Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Tele2, UAB

Įstatinis kapitalas:
    Įstatinis kap.:
    1 323 385 €

2.3

tele2 reklamos kūrėjai neberodykite tos reklamos su "mamos portretu", mano sūnus 11 mėnesių pamato tą reklamos klipuką iškart pradeda spiegti ir verkti, tiesiog visas dreba, netraumuokit vaikų...

11 mėnesių žiūri televizorių, nieko sau........

apmokamų popierinių sąskaitų, nes galiu pasinaudoti mano tele2 ir pasižiūrėti savo kola, ta pačią sekundę buvo apribotos paslaugos ir tą pačią sekundę priskaičiuoti 9 Lt. delspinigių ar atjungimo ar prijungimo ar dar Dievai žino kokios paslaugos. Taigi, tele 2 neturėtų man Esu tele2 klientė ištikima ir pastoviai tvarkingai bei pareigingai apmokanti sąskaitas - jau 12, o gal ir daugiau metų. Pasibaigus sutarčiai, nuėjus pasirašyti iš naujo, tai buvo traktuota kaip pratęsimas sutarties ir paimtas nebe pamenu (turėdama laiko būtinai patikslinsiu kiek) mokestis. Beje pakeičiau planą, buvo mėnesio paskutinė diena, tai kaip sena klientė sumokėjau už tą patį mėnesį ir už seną planą ir už tą patį mėnesį ir už naują planą. Toliau dar gražiau. Esu pasiprašiusi, kad man nesiųstų už popierių brangiai sąskaitas.Taigi kiekvieną mėnesį vos atėjus mėnesio viduriui, o kartais jau ir nuo dešimtos mėnesio dienos gaunu žinutes, kad nepamirščiau sumokėti ir kitą žinutę su sąskaitos suma. tai aišku labai...

Tadas iš Klaipėdos

Galiu pasidžiaugti darbuotojos darbu. Tai yra Klaipėda m. Herkaus Manto g.40, darbuotoja mokine Jurga Pozdėjevienė, kuri rūpestingai ir aiškiai viska paaiškina apie akcijas, taip pat sutvarko dokumentus. Ačiu ir Vadovybei, kad turi geru darbuotoju...

PASIPILDAU SASKAITA UZSISAKAU PLANA SM PO KELIU DIENU ATEINA ZINUTE KAD SASKAITA TUSCIA PRATEST GALESI KAI PASIPILDYSI JAU NE PIRMA KARTA KIEK JAU GALIMA TAIP?

Noriu padėkoti, už gerą aptarnavimą Ukmergės salone Žiedo g..Net nežinau mergaitės vardo.Šviesiaplauke mergaite.Labai maloni ir rupestinga.Esu maloniai nustebintas, rūpestingu ir maloniu aptarnavimu!

Sveiki, pavoget is manes 10Lt! Taip jauciuosi, nes: 2012 08 03, ~17:30 papildziau savo tel.nr. (603 57722) sask.10 Lt, issiunciau nr.1556 sms su zodziu KIEK, prisijungiau prie inerneto, atidariau 1 puslapi-www.alfa.lt ir po situ veiksmu, 18h gavau sms, kad tel. saskaitoje yra 0, 0 Lt. Kaip tai suprast? Juasmas, lyg buciau apvogtas. Prasau paaiskinti. Lausiu ats.tel arba [email protected]

kazdyj mesiac vpisyvajut platu za internet xot paru centov a v tele2 nikogda iternetom ne polzovalsia lucse v bite tam desevle

Labai noriu padėkoti Druskininkų Tele2 salono merginoms už nuostabų aptarnavimą. Gyvenu užsienyje ir nemaniau, kad Lietuvą pasieks tokį aukštą lygį šioje srityje, labai puikiai suprato mono poreikius ir parinko būtent ta ko man reikia, kol laukiau eilėje mačiau kaip puikiai išsprendė labai konfliktišką situaciją, žmogus atėjo su blogiausiais ketinimais, bet išėjo su plačiausia šypsena. Mano nuomone tai aukščiausias profesionalumas, ačiū dar kartą Dainai ir Rūtai.

sveiki as jums nuoriu papasokoti ape tai kaip tele2 apgaudineja zmones, jie specaliai skambina zmonems i juos mobilus telefonus, ir klausia kokiu jus tinku naudojat ates? jus jiems pasakote pvz tele2 pildik jie pas jus klausia o cia abonentas? kai jus pasakote jesms kad ne tade jie jums sako mes turime jums ispudinga pasiulima. kad jums bus pigiau skambinti ir rasyti sms zinutes i visus lietuvos tinklus tik uz 10lt i menesi, tada zmones kimba i si pasiulima taip jie apgaudineja zmones, o po to praeina menesis kai jus sutikot i si pasiulima ir jiums ateina saskeita po 200ir 400lt nuors jius mazai kur skambinot ir ten dar saskeitoje buna parasita kad jius landiojete enternete. tokia apgaule.

