Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vinted, UAB

Atsiliepimai apie Vinted, UAB

Help make second-hand the first choice worldwide

Kovo 19 dieną pardavėja išsiuntė batus. Pirminė Vintedo pateikta gavimo data 03/24 - 03/27. Iki pat šiandien siuntos nėra. Nauja Vintedo pateikiama informacija - "nesijaudink, prekę gausi iki 04/23".
      Ką b*et, čia tokia "profesionali" komunikacija šito didingo vienaragio? "Nesijaudink"? Jūs rimtai? Vietoj visų flexinimų ir egoizmo galbūt verslui reikėtų pasitempti ties komunikacija ir aptarnavimu, bent šiek tiek orientuotu į savo klientus? Kolkas komunikacinis orientyras sutelktas labiau tik į "seni, mes belekas esam, mes geriausiai žinom ką darom".
      Anksčiau niekad nebuvo nepagrįstų vėlavimų, galimybė detaliai sekti siuntą. Bandot patys jau ir siuntas pristatinėti? Pls no...

tn-1-1115449.jpeg

Paima ir ištrina tiesiog prekes, nepaaiškina kodėl, užblokuoja anketą, nes pripaišo, kad užsiimu komercine veikla. Naudoja kažkokius neaiškius algoritmus, DI aptiktus ar kitų narių melagingai apskūstus skundus ir blokuoja paskyras už nieką. Komercija pripaišo, įrodymų nepateikia, atsakinėja robotai. Niekam nerekomenduoju šios kontoros.

Tragiškas klientų aptarnavimas, traktuoja kad žmonės, bet botai atsakinėja support, nieko nepadeda, vilkina laiką, teko kreiptis į Vartotojų tarnybą. Nusipirkau prekę už 1000 eur, elektronikos patikrinime guli mėnesį kur turi užtrukti 1-2 dienas, nežinau net kur yra mano prekė ir kas su ja vyksta.

Puikiai pabendrausit su DI, jei iškils problema. Nesitikėkit pagalbos, nors "apsaugos mokestis" kosminis :)

Mano Siunta buvo išsiųstas 2026 03 09d per LP Express per „Vinted“. Prekė: Krištolinis aparatas pilti konjaką (Kaune), kurio vertė - 16 €. į LenkijaTinkamai supakuota: burbulinė plėvelė ir dviguba dėžutė.Pirkėjas gavo sudaužyta prekėPirkėjas nepateikė išorinės pakuotės nuotraukos; atsiųstos nuotraukos yra neryškios, bet burbulinė plėvelė matoma.Žala atsirado transportavimo metu iš Lietuvos į Lenkiją.
      LP Express negali priimti iš manęs prašymą, nes užsakovas siuntos Vinted. Aš pateikiau prašymą LPexpress
      Tai prašau VINTED pateikti pretenziją LPExpress dėl pažeistos mano siuntos transportavimo metu. Nereaguoja VInTED Manau, reikia kreiptis į VVAT

2026 03 20 Laškas iš Vinted
      Labas,

dėkojame, kad su mumis susisiekei. Ši žinutė - automatinė.

Panašu, kad jau informavai mus apie šią konkrečią problemą. Šiuo metu bandome ją išspręsti ir kuo greičiau atsakyti į tavo pirminę užklausą.

Tau nereikia dar kartą mums pranešti apie tą pačią problemą. Tiesiog palauk mūsų atsakymo - tai padės mums daug greičiau išspręsti šią nemalonią situaciją. Dėkojame už kantrybę!

2026 03 20 Laškas iš Vinted
      Labas,

dėkojame, kad su mumis susisiekei. Ši žinutė - automatinė.

Kreipiuosi dėl prekės [prekės pavadinimas/ID], kuri šiuo metu vėl yra tikrinama sistemos.
      Noriu pabrėžti, kad ši prekė jau buvo sėkmingai patikrinta Jūsų komandos prieš 4 dienas. Sandoris buvo atšauktas tik dėl techninių problemų su paštomatu, o ne dėl prekės kokybės ar autentiškumo. Sistema informavo, kad prekė bus automatiškai įkelta atgal į katalogą, tačiau vietoj to ji vėl buvo užblokuota 4 dienų patikrai.
      Kadangi prekė jau kartą praėjo patikrą, prašau:

Paaiškinti, kodėl sistema reikalauja dubliuoti patikros procesą tai pačiai prekei, kuri ką tik buvo patvirtinta.

