Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę MB "YMONĖ"

Atsiliepimai apie MB "YMONĖ"

HI MOUNTAINS

Šiemet pirmą kartą vykau į slidinėjimo kelionę La Thuile. Visiškai 10/10 !
      Grupės vadovas Simonas kiekvieną rytą pažadindavo su orų prognoze ir rekomendacijomis kur vykti ar nevykti.
      Taipogi maloniai nustebino vietinių produktų degustacija ir 3val. pasivaikščiojimas Milane, kol laukėme skrydžio namo.
      Patys to tikrai nebūtume susiorganizavę :-)

Puikiai suorganizuota kelionė ir puikus gidas Saulius. Labai patiko visa kelionė. Ačiū jūsų komandai.

Buvome pirma karta su jumis La Truile slidinėjimo kurorte. Patiko absoliučiai viskas: apartamentai super, organizavimas puikus, Vilius vadovas labai pozityvus ir malonus žmogus, kitais metais mes su Jumis!!! Linkiu ir toliau sėkmės jums organizuojant keliones, rekomendacijos iš mano pusės visiems draugams 100++++ :)

Noriu padėkoti už kelionę į Pila slidinėjimo kurortą 2025 03 08-15.
      Viskas buvo suplanuota labai gerai, viešbučio lokacija, maistas, pervežimas...viskas super.
      Vienu žodžiu šaunuoliai.
      Kelionės vadovas Arnoldas vertas atskiro įvertinimo.... 15☆ ir nemažiau. Puikus savo srities žinovas ir nuotabus žmogus.
      Labai didelis dėkui jūsų organizacijai už puikiai praleistą laiką.

Vaziavom per sia firma slidineti i La Thiule. Viskas buvo super auksciausiam lygyje. Jokiu problemu, jokiu nesusipratimu. Viskas suplanuota iki smulkmenu. Iki paskutines minutes netikejau, kad gausim viesbucio kambari koki uzsisakeme pagal aprasyma. Kambari gavome be jokiu arbatpinigiu ????. Viskas be jokiu pasleptu aprasu “mazosiomis raidutemis “. Gavom viska, kas buvo pazadeta. Atskiras aciu keliones vadovui-instruktoriui Stanislovui. Tokio nuosirdaus, atviro, kantraus ir profesionalaus zmogaus dar reikia paieskoti. Nekomentuosiu blogu atsiliepimu, bet musu kelione buvo tobula. Rekomenduojame visiems sia kompanija.

Sakyčiau šį kartą buvo kelionės užsakynėtojai o ne organizatoriai. Mūsų grupė važiavo be jų atstovo. Jis kaip ir nebūtinas jeigu nėra problemų, bet jų atsiradus jas sprendėme patys nes mūsų grupė per maža atstovas net nebuvo suplanuotas. Ski pasai išduoti diena vėliau tai sužinojome tik atstovėje eilėje prie keltuvų. (sako reikėjo skambinti mums. Už nugaros 300 žmonių stovi :-)) Autobusas iki viešbučio atvežė iki durų, grįžtant iki autobuso su visa slidinėjimo įranga ir lagaminais reikėjo eiti puse kilometro. (vėl reikėjo skambinti ?
      :-)). Išvada hi mountains užsakė kelionę ir paliko visus likimo valiai (ant skambučio). Beje kelionė kainavo tiek pat kiek ir kitoje grupėje su vienu ar dviem atstovais kurie privalo būti. O mes ant skambučio. :-) (jeigu taupote ant gidų tai dalinkitės su klientais uždarbiu už jūsų problemų sprendimus). Sėkmės versle.
      P. S. Jeigu kas skambinkite.