Šiandien skambutis iš tele 2 mane gerokai papiktino. Man skambino operatorė, siekdama įtikinti pereiti į tele 2 ir pasiimti tam tikrą planą. Visų pirma, pokalbis prasidėjo nuo jos 'iškniaukto' "labadiena", po to man ją pasisveikinus ji suabejojo mano pilnametyste ("ar jūs pilnametė?"), atsakius, kad taip, ėmė komentuoti: "bet balsas tai taip jaunai skamba...kaip nepilnametės...". Tikrai super maloni pokalbio pradžia, bet šiaip taip susilaikiau nuo komentarų.
      Vėliau pokalbis rutuliojosi dar įdomiau: man papasakojus ką gaunu savo tinkle mokėdama 3lt/mėn, ji man pasiūlė lygiai tą patį tik už 10lt/mėn ("aš jums galiu pasiūlyti tą patį, tik už 10lt/mėn"). "Keista", kad tokiu pasiūlymu nesusiviliojau.
      Man paprašius baigti pokalbį ji neatstojo. Primygtinai siūlė internetą, kad "visi mane galėtų pasiekti kada tik panorėję", tačiau man atsisakius ir pasakius, kad ir taip jau esu pernelyg pasiekiama dėl telefono ir dėl to nesidžiaugiu, ji neatlipo: "bet taigi tada jūs visus galėsit pasiekt...

O man paskambino ir siule kazkokius planus, bet kai pasakiau, koki plana turiu kitam operatoriuje - graziai atsipase, palnkejo geros dienos ir atsisveikinome. As gerbiu tuos vadybininkus, juk ju darbas labai sunkus - skambineti ir siulyti paslaugas, kuriu daznam nereikia. Jie susilaukia visokiu pasnekovu. O as stengiuosi mandagiai atsisakyti jei man nereikia. Viskas su jais yra gerai. ko pasigendu - lankstumo - galetu juk konkuruoti ir siulyti nestandartinius planus, o cia siulo ta, ka ir pats galiu uzsisakyti uzejes i bet kuri salona.

atsiliepimas tik neigiamas, darbuotojai nekompetentingi, nezino nieko apie telefonus tik siulo 24men sutarti kad mulkinti zmones, melagiai, niekados nepirksiu is ju jokio telefono, nerekomenduoju, bukite atsargus o jai apgaus kovokite, juk yra instancijos kurios rupinasi zmogaus teisemis.

asdasdNR

v***s !

Niekas nesiruosia Jusu izeidinet, bet jau paslaugu jusu teks atsisakyti, nes sitaip jusu tinklu naudodamas gali ubagu patapti.Jau dvi savaites laukiu is jusu atsakymo apie jusu paslaugu machinacijas, as visada atsiverciu internete savo puslapi Tele2 ir ten sutarties terminas neterminuotas, todel drasiai ir naudojausi Tele paslaugomis Planu Mini ir Tarp seimos nariu kalbek nemokamai, tai jau prisikalbejau, kaip atejo sakaita verkt noras paeme, pasirodo Planas likes, o jau paslaugu nerasta, tai jus mielieji sitaip zmones apgaidinejat nerealiai, Gavua sakaita iskarto puoliau skambinti konsultantams, zadejo pranesti apie mano skunda per desimt dienu, bet niekaip nesulaukiau. Taip nuo konsultantu skambuciu apsigint neina kiek jie kartu per savaite skambina, tai sunku klientui paskambint ir pasakyt, kad atjungia paslauga nemokamai tarpusavy bendrauti, aisku jiems tai neaktualu. Nu jei reikes sumoket aisku sumokesiu, bet jau Tele2 paslaugu su mielu noru ir kuo greiciau atsisakysiu ir...

Kiek teko skambinti 117nr. niekada neatsiliepia iškart visada operatoriai užimti bet visada pakelia po 5 min o tarifai +15cnt prie turimo plano minutės aišku kad čia afera taip yra liepta daryti. Keisiu operatoriu

Man pasistojo klausimas, jeigu Aš esu omnitel tinkle. ar galėčiau turėti ir tele2 tinklą?
      Ar galima turėti du tinklus vienu metu? :)) laukiu atsakymo.

