Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Techmada, UAB

Atsiliepimai apie Techmada, UAB

Išregistruotas: Likvidavus Registro tvarkytojo iniciatyva.

Sveiki gal yra kitokiu budu atsijimti pinigus is sitos imones, nes su vartotoju teisėmis tik laikio gaisimas beveik 2menesiu laukiau kol gausiu nutarima is jų. Kai tik gavau susisiekau su antstoliu kontora... Pasidomejau ar turi daug prasimu del sitos firmos pasirodo jog daug... Ir uzklausius ar ira vilties atgauti pinigus sake jog nelabai...

Aš taip pat pakliuvau ant šio "kabliuko". Prekę užsakiau birželio 8d. ir pervedžiau pinigus, iki šiol jokių žinių: niekas neatrašo, nekelia ragelio. Po 14 d. taip pat kreipsiuos į vartotojų teises. Gal kažkam jau pavyko daugiau pasistūmėti dėl pinigų grąžinimo? Įdomu kur reikėtų kreiptis dėl šios įmonės svetainių blokavimo ir pan.? Tiek apgautų piliečių, o parduotuvė ligi šiol sėkmingai veikia...

Sveiki, labai pasistūmėjau atgauti pinigus iš antstolio... prieš kelias dienas gavau du pervedimus: 1. gražino antstoliui sumokėtą mokestį, ir antrą (jį pamačius nežinojau ar juoktis ar verkti) 9 eurai su centais (kai nuostolis beveik 300€), tai turbūt tuos kelis eurus gausiu kiekvieną mėnesį 2, 5 metų iš eilės...

Siaubas, kuri antstolio kontora?

Sveiki, R.Vižainiškio kontora.

Sveiki visi nukentėję nuo šios įmonės. Apgavo ir mane. Siūlau susivienyti bendram teismui. Telefonas mano 865502515.

Sveiki,

Užsakytas boileris, pinigai pervesti.
    Nei boilerio, nei pinigų. Tik kyla klausimas kaip neblokuoja tokių svetainių, atvira vagystė.

VITALIJA GRIMALIENĖ

Sveiki, nelaimės prieteliai. Gal kas žinot kokiu el. paštu reikėtų nusiųsti jiems prašymą dėl pinigų grąžinimo? Nes viešojoje erdvėje tiek el. parduotuvė, , PiguNamams", tiek UAB TECHMADA, niekur neskelbia savo el. pašto - siūlo iškart susisiekti. Tad užfiksuotų įrašų, kad siuntėte el. laišką jiems - nelieka. Nepavykus rasti jų el.pašto bus sudėtinga pateikti įrodymą, kad į Vartotojų teisias kreipėtės prieš 14 dienų. Nebent lieka SIŲSTI REGISTRUOTĄ laišką Lietuvos Paštu?
    Pasidalinkite kaip sprendėte tą problemą.

Jurgita
    VITALIJA GRIMALIENĖ

Sveiki, aš siunčiau adresu [email protected]. Laukiu 14 d. tada kreipsiuosi į vartotojų teises.

Sveiki, aš siunčiau į [email protected] ir [email protected]

a*******s. Užsakyta prekė pigunamams internet parduotuvėje. Apmokėta. Ir tuo viskas baigėsi. Jokių žinių tel. el.past. Niekaip nedasunta kodėl neblokuojama jų veikla, jei makliai tęsiasi ne vienerius metus? Kame čia šaknys?

Siaubas, kiek apgautų žmonių...

Panašu, kad pakliuvau ir aš į šitos įmonės spąstus. Užsakyta kaitlentė, pavedimą padariau, tuo viskas ir baigėsi. Nei į skambučius, nei el. paštu neatsako. Net nepagalvojau, kad šiais laikais dar yra tokių oficialių vagysčių... Tikiuosi greitai už blokuos visus šios įmonės tinklapius.. Iš vis ar dar kas nors gauna užsisakę iš jų tinklapių..

