Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Simitri LT, MB
Reikia būti neįgaliu, kad savo Audinę su vardiniais numeriais SM1TRI statyti neįgaliųjų vietoje. Aš čia aišku iš pavydo rašau nes nesu elitas - neišgaliu nusipirkti "statuso" - vardinių numerių, bent jau taip šie "Lipniejį" parkuotojai neįgaliųjų vietose, galvoti gali. :D
Apgailėtina. Dabar žinau kur tikrai nieko nepirksiu.
Visiškai nesuprantu iš kur tiek laupsinimo veoli įdegio putoms iš pačios Simonos. Produktas akivaizdžiai per daug išreklamuotas, o realybėje rezultatas apgailėtinas — net palaikius kelias valandas įdegis vos matomas. Kvapas taip pat yra, nors bandoma įrodyti priešingai, o irdrabužius tepa kuo puikiausiai, nors kalbama kitaip. Rinkoje yra šimtą kartų geresnių priemonių ir dar pigesnių.
Prieš maždaug savaitę palikau 4 žvaigždučių, objektyvų komentarą apie „Mova master 10“ plaukų džiovintuvą. Parašiau, kad įspūdžiai dviprasmiški - po džiovinimo plaukai tapo sausi, galbūt dėl jonų funkcijos nebuvimo. Palyginau su anksčiau naudotu „Cloud Nine“ bei paminėjau, kad galbūt be reikalo nepirkau „Dyson Airwrap“. Komentaras buvo konstruktyvus ir mandagus, tačiau jis nepaskelbtas.
Kai parduotuvė skelbia tik idealius atsiliepimus, tai kelia klausimų dėl komercinės veiklos skaidrumo. Vartotojai turi teisę matyti realias, ne tik entuziastingas patirtis.
Svarstau paskambinti VVTAT ir pasiteirauti, kokia jų pozicija dėl tokių veiksmų ir ar tai galėtų būti pagrindas skundui
Prieš savaitę lankiausi Europos prekybos centre įsikurusiame butike. Likau labai nemaloniai nustebinta pardavėjos Kristinos elgesiu. Vos įžengusi į parduotuvę pajutau priešišką nusiteikimą. Paprašiusi pakonsultuoti, pardavėja sunkiai atsiduso ir labai nenoromis atsakė į man rūpimus klausimus. Prastai pasijutau. Daugiau neplanuoju lankytis šioje parduotuvėje. Aptarnavimas menkas.
Retai rašau atsiliepimus, bet Vilniaus akropolyje pardavėjos tikrai nemalonios. Manau jeigu dirbi pardavimų srityje ir tavęs klientas paklausia kokia prekės kaina tai ir turi pasakyti, o ne liepti klientui pačiam kilnoti prekes ir žiūrėti kainas. Dirba dvi merginos klientų nėra, o ir tai tyngi pasakyti. Pati dirbu aptarnavimo srityje ir tikrai puikiai žinau koks turi būti aptarnavimas ir tikrai ne toks kokį jos teikia klientams. Merginos jeigu skaitot, tai palinkėjimas nuo manęs būtų : jeigu nepatinka darbas tai eikit iš ten, nes galbūt užimat kitų žmonių vietą kurie su malonumu stengsis gražiai aptarnaut klientą o ne šūdą mals. :)) Sėkmės.
Esu nusivylusi šia parduotuve anksčiau pirkdavau daug ir dažnai. Bet po paskutinio pirkinio labai nusivyliau. Įsigyjau dukrai dovanų planšete. Ji gavus neveikė išsiuntė į garantinį. Išvada parašyta pakrauta. Bet ji vistiek neveikia. Galiausiai nunesiau tiesiog pas kitus meistrus kad pažiūrėtu bet jie net nenorėjo apsiimti pasakė kad šis plancetes brendas visiškas Š. Tai taip ir guli toliau spintoi neveikiantis 100eur tiesiog į orą išleistas.
