientus. Nemaloniai bendravo
Circle K komanda
Laba diena. Turiu nusiskundimą Vilkaviškio Circle k darbuotoja. Dirba 2023.04.02 dieną, tjquna mergina. Labai įžūlei bendrauja, "tujinasi", paprašius kažko labai nemandagiai atsako. Ir kas svarbiausia, tai vyksta ne pirmą kartą.
03/04/2033 Marijampolė
Labai malonus aptarnavimas, 03.18 sporto g. 16A circle k. ryte. Mergaitė su kasytėm, privertė nusišypsoti, ačiū tau!:)
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pagyrimą. Mums labai svarbus klientų aptarnavimas ir siekiame, kad visi klientai būtų patenkinti. Šį pastebėjimą perduosime degalinės vadovybei, kuris bus pasidalintas su visu kolektyvu. Džiaugiamės, kad apsilankymai Circle K degalinėse kelia malonias emocijas. Lauksime Jūsų kitų vizitų Circle K degalinėse!
Circle K komanda
Laba diena, labai nusivyliau.Kaupiau taškus, vasario mėn.27d.jų turėjau virš 2000.Išėjau iš darbo ir tikėjausi nors 20 ltr kuro užsipilti.O šiandien paaiškėjo kad turiu apie 900 taškų ir man kuro nemokamai nėra.
Kur dingo taškai?Kortelė kuria rinkau taškus
Kur dingo taškai?Kortelė kuria rinkau taškus
Noriu padėkoti Circle K visai komandai: plovyklos Premium programos efektyvumas nuostabus: automobilis švarus, nesubraižytas (kaip švaros broliuose), ir praktiškai sausas (nereikia papildomai sausinti kaip svaros broliuose).
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pagyrimą. Mums labai svarbus klientų aptarnavimas ir siekiame, kad visi klientai būtų patenkinti. Džiaugiamės, kad apsilankymai Circle K degalinėse kelia malonias emocijas. Lauksime Jūsų kitų vizitų Circle K degalinėse!
Circle K komanda
Palangos Circkle K degalinėj, labiau prižiūrėkit, ir apmokykit kasininkes dėl kuponų…
Kovo 1 00:00 atvažiavau į degalinę atsiimti laimėtų puse kainos mėsainių. Iki kupono pabaigos buvo likusios 7 valandos. Atėjau užsisakiau, tada kasininkei padaviau ji perbdraukė ir tada kažką taip suvėlė, kad nei kupono nei mėsainių netekom. Galiausiai pasakė, kad kuponas nebegalioja????. Nors pati paimė ir perbraukė, tai dabar teliko kaip, , panaudotas” kuponas. Iš kurio 0 naudos gavau. Du kartus kažką ji ten vėlė kol privėlė.
Nusivylus ir nepatenkinta likau.
Ir šiaip nebe pirmas kartas toje degalinėje… su tokiais dalykais. Nemalonus aptarnavimas, ko tikrai neturėtų būti. Pati dirbu panašų darbą, tai suprantu ką reiškia, visokių nuotaikų būna… bet kad kiek beatvažiuosi tiek susiraukusios visos… absurdas kažkoks????.
Circle K komanda
Nusivylus ir nepatenkinta likau.
Plovykloje subraiže mašinos stogą, dureles, neprisima atsakomybės, aiškina, kad pati kažkur susibraižiau, dėl to teks iš savo kišenes mokėti 400 eurų mašinos tvarkymui ir dažymui. De**lu kompanija. Turėjau kortele, dažnai lankiausi, niekam nerekomenduoju, nei mašinos plauti, nei kuro piltis, kai man subraiže bent pasakiau žmonėms ir padėjau išsaugoti 10 mašin, o jums -10. Taip ir reikia. D*.
Gerbiamas Kliente,
atsiprašome už Jūsų patirtus nepatogumus dėl automobilio apgadinimo.
Norėtume Jus informuoti, kad UAB “Circle K Lietuva” yra apsidraudusi bendrosios civilinės atsakomybės draudimu draudimo bendrovėje AB “Lietuvos draudimas” kuri atlygins Jūsų patirtą žalą, jei bus nustatyta, kad dėl jos yra kalta UAB “ Circle K Lietuva ”.
Dėl patirtos žalos atlyginimo prašome kreiptis trumpuoju telefonu 1828 į AB “Lietuvos draudimas“ (pasirenkant maršrutą - Žala turtui) darbo dienomis nuo 8 val. iki 17 val. Taip pat tai galite padaryti ir internetu, adresu www.ld.lt. Gavęs elektroninį pranešimą per vieną darbo dieną su Jumis susisieks žalų ekspertas bei informuos apie tolimesnius veiksmus.
