Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Technoaura, UAB

Atsiliepimai apie Technoaura, UAB

Kreditavimo rizika:

5.3

Labai patenkinti aptarnavimu, neturime jokiu priekaistu.

Rekomenduoju.

Viskas greitai ir operatyviai!

10balų!

Siuntą gavau per dvi dienas, 10 balų.

Patikima parduotuve, ypatingai greit ivykdo uzsakymus

Viskas operatyviai, 10 balų

Prekė kokybiška, pristatymas greitas

Pirkau jau antrą daiktą šioje bendrovėje, atvežė jau sekančią dieną, pirkau skalbyklę, tai dar ir dovanų gavau. Didelis ačiū už malonų ir greitą aptarnavimą

Super įmonė! :) labai greitai viskas įvyko, su atvežimu -100 balų. Labai greitai atvežė, punktualiai, nereikėjo laukti ilgiau nei pasakė. Pati buitinė technika-gražesnė nei nuotraukoje. Atitiko 110% lūkesčių.

Malonus bendravimas, greitas pristatymas. Pigiausios prekes. Rekomenduoju.

Jurgita Kaniuseniene

Pirkau Šaldytuvą. Viskas skandžiai, prekę gavau laiku. ačiū

Aš iš šio UAB pirkau jau dvi prekes.Likau patenkinta. Ačiū už greitą prekių pristatymą.

Greitai atsiuntė ir kaina viena iš pigiausiu, kituose tinkluose tokia preke brangesnė. Ačiū.

Viskas puikiai !

Puikus, greitas aptarnavimas, siuntinį gavau per porą dienų. Pigesnės kainos nei kitur.

Gaila, kad nežinojau, jog jie ir dušo kabinas pardavinėja...

Įsigijau puikų šaldytuvą. Kaina mažesnė nei kitur. Pristatymas greitas, jau sekantį rytą džiaugiausi pirkiniu. Į visus užklausimus pardavėjas skubiai ir išsamiai atsakė. Ačiū už kokybišką aptarnavimą ir sekmės darbe

Gera kaina, malonus aptarnavimas, viskas vyksta kaip sutarta.

Dekui imonei uz greitai ispildytus norus, preke buvo pristatyta laiku, darbuotojai paslaugus ir malonus.Sekmes jums! ir toliau taip su klijantais :-)

Gavom greitai, malonu buvo bendrauti

Esame labai patenkinti aptarnavimu bei greitai gautais daiktais.Ačiū

Patenkintas ir kaina ir aptarnavimu

Malonus ir profesionalus aptarnavimas, geros kainos ir greitas pristatymas-viskas aukštumoje. Pabandykite pirkti ir, manau, nenusivilsite

Labai profesionaliai patarė renkantis pirkinius, kurių kainos, kiek tuo laikotarpiu domėjausi, buvo mažiausios palyginus su kitų pardavėjų siūlytomis. Siuntinukas atkeliavo per dvi dienas, laukimas tikrai neprailgo. Sėkmės darbuose, tikrai dar ne kartą užsuksiu pasižvalgyti į Jūsų internetinį puslapį.

Pirkom šaldytuvą. Konsultantas aiškiai ir išsamiai atsakė į visus klausimus, kadangi artėjo savaitgalis, suderinome pristatymo laiką ir sąlygas taip, kad palanku būtų mums, puikus aptarnavimas ! Ačiū ir sėkmės!!!

Sveiki, pirkau pirma karta, viskas puiku, rekomenduosiu visiems..puikus aptarnavimas...

Gediminas Garkauskas

Techoaura UAB išsiskiria patogia, lengvai naviguojama internetine parduotuve. Tai kas buvo sutarta įvykdyta tiksliai ir laiku.

Dėkinga Martynui už greitą ir profesionalų patarimą renkantis skalbimo mašiną, pristatymu taip pat esu patenkinta.

Greita, pigu, patikima!