Tai stabdo mano, kaip patikimo pardavėjo, veiklą ir sukelia nepatogumų pirkėjams.

Vinted ima pirkėjo apsaugos mokestį, bet pirkėjo neapsaugo nuo nesąžiningų pardavėjų! Susisiekti jokiais kanalais neįmanoma, problemas “sprendžia” robotai. Man įdomu, kaip apskaitomi tokie pinigai? Už realiai nesuteiktas paslaugas.

vinted ištisai lenda i man banka ir iš mano saskaitos vagia sau pinigus..1.Kovo 11d sau 2 kartus pasiėmė sumas..2.Vakar atdiemiau pirkta prekę, ji buvo brokuotą, turejo grazinti pinigus-negražino, nors vakar i el.pašta gavau pranešimą, kad man pinigai grązinti-NEGRAZINTI!3.Negana to, vskar ziuriu vinted is mano banko sask.vėl pasieme sau 16.51э. Ima kada nori ir kiek nori!!!Susisiekus su vinted"pagalbos centru"ji, nusiuntus įrodymus, banko išrašus, foto jie tiesiog pašaipiai atraso ignoruoja, tipo mes nematom to mums reikia to..-NORS VISI ĮRODYMAI IS BANKO NUSIŪSTI-NEGRAZINA MAN VINTED PAVGTU MANO PINIGŲ!Teismo keliu vistiek atgausiu.Zmonės tikrinkit saskaitas su vinted! (netelpa visi failai cia)

tn-1-1112598.jpg tn-1-1112598-771.jpg tn-1-1112598-915.jpg
      Viskas puiku!

Vinted naudojuosi jau daug metų, tiek perkant, tiek parduodant drabužius. Labai džiaugiuosi kaip platforma patobulėjo ir išaugo, tapo žymiai patogesnė. Ir nors tenka susidurti su nesąžiningais nariais, bet suprantu ir prisiimu riziką, kuri vis tiek nepalyginamai mažesnė nei tiesiog perkant dėvėtus drabužius ar daiktus soc. tinkluose ir pan... Juolab džiugu, kad tai lietuvių vystyta platforma! Puikiai! Naudoju ir rekomenduoju kitiems :)

Gal jau laikas kolektyviniam ieškiniui?
      Blokavimai (be priežasties) ir taupymas neteikiant aptarnavimo?
      Sistema išaugo, tačiau nėra pakankamai aptarnaujančio personalo, problemos perkeliamos sistemos naudotojams. Toks taupymas ir kitų laiko resursų taupymas savo sąskaita yra nusikalstamas.
      Mes turime teisę gauti atsakymus ir aiškius sprendimus.
      Blokavimai ir priekabės tikrai peržengia ribas.
      Mes gaištame laiką. Keliame prekes, aprašome sążiningai, matuojame... ir sistema sugalvoja blokuoti?
      Mes tada gaištame bandydami susisiekti ir gauti paaiškinimus, kurie yra privalomi!
      Šitaip neturi vykti.

Jus tikrai gausite kolektyvini ieškinį.

užbluokota paskyra, užšaldyti pinigai. JOKIO SUPPORTO NĖRA, TIESIOG PILNAS IGNORAVIMAS

Laimute
      Tomas

Pritariu!!!Supporto nera!! Man vinted vagia-lenda ima kas savaite is mano banki saskaitos pinigu!! Siunciau foto-irodymus-ateina tik automat.pranesimsi, ignoruoja, pinigų mano negrazina!!

Įvertinu. -10*
      Patirtis su Vinted nuliūdino galutinai. Uždarau paskirą ir nerekomenduoju niekam. Jokios atsakomybes jie neprisiima, bendravimas su robotu.
      Rekomenduoju viešinti neigiamas patirtis.

Programėlė taip nusivažiavo.. iki dugno jau.. taisyklės peržengia visas ribas.. sąžiningos narės sąmoningai blokuojamos, šalinamos ir visaip engiamos, kad galėtų bujoti nesąžiningos narės, jos visos taisyklės negalioja, gali tyčiotis ir apvaginėti sąžiningas nares!!!!!