Taip pat galite užpildyti užklausą čia ir atsiųsime Jums draudimo formą el. paštu: https://circlek.secure.force.com/GeneralComplaintFeedback?co=ck-lt&lang=lt
Circle K komanda
Eilinį kartą mausto žmones.10 centų nuolaida su Mylimiausia kortele.Jokios nuolaidos nesuteikta.Bent jau nesireklamuotų.
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą. Tam, kad galėtume Jums padėti, maloniai prašome užpildyti šią užklausą: https://circlek.secure.force.com/b2cgeneralsupportrequest2?co=ck-lt&lang=lt&cat=%22EXTRA%22
Circle K komanda
Sveiki, Tauragės cirkle K darbuotoja Gitana pareiškė neprivalanti priimti 100 euru kupiuros, kadangi norejau nusipirkti gumos. Labai įdomu pasidarė nuo kada kasininkas pasirenka parduoti ar ne??
Nu tai nejuokinkit 100 eurų kupiūra už kramtomąją gumą? Po to kitiem kasininkai neturi grąžos atiduoti :D Kitą kartą gal dar 500 eurų kupiūrą gumai atsinešit pirkt?:DD
Circle K Santaka, morkytės supuvusios, reiktų atidžiau apžiūrėti.
Circle K komanda!
Sveiki, 2023-02-16 buvau labai keistai aptarnautas J. Basanavičiaus g. 63, Panevėžys, 36204 “CircleK” degalineja. Atvažiavus 2:30 val norėjau nusipirkti reklamuojama “Mėsaini” pasakius savo užsakyma gavau atsakyma “Aš tokiu laiku negaminsiu mėsainiu”. Neatsimenu, kad būtu parašyta, kad tokiu laiku negaliu užsisakyti maisto. Darbo valandos parašytos “visa para” Tikrai buvau labai nepatenkintas šituo dalyku, nes būtent šioje degalinėja esu dažnai aptarnautas tokiu budu. Nemalonu kai po darbo gaunu toki atsakyma iš jūsu darbuotoju.
Circle K komanda
Klaipeda, misko Circle K. Labai maloni pardaveja Jurga lyg ir. Beveik ir isimylet galim ???? Atima zada ????
Circle K tinklas apgaudinėja klientus. Nupirkome korteles prieš naujus metus su Premium plovyklos programa uz ~100€ 16 plovimu. Ko pasekoje sumažintas plovimo laikas nuo 15min iki ~9min. Kaina liko ta pati. Kokybė suprastėjo. Kasininkė nieko nežino pasiūlė kreiptis raštu į vadovus. Sugundė pirkti nuolaidų kortelę plovyklai, o finale po gero mėnesio gal dviejų, suprastino plovimo kokybę. Salygų keitimas vartotojų teisių pažeidimas. Veiksmas Kaune. Aleksote.
P.S. Kiek be atvažiuotum į plovyklą internete rodo užimta arba laisva po kelių minučių ir eilėje niekas nelaukia nors stovi 3 mašinos. "Puikus" IT specialistai !!!
Circle K komanda
Jau kelinta karta perku ir šaltas sudmarinas, suprantu, kai daug žmonių. Bet, kai nieko nėra galima ir 10sekundžių ilgiau pašildyti.
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą ir apgailestaujame, kad teko nusivilti. Tam, kad galėtume Jums padėti, maloniai prašome užpildyti šią užklausą: https://circlek.secure.force.com/b2cgeneralsupportrequest2?co=ck-lt&lang=lt&cat=%22EXTRA%22
Circle K komanda!
Kryžkalnio cirkle k nepašildo normaliai submarinų!!!
Circle K komanda!
Ne JEI, o KADA: kaip apsaugoti savo verslą nuo internetinių sukčių?
Sakoma, kad jei tavęs nėra internete – tavęs nėra išvis. Net jei tai nedidelis šeimos verslas, vis tik greičiausiai su buhaltere daugiausiai bendraujate virtualiai. Tačiau verslams vis daugiau...

"PakMarkas" pristato naują įrankį smulkiems gamintojams: etiketė paprastai ir greitai
Bendrovė "PakMarkas" rinkai pristatė virtualų įrankį mark24.lt, kuris labiausiai turėtų sudominti smulkaus verslo atstovus, ūkininkus ir kitus, prekiaujančius savo produkcija. Juo galima susikurti...

Trys ministerijos kelsis į naujai kuriamą kvartalą
Finansinė dabartinių pastatų vertė ir efektyvumas – tokios priežastys nulėmė sprendimą į A. Goštauto gatvės kvartalą kelti būtent ministerijas. Pirmosios bus trys ministerijos, kurios kelsis į...
Foto šios dienos kuro palyginimų prisegta.
Sveiki,
dėkojame už Jūsų pranešimą. Tam, kad galėtume Jums padėti maloniai prašome užpildyti šią užklausą: https://circlek.secure.force.com/GeneralComplaintFeedback?co=ck-lt&lang=lt