Vitalija Grimalienė

Prekę (mikrobangę Elektroliux") užsakiau 2020-04-18 internetinėje parduotuvėje, , PiguNamams.lt". Sąskaitą, atsiųstą, , UAB Techmada", apmokėjau interenetine bankininkyste. Užsakymo likimas toks pats kaip ir kitų lankytojų komentaruose: Jokių patvirtinimų apie užsakymą, apie jo pristatytamą, į skambučius ir į el. laiškus niekas neatsako. Atsiliepimus paskaičiau per vėlai. Tai bus pamoka ateičiai. Tik niekaip nesuprantu, kodėl jokios instancijos nereaguoja ir neuždaro tokių neveikiančių svetainių? Šiai dienai prekės toje parduotuvėje dar mažesnėmis kainomis... Apsigavusių pirkėjšų vistiek bus. Ačiū kitiems komentavusiems, nes labai vertingi jų komentarai ir patarimai. Ačiū.

Rolandas Tamošiūnas

Užsakiau kondicionierių, prekės negaunu. Į laiškus ir skambučius neatsako. Teks pradėti teisines procedūras o jei nepavyks tai pinigus atgasiu senais patikrintais metodais. Plius dar turės dadėti už moraline žala. Jokių reikalų su šia kontora

Sveiki. Prekę užsakiau O4.08 negavau jokio patvirtinimo apie pinigų gavimą ir prekės užsakymą. Rašiau laiškus ir skambinau, nei į laiškus nei į skambučius atsakymo nesulaukiau. Šiandien paskutinė diena kai laukiu atsakymų, jeigu nieko nesulauksiu kreipsiuos į atitinkamas įstaigas ir tuomet jau privalėsit atsakyti už savo veiksmus. Grażios dienos!!

O tai ką veikia FNTT, turi uždaryti šią kontora.Aš tuo ir užsiimsiu

Niekad nebuvau nudeges internetine prekyba, tad ir neskaitydavau atsiliepimu. Susigundziau kaina, na turbut ir sedziu toj pacioj valty.
    Nei prekes nei pinigu,
    Siuo momentu kad ir apgadinta preke gauciau, nesiskusciau.

Labai apmaudu, kad žmonės, kurie (per klaidą) yra gavę iš šios įmonės tai, ką užsisakė, rašo čia komentarus ir mulkina potencialias aukas. Taip, Techmada (jos savininkas ir vienintelis "darbuotojas") sukčiauja iš esmės, mano patirtis: mokėjimas avansu, kelios kontaktinės žinutės, visos medžiagos padavimas VVTAT ir, po tylos - perdavimas antstolei, - tipinė. Aš nežinau, ar ką beatgausiu, nes eilė jau stovi nemaža priekyje, bet reikia padaryti viską, kad tik niekas daugiau nepasimautų ir nebepirktų.

Jau pradėjau manyti, kad ir aš tame apgautųjų skaičiuje. Prisiskambinti neįmanoma, į laiškus nereaguoja. Palauksiu porą dienelių ir rašysiu taip pat pranešimą policijai.

Sveiki, uzsokau ir aš ant techmada sukčių, kokiu dokumentu reikia norint perduoti antstoliui?

Reikia el. paštu prašyti grąžinti pinigus, o jų nesulaukus po 14 dienų, reikia keiptis į VVTAT. Gavus sprendimą dėl grąžinimo - kreiptis į anstolį. Žemiau komentaruose yra dvi anttolių kontoros pagal Techmadą teritoriją.

Sveiki, pas mane panaši situacija, tik aš užsakytą prekę gavau, bet ji atvyko apdaužyta, išpakavus radau lūžusių nepataisomai detalių.Kreipiausi dėl detalių pakeitimo, tai pradžiai sakė kad pakeis, vėliau dingo, į skambučius nereaguoja, į el laiškus neatsako, pradėjau belstis per vartotojų teises, kol kas žinių nėra, tylu. Prisijungčiau prie bendrų iniciatyvų prieš šią įmonę. Taip pat jei turite patarimų kaip prisibelsti prie jų ir kokie metodai veikia, pasidalinkite.

Artūras

Artūrai. Mano situacija su šia įmonė tokia pati, kaip ir tavo. Šiuo metu esu padavęs antstoliams. Patarčiau nieko nelaukti ir kuo greičiau kreiptis į vartotojų teises ir paskiau į antstolius. Tai nėra sudėtinga reikės kantrybės ir truputį laiko.

Pirkejas

pirkejas.Pirkau ir aš radiatorius iš šios firmos, bet negavau.Teks imtis priemoniu.

Pirkėjas
    AUDRIUS

Būtinai parasyk elektroninį laišką į Techmada, kad atsisakai jų paslaugų ir parašyk, kad grąžintų sumokėtus pinigus už prekes. Nuo parašyto laiško turi praeiti 14 dienų ir tik tada galėsi kreiptis į Vartotojų teises.