Pirkome saldytuva. Pristate sekancia diena. Viskas gerai. Aciu

Pirkau skalbimo mašiną. Pristatė operatyviai, pilnam komplekte. Labai ačiū. Sėkmės.

Pirkau telefoną. Technoauroje jis buvo parduodamas pigiau net negu pas oficialius tiekėjus. Prekė pristatyta tiksliai tuo metu, kaip ir norėjome. Aptarnavimas puikus.
      Viskas 10/10, rekomenduoju!

Pirkau duso kabina pirma karta ir dar internetu! Bijojau del visko, tad skambinau i firma daug kartu ir vis tikslinausi, ir tikslinausi del prekes, pristatymo ir t.t.Visada buvau isklausyta ir nuraminta, kad viskas bus gerai.Aisku abejojau, bet buvau maloniai nustebinta, kad kai paprasiau preke vietoje ateinancios savaites treciadienio pristatyti ja man anksciau, tai man pazadejo, kad butinai pasistengs ir, , , pristate per 1 diena po uzsakymo!!! Va cia tai SERVISAS!!! Esu laaaaaabai Jums dekinga! Nuo siol dirbsiu neetatine Jusu firmos reklamos agente.:) Linkiu Jums dideles sekmes!

Dažnai perku prekes internetu, tačiau tokio malonaus bendradarbiavimo dar neturėjau. Pigiausi ir operatyviausi Lietuvoje, rekomenduoju, nenusivilsite

Visiškai patenkinta šios įmonės paslaugomis, gera kaina, puikus operatyvus aptarnavimas. Rekomenduoju!

Labai geras ir operatyvus aptarnavimas

Pirkau pirmą kartą, mokėjau pavedimu. Kainos geros, pristatymas - vos ne minutės tikslumu, jokių paslėptų mokesčių. Ačiū.

Pirkau pirmą kartą. Kokybiškas ir operatyvus aptarnavimas, greitas pristatymas. Tikiuosi pasinaudoti paslaugomis ateityje ir kitiems rekomenduoju.

Viskas puiku - informatyvi ir profesionali konsultacija telefonu, malonus bendravimas, operatyvus aptarnavimas, greitas ir nebrangus prekių pristatymas ir palankiausios kainos - labai mielai rekomenduoju! Labai AČIŪ ir sėkmės!!!

Pirkau pirma karta, viskas saunu.kainos vienos zemiausiu, bendravimas žaibiskas

Ne pirmą kartą naudojuosi technoauros paslaugomis, kadangi pagal prekės kainą dažniausiai randu geriausius pasiūlymus čia.
      Vadybininkas patarė tiksliai, profesionaliai,
      konkrečiai, likau patenkintas jo darbų ir išsirinktu šaldytuvų.Prekę pristatė, jau kitą dieną, kas buvo labai svarbu.
      Rekomenduosiu pažįstamiems.

UAB Šokolado gama

Savitgalį, jau po darbo valandų ieškojome internete šaldiklio, netyčia aptikome Technoaurą. Kilo pora klausimų, tad paspaudus kamputyje ikoną pabendravimui, mūsų nuostabai, gavome atsakymus, be to, pavyko motyvuotai suderėt gerą kainą. Kagi, sėkmės, jums, Būsit Biržuose, užsukite pas mus į Šokolado gamą, pavaišinsim puodeliu karšto šokolado.

tn-1-107047.jpg

Iskojome geros, kokybiskos laisvai pastatomos indukcines virykles, ir Technoaura pasiule geriausia kaina. Negana to, likome labai maloniai nustebinti operatyviai suteikta, mus dominusia, informacija apie produkta, palyginimus su kitais produktais, rekomendacijas. Virykle pristate jau kita diena. Saunuoliai ! Technoaura labai geras pavizdys, kaip turetu dirbti tokio pobudzio firmos. Spaudziame desne, linkime visakeriopos sekmes !

UAB "Technoaura" pasirinkau perskaičius tiek daug gerų atsiliepimų. Nenusivyliau. Aptarnavimas kokybiškas. Šaunuoliai, sėkmės Jums.

