Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Ventmann, UAB

Atsiliepimai apie Ventmann, UAB

Kreditavimo rizika:
    Oras dar niekada nebuvo toks elegantiškas kaip dabar

3.7

Labai prastos kokybės gaminiai

Gamina priglaistomus difuzorius, kurie gerai tinka į gipsines lubas ir žiūrisi ženkliai geriau nei plastmasiniai ar metaliniai balti.
      Turi didelį asotimentą plyšinių ir pajungimo dėžių, ko dažnai reikia didesniuose objektuose.

Įmonė tiesiog supuvusi visomis prasmėmis, darbų vadovas darbo metu vaikšto aptarinėja svetimus gyvenimus, kai mano manymu darbe turėtų būti tik darbas, paprascius algalapiu jų neduoda, mokesčius slepia alga viena nurodo kitą, Molėtų VMI jais užsiimti nenori kažkur kažkas ranka ranką plauna, ar tik ne teks svečių iš Vilniaus atsiųsti.moteriskes darban ateina kitų gyvenimus spręsti ir tyčiotis iš visų darbų vadovas ir tas prijungia kartu???? apgailėtiną tokiam darbe būtų dirbti kai žmonėms ne darbas rūpi o svetimi gyvenimai, k turėtų būti taip:atėjai -atidirbai ir eini namo, ar aš pirmas būsiu kuris užsiims su šia įmone rimtai?!?manau TAIP!

​„Esu dirbusi šioje įmonėje. Man labai patiko tiek vadovas, tiek kolektyvas - visi draugiški ir bendraujantys. Kaip ir kiekviename darbe, visko nutinka: išsiskiria nuomonės ar nuotaikos, bet kolektyvas tikrai geras.“

Mano žmona jaučia patyčias, žemina mano visą giminė, paprašius neduoda algalapiu teks užsiimti pačiam su ta įmonė iskviesiu VMI, darbo inspekcijai teks gražu skundą parašyt, dar kažin kaip ten su darbo sauga????????manau po sytu patyčių tiek darbų vadovas su keliom moterytem ten daugiau nebedirba, nes negražiai elgiatės, taip negalima, pažeidžiant visus kodeksus ir drąsiai galima iškelti baudžiama bylą už žmogaus pažeminimą keliant į viešumą be jo sutikimo ir leidimo....

Egidijus Bernotas

Esu labai nusivyles produktu, toks vaizdas, kad jis pagamintas is "atrabotkes", o kolektyvas neina suprasti kaip jie prileidziami su zmonemis bendrauti, labai prastas poziuris i klienta..

Nusivylęs klientas

Labai neprofesionalus požiūris į klientus, norint įsigyti difuzorių, pasakė, kad kaip fiziniams asmenims nepardavinėja, viskas gerai, tarkim neparduoda. Tada paprašius gal gali bent pakonsultuoti, kokį difuzorių užsisakyti per jų kitus tiekėjus, pasakė netrukdyti nei jo, nei kažkokio Evaldo tokiais klausimais. Keista kaip tokius darbuotojus laiko darbdaviai. Liūdna.

Leuko įrankių servisas

Sveiki,

Įnovatyvi įmonė, kuri pati kuria naujus produktus ir auga.

Sekmės.

Bėkit kuo toliau nuo šios kontoros.

Teko konsultuotis difuzorių įsigijimo ir montavimo klausimais. Puikiai išmano savo darbą, greitas pristatymas.

Justinas Mikulskis

Viskas tiko ir patiko

Prastai, labai prastai.

Kaip sitos šaraškino kontoros dar neišdulkino VMI?

Įmonės Ventmann UAB visų darbuotojų vidutinis atlyginimas (pagal rekvizitai.lt duomenis) 2020 m. rugsėjį buvo 249 Eur neatskaičius mokesčių. Tai kiek darbuotojai tada gavo į rankas po mokesčių?

Puiki kardiograma

Po Darbo inspekcijos patikrinimo imones darbuotoju kitimo kreive staiga parode gyvybes zenklu :)))

Ten jau seniai taip

Darbuotojai bega kaip ziurkes is skestancio laivo. Puse algos vokelyje ir tu paciu reikia issiprasyti.