Sveiki,
      Norėčiau nuoširdžiai padėkoti klientų aptarnavimo vadybininkei Liudmilai Parfionovai, dirbančiai Vilniaus Akropolio TELE2 salone. Mergina tiesiog verta paskatinimo už puikiai atliekamą darbą. Mes su sūnumi 2013.01.04 salone sudarinėjome sutartį, vadybininkė puikiai viską išaiškino, turėjo kantrybės sūnui padėti išsirinkti telefoną ir kas svarbiausia padėjo ištaisyti savo kolegės Indrės pardavimu atstovės telefonu klaidas. Panelė Indrė telefonu siūlė sudaryti sutartį, bet kas blogiausia, ji melagingai perdavė informaciją, sudarė sutartį, man nepasirašius, todėl vadybininkei Liudmilai teko daug skambinti ir gaišti laiką. Kita manyčiau to būtų nedariusi. Aišku, aš suprantu, yra planai, paskatinimai ir t.t., bet klientas turi žinoti visas sąlygas, kad galėtų nuspręsti.
      Todėl dar kartą norėčiau padėkoti panelei Liudmilai, ačiū.

Pagarbiai, Sigutė

Sveiki, noriu [pasakyti, kad nusivyliau Tele2, 2 sutarciu jau atsisakiau, dar liko viena ir tos atsisakysiu, nes 2m kaip vargstu su tuo jusu rysiu, kambaryje turiu ieskoti rysio, trukineja, nu siaubas, jau kantrybe truko, ir buvo sakyta, bet niekas nieko neziuri, cia ne vien as, daug kas skundziasi, Raseiniu raj, Girkalnio miestelyje

labas esu daug metu Tele 2 abonentas, noreciau suzinoti kodel veluoja jusu siunciami vokai su saskaitom kaip tada laiku susimoketi ir jau nepirmas kartas, anksciau gaudavau vidury menesio.kas cia pasidare, nenoreciau pereiti i kita tinkla, aciu uz atsakyma.

nesk muila nes bus velu

Sveiki,
      Dar tokio pazeminimo nesu patyrusi kaip tai teko patirti is tele2 Akropolio kauno filialo darbuotoju tokius nekompetentingu darbuotoju dar nebuvau sutikos gal jom per sunku dirbti si darba nes kulturos tikrai nera tu jom aiski vien tau jos i akis rekia tikraja toziodzio prasme rekia kita labai nepagarbiai bendrauja su klientais po tokio ju elgesio tikrai kilo noras net keisti kompanija. Jai tele 2 nenori tureti klientu tai prasome daugiau tokiu darbuotoju priimti kaip Akropolio Kauno filiale tai tikrai atbaidys visus zmones. Paprasciausia truksta pagarbos klientu atzvilgiu daugiau turetu zinoti apie siulomas paslaugas beje taip pat turetu tiksliau aiskinti ka siulo o ne keliais zodziais ir jau rasykis sutarti.
      Nusivylusi dar pakolkas Tele2 kliente.

Sveiki,

2013-02-02 Tele2 salone Žirmūnų g. 2, Vilniuje dirbo labai nemaloni pardavėja, trumpais juodais plaukais. Gaila, vardo nemačiau, bučiau dar ne tiek skundų prirašius. Aptarnavimas - jo net nėra, kaip su šiukšlėm su klientais bendrauja, nosį užrietus. Patyriau ne tik pažeminimą, bet gaila kitų klientų, kurie ten dar pirko telefonus ir turi kęsti tokį bendravimą. Apie paslaugas išvis nieko nenusimano, nekompetentinga, negali net paaiškinti, kuo skiriasi paėmus sutartį lizingu ir su sutartimi. Teko net skambinti artimiesiems, kad normaliai paaiškintų. O tuo tarpu pardavėja dar ir siūlo, kad skambinkit skambinkit, gal paaiškins jums. Teko eiti į konkurentų Omnitel saloną, kur man buvo viskas trumpai aiškiai paaiškinta. Prieš mane senyvo amžiaus žmogus žiūrinėjo telefoną, norėjo įsigyti, tai pardavėja vos ne tai, kad įkalbinėjo nepirkti telefono. Bendravimas -atsainus, susiraukusi mina ir griežtas šaltas tonas. Niekam nerekomenduosiu eiti į Žirmūnų g. 2 esantį saloną. Tokie...

nesuprantu, kodėl taip ilgai savitarnoje ruošiamos sąskaitos už praėjusi mėnesį, jau vasario 7d., o sąskaitos vis dar ruošiamos : (

jau vasario 8 diena o negalima suzinoti net einamosios saskaitos, panasu kad galimai bankrutuoja Tele2 arba gal net atsius uz sausi visiems saskaitas kosmines nuo nauju metu.... kazkokia nesamone skambini ketvirti menesio ir nezinai ar prakalbejai daugiau ar neprakalbejai