Rasa Jankauskienė

Išsirinkau-užsisakiau-greitai pristatė-sąskaitą faktūrą atsiuntė.Viskas gerai.Belieka pasakyti-AČIŪ.

Technoauros paslaugas pasirinkau, kadangi radau daug gerų atsiliepimų. Esu patenkinta profesionaliai suteikta konsultacija, greitu prekės pristatymu. Rekomenduoju prekes pirkti iš šios įmonės.

Laurynas Vakaris

Esu maloniai nustebintas aukšta bengravimo kultūra bei paslaugos tiekimo kokybe.

Greitis, požiūris, kokybė bei kaina, viskas maloniai nustebino. Ačiū, kad stengiatės ir turite gerą požiūri į pirkėjus. Sėkmės

Puikus aptarnavimas, geros kainos, AČIŪ Martynui, už malonų bendravimą ir gerus bei greitus patarimus.Tokie darbuotojai, kaip Martynas, kiekvienai įmonei tiesiog dovana. Dar kartą AČIŪ/

Pramonės pr. 8E, LT-51223 Kaunas.
      Veiklos sritys: buitinė technika; didmeninė prekyba; indai, valgymo įrankiai; mažmeninė prekyba; restoranų, kavinių, barų įranga.
      Daneka, UAB - didmeninė prekyba buitine technika bei mažmeninė prekyba buitine technika Kaune, prekyba virtuvės įranga ir kitomis elektros prekėmis virtuvei ir buitinė technika voniai. Naudota buitinė technika ir buitinė technika su defektais prekyba Kaune bei įmontuojama buitinė technikaDaneka, UAB virtuvės ir...
      Kareivių g. 11B, LT-09109 Vilnius.
      Veiklos sritys: buitinė technika; interneto parduotuvės; konsultacijų paslaugos; mažmeninė prekyba.
      Apie musKesko Senukai Digital yra lyderiaujanti skaitmeninių paslaugų bendrovė Baltijos šalyse, teikianti inovatyvius sprendimus elektroninėje prekyboje. Per mūsų internetines parduotuves, veikiančias Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, klientams siūlome platų namų statybos, interjero, buities ir laisvalaikio prekių...
      Ukmergės g. 241, LT-07100 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      KAI REIKIA KAINOS IR PATARIMOVARLE.LT – užsakomųjų parduotuvėlių tinklas, kuriose galima užsisakyti ir atsiimti didžiumą kompiuterinės ir buitinės technikos prekių už internetinę kainą. Mes esame tarsi tarpinis variantas tarp didelių prekybos centrų ir internetinių parduotuvių. VARLĖS dirba su didžiaisiais...
      Laisvės pr. 75, LT-06144 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; kompiuteriai ir programinė įranga; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      UAB „Pigu“ įkurta 2007 m. birželio mėnesį. Pirmoji e-parduotuvė „Pigu.lt“ atidaryta 2008 m., 2011 m. veikla išplėsta Latvijoje įsigijus e-parduotuvę „220.lv“, Estijoje - 2013 m., įsigijus e-parduotuvę „dlb.ee“ (dabar žinoma kaip „kaup24.ee“). 2021 m. „Pigu“ susijungė su Suomijos e-prekybos milžine „Hobby Hall“ ir...
      Islandijos pl. 32B, LT-47446 Kaunas.
      Veiklos sritys: statybinės medžiagos; buitinė technika; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      Nr. 1 DIY („Pasidaryk pats“) tinklas Baltijos šalyse. Šiandien po „Kesko Senukai“ vėliava veikia keturi prekių ženklai – „Senukai“, „K-Senukai“, „K-Rauta“ ir „1A“. Jie jungia 92 nuosavas ir franšizės pagrindu veikiančių parduotuves ir 6 elektronines parduotuves Baltijos šalyse.ESAME TEN, KUR PATOGIAUSIA KLIENTAMS...