Sveiki. Pirkau iš simitri internetu šluota kur kartu su kibiru na tą kartą buvo akcija kad pigiau gauni grindų ploviklis ar kažkas panašaus. Gavus prekę ta tiesiogine žodžio prasme apšalau šluota kažkokia vaikiška pasirodė tikrai neverta tokių pinigų. Paskambinau pasakiau kad noriu grąžinti bet gavau atsakymą kad nepriims nes aš ją išpakavau???? o kaip apžiūrėti prekę jei negaliu jos ispakuoti atsakykit man?? Vienu žodžiu labai nusivylusi ir pikta. Ir kai plauni grindis tiesiog nusimauna visą šluotos galva. Vienu žodžiu neapsigaukit
Sveiki. Jei jus influenceriai tai reiskias galite pardavinėti neveikiančius elektronikos prietaisus taip apgaudinėti zmones duodu dovanu viena veikianti kita neveikianti prietaisa vietoje prekių amžinai neturite reikia užsakinėti i kita pakeisti negalite kas cia per bardakas nesuprantu influencerei perdaug sau leidžia kaip suprantu taip apgaudinėti zmones jus yra normalu. Ir va influenceriu reklama apie neveikianciu prietaisu prekyba.
MB Simitri Vilniaus darbuotojai piktybiškai prikrovė šiukšlių maišų su įvairiausiomis atliekomis i mūsų personalinį specializuotą konteinerį, kur mes rūšiojame ir dedame tik savo stiklo atliekas, kurios vėliau iškeliauja į perdirbimą. Paprašius ištaisyti ir sutvarkyti piktavališkai nesiima jokių veiksmų, ignoruoja. Jokio kito kelio nematome kaip video medžiagą perduoti teisėsaugos institucijoms.
Noriu palikt atsiliepima apsipirkus pirma karta fizineje Simitri parduotuveje ❤️produktus meginau jau ir anksciau uzsakinejau el. Parduotuveje ko tik nesu pirkus visi produktai nuostabus❤️ O siandien uzejus tokia laiminga isejau is ten ???? pardavejos labai malonios nu bet Simona zodziu nera ❤️sudejo man krepseli patare ❤️❤️tikrai kai busiu Lt pirma leksiu i Simitri parduotuve❤️ kalbu apie Simitri parduotuve Vilniuje akropolyje ????REKOMENDUOJU❤️
Kauno valančiaus g. 11.01 dirbusi mergina super nemaloni! Varto akis, į klausimus atsakinėja grubiai, tarsi su ironija. Labai nesmagu, net nesinori eit į pačią parduotuvę apsižiūrėt produktų, kai tokia arogantiška konsultantė dirba. Pati parduotuvė ir prėkės joje- nuostabios, bet panašu, kad reiktų daryti sunkesnę darbuotojų atranką, nes kaip bebūtų konsultantės yra didelis parduotuvės veidas, tad per tokias susireikšminusias konsultantes galima prarasti ir klientus.
Pirkau mauvel puoda su akcija, grįżus ir apžiúrèjus pastebèjau, kad puodas brokuotas.Pakeisti pagal jų sąlygas negali, nebent grąźink ir is naujo internetu uźsisakyk. Tai ruošiantis tai padaryti, paeme pakele kainas, zodziu ne tik pakeisti negali, bet ir galimybes uz ta kaina kuria mokejau neliko.Pagal Simitri, čia kliento reikalas kaip spręsti problemą.Nerekomenduoju
Labai nusivyliau pardaveja Vilniaus akropolyje, (rusvais plaukais, dirbo 07.21 vakare)labai nemaloni, apie prekes nelabai ką išmano, ko klausi-to negausi, atsakineja grubiai, mazdau ko dar nori, bučiau ir daugiau apsipirkusi taciau jos toks aptarnavimas mane žude, norejosi kuo greičiau dingti.. sekmes atsirenkant konsultantes, kurios butu suinteresuotis daryti pardavimus, pakonsultuoti, o ne atstoveti tik darbo valandas surauktu veideliu :)
Sveiki,
Dėkojame už Jūsų atsiliepimą. Atsiprašome, kad patyrėte neigiamą aptarnavimo patirtį mūsų parduotuvėje Vilniaus Akropolyje. Mes vertiname Jūsų nuomonę ir norime užtikrinti, kad tokios situacijos ateityje nepasikartotų. Dar kartą atsiprašome už Jūsų nepatogumus ir tikimės, kad suteiksite mums dar vieną galimybę pateisinti Jūsų lūkesčius.