Pirkėjas

Taip ir reika bandyti, gal pavyks.Idomu, gal kas buvote susitike gyvai.Reikėtu kad kiti pirkėjai nepakliutu i tas pačias pinkles.

Sveiki.
    Įmonės savininkas ir vienintelis darbuotojas vaidina rimtą verslininką. Tai tipiškas s*****s, kuris iš neapdairių klientų paima pinigus ir bando jų kantrybę. Manau, kad nemaža dalis klientų, sumokėję pinigus, tiesiog neturi kantrybės juos išsireikalauti, ypač jei suma mažesnė. Buvau ir aš per neapdairumą pervedęs 1500 Eur, atsiliepimus paskaičiau per vėlai. Pinigus atsiėmiau. Reikalų buvo. Pradžioje - prašymas Vilniaus apylinkės teismui dėl teismo įsakymo išdavimo. Gavus įsakymą, belieka kreiptis į antstolius, kad išieškotų priteistą sumą. Pusmečio iki pinigų atgavimo prireikė. Jei reikės pagalbos, galėsiu padėti, "patirties" jau turiu.

Sveiki,
    aš, kaip ir dauguma čia jau rašiusių taip pat užsisakiau nepasiskaičiusi komentarų. Užsakiau prekes ir jų negavau.
    Techmada neatsiliepia nei į skambučius, nei į el.laiškus. Daugiau pasidomėjau šia įmone - ji jau senai žinoma ir Valstybinei vartotojų teisių apsaugos tarnybai.
    Jei kas rašo grupinį vartotojų skundą - parašykite šiuose atsiliepimuose kaip susisiekti. Aš prisijungsiu!

Pirkome iš šios įmonės radiatorių ir gavome ką pirkome, apart to, jog informacijos nepateikė apie gautą apmokėjimą ir siuntos išsiuntimo datos, teko keletą kartų skambinti ir teirautis, nepaisant to, atstovas šnekėjo geranoriškai ir mandagiai viską pateikė. Šios įmonės paslaugomis esame patenkinti.

Sveiki visi. Daug nervu isleista su sita imone uzsakynejau du ADAX VP1020 KETP elektrinis konvekcinis radiatorius 2000 W su elektroniniu termostatu zadejo 4-5 darbo dienos kol pristatys, praejo jau daugiau negu menesis, vakar kaskaip su jai susisekiau klausiau kur mano prekes, neva tik uzvakar atvaziavo pazadejo jok ryt atvez kurjeris, ryte sian gaunu i @ kad kurjeris nepameme prekes galvojau vel tas pac prasidejo ju pazadai del prekiu, paskambinau kas per velnias pasake kad patis atves, istesu ne melavo apie10 val atvaziavo mano radiatoriai preke ne pazeista puikiai veikia aciu jems uz tai. Pagaliau baigesi nervai delsitos imones.

sveiki visi pagaliau susisekiausuTECHMADA vakar geranoriskai pasikalbejom ir pazadejo kad ryt atvez mano uzsakyta preke
    ADAX VP1020 KETP elektrinis konvekcinis radiatorius 2000 W su elektroniniu termostatu. O siandien patis atveze kaip ir zadejo preke ne pazeista puikiai veikia, uzsakymo laukiau visa menesi nors buvo pazadeta 3-4 darbo dienos.

Sveiki visi.Aš taip pat turėjau reikalų su šia firma, ir buvau išsigandus, nes prekės užsakymas užsitęsė.Tačiau šiandien man pavyko su jais geranoriškai susitart, kad grąžintų pinigėlius už nepristatytą prekę, pinigus, kaip ir pažadėjo, pokalbio telefonu metu, pervedė už kelių valandų.Tariu jiems ačiū už ištęsėtą pažadą.p.s.tikrai nesu niekieno pasamdyta, tai buvo realus faktas.

As nesuprantu, kodel dar neuzblokavo siu tinklapiu:zidiniaikatilai.lt, pigunamams.lt, kiek dar zmoniu turi nukenteti?

Lieka laukti kol galėsi pildyti skundą. Ir žinoma kantrybės.