APGAILĖTINAS TAS VINTEDAS

Užblokavo paskyrą. Suprekiauta suma viršija 2500€ paskyra užblokuota VMI reikia pateikti dokumentus. Prašau nuo sausio mėnesio. Atsako robotas, šiuos dokumentus privalote man pateikti!!!! ignoravimas visiskas, tada darbuotoja atsiunte linka kuris neveikia!!!! Policijai pareiškimas parašytas, sakė mano saskaitom.terminas 2 men per juos nesugebejot pateikti!!!!!! Kam tada el paštas jei paprašius dokumentu kurie man priklauso visiskas 3 men ignoravimas!!! SAMDYSIUOS ADVOKATA IR TIESIAI Į TEISMĄ!!!

Nusivylaiu net nepradejus naudotis programele. Susikuriau account, pardaviau pirmaja preke, ir cia susiduriau su pirma problema, negaliu gauti siuntimo etiketes. Negaliu net ivesti savo adreso ar pasto kodo, sistema tiesiog nepripazysta adreso, raso kad galbut mano paskyra prijungta prie kitos salies. Jau antra savaite kaip laukiu problemos sprendomo, negaliu naudotis, manau ir pasalinus anketa as naujos nesusikursiu, juk lieka visi duomenys senoje. Visi bandymai susisiekti baigiasi eiliniu DI sukurtu laisku ar zinute. Siaubas, tikrai nerekomneduoju sitos platformos.

Everything is controlled by AI. No human contact. Ai can block you, steal your money and can say that i'm a scammer.

They don't even respond to legal letters which state i will take them to all Lithuanian and European legal systems. (Responds in Ai written letters with no clear definitions or answers)

This company is the definition of techno-feudalism and dystopia.

Avoid this company at all cost, they are a monopoly and in-humane.

Labai nusivyliau situacija. Radau prekę, apmokėjau iš karto, tačiau vėliau pardavėjas parašė, kad jos nebeparduos, nes „ne ta kaina“, ir vienašališkai atšaukė sandorį. Mano vertinimu, sandoris buvo atšauktas po to, kai paaiškėjo, jog prekė galėtų būti parduota brangiau. Dėl to mano pinigai buvo laikinai sulaikyti, prekės negavau, o vėliau tą pačią prekę su tomis pačiomis nuotraukomis pamačiau kitoje platformoje tik jau kita kaina. Kaip pirkėjui, man tai atrodo nesąžininga. Papildomai nuvilia ir tai, kad tokioje situacijoje platforma nesuteikia realios galimybės palikti išsamų atsiliepimą apie savo patirtį.

Baisus aptarnavimas. Konsultantė pagalbos skyriuje iš Prancūzijos pastoviai visiškai nereaguoja. Blikuoja paskyras iš oro.

Kodėl vinted dangsto pardavėjus, kurie apgaudinėja pirkėjus. Susidaro įspūdis, jūs visi virkite tame katile, o mes, vinted, už tai pasiimsime pinigus....

Vinted buvau senas daug perkantis klientas, bet tik įkėlus norimas parduoti pirmą kartą prekes, užblokavo paskyrą, DI atsakyme komentuoja jog tai darė dėl nesąžiningos veiklos, padirbinių pardavimo, sukčiavimo. Banas iki gyvenimo galo ir aiškina jog negalėsiu susikurti naujos paskyros, kurias taip pat blokuos. O pačioje pabaigoje rašo jog turinys buvo aptiktas automatiškai (DI? dėl kurio blokavo).
      Beje įkeltos prekės pirktos iš Telia ir prie parduodamų originalių prekių buvo šalia nufotografuoti jų pirkimo kasos čekiai. Nepatikima Vinted platforma, nerekomenduoju.

Paima ir ištrina tiesiog mano prekes, nepaaiškina kodėl, užblokuoja anketą, nes susivaidena, kad užsiimu komercine veikla. Naudoja kažkokius neaiškius algoritmus, sukurtus vadovaujantis neaišku kokia logika, nes pasirodo, kad parduodama per metus už 100 eur, turėčiau atsidaryti individualią veiklą, nes tai komercija :D

Nelabai suprantu kodėl Vinted priverstinai siūlo siusti ir gauti siuntos iš DPD ir Smat Post, man visiškai nepatogu naudotis šios paštomatais nes labai toli nuo mano namo, išjungti DPD neleidžia, kodėl aš negaliu gauti siuntos ir siusti per Omniva ?LP express ?