Zmones neapsigaukite su Tele2

TELE2 kai nori nutraukti sutarti anksčiau sutarties termino pabaigos neteisėtai skaičiuoja netęsybas už pokalbiu planą, nes yra Lietuvos Respublikos Aukščiausiasis teismas yra išaiškinęs Civilinio kodekso straipsnį apie sutarties nutraukimą anksčiau laiko turint mokėjimo planą su mobiliuoju telefonu, skaičiuojamos netęsybos gali būti tik už suteiktas nuolaidas telefono aparatui bet jokiu būdu ne už nesuteiktas paslaugas, t.y. už likusius mėnesius pokalbio plano į kurį nėra įskaičiuota nuolaida telefono aparatui, taip kad turite puikią galimybę parduoti telefonus įsigytus iš Tele2 sumokėti nuolaidą Tele2 Jums suteiktą už telefoną ir drąsiai einate į kitą operatorių nes Tele2 pasimovė ant tokio pat kabliuko kaip ir Omnitel prieš kelis metus su savo asmeniniu planu..

Buvau supykus stipriai ant Tele2 uz pinigu lupikavima, bet parasius nusiskundima atsiliepimuose iskarto ant rytojaus gavau is Tele2 sms, kad gavau kompensacija pokalbiams ir tikrai nenusivyliau, antras menuo kaip buvo panaudota skirta kompensacija, dekui Tele2, tikiuosi neatsiims savo, ka dave

Sveiki, vakar dukra parode sms, kad ribojamos paslaugos, nes virsytas kreditas, jis 50lt. yra. Saskaita jau 211.10lt, siandien jau pakilusi iki 271.50lt. Nesuprantu, kodel neblokavo telefono, jei virsytas limitas, nes viskas tik mobilus internetas. Namuose turime bevieli interneta, bet vaikas su naujuoju telefonu, net neitare, kad naudojasi mokamu internetu. Skundas 2013.02.22 uzregistruotas, nemokesiu daugiau nei 50lt uz numeri, nes tele2 privalejo blokuoti, kai saskaita virsyja limita. Labai tikiuosi, kad greitai viskas issipres ir gausiu atsakyma ir bus atnaujintos paslaugos, nes dabar neimanoma nei paskambinti, nei prisiskambinti. O internetu gali naudotis kiek nori, ar ne absurdas.

Sveiki, Kelmeje esantis tele2 salonas (antrame aukste), salonas kaip visi, bet ten dirbanti Ineta Andruliene paliko neisdildoma ispudi, moteris turbut isizeide, kad buvo sutrugdyta, nei apie paslaugas, nei apie telefous teikiama informacija nebuvo tiksli. Gerai, kad turejo "ismanuji" lapa nuo kurio, aciu, kad nepatingejo nuskaityti siulomu planu variantus. Bendravo nemandagiai, nesugebejo apie telefonus pasakyti net sakinio, tiesa pasake cia nokia, o cia samsungas. Likau labai nepatekinta, pasijauciau ne kaip laukiama kliente, o pabaigoje paslaugos visai nesuteike, nes paaiskejo jog nera interneto, gaila jog to nezinojo is anksciau buciau sutaupiusi savo 40 minuciu.

Tele2 ir tele2 pildyk tinklai labai stringa naktimis vos ne kas antra nakti. O as esu zmogus kuriam naktimis reikia tiek sms rasyti tiek naktimis skambinti. Taciau nei parasyti nei skambinti negaliu kadangi tinklas net neveikia. Gerai jei tai laikina pvz 10 minuteliu, taciau yra buve ir tokiu atveju kad tinklo nebuvo visa nakti ir apie tokius dalykus net nera pranesama. Labai nusivyliau siuo tinklu.

z*****i!!!!!! Pagavau uz rankos vagius savo kisenei o jie dar man akyse meluoja, buvo pas mane planas padryta kad daugiau 50lt neykalbetau, pareina saskai 52lt tai neimanomas dalykas, nes pasiekus 50lt limita turi automatiskai nutraukti pokalby, o jie man aiskina. Tai ce viskas normalei, kartais pasitaiko.