Jei trumpai, viskas puikiai. Vykome į Gudauri 2024 01 14-21. Kas liečia Hi Mountains kompetencijas, viskas labai aukštame lygyje, nebuvo nei nesusipratimų, nei vėlavimu, jei tik ko reikia, iškart yra asmeninė pagalba arba nukreipimas ten kur gausi geriausią servisą :) Viešbutyje buvo mini dalykų, kuriais pasidalinus, vietoje esantis atstovas Erikas juos sprendžia iš karto. Vien geri atsiminimai ir atsiliepimai, manau kitą kartą į kalnus lėksim būtent su šia įmone ????????

Paskutinį kartą klientas

Važiuojame su himountains.lt organizatoriumi tris metus iš eilės, nemaža kompanija. Bet tikriausiai paskutinį. Situacijos kiekvienais metais tik blogėja, paketuose vis prastesni viešbučiai. Vialattea pasiūlyme, viešbutis, lokacija, maitinimas yra katastrofiško lygio. Deja.

Kellioniu pardavejas labiau nei organizatorius: truksta komunikacijos keliones metu, iskilus problemoms nevaldo situaciju, spresti su kelione susijusias problemas tama nasta nei pagalba.

Sveiki, buvome su Hi mountains La Thiule gruodžio 31 - sausio 7 dienomis. Kaip žmogus pradirbes turizme galiu pasakyti, kad organizacija buvo puiki. Gidas Simas labai rupestingas ir pastabus jaunuolis. Apartamentai tokie kaip parodyti ir aprašyti puslapyje. Todėl už organizacija tvirtas dešimtukas. Neskaitant to, papildomai vietoj to kad sėdėti oro uoste mus nuvežė į Milaną ir iš ten i oro uosta, kas buvo malonį staigmena išvykimo diena.Taip, mūsų skrydis atgal buvo užlaikytas 2 val. Bet tai ne Hi Mountains o Wizz air problema. Taigi puikiai pailsėjome uz priimtiną kainą. Ačiū butinai kartosim.

Imonėje dirba 1 žmogus.
      Apyvarta 3.8mln €.
      Draudimo suma tik 50 tūkst €.
      Čia tik man skaičiai nesusieina?

Algimantas Tarasevičius

Slidinėjau su dukra Gruzijoje vasario 9-16d, gyvenome Gudauri In viešbutyje. Slidinėjimas patiko. Didelis ačiū grupę šefavusiam vadovui Erikui už rūpestį, suteiktą informaciją, kompetenciją ir draugiškumą. Iki.

Violeta,Linas ir kt.

Dėkojame Hi Mountains! Jūs šaunuoliai!
      Visada aukšta kokybė, puikus benndravimas, dėmesingumas !

Mantas Minkauskas

Aciu instruktoriui Edmundui uz puikiai kelione, labai vertingas pamokas ir greitai slidineti pramokusi broli! Lokacija, kelione ir organizavimas taip pat buvo liuks!

Skridome sausio 15-22 dienomis, bagažo trūko ir nuskridus į Malpensa, teko laukti 3 dienas, ir dabar nusileidus Vilniuje bagažo trūksta. Jokių kompensacijų. Tik tušti atsiprašymai. Nebesirinčiau sekantį kartą.

Vadimas Hi Mountains
      Karolis

Nesmagu girdėti, jei neatskrido jūsų bagažas, tačiau naudojamės reguliariųjų skrydžių bendrovės Wizz air paslaugomis ir šių procesų negalime įtakoti. Tai pirmas atvejis per 8 bendradarbiavimo su avialinijomis metus, kai neatvyksta dalis bagažo.
      Vadimas Hi Mountains

Su Himountains skridome slidinėti sausio 25-vasario 1 d. 2020 m. į Les Deux Alpes.
      Pirmyn ir atgal skrido jų atstovas, o tai palengvina kelionę, jei iškyla problemų (pvz. mums vėlavo užsakytas autobusas).
      Gyvenome šešiaviečiuose apartamentuose ALBA. Apartamentai nauji ir pakankamai jaukūs. Pakankama indų komplektacija, padėtos ir plovimo/valymo priemonės.
      Paskambinus Himountains, kad neveikia siurblys, kitą dieną pakeitė į naują.
      Apskritai komunikacija su agentūra buvo operatyvi ir efektyvi.