Jau nevieną kartą programeleje pastebiu kad kai kurie nariai sugeba įkelti draudžiamas prekes, tokias kaip elektroninės cigaretės, skysčiai turėtumėte labiau peržiūrėti savo platformą.

Nieko jie nežiūri, dabar pilna platforma augalų sodinukų, svogūnėlių, daigų ir pan., ypač lenkų pardavėjų.Vinted praranda savo tam tikrą pirminį fainumą, konceptą, plečiamasi į kitas šalis, bet prekių kontrolės nebelieka.Gaila, kažkaip labai nuvilia..

Ikeltos devetos prekes "tikrinamos"po tris -penkias paras.......
      Nežinia kiek kartų pirktas prekių iškėlimas visiškai nepasiteisina (ypač brangioms prekėms, kurias parduodi už trečdalį vertės), visiškai niekam išleidžiami pinigai.paantrinu Auros komentara....

Naudojuos Vinted platforma jau 15 metų, dar kai buvo Mano drabužiai. Ir niekad lig šiol neteko nusivilti. Bet dabar labai suprastėjusi. Pagalbos neįmanoma sulaukti, pardavėjas teisių neturi išvis, nesprendžiamos problemos.
      Esu labai nusivylusi.

Narė urbox (Lietuva) aferistė.
      Derasi kainą, isigyja prekes, po to iš paštomato neatsiema, grąžinta siunta man atgal.
      Paklausus, kodėl neatsiėmė siuntinio.
      Pasiūlė man pasitikrinti smegenis.
      Be reikalo sugaištas laikas, užlaikyta prekė.

REKOMENDUOJU NETURĖTI REIKALŲ SU ŠIA NARE.

Aciu vintedui

Nepardavinekit nieko kas yra duztantis, vertingas, aplamai nepardavinekit to ka praradus bus labai gaila. Vintedo supportas apie nieka, realiai gali pirkt ka nori, pazymesi jog sugadinta atejo preke ir galesi atgauti pinigus be jokiu problemu, bei dar pasiliksi preke. Nusivyliau su jusu poziuriu i komunikacija.

Esu sąžininga vartotoja, bet neaišku, kodėl užblokavo paskyrą, siunčia biurokratinius atsakymus, dvi dienas nesprendžia elementarios problemos. Reikalauja atsiųsti asmens duomenis ir bankinių mokėjimo duomenų nuotraukas. Ar atgausiu pinigus, gautus už prekę, neaišku.

Sumokėtas pirkėjo apsaugos mokestis, bei siuntimas iš LV. Gauta siunta neatitinkanti aprašymo, užsakiau du sijonus, gavau dvi palaidines. Siuntėja pripažino kad sumaišė siuntas, vinted sako prekę galit grąžinti ir atgauti pinigus, jeigu ji visiškai neatitiko aprašymo, tačiau už siuntimą susimokėkite pati. Ta prasme rimtai? Pardavėja pripažino savo kaltę, vinted ėmė apsaugos mokestį, o finale gavus ne tą prekę aš dar turiu apmokėti siuntimą atgal už ne savo prekę kad atgaučiau pinigus? A ūūūū, ar kas nors galit pajudint šita kontora? Kas čia vyksta?

Kita pirkėja
      Pirkėja

Aš iš principo nepatingėjau pateikti skundą į VVTAT, net jei nieko nelaimėsiu, bent gal užklausą nusiųs į Vinted botų fermą. Nes toks jausmas, kad ten tik DI dirba. Manau, tik kritinė masė skundų galėtų kažką pakeisti.

Visiškai nepatikima platforma ginčų sprendimo klausimais. Administratoriai (konkrečiu atveju - Gustavas) ignoruoja akivaizdžius įrodymus. Gavau vienu dydžiu mažesnes basutes (etiketėje US 8, kas yra 38 d., o skelbime nurodyta 39 d.). Nors pateikiau gamintojo lenteles ir etiketės foto, gavau atsakymą, kad 'dydis atitinka'. Pinigai pervesti melagingą informaciją pateikusiai pardavėjai, o pirkėjas paliekamas be teisybės. Akivaizdi kompetencijos stoka skiriant regioninius dydžius. Būkite atsargūs, nes 'Pirkėjo apsauga' čia neegzistuoja, jei darbuotojas tiesiog tingi įsižiūrėti į nuotrauką.