Tikrai viskas normaliai. Happy you. :D Sorry, kad juokiuos, bet pas mus buvo uždėtas dar mažesnis limitas, o viena sąskaita buvo 90 Lt, o kita virš 500 Lt. T.y. keliolika kartų didesnė nei limite. Skambini, tai pasakoja apie kažkokius kompensavimus (o pirmosios viršijimo "kompensavimas" kažkodėl dar įtrauktas į antrą sąskaitą kaip skola), išmaniojo telefono nustatymus ir t.t. Kokie dar kompensavimai, jei sutarty numatytavaiškiai? Kokie dar nustatymai? Jei negali užtikrinti paslaugos teikimo "išmaniųjų amžiuje", kurią siūlai, tai jos nesiūlyk ir tiek žinių. Žodžiu, nutraukiam tą sutartį kuo greičiau ir viso. Ai dar dėl "kompensavimo" kažkokias papildomas paslaugas, aišku mokamas siūlė. :D Kam mums tos papildomos paslaugos, jei sutarty numatytas limitas kada turėtų blokuot. T

tele2 a*******i! pardavimo konsultante AUDRONE ALEKSANDRAVICIENE isiule telefona, kuriame nera lietuviu kalbos, nors prasiau butent su lietuviu kalba ir dar plana pasiemiau. Dabar sutarti nutraukt pinigus reikia moket. Jie malonus kol sutarti klientas pasiraso, i musu poreikius jiems nusispjaut. NEREKOMENDUOCIAU NIEKAM

nesitikėjau kad dar gali būti taip apgaudinėjami žmonės, prieš pora dienų pirkau telefoną vilniuje akropolio tele2 skyriuj.Pasirašiau sutartį 2m.ir paėmiau telefoną, bet konsultantė akiplėšiškai apgavo.Kai rinkausi telefoną net kelis kartus pasitikslinau ar yra lietuvių kalbos rašmenys?Paaiškinau kad man tai labai svarbu nes imu telefoną darbui, turiu mokiniams siūsti žinutes su taisyklinga lietuvių kalba.Konsultantė užtikrino kad šitam telefone tikrai yra lietuvių kalba ir kad ji jau nustatė lietuviškus rašmenis.Bet kai namuose pabandžiau parašyt žinutę išaiškėjo kad galiu rašyt tik angliškai, rusiškai, vokiškai ir ukrainietiškai.Kai vėl nuėjau į tą patį tele2 skyrių grąžint telefono, kurio vis tiek negalėsiu naudot, man grubiai pasakė kad telefonų atgal neima ir nekeičia.Taigi dabar teks pirkt kitą telefoną, o už šitą pinigai kaip į balą.Tokio pasišlykštėjimo senai nepatyriau, kaip galima taip akiplėšiškai apgaudinėti žmones ir dar žinomos kompanijos vardu, nes ir internete prie...

Laba diena...Labai, labai nusivyliau Tele-2 tinklu, Pries metus pasirasiau Kaune kestucio g.esanciame TELE-2 salone sutarti 2m, ir tuo paciu pirkau telefona ismanuji Ir nuo tada prasidejo mano problemos. Pirmiausia tai kazkaip 3 dienas niekaip negalejo pajungti ir neturejau jokio rysio...O veliau buvo dar graziau tik pakelus zmogiui rageli ir pasisveikinus rysys nutrukukdavo ir taip pasikartodavo dar kelis kartus, ir tik is 3 karto galedavau jau testi pokalbi....Arba dar idomiau, kai tavo telefonas yra toli nuo taves, o uz tave kazkas skambina kitam zmogiui, aisku zmogus bando tave prakalbinti, bet tu juk toli, na aqisku minutes eina, ir tavo pinigai kapsi... galu gale neprisikvietes taves pokalbiui, aisku padeda rageli ir perskambina tau, ir dar apsaukia, kad jam skambini ir tycia nekalbi, o ji ignoruoji..... Na, as taip kentejau 3men, po to pradejau minti taka i ta Tele-2 salona kur sudariau sutarti, bet man nieko nepadejo, tik zadedavo kad paziuresim, ir taip praejo puse metu,...

Tele2 a*******i ir visiskai dirbantys ne kliento naudai... Niekada nesu buvusi abonentas ar planu uzsakove, kategoriskai buvau pries. Galu gale ikalbejo draugai. Nuejusi i akropoli Klaipeda aptarnavo Greta Zonyte sudariau plana uz 20lt 500min. ir 300sms nemokamai. Siule interneta bet atsisakiau nes sakau turiu plana uzsisakiusi is pildyk internetui... ji toliau turejo mane informuoti kad sudarant sutarti su jais mano uzsakytas planas negalios....negavau tokios informacijos...Toliau praejus 10dienu negalejau paskambinti ir rasyti (ta ryta man nutiko nelaime) - uzblokavo rysi nes virsijau limita 200lt....tokia suma susidare del interneto....Kodel sutarti nera minima del limito ribojimo ir kodel konsultantas apie tai nepaklausia ????ir kas sugalvojo daryti tokia suma??? ogi tele2 nes jiems naudinga... Nuejus i tele2 nutraukti sutarti aptarnavo Laima Saprykina akropolis Klaipeda kuri tokia nepatenkinta ir tokiu pikciu aptarnavo...net nepasidomejo ir nebande aiskintis situacijos ir...