Pirkau plaunantį siurblį, panaudojus kelis kartus suplyšo šlangą, susisiekiau grąžinau, garantinis pakeitė į naują šlangą. Po garantinio, kai atsiuntė siurblį jis buvo visas subraižytas, nutrintas, purvinas atrodo, kad po kokį grindinį tampytas, susisiekus su įmone jie atsakė, kad negali žinot su kokiais subraižymais nusiųstas į garantinį servisą, nors patys siurblį ir išsiuntė į servisą.
Sveiki,
Dėkojame už jūsų komentarą. Norėtume paaiškinti mūsų garantinio aptarnavimo procesą ir pateikti išsamią informaciją apie jūsų pateiktą problemą.
Visų pirma, norime pabrėžti, kad mūsų tikslas yra užtikrinti, kad visi klientų prietaisai būtų tinkamai aptarnaujami ir suremontuoti, kad galėtumėte jais naudotis be jokių trikdžių. Mūsų įmonė laikosi griežtų garantinio aptarnavimo politikos taisyklių, siekdama užtikrinti aukštą paslaugų kokybę ir klientų pasitenkinimą.
Kai gauname prietaisą garantiniam aptarnavimui, mūsų technikai atidžiai apžiūri ir įvertina jo būklę, kad galėtų nustatyti ir išspręsti bet kokius techninius trūkumus. Tačiau norime atkreipti dėmesį, kad mes neturime galimybės fiksuoti kiekvieno nežymiai matomo įbrėžimo ar paviršiaus defekto, ypač kai prietaisas yra naudojamas tam tikrą laiką. Tai būtų itin sudėtinga ir laiko sąnaudų reikalaujanti procedūra, kuri galėtų paveikti mūsų paslaugų greitį ir efektyvumą.
Pastebime, kad atsiliepime rašote, jog...
Mano patirtis tik pati geriausia su šia parduotuve. Anksčiau buvau skeptiškai nusiteikus, tačiau kai atsidarė Vilniaus akropolyje, apsilankiau ten, tai nuomonė kardinaliai pasikeitė, esu visiška jų fanė. Konsultantės yra nerealios visos, pataria, pakonsultuoja, kiek pirkau priemonių nei viena nenusivyliau :)
Sveiki,
Labai dėkojame už jūsų teigiamą atsiliepimą. Mums malonu girdėti, kad jūsų patirtis mūsų parduotuvėje Vilniaus Akropolyje buvo tokia puiki! Didžiuojamės savo konsultantų darbu ir džiaugiamės, kad mūsų produktai pateisino jūsų lūkesčius.
Visada laukiame jūsų sugrįžtant!
Kas per klientų aptarnavimas “live chat” jeigu pasiteiravus apie kvepalų kvapų natas atsakymo nėra 1, 5 savaitės??
Sveiki,
Dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir atsiprašome už vėlavimą pateikiant atsakymą. Mūsų įmonė nuolat tobulina sistemas ir diegia naujas programas, kad užtikrintų aukštą paslaugų kokybę. Tikėtina, kad dėl didelio užklausų skaičiaus Jūsų žinutė pasimetė ir liko nepastebėta. Mes dedame visas pastangas, kad būtų išvengta tokios situacijos ateityje. Labai dėkojame už jūsų kantrybę ir supratimą.
Atsakymo aš vis dar negavau… ???? tai nemanau, kad dedate visas pastangas ????
Jis toks pats, kaip pirmasis (ir tai pasimatė vos įjungus ir palaikius 10 s.)Sekanti diena - skambinu, pasakoja kas nutiko ir pan. Gaunu nurodymus vėl grąžinti. Išsiunčiu, vėl laukiu. Po keleto nesusipratimų su pristatymu, jie džiovintuvą gauna. Pokalbio su pagalbos darbuotoja metu gaunu žinią, jog pirmasis mano džiovintuvas TIKRAI buvo brokuotas (nors apie tai nė neužsiminė ankstesniuose laiškuose). Po 2-ojo NEKOKYBIŠKO džiovintuvo pristatymo jiems- šokas man - man pareiškia, jog jis naujas, geras ir aš melagė pirkėja, kuriai rūpi tik atgauti SAVO sumokėtus pinigus. Ir dar kelis kart pabrėžė - išskirtinai JUMS grąžinsime pinigus, nes prietaisas kokybiškas ir geras. Nors jis analogiškas tam, kuris buvo pripažintas brokuotu. Pabaiga - pinigus atgavau.
