Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB DEVOSCO

Atsiliepimai apie UAB DEVOSCO

Kreditavimo rizika:

5.8

Maikomanija.lt esu taip pat nusivylusi, nesprendžia bėdų, į el.paštą neatrašo (kol viskas buvo ok tai nebuvo bėdų atrašyti), paskambinus pažadėjo grąžinti pinigus, bet aišku to nepadarė. Labai nerekomenduoju, nes meluoja ir apskritai kokia nepagarba savo pirkėjui. Tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, kai išleidau čia savo pinigus.

Negalima pasitikėti, pažada, bet nepagamina laiku. Mandagiai aptarnavo vyr. vadybininkė Gabrielė. Pažadėjo, kad bus pagaminta nustatyta laiką. Atvažiavau, nepagaminta. Nurodė kita laiką. Deja, ir tuo metu iš gamybos užsakymas neatvyko.
      Jis atvyko gerokai pavėlavęs.

Žemas lygis jau vien pasižiūrėjus į siūlomą 'meną', keli Vyčiai masės antilietuviško mėšlo nepridengs. O atrodo ir kokybė prasta, skaitant komentarūs.Laikytis nuo tokių atokiai

Maikė gauta kaip ir buvo rašyta 2-3 dienas, bet jos kokybė... Visa nuėjusi plėmais, taip išeina, kad pinigai - nuėję balon.

tn-1-132879.jpeg

Nusivyliau, marškinėlius pagamino nekokybiškai. Paveiksliukas neatitiko originalo, sluoksniai sudėlioti bilekaip. Parašius skundą, dingo.

Nesisakykite is sios kompanijos nieko. Negausit nei pinigu nei prekes 2 savaites vis meluoja, kad grazins pinigus. a*******i!

Nežinau, kaip Jus ten apgavo, bet mane aptarnavo labai greitai, prekė pasiekė mane laiku ir aš labai patenkinta šios įmonės veikla. PATENKINA IR PRODUKCIJA

Skaitant Brigitos atsiliepimą, atrodo, kad tai mano įvykis :) Apmokėta už gamybą ir negauname jokios informacijos, kiek skambinta, tiek pasakoma, kad pagaminta ir išsiųsta. Patikrinus siuntų tarnyboje, net nėra registruota siunta tokiu vardu. Poto pasirodo buvusi pardavėja nedirba ir niekas nieko nežino. Saugokitės tokių kompanijų ir pirkite tik iš patikrintų vietų! Bandau atgauti pinigus, nežinia ar atgausiu.

Tinklapyje www.maikomanija.lt užsakeme tėciui marskinelius artejancios tevo dienos proga. Pasirinkome prekės pristatymą per kurjerį už papildomą 12 lt mokestį, atlikome apmokejima per www.mokejimai.lt. Labai apsidziaugeme, kai jau kita diena gavome patvirtinima, kad uzsakymas ivykdytas, tad nekantriai su vaikais laukeme tecio dovanos. iki sios lemtingos dienos buvo like daugiau nei savaite... pardavejo tinklapyje http://maikomanija.lt/info/info/info/item/delivery nurodyta, cituoju: "prekių pristatymas per kurjerį visoje Lietuvoje" trunka "2 - 3 darbo dienas po prekės užsakymo ir apmokėjimo". Deja, praejo ir trys, ir keturios darbo dienos, o savo isigytos prekes mes nesulaukeme, tad sunerimus, kad preke galiu gauti per velai nusprendziau uzklausti pardaveju, kame problema. Visu pirma issiunciau uzklausa el.pastu [email protected] bet atsakymo i savo pateiktus klausymus taip ir nesulaukusi nusprendziau pasiteirauti telefonu +370 647 66614. Atsiliepusi darbuotoja mane patikino,...

Nuomone bloga - zada, kad uzsakymai vykdomi per 2-3 dienas, o realiai vykdomi tik tuomet, kai pradedi skambinti ir ieskoti. Taigi, busimi klientai, nusiteikit laukti 1-2 savaites arba 'seskit ant telefono" ir issimusinekit preke. Nusivyliau, imone visai nepatikima.

As taip pat nusvilau nuo sios imones, marskinelius uzsisakiau pries menesi ir jokiu ziniu, nebezinau ar jau palaidot 17e ar dar bandyt kovot.. Zinau tik viena, jei ir ateis tie marskineliai, tai jie sukls tik neigiamas emocijas..

Vėtrungių g. 69, Vilnius.
      Veiklos sritys: spaustuvės, leidyba; gamyba; grafika, dizainas; tara, pakuotės.
      Mainų g. 5-3, LT-94101 Klaipėda.
      Veiklos sritys: spaustuvės, leidyba; gamyba; popierius, jo gaminiai; tara, pakuotės.
      DRUKA – SPAUSTUVĖ IR PAKUOČIŲ SPRENDIMAI JŪSŲ VERSLUIDRUKA – tai patikima spaustuvė Lietuvoje, teikianti profesionalias spaudos, pakuočių gamybos ir dizaino paslaugas verslui. Daugiau nei 30 metų patirtis leidžia pasiūlyti kokybiškus ir efektyvius sprendimus nuo idėjos iki galutinio produkto. Mūsų tikslas – padėti...
      Gedimino pr. 33, LT-01104 Vilnius.
      Veiklos sritys: spaustuvės, leidyba; popierius, jo gaminiai; reklamos paslaugos.
      Copy Pro – 2010 m. spalio mėnesį atvėręs duris Vilniuje kopijavimo paslaugų centras, kuris teikia visas nespalvoto bei spalvoto kopijavimo ir spausdinimo paslaugas. Kopijavimas ir spausdinimas pradedant nuo A8 - A0+ (plotis - 1067 mm). Taip pat atliekame papildomas paslaugas - įrišimas, laminavimas, skenavimas...
      A. Mickevičiaus g. 27A, LT-44245 Kaunas.
      Veiklos sritys: spaustuvės, leidyba; dovanos; gamyba; popierius, jo gaminiai; reklamos paslaugos; tara, pakuotės.
      Orinvita - mes pasirūpinsime Jūsų spauda.Per daugiau nei 28 metų veiklos laikotarpį įgijome nemažą patirtį ir galime užtikrinti aukštą atliekamų darbų kokybę.MAKETAVIMAS IR DIZAINASAtliekame spaudos gaminių dizaino ir maketavimo darbus. Kuriame transporto priemonių apipavidalinimus, reklaminių iškabų dizainus. Taip...
      Vilniaus g. 36, LT-18123 Švenčionys.
      Veiklos sritys: spaustuvės, leidyba; dovanos; gamyba; grafika, dizainas; plastikas, guma, jų gaminiai; popierius, jo gaminiai; reklamos paslaugos; žiniasklaida.
      Naudodami ekologiškus procesus gamyboje ir savo klientams siūlydami nuolat atnaujintą produktų ir paslaugų asortimentą, siūlome išskirtinius ir netradicinius dizaino sprendimus, leidybos ir spaudos gaminius, garantuojame greitą užsakymo atlikimą bei itin aukštą produkcijos kokybę. Suvieniję vaizduotę, idėjas...