Aš nuėjau į saloną pirkti lg optimus l3. ir pamačiau kad jo kaina 369lt o parašyta internete kad 329, tad ir nuėjau nuliudusi del kainos ir nepirkau šio telefono, kodel taip yra?

nuėjau į saloną pratesti sutarti, paemiau telefona su 17 litu imoka bet grižus namo pastebejau internete kad su tuo telefonu imoka 8 litai, supratau kad internetu je apgaudineja žmones, ir ryšis ne visur gerai traukia

nesuprantu kaip gali egzistuoti kompanija kuri totaliai apgaudinėja žmones.Visada naudojausi neterminuota sutartimi, bet prireikė naujo telefono darbui, nuėjau į TELE 2 saloną vilniaus akropolyje.Ten pasakiau kad reikalingas telefonas darbui su lietuviškais rašmenimis..., na tą istoriją jau čia aprašinėjau.Buvau parašius pareiškimą dėl apgavystės ir man žadėjo per 10d situaciją apsvarstyt ir pranešt atsakimą.Kadangi jau praėjo 2savaitės, vėl nuėjau į saloną aiškintis.Dabar ten dirbanti konsultantė Marytė pareiškė kad atsakyt jie privalo ne per 10dienų kaip ankščiau sakė, o per mėnesį.Kai pasakiau kad man reikia darbui telefono dabar ir paklausiau kurie telefonų modeliai turi lietuviškus rašmenis, ji atsakė kad dabar tokių modelių nebūna.Na aišku aš labai nustebau ir nepatikėjau, todėl nuėjau į greta esantį Omnitel saloną ir uždaviau tą patį klausimą, ten konsultantė man tiek telefonų parodė su lietuviškais rašmenimis kad tikrai yra iš ko renkasi.Taigi vieną iš jų gerai ištyrinėjau...

Sveiki,
      Vakar buvau Jūsų salone pasiteirauti ar galėčiau pasirašyti sutartį studentas 4, patikrinusi lb maloni mandagi konsultantė pasakė taip, tada pasakiau kokio telefono aparato norėčiau, tačiau sakė pas juos salone nėra, o yra prieš Norfos kasas Babilone 1 Panevėžyje, atvykau ten, konsultantė ERNESTA ALEKSANDRAVIČIŪTĖ kol laukiau kol aptarnauja kitą klientą kalbėjo lb nemandagiai ir piktai tai tie klientai nieko nenusipirkę ir išėjo, o sulaukus savo eilės pasakiau kokio telefono aš norėjau ir kad sakė čia turi turėti, jinai pasakė kad trečiadienį ar ketvirtadienį atveš ir bus tik vienas LG optimus 4x HD ir palikt mano numerį kad jį rezervuotų, palikau.Tą pačią dieną po kokių trijų valandų paskambino ir pasakė, kad atvežė ir atvažiuočiau VĖL šiandien nes kita dieną man negalės niekas kitas sutarties sudaryti, o TIK ji, o rytoj ji nedirbs. Atvažiavau, ji buvo nemandagi ir suirzus kaip ir praeitą kartą, tada jinai pažiūrėjo telefoną, jo kainą, tada labai buvau šokiruota kai ji...

jau sutarties terminas i pabaiga, tai pradejau dometis koki kita telefona imti, bet nieko ipatingo neradau nes pasirinkimas sakyciau tikrai mazas, juolab uzejau i bite ir ten zymiai didesnis pasirinkimas...biteje radau patinkanti modeli kurio tele 2 salonuose net nebuvo atvezta...isvada viena-pereiti i bite

čia vėl vida, na pagaliau sulaukiau atsakymo iš TELE2 dėl mano skundo, kai man pardavė netinkamą naudotis lietuvoj telefoną.Ir ką jūs manot visą mėnesį, , svarstė''kad pasakytų -nieko negalim padaryt telefono nekeičiam...Žodžiu turi telefoną, o naudotis negali, bet mokėti turėsi.Ką gi sumokėt teks ir už du metus į priekį už paslaugas kuriomis aš žinoma nepasinaudosiu, bet tegu paspringsta, jau mano perspėjimo paklausė ir su TELE2 sutartis nutraukė 11 žmonių tai mano draugai ir mano studentai.Nes po to kai papasakojau kaip Tele 2 apgaudinėja ir tyčiojasi iš savo ilgamečių klientų, niekas nenori su šita kompanija turėt reikalų.Beja galiu atiduot tą prakeiktą telefoną Samsung, juo lietuvoj naudotis nėra galimybės, bet gal kas išvažiuoja į užsienį tai ten jis bus tinkamas (visiškai naujas, nei karto nenaudotas)

Siaubinga kompanija... Siaubingas rysis... Dar ir apgaudineja su saskaitom...