2019-11-04 svetaineje isigijau du ADAX VP1020 KETP elektrinis konvekcinis radiatorius 2000 W su elektroniniu termostatu sake kad pristatis po 3-4 d jau praejo 22 d jokiu ziniu apie jos skambinu nekelia ragelio nei nieko. Gal patarsit kur reikia kreiptis kad atgauti savo pinigus?

Arturas

Nusiųsk į Techmada kuo greičiau elektroninį laišką, kad atsisakai jų paslaugų ir reikalauk grąžinti pinigus. Po 14 dienų jeigu negrąžins. Rašyk skundą į Vartotoju teisės. Nelauk nei dienos nes greičiausiai gali likti be nieko.

Pirkejas

Laiskas jau jems parasytas kad atsisakau priekes ir grazintu pinigus

Artūras

O sąskaitą tau atsiuntė už įsigytas prekes.? Jeigu ne, tai reikės kopijos apie atliktą mokėjimą į Techmada sąskaitą. Praėjus 14 darbo dienų, nuo išsiųsto laiško pildyk skundą vvtat.lt

Arturas
    Pirkejas

Jo saskaita atsiunte visus kvitus turiu kur pervesti pinigai i ju saskaita

2019-11-06 d. svetainėje zidiniaikatilai.lt įsigijau kombinuotą vandens šildymo katilą.
    2019-11-11 d. pardavėjas patikino, kad vandens šildytuvą kitą dieną pristatys kurjeris. Vidurnaktį gavau kurjerių įmonės patvirtinimą, kad rytoj manęs lauks siuntinys.
    2019-11-12 d. kurjeris pristatė vandens šildytuvą. Pakuotė priklausė kitam to paties gamintojo modeliui, bet etiketėje nurodytas mano modelis. Pakuotė išoriškai nepažeista. Pakuotės viduje buvo mano užsakytas modelis su visomis detalėmis ir garantiniu talonu/instrukcija. Išorinių pažeidimų nebuvo.
    2019-11-18 d. boileris sumontuotas ir pratestuotas. Veikia, bėga šiltas vanduo.
    2019-11-20 d. el. paštu gavau pirkimą patvirtinančią sąskaitą-faktūrą.
    Prieš pirkdama komentarų apie įmonę nepasiskaičiau, todėl džiaugiuosi gavusi geros kokybės, veikiantį produktą. Skaičiuojant nuo užsakymo dienos iki sąskaitos datos viskas užtruko 14 kalendorinių dienų.

Sveiki, mum taip pat teko nukentėt nuo šios įmonės, laimė tik ta, kad nepravedėm pinigų už židinį, kurio laukėm daugiau nei mėnesį. Į skambučius atsakydavo tik tuo atveju, kai skambindavom iš skirtingų numerių, o pakėlę vis tą pačią dainelę dainuodavo, , vėluoja siunta, gausim už savaitės". Jokiu būdu nepirkit iš šios įmonės, taupykit nervus ir pinigus.

Sveiki kolegos nukenteje, atrodo papildziau Jusu gretas... Daugiau neskaites atsiliepimu nebepirksiu niekur internete...
    istorija panasi kaip ir Jusu visu-2019-10-31 pervedziau 273 eur uz boileri, pralaukiau savaite gera, prisikambinau. pazadejo kitoje savaiteje atvezti. Praejo savaite +1 diena pasiskambinus pazadejo vel uz 3 dienu, taip kad laukti manau neverta, reikes kreiptis i VVAT.
    Kas turi patirties kreipiantis i ten gal nurodys gaires?

Andrius

Užeik į puslapį : vtis.lt per valdžios vartai prisijungsi prie puslapio. Ten gali užpildyti skundą. Svarbu nusiųsk elektroninį laišką į Techmada, kad atsisakai jų paslaugų ir nutrauki prekiu įsigijimą ir būtinai parašyk, kad grąžintų sumokėtus pinigus. Dokumentas bus reikalingas pildant skundą. Turi praeiti 14 dienų nuo laiško išsiuntimo.

jau gali saskaita atsispauzdinti ir siusti su skundu i vartotoju teises o ten gausi isvada ir i anstolius pagal Techmada veikla tai yra i vilniuje anstolius Rimantui Vizainiskiui ten UAB Techmados bylos jau yra

Pakliuvau ir as, nepasiskaiciau atsiliepimu, , , , , , , , 2019.08.28 uzsisakiau krosnele sumokejau 877.50 euro nei krosneles nei pinigu, Kreipiausi i vartotoju teises 2019.11.12 ir laukiu isvados is vartotoju teisiu

Dėja ir aš nesulaukiau savo virykles iš pigunamams.lt
    Čia šios įmonės tinklalapis, ne atsiliepia į skambučius ir jokių atsakymų i el. Paštą, kreipiausi į vartotojų teises, tikiuosi atgauti pinigus...