Sveiki,
Norime patikinti, kad rimtai vertiname kiekvieną klientų atsiliepimą ir dedame visas pastangas, kad išspręstume bet kokias problemas. Išnagrinėję jūsų situaciją ir kaip buvo susitarta, atlikome pinigų grąžinimą, siekdami užtikrinti jūsų pasitenkinimą. Mūsų prioritetas yra užtikrinti, kad kiekvienas klientas gautų reikiamą aptarnavimą ir išspręstų problemas be papildomų nepatogumų.
Nors procesas užtruko ilgiau, nei planavome, džiaugiamės, kad galėjome įvykdyti savo įsipareigojimus ir užtikrinti teisingą sprendimą.
Taigi, o dabar naujausia patirtis. Įsigijau stipriai išreklamuotą Plaukų džiovintuvą Jimmy F8. Gavusi išbandžiau. ir ką- nemalonus, degančios plastmasės tvaikas, antgalis įkaista tiek, kad jo neįmanoma nuimti plikom rankom. Ir visa tai net nenaudojant maksimalios kaitros. Pamėginus naudoti dar pora kartų (tikėjaus gal tas kvapas išnyks) niekas nepasikeitė. Susisiekiau su jų pagalbos skyriumi, sutariau, jog grąžinsiu patikrai ir pabrėžiau- jei prietaiso savybės yra "normalios" nebenoriu naujo, norėsiu susigrąžinti pinigus. Džiovintuvas išsiųstas, siuntos numerį turiu, matau, jog jie gavo, bet jokios informacijos. Tyla beveik 2 sav. Ok, nelaukiu, pati rašau, skambinu, domiuosiu. Gaunu atsakymus, jog garantinis trunka 2 sav., o tada (be jokio paaiškinimo) parašo - atsiųsime Jums naują. Galvoju gerai. Gaunu naują- ir ką galvojate???? skaityti sekantį atsiliepimą...
Kadangi "sąžiningieji" Simitri neleidžia jų puslapyje įkelti neigiamų, arba kitokių nei 5* atsiliepimų, tenka tai daryti kitur. Nors įdomus dalykas- sistemiškai įsigijus daiktą prašo jį įvertinti, įvertini, parašai atsiliepimą - ateina patvirtinimas, jog Jūsų atsiliepimas gauta, bet jo NIEKUR nėra !!!Asmeniškai esu parašiusi 2 tokius atsiliepimus (3* iš 5 ir jų tiesiog nededa)
Labai nuvylė, perkant prekiu uz tam tikra suma priklause dovana. Ja buvo galima pasirinkti is keliu variantu, okei pasirinkau idegio alieju ir gavau kartu su užsakymu. Bet kad jo galiojimas 05 2024. As manau cia pasityciojimas is klientu. O dar planavau kita užsakyma bet jau neberizikuosu nes gal ir vel bus su besibaigiancio galiojimu.
Sveiki,
Ačiū, kad pasidalinote savo patirtimi. Atsiprašome už nepatogumus, kuriuos sukėlė netinkamas dovanos galiojimo terminas. Suprantame Jūsų nusivylimą ir prisiimame atsakomybę už šią klaidą.
Ši situacija buvo lengvai išsprendžiama ir mes nuolat stengiamės tobulinti savo paslaugas. Jei vis dar turite klausimų, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda.
Dėkojame už supratimą ir tikimės, kad suteiksite mums dar vieną galimybę įrodyti savo įsipareigojimą kokybei ir klientų aptarnavimui.