Labai gera vieta, nes pakylame su pakėlėju nuo namų ir nusileidžiame prie apartamentų skiroom-o.
      Trasos puikios, mėlynos ir raudonos retrakuojamos kas dieną (o tai nelabai būdinga Prancūzijai:), tačiau pakėlėjai seni ir be gaubtų, o gondolų ir kabinų iš viso tik 3.

Taisytina, nes reikėtų informuoti, kad:
      1. Norint pasinaudoti 2 dienų slidinėjimo bilietu Alpe d'Huez kurorte, reikia turėti automobilį, nes to regiono autobusas veža tik 1 dieną, 1 kartą per savaitę - trečiadienį ryte...

2019.02.20-2019.03.03 vykome su "Hi Mountains" į SVANETIJA/Gruzija, Mestia miestelį, slidinėti į Tetnuldi ir Hatsvali kalnus.
      Pirmą dieną sustojus pavalgyti mūsų kelionės gidas pareiškė esąs "Hi Mountains" įmonės savininkas Karolis, o ne kelionės gidas ir atsiprašė, kad daug papasakoti apie lankytinas vienas negalės.
      Atvykus į viešbutį paskirstė žmones pirštu kas gyvens viešbutyje su juo, o kas svečių namuose (mes pirkome kelialapį su apgyvendinimu viešbutyje). Svečių namai buvo šaaalti, nebuvo interneto ir nepatogiai toli nuo kasdienės susitikimo aikštelės ir įskaičiuoto maitinimo restorano, tad teko kiekvieną dieną ropoti stačiu kalnu ryte ir vakare einant valgyti, bet ir vykstant slidinėti rankose su slidėmis. lazdomis ropodavome link išvykimo taško, ypač tai buvo sunku daryti su slidinėjimo batais, nes mūsų svečių namų privažiavimas buvo per status, kad autobusiukas galėtų sustoti ir pasikrauti slides nuo mūsų kiemo vartų. Sunku buvo neštis lagaminą, skaudžiai kritau...

Laba diena, Ignai,
      Keli komentarai dėl jūsų pastabų.
      Visi keliautojai buvo apgyvendinti svečių namuose. Viešbučio ten nėra. Jus taip pat buvote apgyvendinti svečių namuose, kaip ir parašyta jūsų kelionės sutartyje.
      Jeigu važiuojant automobiliu jums šalta ar šalta kojomis, visuomet galite paprašyti vairuotojo, kad įjungtu šildymą kojomis arba bendrą šildymą. Kitaip vairuotojas nežinos apie jūsų nepatogumus.
      Kaip ir autobusiukas, taip ir visureigis yra vienodo patogumo, tad žmonių skirstymas yra spontaniškas.
      Mes išperkame vietų bloką lėktuve ir visi mūsų klientai sėdi vienoje eilėje, tikslias vietas paskirsto wizz air, o ne mes. Paskutiniams klientams pirkome papildomus bilietus ir jų vietos buvo taip pat parinktos wizz air atsitiktine tvarka. Kaip galiu matyti iš bilietų, jų vietos buvo išmėtytos po visą lėktuvą. Paprašius stiuardesės keleiviai gali pasikeisti savo vietą į kitą laisvą vietą. Tą patį galėjote padaryti ir jus ir bet kuris kitas keleivis.
      Kelionės programa yra...