Dvieju savaiciu begija Vižainiškio anstoliu kontora isjieskojo ir grazino man visus pinigus kuriuos buvo pasisavinusi "techmada"

O per kiek laiko jums gražino, kiek užėmė laiko išieškoti, nes as as krieipiausi pagalbos į valstybinę vartotojų teisę?

Nuo uzsakimo dienos viskas uztruko apie 5 menesiai.

Ačiū

Gailiuosi, kad ne paskaičiau atsiliepimų prieš perkant, būčiau tikrai ne pirkęs, 12 vnt HM radiatorių pirkau, 2019 09 11 pervedžiau visus 1650 € iš kart, deklaravo pristatymą 5d.d, po 1.5 mėnesio atsiuntė visai ne tokius, kito gamintojo ir išmatavimų 7 radiatorius ir visiškai dingo.
    Jau suruošta medžiaga visom imanomom instancijom.
    Nerizikuokite, apeikit šituos apgailėtinus "maklerius".

Man mano užsakymą įvykdė, bet daugiau aš į šitą įmonę nebesikreipsiu. Daug sveikatos atimą

Kornelijau rinkit žodžius rašydamas, nei aš Jus pažystu ne ką, pasimokinkit bendraut. Aš užsakiau spalio 29 dieną ir spalio 30 dieną jau turėjau pas save užsakytą elektrinį židinį. Mokėjau pavedimu ir nė kiek neabejojau, ir likau patenkinta pirkiniu ir papildoma nuolaida. Neklaidinkit žmonių gal Jums nepasisekė gal buvo kokios priežastys, bet aš viską gavau ir tikrai rekomenduosiu kitiems. Kiekvienas turi savo nuomonę tik reikškite ją atsakingai ir neklaidinkit. Nes čia paskaičius gali galvą nusisukt, o realybė visai kitokia. Neginu, neteisiu, bet išsakau savo nuomonę ir patirtį, sėkmės.

Aš likau labai patenkinta, vakar užsisakiau, o šiandien jau kurjeris pristatė. Mokėjau pavedimu ir kaip ne kartą susidūrus nereikia manau viskuo tikėti, kas rašoma. Ačiū kolektyvui už operatyvumą ir sekmės darbuose.

Kornelijus
    Elena

Elena, - apsimetėle.. neklaidinkite žmonių ir niekas nepirkite. Pinigus atgavome per 7mėn su antstolių pagalba tik... Ir dar ilgai palikinėsiu komentarus kad žmones į protą atvesti.. kol tikrai niekas nepirks paskaitęs komentarus, žinoma kas neskaitys, tas nusivils negavęs nei prekės nei pinigų...

Visi nukentejusieji kuo skubiau kreipkites I vartotoju teises ir paskui su nuosprendziu I anstoliu kontora "Naujokaitis, , ar "Vižainiškis, , anstoliai. Pas juos yra techmados bylos. Pries pora dienu rasiau prasima del pinigu isjieskojimois techmados, Vizainiskio kontoroje sake kad firma turbut ruosesi bsnkrotui, o bankrutavis bus sunkiau isjieskoti pinigus

a*******i!!!Uzsisakem katila rugpjucio menesi, nei pinigu nei katilo, pervedem avansa 1050€...i skambucius neatsako, o jei siaip ne taip is kito telefo skambinant atsiliepia tai s..a mala.Kreipemes i vartotuju teises, kita savaite eisim pareiskimo rasyt...Reikia skelbti viesai tokius aferistus su vardais ir pavardem.

Pagaliau! Antstolis pervedė beveik visus pinigus. Negaiškite laiko, kreipkitės į Vartototojų teisių tarnybą ir gavę jų sprendimą į antstolį. Tai šiek tiek užtruks...