Per menėsį dingo 2 siuntiniai LP express paštuomatuose. Lipdukus generavo Vinted. Nei LP nei Vinted nepadėjo. Nesulaukiau jokios pagalbos ieškant ir sprendžiant šią problemą. Praradai siuntą-tavo problema. Toks jausmas kad ten dirba D. Visiška nekompetencija.

Atsisakius nuleisti kainą, buvau išvadinta necenzūriniais žodžiais. Kaip visada Vinted pagalba į jokias problemas nereaguoja.

Rekomenduoju vengti šios narės: ghhdl (Lietuva).
      Siūlo už brangius, naujus daiktus absurdiškas kainas, o nepardavus už 10 Eur užsiima įžeidinėjimais.

Visiškai sutinku su visais neigiamais atsiliepimais apie Vinted. Susidūriau ir aš: vVinted tiesiog pasisavimo 60eur. be jokių paaiškinimų. Tiesiog pavogė!!!! Vartotojų tarnyba dėl visiškos nekompetencijos, vagystės nepripažino... : (
      Yra Peticija prieš vinted: https://peticijos.lt/P-87773
      Pasirašykite kam aktualu....

tn-1-1099696.jpeg

Kažkoks košmaras, o ne programėlė - niekaip neleido užregistruoti piniginės, pagalba atrašinėja kad atrašyti, realiai pagalbos 0. Po mėnesio neišsprendimo patarė ištrinti paskyrą ir registruotis naujai. Paskyrą ištryniau, bet bandai naujai registruotis neleidžia, nes toks email jau registruotas. Vienaragis be rago...

Mokam Vinted komisinius už kiekvieną pirkimą, bet jei prekė neatitinka aprašymo, Vinted niekuo nepadeda, žiūri labai atsainiai. Neveikia komisinių mokėjimas.

Bet va lenkams iškelia pirkėją problemą lygioje vietoje vintedas nemato akivaizdžių skirtumų. Parduota prekę visai kitos spalvos o pirkėją pakeičia savo senus sudevetus batus ir rėkia akis įspūdis kad batai matuojantis subirejo... Vinted botai nereagavo. O žinote kad vinted vadibininkas už nosies keapstuma 3000€ gauna nemato problemos sėdėdamas tenerifeje... Tokia ta platforma

Įmonė sukurta pasipinigavimui. Žmonės, kurie vinted’e dirba, kenčia dėl vinted neteisybės. Ką jiems reiktų daryti, tai pašalinti DI ir pasodinti dirbti prie vinted pagalbos realius žmonės. Siuntos dingsta, ties kurjeriais nesužiūrima, patys vinted klientai apgaudinėja vieni kitus, naudojasi vinted ir DI spragom, bardakas. Jeigu būtų mano galiai, savininkas ar akcininkai ramiai nevaikščiotu.

Kodėl vieniems paskyras blokuojate už komercinę veiklą, kai kiti akivaizdžiai tuo užsiima? Atsakote, kad jie nieko nepažeidžia, o ką pažeidžia tie kuriems paskyras blokuojat?

Įkėliau prekę iš telefono, o vėliau, norėdamas patikslinti informaciją, redagavau ją iš kompiuterio. Po šių pakeitimų prekė jau kelias dienas yra tikrinama, nors visus dokumentus ir įrodymus, susijusius su šia preke, turiu.
      Norėčiau suprasti, kodėl tikrinimas užsitęsė iki 5 dienų ir ar iš mano pusės reikia atlikti kokių nors papildomų veiksmų.

„Sandoris neįvyko dėl Vinted sistemos — prekė buvo įkelta be vežėjo, bet mokėjimas vis tiek priimtas. Užsakymas atšauktas, o pinigų grąžinimas užtruks kelias dienas. Labai nepatogu ir nesąžininga pirkėjo atžvilgiu.“

Nu dar taip nera buve...
      viskas atsakinejama is DI, kur net nepataiko i klausimus, vieni apie batus, kiti apie ratus.....
      pirkau preke, pervedziau pinigus, nare atsauke uzsakyma, nes vinted dave nesamo vezejo pactomato...nare issiusti negalejo ir atsauke uzsakyma....tai dabar, reikia laukti 5 dienas, kol as, atgausiu pinigus......cia visai ne mano problema....vinte reikia pasimokyti is TEMU, kai pinigai ikrinta per kelias valandas.....
      gerai...ikeliau preke is telefono, buvo viskas gerai...bet sugalvojau pataisyti is kompiuterio......tai dabar.....tikrinama 5 paros..........
      patvirtinima, kad preke origanali, turiu.......

