Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Technoaura, UAB
Parduoda vienokią prekę atsiunčia kitokią. Ant pakuotės nurodyti teisingi matmenys o viduje kitas matmuo. Atgal prekės nepriima. Skūsim visur kur tik įmanoma. Nepaliksim. Neprasidėkit telefono paskui nekelia neatrašo.
Rašysim po kelis komentarus į savaitę į rekvizitus ir socialinius tinklus. Būsit žvaigždės
Puikus aptarnavimas, greitas pristatymas, šauni įmonė, užsakiau duris, pritaikė nuolaidas sekančią dieną jos jau buvo pas mane, tvarkingai supakuotos ir sudėtos. Turbūt viena iš nedaugelio įmonių su kuriomis teko bendrauti, kurioms tikrai rūpi klientas. Šaunuoliai, puiki vadyba, rekomenduoju 100%.
Pristatymas apgailetinas. Dauguma čia pasisako, kaip yra nudžiuginti dėl greito pristatymo, bet mano atveju pristatymas truko 8 dienas, vietoje Jų deklaruojamų 1-2 d.d.. Užsisakiau kriauklę pirmadienį vakare, Antradienį iki pietų gavau sąskaitą apmokėjimui, apmokėjau ir trčiadieni jau laukiu savo prekės, bet gaunu tik pranešimą, kad prekė atvyks ketvirtadienį. Ketvirtadienį gaunu žinutę su atsiprašymu dėl vėlavimo ir kad prekė atvyks tik penktadienį, tačiau atėjus penktadieniui, pasiskambinu kontaktiniu numeriu, kad įsitikinti, kad penktadienį tikrai jau gausiu savo kriauklę, išgirstu atsiprašymus ir tai jog kriauklė atvyks tik po išeiginių, pirmadienį. Taigi sklandus virtuvės baldų montavimas šeštadienį buvo sužlugdytas, kadangi be kriauklės nebuvo galimybės atlikti visų darbų. Už sutaupytus 10 eurų už kriauklę, teko 3 val. gaišti parduotuvėse ieškant tokios pat kriauklės, bet veltui ir mokėti meistrui už papildomą atvažiavimą, dėl kriauklės įmontavimo.
Labai nusivyliau, kai gavau masinele, kurios korpusas laisvas ir garsas per didelis, kaip neturi buti. Su pardavejais susisiekus siunciau kelis kartus i servisa, kurie jokio defekto nemato, pardavejai del to keisti nenori. Net negaliu parduoti zmogui tokios, ka jau kalbeti kiek sumokejau. Guli dabar daiktas, nes zmogui net prie ausies negalima prikist. Neprasiau sumos grazinti, tik sutvarkyti arba pakeisti, bet deja. Turbut rysiai veikia.
Technoauroje pirkau viryklę ir garų surinkėją, nustebino labai profesionalus, greitas ir malonus aptarnavimas. Gavau prekes orginaliam įpakavime kas labai nudžiugino, nes daiktai nesubraižyti, nesulankstyti. Nors kainos palyginus su kitais pardavėjais irgi geros. Martynui atskiras nuoširdus ačiū. Neišpuikite, išlikite tokiais pat greitais, profesionaliais, geros nuotaikos ir daug, daug pirkėjų...
Į šią internetinę parduotuvę atkreipiau dėmesį dėl mažesnės, lyginant su kitais kitomis parduotuvėmis, ieškomos prekės (skalbyklė) kainos. Kadangi ši parduotuvė man asmeniškai buvo mažiau žinoma, tai, prisipažįstu, nerimavau dėl paties užsakymo vykdymo. Nusprendžiau iš pradžių paskambinti. Gavus iš vadybininko Martyno aiškius ir greitus atsakymus (tas, beje, dažnai nepavyksta, skambinant internetinių parduotuvių nurodytais telefonų numeriais), nusprendžiau prekę įsigyti čia. Ir nenusivyliau. Prekė buvo pristatyta greitai ir laiku, kaip ir buvo sutarta, o iškilę klausimai dėl įsigytos prekės papildomų garantijų irgi buvo operatyviai išspręsti.
Nieko gero apie sia imone pasakyti negaleciu, kazkaip nerealiai atrodo visi patenkinti klientai, kogero pats Martynas cia bus nagus prikises.Nieko jau senai pas juos nebeperku Naujojoje Akmenėje, nes direktorius surukes atrodo, kad jam esi skolingas pirkdamas, o jei kokio problemos tai dar ir iskolios.Yra žymiai geresniu esopu ir nesuku sau galvos.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...