Pirkau šildymo katilą Kordi. Visapusiškai brokuotas. Bandant prijungti prie sistemos nepavyko, pasirodo sriegis blogas. Kreipiausi dėl problemos pašalinimo, tai pasiūlė pačiam pabandyti pakoreguoti sriegi. Reikalas tame, kad rasti sriegpjuvi 45 mm. ne taip paprasta. Jokių veiksmų iš jų nesulaukiau. Toliau paaiškėjo, kad katilas kiauras ir netinkamas naudoti. Vis dėlto pavyko susitarti ir pakeitė katilą į kitą. Tačiau mano nuostabai kitas katilas taipogi kiauras ir netinkamas naudojimui. Pradėjus reikalauti grąžinti pinigus už prekę, liko tik pažadai. Pradžioje į skambučius dar atsiliepdavo, poto nebeatsiliepe. Dabar esu parašęs skundą į Vartotoju teisės. Patarčiau nieko nepirkti iš Techmada (židiniaikatilai. lt) https://m.youtube.com/watch?v=GoloHkxX_mQ

2019-09-10 pirkome radiatorius Kermi. Bendra prekių vertė 891.9 eur. Užsakymo numeris 00959. Pinigus pervedėme 2019-09-10. Prekių negavome iki šiol. Įmonės telefonas praktiškai visada išjungtas. O prisiskambinus sako viską sužinos ir perskambins už 2 val., tačiau taip ir neperskambina. Pinigų taip pat negražina. Kreipėmės į policiją su pareiškimu, dėl sukčiavimo. Siūlau visiems, daugiau ar mažiau nukentėjusiems nuo šitos įmonės padaryti tą patį ir nedelsti, o ketinantiems kažką įsigyti zidiniaikatilai.lt e-parduotuvėje aplenkti šią įmonę dideliu lanku.

Šiaip ši š firma turi dar vieną tinklapį pigunamams.lt, kur pardavinėja buitinę techniką. Variantas toks pat nei prekių, nei pinigų. Pinigus atgauni per vartotojų teises ir antstolius, arba policijai užvedus bylą dėl sukčiavimo. Vartotojų teisių apsaugos tarnyba šiemet Techmadai uždėjo beveik 800 eurų baudą už sutarčių nevykdymą (http://www.vvtat.lt/naujienos-ir-pranesimai-ziniasklaidai/377/uab-techmada-nevykdo-sutartiniu-isipareigojimu-vartotojams:1066). Aplenkite tą firmą dideliu lanku.

Isigijau buitine technika, i prekes vis negaunu, I laiskus neatsako telefonu nekelia. s*******o kontora…..

Uzsakyta katila gavau, truputeli gal per ilgas atvezimas, dvi savaites, bendravimas malonus, nenusivyliau, aciu

Užsakeme boileri iš šitos įmonės. Prekės pristatymas užtruko ir dėl perskaityti komentarų uzsipuoliau savininką. Bet turiu pripažinti, kad suklydau. Preke buvo pristatyta po 2 savaičių. Savininkas pats atvežė, kadangi pristatymas kurjeriu strigo. Negaliu nieko blogo pasakyti. Jei prireiks tai ir vėl pirksime iš Techmados.

Sveiki. Prekę užsakiau 08.21 d. ir po savaitės gavau, kaip ir buvo sutarta. Bendradarbiavimas vyko sklandžiai ir aiškiai, nors neslėpsiu, pradžioj, prisiskaičiusi tokių komentarų kilo abejonių, bet surizikavau.Manau, jog nereiktų daryti blogas išvadas, perskaičius tik vienos pusės išreikštas negatyvias emocijas...Kiekvienoje situacijoje įmanoma surasti sprendimo būdą -tik reiktų kalbėtis, o ne pilti "purvo" internetinėje erdvėje. Giedriau - sėkmės Jums tolimesniuose darbuose, o likusiems - gražios dienos!

Birbilas
    Kristina

TU gal is medzio iskritus? SU nieku jie nesiskaito... NIEKAS NIEKO NEPIRKIT ir nedarykit sau BEDUUUUU.... savininkai keitaliodami vardus raso graziu komentaru apie save :D

Kristina
    Birbilas

Siūlau prieš rašant gerai apgalvoti bei su pačio bendravimo kultūra tikrai ne kas. Pasikartosiu pirkau prekę už 750 Eur ir pats savininkas man tą prekę pristatė. Jokių nesusipratimų nebuvo. REKOMENDUOJU ir nekreipkite į kai kurių asmenų išlietas emocijas...