As norejau suzinot kam yra sukurta savitarnos svetaineTele2 kad man reik is keliu kartu registruotis ir jau paskui galvoji ar esi keites slaptazodi ir bandai keist ir gaut nauja kad jau po to ir jo laikas kazkaip greit pasibaigia as pasimetus noriu baigt visus reikalus su tele2.kitap nebezinau ka galvot dar kaip gaudavom saskaitas pastu lyg ka ir ejo suprast o dabar registruodamasi internetu du abonentus ir turiu problemu ir jau uzsakiau su viena saskaita ir ten negaunu tikslios mokejimo sumos o po to gaunu grasinancias zinutes.Ponai, kas pasidare?klaiku kaip pradejau dometis is zmoniu kaip jiems su tewle2 sekas.tai siaubas vieniems pildyk pinigai staigiai dingsta, kitiems abonentams uzsisakius interneta uz 5lt.saskaita milziniska isauga dar visokiu abejoniu pilna...

Užsakiau telefoną internetu - gavau patvirtinimą, kad registracija sėkminga. Jau savaitė - jokių žinių iš jų. Parašiau el. paštu - vistiek tyla. Geras gi teledu aptarnavimas.. Jei taip aptarnauja naujus klientus, tai kas yra su senais? Na jau ne, tikrai ne man toks aptarnavimas..

esu labai nusivilusi tele2.atejo sask.susimokejau 2013.05.10d. 36lt.siuo metu daudotis tel.negaliu nes atjunge tik da neaisku kodel?skambin visokiais varpais virsune viskam.tai man db atjunge ir da reiks moket uz prijungima.tikiuos tokio bajario nebus. tele2 esu labai nusivilus, man jau nebe pirmas kartas.ir kitas dalikas jai matot kad sutartis sudaryta bet paslaugom nesinaudoja zmogus tik moka.tai kam jus da padarot mokesti prijungimo pvz, praita men nemoketa o si men ateina sask.19lt ir da 8lt uz prijungima jai as nenaudoju tos kortelias jau metus juk tai matot tai kam da pringet.su jum blogai.tirai bite yra geriau nors tokiu daliku nebuna, o cia kas ka nori ta daro.noreciau kad paskambintu siuo nr +37064543607.

na norin kaska suzinot reik is kito nr paskamint ir viska pasakis.labai malonu kad pasake. (galit nebeskambin) tikiuos nebebus tokiu nesamoniu, nezinau bet ne viena as esu nepatenkinta ir keli mano draugai.tikiuos tele2 pasitaisis.

o tele2 rysis man yra tikrai geras esu tuom patenkinta. na pazistama teleduke turiu ji man viska pasako, tik sikart nesusipratimas buvo.na manau pasitaisis nes viskas yra istaisoma.:)

pirkau nauja telefona huawei tele2 salone, po puses metu sugedo, nunesiau su garantija taisyt, paskuj paskambino pasake kad uz remonta 110 lt.tai kam tada ta garantija duoda.telefona labai priziurejau, sugedo tikrai ne del mano kaltes.vienu zodziu tele2- a*******i, kita kart pirksiu kitam salone...

Garantini ne teledu vykdo, teledu cia ne prie ko.

Esu Tele2 kliente bene 10 metu tai tikrai.Geguzes 18 d. 13 val.17 min. pratesiau sutarti 24 men. ir gavau issimoketinai telefono aparata.Pasekoje to, isejus is salono Klaipedos Akropolyje supratau, kad nei man eina pasakambinti, nei mano numeris butu veikiantis.Pasirodo surinkus mano abonento numeri sako-tokio numerio nera.Taip as gyvenau atjungtu abonentiniu numeriu lygiai 2 paras.Jis buvo pajungtas tik geguzes 20 d. apie pietus.Abi dienas vazinejau i salona ir rasiau pretenzijas, kad mano numetis yra visiskai neveikiantis, kad butent siuo numeriu as dirbu su savo lientasi-jis yra vizitineje korteleje, kuria palieku klientas, jie po yto perskambina ir pan.Rasiau, kad patiriu ne tik moraline zala, bet ir materialine.Jau krelinbta dien po numerio pajungimo niekas su manimi nebuvo susisiekes ir niekas net neatsiprase uz tai, kad isgyvenau tiesiogine prasme stresa.Jau nekalbu apie patirtus materialius nuostolius.Visiskas nesiskaitymas su savo klientais.Jauciuosi baisiai.