2019 01 26 su hi mountains vykome slidineti i Prancuzija. Viskas vyko nelabai sklandziai. Nuvykus i vieta pamateme, kad musu apartamentai skirti keturiems asmenims nors, mes pirkome sesiems. Paziurejus i tinklapi booking.com jame reklamuoja, kad toks apartamentas yra keturvietis, bet niekas i tai nekreipe demesio. Ranksluoscius issireikalavome tik trecia diena. Viena dviaukste lova stovi koridoriuje, priesais toaleto duris. Viena istraukiama sofa buvo virtuveje, na ir dar viena dviaukste lova atskirame kambarelyje. Toaletinio popieriaus padeta puse ruloniuko sesiems zmonems savaitei (gal ir cia bandoma sutaupyti). Na o griztant vaziavome dviem etapais, pirmas- autobusiuku atveze i kita miesteli (italijoje) ir paliko aiksteleje, suteikdami vilti, kad uz 5min bus musu autobusas, taciau pralaukeme 2, 5val stovedami -10C saltyje. (Cia gal but buvo blogos oro salygos). Abejoju ar as kam nors siulyciau keliauti su sia firma.

Albertas

Laba diena, Albertai.

Apartamentai buvo šešiaviečiai, nepaisant Jūsų minimo išdėstymo. Jūsų patogumui apartamentą buvo siūloma pasikeisti, tačiau tą daryti atsisakėte.

Tualetinio popieriaus, atleiskit, bet galima paprašyti apartamentų registratūroje.

Išvykimo dieną vėlavo dauguma pervežimų dėl naktį vykusio stipraus snygio. Apie vėlavimą komunikavome telefonu, informavome, kad vežėjai vėluoja būtent dėl oro sąlygų. Suprantame kad tai tikrai buvo nepatogumas, dėl ko atsiprašome.

Karolis Mažulis

Hi Mountains

2018-02-11- 2018-02-17 su hi mountains autobusu keliavome i Bukovelį, vairuotojai tragiški, pasiklydimų ne vienas ir ne du buvo.... išdauštas autobuso lango stiklas (per žioplumą). O apie gido Algirdo nekompetenciją, tai nėra net žodžių.... Pati ten pirmą kartą būdama sužinojau daugiau nei, kad gidas žino. Ir tai vadinasi jis ten 7 metus važinėja, 5 kartą šį sezoną? Tik gėdą daro įmonei.... : (

Alma

Laba diena, Alma,

Norim padėkoti Jums už išsamų atsiliepimą. Tai pirmas kartas, kuomet apie Algirdą girdime neigiamų, ir dar tokią gausybę atsiliepimų. Visi jūsų išvardinti momentai mūsų įmonėje yra nepriimtini, netoleruojami. Kelionės vadovams nuolat akcentuojamas dėmesys klientui, mandagumas bei serviso kokybė.

Jūsų pastabą priimame kaip galimybę tobulėti. Atsiprašome už patirtus nepatogumus ir dėl tolimesnio bendradarbiavimo susisieksime su jumis el paštu.

Hi Mountains

Aš taip pat važiavau 2018-02-11 2018-02-18 d. į Bukovelį galiu pasakyti kad vairuotojai profesionalai kurie atliko puikiai savo darbą. p. Algirdas suteikė visą reikalingą informacija kuri buvo reikalinga kelionėje, viskas buvo puikiai suorganizuota. Važiuosime dar su Hi mountains.

Siais metais vykome i Prancuzija tai gidas visiskai zalias, nulis organizuotumo, kambariai apgailetini likom nepatenkinti

Keliavom šiemet į Bukovelį. Patiko viskas. Puiki organizacija, malonūs vairuotojai, linksmai viskuo rupinantis vadovas Algirdas, žavus vakaras Lvovo senamiestyje. Linkim sekmės šiai įmonei.

Šaunuoliai, uždavus klausimu į visus atsako, gera vadyba, sėkmės!