Įdomu, už ką Vartotojų teisių apsaugos tarnyba šiemet uždėjo UAB Techmadai baudą? Gal už asmenų išlietas emocijas?

Sveiki, kolegos,
    prieš pusmetį "įmerkiau" 500 € ir viltys juos atgauti blėsta.
    Kodėl iki šiol leidžiama internetinė prekyba šiai š**firmei, kuomet tiek skundų pateikta Vartotojų teisėms? Nejau nėra jokios priežiūros?

Nukentėję nuo Techmados, gal feisbuke sukuriam slaptą bendrą grupę?

Sukuriam. Esu uz. Grupinis skundas policijai del sukciavimo, pardavinejomo nesamu prekiu, manau, greiciau suveiks.
    Kiek is Jusu vilnieciu ?

Ar jau yra FB grupė? Papuoliau ir as

Sveiki visi nukentejusieji,

Mielai koperuociausi grupiniam skundui.
    Galima su manim susisiekti [email protected] 8663366825
    As siuo metu jau esu gavusi is Vartotoju teisiu nutarima del pinigu privalomo grazinimo (uztruko apie 2men), ir esu ji pridavusi Antstoliams del pinigu isieskoiimo, nes imone savo noru negrazino per nurodyta termina.

Visiems sekmes atgaunat savo pinigus :)

Rytoj ir aš su jumis susisieksiu, pareiškimą policijai jau parašiau. Ar verta rašyti dar vartotojų teisėm?

NEREKOMENDUOJU. Prekes užsakiau 2018.12.06, kitą dieną paskambinau, patikino, kad atveš iki Kalėdų. Prekių nepristatė ne tik iki Kalėdų, bet ir iki šiol, t.y. per daugiau nei PUSĘ METŲ. Pirmus 5 mėnesius dar žadėjo prekes, mandagiai pasakojo kaip "tiekėjai pavedė, tuoj pagamins", paskiau jau žada tiesiog grąžinti pinigus, bet iki šiol negražino. Pasakojo, kad "buhalterijai savos taisyklės" ir pan.
    Daug kartų kalbėjome, labai mandagiai, daug kartų pažadėjo "viską išsiaiškinsim ir iki savaitės galo išspręsim". Dar susitarėm, kad "kiekvieną savaitę, jeigu nepavyksta išspręsti, duokite žinią - paskambinkit arba parašykit". Tai nei vienas toks pažadas nebuvo įvykdytas.
    Kadangi po mano užsakymo praėjo jau daugiau, nei pusmetis - patys galite padaryti išvadas - ar norite pirkti iš tokios įmonės. O aš svarstau kaip teisiniu būdu atsiimti pinigus (767, 18 Eur)

Sveiki,

Tiktai teisiniu budu. Kreipkites internetu i Vartotoju teises- labai paprasta, uzpildote forma ir pridedate mokejimo kopija. Jie veikia operatyviai, supildo nutarima del grazinimo pinigu per pora sav. 30 dd jei imone noretu grazinti patys, taciau negrazins nes AFERISTAI !!! Po 30dd galite su nutarimu keliauti pas Antstolius del priverstinio pinigu isieskojimo.

Sekmes,
    Egle

Prekių pristatymo termino laukiau 2 savaites (kol išsiaiškins kada gaus prekes), o po to dar 3 kartus jis keitėsi. Tiems, kas vertina savo laiką, neverta prasidėti net nežiūrint į tai, kad neprašo išankstinio apmokėjimo. Kai užklausi apie pristatymo terminus į el. paštą neatsako, į skambučius atsako, tik kai pradedi skambinėti nonstop. Rekomenduoju, jeigu nevertinat savo laiko ir mėgstat būti apgaudinėjami.

Likau patenkinta, prekę gavau truputėlį pavėluotai, bet pristatė. Įmonės vadovas pats paskambino, atsiprašė dėl to, sakė viska sutvarkys, kad prekė pristatytų kuo greičiau, taip ir buvo. Jei reikėtų pirkčiau vėl čia, nes kaina ir kokybė labai gera! Rekomenduoju!

DĖMESIO INTERNETINIAI s*****i !!!!!!!!!!!
    Radiatoriai užsakyti beveik prieš 2 mėn, pristatymas per 3dd buvo numatytas, nei radiatorių, -nei grąžintu pinigu. Su jais tegu teisėsauga aiškinasi. Pinigus anksčiau ar vėliau tikiuosi kažkokia forma vis tiek atgausim. Telefonu neatsiliepia elektroniniu neatsako, jei atsako tai pažada išsiaiškinti ir vėl dingsta. Bukite budrūs.