Kiek zinau dabar imone yra inspekciju akirati :)

Esu dirbes moka minimuma + priedus visa kita grynais daznai neatsiskaito galutinai.

Dyriko pravardė - VAFLIS. Ne veltui, melagių melagis :)

Neatsiskaitė už atliktus darbus 5 mėnesius. Skola nedidelė, bet kas bus, bus didesnė skola, nei 200eu.

L. Giros g. 102-47, LT-06301 Vilnius.
      Veiklos sritys: vėdinimas, kondicionavimas; didmeninė prekyba; energetika; inžineriniai tinklai ir sistemos; mažmeninė prekyba; šaldymo įrenginiai; santechnika; šildymas, įrenginiai.
      VIESSMANN, BOSCH (Junkers ir Buderus), IMMERGAS, HITACHI, PROTHERM, RADIANT įvairių kuro rūšių šildymo bei vėdinimo įrangos montavimas, paleidimas-derinimas, garantinis ir pogarantinis aptarnavimas, remontas bei pardavimai.Atsarginių detalių sandėlis.Serviso tarnybos darbo laikas:I - V nuo 8 val. iki 17 val.Gedimų...
      Laisvės pr. 60, LT-05120 Vilnius.
      Veiklos sritys: statyba; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; fasadas, fasado apdaila; mediniai namai; metalo konstrukcijos, angarai; moduliniai namai; patalpų apdaila, remontas; šildymas, įrenginiai; šiltinimas, renovacija; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; vėdinimas, kondicionavimas.
      Eurostatybų sprendimai, UAB – patikima statybos įmonė, teikianti profesionalias statybos, inžinerinių tinklų bei aplinkotvarkos paslaugas visoje Lietuvoje. Įmonė specializuojasi tiek komercinių, tiek gyvenamųjų objektų statyboje, užtikrindama aukštą darbų kokybę, terminų laikymąsi ir efektyvius sprendimus...
      Sėmenos g. 52A, Patamulšėlio k., LT-46164 Kauno r.
      Veiklos sritys: vėdinimas, kondicionavimas; didmeninė prekyba; gamyba; inžineriniai tinklai ir sistemos; įrankiai; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; pramonės įrengimai; technologinė įranga.
      UAB „Technogaja“ - oro filtravimo sprendimų lyderė Baltijos šalyse. Jau beveik 20 metų kuriame sprendimus, kad visi, visur ir visada galėtų kvėpuoti švariu oru. Mūsų tikslas ne tik gaminti filtrus, bet ir gerinti žmonių gyvenimo kokybę. Švarus patalpų oras teigiamai veikia miegą, nuotaiką, produktyvumą, o darbinėje...
      Pramonės g. 99, LT-11115 Vilnius.
      Veiklos sritys: šaldymo įrenginiai; automatizavimas, automatika; energetika; inžineriniai tinklai ir sistemos; šildymas, įrenginiai; vėdinimas, kondicionavimas.
      Oro kondicionieriai– jų pagalba sukuriamas tobulas mikroklimatas Jūsų namuose, kuris ne tik garantuos gaivinantį orą labai karštomis vasaros dienomis, tačiau padės išvengti besikaupiančios drėgmės, pelėsio, taip pat cirkuliuos orą, o tai teigiamai veikia žmogaus savijautą, vis daugiau žmonių supranta geros klimato...
      Chemijos g. 19A, LT-51332 Kaunas.
      Veiklos sritys: matavimo prietaisai; interneto parduotuvės; priešgaisrinė sauga, sistemos; vėdinimas, kondicionavimas.
      UAB SP Industries tiekia specializuotus matavimo prietaisus, saugos įrangą, šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo sistemas. Atliekame prietaisų ir įrenginių remontą, montavimą, techninį aptarnavimą, teikiame konsultacijas.Dirbame su Hikvision, Multipipe, Kan, Van de Lande, Danfoss, ACO, Perfexim, Isover, Paroc...