LpExpress supainiojo mano siuntą. Viskas buvo pranešta vintedui. Atsakė, jog problema fiksuojama, pardavimas stabdomas, laukiama, kol LpExpress išspręs situaciją. Po dviejų dienų iš Vinted gaunu pranešimą, jog viskas tvarkoj, kurjeris susisiekė, kad aš siuntą gavau ir patvirtina pirkimą. Rašant, jog prekės negavau, susisiekus su Lp patvirtinama, kad tokia informacija neperduota Vinted. Visi įrodymai pateikiami Vinted, o jie pradeda blokuoti mano žinutes supportui. Pardavėja taip pat kreipiasi į Vinted, jog aš negavau siuntos. Jai Vinted atrašo, jog viskas yra čia gerai ir problemos nespręs.
      Kam mokama apsauga pirkėjo, jei poto problemos nesprendžiamos ir prašymas pagalbos blokuojamas?

tn-1-1096137.jpeg tn-1-1096137-800.jpeg tn-1-1096137-194.jpeg

Jie neįgalus spręsti problemas. Tas apsaugos mokestis tik jų naudai, jokios ten apsaugos nėr.

Susidūriau su situacija, kai kita Vinted narė privačioje žinutėje mane įžeidė (išvadino necenzūriniais žodžiais) dėl to, kad atsisakiau keisti prekės kainą.

Apie šią situaciją du kartus pranešiau Vinted komandai, pateikiau ekrano kopiją, tačiau buvau informuota, kad pažeidimo nematoma ir jokie veiksmai nebuvo taikomi.

Taip gaunasi, kad Vinted platforma pateisina įžeidinėjimus, visus reikalus tvarko dirbtinis intelektas.

REKOMENDUOJU VENGTI ŠIOS NARĖS: jk0329 (Lietuva), mėgsta įžeidinėti kitus narius.

Apgailėtina patirtis.
      Ar ten dirba tik DI
      Nekompetecija 1/10

Nerekomenduoju, imone nevertina savo platformos pardaveju, pilna apgaviku pirkeju, kurie apgaules budu pasisavina prekes ir pasilieka pinigus. Klientu aptarnavimas neegzistuojantis, vien DI, bei nekompetetingi darbuotojai is treciuju pasaulio saliu.

Gavau brokuota prekę, pirkau striukę kurios rankovių lipukai visiškai nesilaiko. Pageidauju ją gražinti pirkėjui.

Preke praejo pirma patikra, grazinant buvo pasakyta, jog preke padirbta (pagal juos padirbau as, nors issiunciau sekancia diena nuo gavimo). Bandant susitiekti su Customet Supportu, buvau ignoruojamas - mano zinutes buvo perskaitytos, bet i jas tiesiog nebuvo atrasoma. Bandant rasyti i legal@vinted emaila, buvau siunciamas atgal i ta pati Customer Supporta, kuris mane ignoruoja. Siulau visiem iskart kreiptis i VTT, ju bent kazkiek Vinted prisibijo.

Vertinu Vinted 10/10 kad kažko geresnio neturime, alternatyvų. Nežinau ar Vinted tiesiog žino tai ir todėl nesprendžia didelių problemų kurios yra. Pavyzdziui kaip suprasti tai kad Vinted leidžia į savo skelbimus dėti foto iš interneto, ir viena foto tik. Kai as pamatau tokį skelbimą man nera jokio noro pirkti ji, tik paskutiniu variantu jeigu nėra alternatyvų. Vinted turi neleisti daryti pardavėjams kelti tokio tipo foto. 2 problema yra tame kad Vinted niekaip nebando susidoroti su žmonėmis kurie parduoda “ne originalų” produkto, aš visiškai drąsiai galiu tvirtinti kad 50% ir gal net daugiau tikrai yra ne originalių IPhone pardavėjų. Vinted nieko nedaro su tuo.