Noriu pagirti klientų aptarnavimą. Parašiau į instagram paskyrą, kad užsisakiau siuntą, kurioje yra dovanėlė kurios reikia skubiau. Atrašė per 10 minučių, patikslino siuntos būseną ir pasirūpino, kad siunta būtų skubiai išsiųsta. Už dar 10min gavau pranešimą, kad siunta jau yra pakeliui. Tikrai maloniai nustebino! Ačiū :)
Sveiki,
Labai dėkojame už Jūsų atsiliepimą! Esame be galo laimingi girdėdami, kad mūsų klientų aptarnavimo komanda galėjo Jums padėti taip greitai ir efektyviai. Jūsų žodžiai mus motyvuoja ir toliau siekti aukščiausios aptarnavimo kokybės.
Jei ateityje vėl reikės mūsų pagalbos, nedvejodami kreipkitės - visada esame pasirengę padėti! Ačiū, kad pasirinkote mus, ir laukiame Jūsų sugrįžtant.
Pirkau pirmą kartą, ta proga pasiūlė nuolaidos kodą. Ir ką, kodas neveikė...
Sveiki,
Ačiū, kad pasidalinote savo patirtimi ir atsiprašome už nepatogumus, kuriuos sukėlė neveikęs nuolaidos kodas.
Tokiais atvejais visada galite drąsiai kreiptis į mūsų klientų aptarnavimo komandą. Mes visada stengiamės kuo greičiau ir tiksliau pateikti atsakymus bei išspręsti bet kokias susidariusias problemas ar trikdžius.
Taip pat negavau dovanos nors tien mano krepselyje, tiek uzsakyme buvo. Susisiekus paaiskejo, kad panaudojau naujienlaiskio koda, todel dovanos nepriklauso. Uzuot susitvarke sistema kartoja ta pati... Labai nemaloni patirtis.
Sveiki,
Dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir apgailestaujame dėl kilusios nesusipratimo.
Visiškai suprantame Jūsų susirūpinimą ir norime paaiškinti, kad kiekviename mūsų siunčiamame pranešime aiškiai nurodoma, kad naujienlaiškio nuolaidos kodas nesisumuoja su kitomis nuolaidomis ir pasiūlymais. Apgailestaujame jeigu ši informacija nepasirodė pakankamai aiški.
Jei dovanos nebutu pridedamos i krepseli, netureciau jokiu komentaru. Jus neteisus, tiesiog galetumet pripazinti.
Pirkau baebrow instant antakių dažus, esu labai nusivylusi produktu. Atlikus viską kaip nurodyta rekomendacijose, dažai išvis nekimba į odą, po 15minučių laikymo visi dažai nusivalo su vatos diskeliu, net trupučio dažo nelieka. Vaizdas toks, kad antakiai būtų net nedažyti. Pirkau su nuolaida 1+1, padovanojau mamai, mamai ta pati problema. Esame begalo nusivylusios. Tai buvo paskutinis kartas kada pirkau prekes iš jūsų parduotuvės. O parašius į jūsų puslapį, jog produktas visiškas neatitinka lūkesčių, gavau atsiliepimą, jog netinkamai naudojamas produktas. Dabar supratau, kodėl priimami tik teigiami produktų atsiliepimai.
Sveiki,
Dėkojame už Jūsų atsiliepimą ir grįžtamąjį ryšį apie baebrow instant antakių dažus. Suprantame, kad kiekvieno kliento patirtis yra unikali ir kartais gali atsitikti taip, kad tam tikras produktas netinka dėl individualių priežasčių.
Antakių dažų veiksmingumui gali turėti įtakos įvairūs faktoriai, įskaitant odos tipą ir individualią reakciją į produkto sudedamąsias dalis. Nors daugelis mūsų klientų yra patenkinti šiais dažais, suprantame, kad Jums ir Jūsų mamai produktas neatitiko lūkesčių.
Siūlome peržiūrėti, ar produktas buvo naudojamas tiksliai pagal instrukcijas ir atsiprašome už patirtus nepatogumus.
Apgavikų kontora. Žadėtos dovanos negavau, nors prie krepšelio ji buvo pridėta. Paklausus, kodėl nėra, pasakė, kad pirkau akcijines prekes ir nepriklauso. Lipnė pareiškė, kad pirkau akcijines prekes ir dar vis maža???? Bendravimas super ????Paprašius pakomentuoti, kodėl tada išvis prekė pridėta prie krepšelio, ignoravimas. Tik storiuose moka gražiai kalbėti, o taip bėga į krūmus. Ar dovana priklauso ar ne, patys spręskite. O gal aš tikrai nagla ir man vis maža ???? Linkėjimai, Simitri, toliau mulkinant klientus ????