Vykau siais metais su draugais sausio men. 14-20 d. su Hi Mountains i Bukoveli slidineti. Kaina tikrai nedidele lyginant su kitomis firmomis. Kelione buvo suorganizuota puikiai, autobusas naujas ir tvarkingas, vairuotojai malonus, vadovas Algirdas rupinosi kiekviena smulkmena, visuomet puikios nuotaikos ir paslaugus. Viesbutis kalnuose kuklus, bet tvarkingas. Trasos sutvarkytos puikiai ir visuomet paruostos slidinejimui, parduotuvese maistas ir paslaugos zymiai pigesnes nei Lietuvoje.Paskutine nakti praleidome Lvovo m. prasmatniame viesbutyje su nerealiais pusryciais. Buvau maloniai nustebinta ir drasiai galiu rekomenduoti kitiems sia imone

Pernai metais vykome su Hi Mountains į Prancūziją. Labai patiko, nors ir apartamentai buvo mažoki, bet gyvenimas trasoje paliko didelį įspūdį. Smagu kai atitinka kainos ir kokybės santykis. Kelionės vadovas buvo paslaugus ir pamokė slidinėti snieglente. Tikrai rekomenduoju šią įmonę.

Keliavom su himountains keturiesė į Innsbruck lėktuvu. Komanda jauna ir energinga, gavom erdvų viešbutį su geru maistu, gidas puikus. Rekomenduoju.

Jonas Petrikas

Vykstame su šita įmone jau antrus metus ir drąsiai rekomenduojam!

Savanorių pr. 128-1, LT-44148 Kaunas.
      Veiklos sritys: kelionės; autobusų, mikroautobusų nuoma; automobilių nuoma; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
      UAB „Guliverio kelionės“ - vienas didžiausių kelionių organizatorių Lietuvoje, sėkmingai dirbantis nuo 1997 m. Pagrindinė UAB „Guliverio kelionės“ veikla – pažintinių, pažintinių-poilsinių kelionių organizavimas autobusu ir lėktuvu:Kelionės autobusu į Europos šalis: pažintinės, poilsinės-pažintinės, aktyvus poilsis...
      S. Žukausko g. 35, LT-09129 Vilnius.
      Veiklos sritys: kelionės; autobusų, mikroautobusų nuoma; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
      Egzotinės, pažintinės ir poilsinės kelionės, kruizai.Siūlome didelį kelionių pasirinkimą internete. Atrenkame Jums tik gerus viešbučius ir kelionių pasiūlymus, organizuojame egzotines keliones su vadovu iš Lietuvos. Taupome Jūsų laiką ir pinigus, o Jums belieka mėgautis atostogomis be rūpesčių!Mes organizuojame...
      Kalvarijų g. 14-2, LT-09309 Vilnius.
      Kelionių laikas, UAB – kelionių organizatorius.Vienas seniausių kelionių organizatorių Lietuvoje savo veiklą pradėjęs dar 2002 m. Eilę metų plečiantis produkto pasiūlai dabar „Kelionių laikas“ siūlo daugiau nei 100 skirtingų kelionės maršrutų Lietuvoje bei užsienyje.Organizuojamos kelionės pagal kiekvieno kliento...
      Vašingtono a. 1-66, LT-01108 Vilnius.
      Veiklos sritys: kelionės; konsultacijų paslaugos; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
      Baltic Tours Group, UAB – kelionių agentūra, kelionių organizatorius, turizmo paslaugų rinkinio pardavėjas ir lėktuvo bilietų platintojas, sėkmingai veikiantis nuo 1991 m.Įmonei priklauso registruoti prekės ženklai: poilsinių ir pažintinių kelionių rezervavimo sistema Baltictours.lt, atvykstamojo turizmo kelionių...
      K. Donelaičio g. 46-3, LT-44241 Kaunas.
      Veiklos sritys: kelionės; autobusų, mikroautobusų nuoma; pramogos ir poilsis.
      Vienas sėkmingiausių Lietuvos kelionių organizatorių „Kauno GRŪDA“, toliau GRŪDA, savo veiklą pradėjo 1992 metais. Per 33 metus nueitas ilgas kelias, sukurtas biurų tinklas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Mažeikiuose, išugdyta profesionali kelionių ekspertų, gidų ir kelionių vadovų komanda, suformuotas...