tn-1-1091987.png

Pirkėja pateikė, kad prekė atvyko brokuota (1 iš 6 taurių buvo sudužusi). Pirkėja nurodė, kad kaltė yra kurjerio, nusiuntė VINTED supportui nuotraukas kaip buvo supakuota, parašė, kad viskas tikrai gerai, saugiai, bet po susisiekimo su manimi, per 1min buvo nuspręsta, kad mano kaltė, nes neturėjau nuotraukų, kaip supakuoju (niekada to neprireikdavo, nemanau, kad kas fotkina kaip pakuoja savo siuntas). Pikčiausia, kad tai ne gyvas asmuo atsakinėja, o AI ar automatas, kadangi net mano vardas buvo nurodytas angliškai:) Norėtųsi, kad tokias problemas spręstų gyvi konsultantai, o ne sistema.

Aciu vintedui
      Deimantė

Identiska situacija su taurem, verte ne maza, sudauze viena taure is 5 ir ka? Atidave 4 likusias sveikas, grazino pinigus ir ciau tau pardavejau :Ddd

Pašalino rūbą, kaip klastotę. Rūbas pirktas Boozt.com, turi visas originalias etiketes, kurios buvo pateiktos skelbime. Ten dirba neprofesionalūs tikrintojai, pilna parduodamų rūbų klastotės su feikinėmis etiketėmis ir kreivomis siūlėmis, nesugeba atskirti klastotės nuo originalo. Į skundą reaguoja robotas, kuris kaip problemos sprendėjas lygus 0. Vinted politika klastotės Taip! Originalams Ne!

Laisvės al. 30A-2, LT-44240 Kaunas.
      Veiklos sritys: interneto paslaugos; telekomunikacijos, ryšio priemonės; televizija ir radijas.
      KONTAKTAISusisekite su mumis telefonu 19123Parašykite mums el. paštu [email protected] informacijos apie teikiamas paslaugas ir Klientų aptarnavimo skyrius rasite www.init.ltKviečiame prisijungti prie mūsų bendruomenės Facebook ir Instagram: @init.lt. Čia dalinamės patarimais, naujienomis ir kita aktualia...
      Liongino Baliukevičiaus-Dzūko g. 50, Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; interneto paslaugos; interneto svetainių kūrimas, talpinimas; televizija ir radijas; vaizdo stebėjimo sistemos.
      Fastlink – sparčiai besiplečianti interneto, išmaniosios televizijos, vaizdo stebėjimo ir kitas inovatyvias IT paslaugas, PRIVATIEMS ir VERSLO klientams, teikianti bendrovė, kuri Lietuvos rinkoje veikia virš 20 metų.Fastlink yra pirmasis paslaugų tiekėjas Lietuvoje, siūlantis savo klientams 4K (ULTRA HD) išmaniąją...
      Žemaitės g. 15, LT-03118 Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; interneto parduotuvės; interneto paslaugos; kompiuteriai ir programinė įranga; mažmeninė prekyba; televizija ir radijas; vaizdo stebėjimo sistemos.
      Savo klientams siūlome greičiausią BITĖS 5G ryšį, kuriuo jau gali naudotis beveik 2 mln. Lietuvos gyventojų. BITĖS 5G ryšys ypač stabilus, todėl juo patogu naudotis tiek namuose, tiek išmaniuosiuose įrenginiuose. BITĖ taip pat savo klientams teikia naujos kartos televiziją namams „Go3“, duomenų perdavimo, daiktų...
      Liepkalnio g. 97A, LT-02121 Vilnius.
      Veiklos sritys: valstybinės institucijos; interneto paslaugos.
      „Regitra“ rūpinasi, kad į eismą patektų tik pasirengę vairuotojai ir legalios transporto priemonės. Įmonės specialistai egzaminuoja būsimus vairuotojus, išduoda vairuotojo pažymėjimus ir registruoja transporto priemones.Per metus įmonė į kelius išleidžia daugiau nei 130 tūkst. naujų vairuotojų, pakeičia daugiau nei...
      Mituvos g. 5, LT-50132 Kaunas.
      Kauno interneto sistemos – jau 24-erius metus, kokybiškas šviesolaidinio interneto ir išmaniosios televizijos paslaugas verslui bei namams teikianti įmonė, visoje Lietuvoje.Šviesolaidinis internetas – greitas, stabilus ir atsparus aplinkos veiksniams. Namų planai siūlo iki 1 Gb/s greitį, užtikrinantį...