Jau beveik menesi nesugeba atvezti mano uzsakyto telefono is teledu... kiek dar laukti?

Būkite žvalūs ir budrūs. Kartą mane išdūrė Bitė. Dabar jau buvau pilno ketinimo pereiti i TELE-2. Labai gražiai pasakojo telefonu kokios mažos kainos. Kaip ir nieko galvoju kainos tikrai mažesnės. Kad daugiau nekiltų nesusipratimų paprašiau pasiūlymą siųsti raštu. Oplia aktualiausios kainos jau visos pakilusios x2. Dar nesu jų klientas, o jau esu mulkinamas. Pasiskaičiau inete atsiliepimus, o siaubas, kažkoks. Taigi nemeskit kelio dėl takelio. Reikia pasiūlymus visur imti raštu. Linkiu man skambinti reklamos agentai, aš jums pasiūlysiu pernykščio sukietejusios druskos. Kaip smagu išgirsti jų pasimetusius balsus, kam man ta druska. Kartais tenka iki ašarų pasijuokti - smagu.

Sutinku su Eduardu

Ateities pl. 34, LT-52165 Kaunas.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; gamyba.
      NT Service UAB – daugiau nei 25 metų patirtį turinti įmonė, teikianti inovatyvius inžinerinius sprendimus ir profesionalias paslaugas viešiesiems telekomunikacijų paslaugų teikėjams, valdžios institucijoms ir verslo klientams.Profesionalios paslaugosSiūlome aukščiausios kokybės profesionalias telekomunikacijų...
      Žemaitės g. 21-101, Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; informacijos teikimas; konsultacijų paslaugos; reklamos paslaugos; skolų išieškojimas; tarpininkavimas; tyrimai, ekspertizės.
      Planas Chuliganas – kontaktų centras, kuriame daugiau nei 400 darbuotojų Vilniaus, Kauno, Rygos ir Talino ofisuose užsiima:Klientų aptarnavimuTelemarketinguPardavimo vizitų organizavimuSkolų valdymuMes turime būti partneriais, jei:Jums svarbu, kad dirbame visą parą, nepriklausomai nuo to ar tai Kūčių vakaras, ar...
      Žemaitės g. 15, LT-03118 Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; interneto parduotuvės; interneto paslaugos; kompiuteriai ir programinė įranga; mažmeninė prekyba; televizija ir radijas; vaizdo stebėjimo sistemos.
      Savo klientams siūlome greičiausią BITĖS 5G ryšį, kuriuo jau gali naudotis beveik 2 mln. Lietuvos gyventojų. BITĖS 5G ryšys ypač stabilus, todėl juo patogu naudotis tiek namuose, tiek išmaniuosiuose įrenginiuose. BITĖ taip pat savo klientams teikia naujos kartos televiziją namams „Go3“, duomenų perdavimo, daiktų...
      Saltoniškių g. 7A, LT-08105 Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės.
      2017 m. vasario 1 d. prie Lietuvos fiksuotojo ryšio lyderio „Teo“ prijungus mobiliojo ryšio operatorių „Omnitel“ ir duomenų centrų verslo lyderę „Baltic Data Center“ tapome pirmąja integruotas fiksuotojo ir mobiliojo ryšio bei IT paslaugas iš vienų rankų teikiančia bendrove – „Telia Lietuva“.Dirbame tam, kad ryšį...
      Pranciškaus Smuglevičiaus g. 21, LT-08311 Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; apsaugos sistemos patalpoms; biuro įranga; elektros instaliacijos darbai; interneto paslaugos; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; priešgaisrinė sauga, sistemos; seo paslaugos; vaizdo stebėjimo sistemos.
      Telekomunikaciniai projektai – jau 20 metų sėkmingai dirbanti informacinių technologijų ir telekomunikacijų įmonė. Esame kompanijų MITEL (Aastra, EADS Telecom, Matra Nortel), UNIFY ( Siemens ), PLANTRONICS, PLATAN, FUNKWERK, 2N, ALPHATEC, LINKCOM atstovai Lietuvoje. Mumis pasitiki tiek Lietuvoje lyderiaujančios...