Kornelijus
    Algimantas

Algimantas, mes tokioje pačioje situacijoje.. Nei radiatorių nei pinigų, radiatorių jau nebereikia, užsisakėme ir per dieną gavome iš kitos įmonės, bet pinigų irgi nėra, jau 3 mėn..

NEREKOMENDUOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Radiatoriai uzsakyti pries 2 men, pristatymas per 3dd buvo numatytas, nei radiatoriu, -nei grazintu pinigu. Jau neturime kada laukti ir perkame kitus radiatorius is kitur, o su jais paliksime vartotoju teisem pasigalineti. Pinigus anksciau ar veliau tikiuos vis tiek atgausim, gal y teismus nereikes eiti. Telefonu neatsiliepia elektroniniu neatraso nereaguoja visiskai. Kas cia per ymone ????????????????? Asilu kompanija.

Montuotojų g. 8, LT-89101 Mažeikiai.
    Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; baldai (prekyba); didmeninė prekyba; dujos, dujų įranga; energetika; kuras, naftos produktai, degalinės; malkos, kuras šildymui; mažmeninė prekyba; nekilnojamasis turtas; santechnika; transporto paslaugos; vėdinimas, kondicionavimas.
    SAURIDA – pažangios gamybos technologijos, inovacijos, malonus aptarnavimas ir lankstumas, nedarant kompromisų dėl aukščiausios kokybės. Kasdien tobulėdami, siekiame patenkinti savo klientų poreikius ir lūkesčius, kaskart siūlome inovatyvius ir praktiškus sprendimus. Įmonė daugiau nei 25 metus dirba, vadovaudamasi...
    Laižuvos g. 14, LT-89213 Mažeikiai.
    Veiklos sritys: langai; didmeninė prekyba; durys, raktai, spynos; gamyba; mažmeninė prekyba; šildymas, įrenginiai; vartai, tvoros; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
    UAB Langės produkcija išsiskiria geros kokybės ir kainos santykiu. Mūsų įmonė yra sukaupusi ilgametę patirtį langų bei durų gamyboje, bei jų montavime pasiūlys praktiškus ir ilgaamžius sprendimus.Jau daugelį metų mūsų įmonę renkasi ne tik Lietuvos bet ir užsienio klientai. Daugiau nei 18 metų gyvuojanti mūsų įmonė...
    Jurbarko g. 2A, Kaunas.
    Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; inžineriniai tinklai ir sistemos; santechnika; šiltinimas, renovacija; vėdinimas, kondicionavimas.
    UAB „Liunetė“ – patikimi sprendimai nuo idėjos iki įgyvendinimoDirbame nuo 1992 metų. Specializuojamės lauko tinklų ir vidaus sistemų projektavime, įrengime, montavime bei priežiūroje. Įgyvendiname įvairaus sudėtingumo statybų ir NT projektus Lietuvoje ir Vokietijoje, užtikrindami kokybę, tikslumą ir darbų atlikimą...
    Žirmūnų g. 139A, LT-09120 Vilnius.
    Veiklos sritys: vėdinimas, kondicionavimas; santechnika; šildymas, įrenginiai.
    UAB „TENKO Baltic“ prekybinė-inžinerinė kompanija, dirbanti atsinaujinančių energijos išteklių, bei kitų inžinerinių sistemų srityje. Įmonės specializacija: individualūs ir kompleksiniai pastatų inžinierių sistemų sprendimai, geoterminis šildymas – vėsinimas, rekuperatoriai ir vėdinimas, kapiliarinių kilimėlių...
    Televizorių g. 3, LT-78137 Šiauliai.
    Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; gamyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; pirtys ir baseinai; pramonės įrengimai; technologinė įranga; židiniai, krosnys.
    UAB „Kalvis“ – viena didžiausių metalo apdirbimo įmonių Lietuvoje, daugiau nei 30 metų gaminanti šildymo įrangą. Įmonė specializuojasi pramoninių kieto kuro katilų (100 kW –5000 kW) projektavime, gamyboje ir montavime.Pagrindinės veiklos sritys:Pramoniniai kieto kuro katilai (100 kW –5000 kW)Gaminami tiek rankinio...