Man nepatinka imome, kuri trina blogus atsiliepimus. Kodel negali leisti kitokiu nuomoniu? Pasiimiau maudoma, nu nekokybiska ir pigi medziaga - ir nelaiko krutines. Bet kai parasiau atsiliepima, jo niekur neidejo. Tai kam prasai palikt atsiliepimus, jei imi tik gerus. Tai draugu atsiliepimus susirinkit ir uzteks.
Patys praščiausi atsiliepimai apie šią įmone, bendravimas su klientu pasibaige tuom, kad tiesiog nieko nepaaiškino ir nukreipė kitur skambinti dėl produktų, Korban linija pirma kart išbandžius tiesinimą plaukų būklė iš labai geros tapo tragiška, po antro karto naudojus blizgesį plaukams taip pat kaip procedūra lygiai tas pats, plaukai sulipe baisu, dar labiau nutriuše, begalo pikta nes sugadinti ir plaukai ir visa dieną su procedūrom.
Siandien vaziavau specialiai i sia parduotuve is Kauno rajono 35 km i viena puse nes www maciau kad vietoje turi matcha plakimo sluotele. Prekes reikejo butent siandien todel neuzsisakinejau internetu. Atvykus paaiskejo kad internete pateikta klaidinga info ir joe Kaune ros prekes nebeturi. Gaila sugaisto laiko ir kuro nes prekes negavau.
Užsisakinėjau iš Simitri Simonos rekomenduojamus produktus gan ilgai. Vieni veikdavo, kiti ne. As esu žmogus, kad jeigu man kažkas netiko, tai nekeliu scenų. Perleidziu draugems ir tiek. O, bet, tačiau - užsisakiau stebuklingąją Korban liquid hair procedūrą. Kadangi ilgai ėjau is juodos i blond del žilų plaukų, galvoju pasilepinsiu. Finalas- sudegę ir visiškai geltoni plaujai, tiesiig išėmė visą pigmentą. Simonos reakcija nustebino stipriai blogąja puse. Supratau, kad gerai kol viskas gerai, o jeigu atsitinka reali žala- tu blogas klientas.Paprašius grąžinti bent jau pinigus uz preke, kuri ne tai, kad netiko, bet realiai suniokojo plaukus, o aprasymas vartojimo konkreciai skiriasi nuo to, kuri man veliau diktavo klientu aptarnavimas, gavau Simonos atsakyma: ar jus netikusias prekes nesate atgal i parduotuve? Atsiunte Korban Nutri repair kauke"dovanų" kuri aisku jokio efekto neturejo, teko kirpti. Aisku atsiliepimas buvo istrintas. Nesiveliau daugiau i sitas nesamones ir aplenksiu...
Visada žaviuosi šeimų verslais, ir šis pradžioje buvo geras, bet šiai dienai ar jūs nespėjat, ar jums atsibodo, bet turit kažką keisti. Vis teigiate kokie greiti esate, pripratinate žmones prie greitų siuntų paruošimų. Pastaruosius penkis kartus pirkau konkrečias prekes, kurios yra Vilniaus parduotuvėje, ir nesugėbėjote suruošti greitai kaip žadate, su atsiemimu pačiai. Tiek jau to. Paskutinį kartą pirkau virtuvės reikmenis, emailu/messengeriu pasiteiravau ar įmanoma būtų greičiau suruošti, perskaityta, praignoruota. Galima visada tiesiog atsakyti, jei ir nėra tam galimybės ;) namuose išsipakavusi matau, kad rinkinyje trūksta vieno įrankio, ir vietoj jo du vienodi kiti. Rašau emailą, ne vieną, facebookas, skambučiai, visiškas ignoravimas. Tik nereikia man pasakoti, kad elektroninės parduotuvės netikrina savo emailų. taip praėjo gal trys dienos, kol turėjau galimybę nuvykti fiziškai. Užėjau į parduotuvę, konsultantė nieko nežino, nors tikiu, kad bendruosius emailus skaito visos, taip...
Pirkau depiliacini vašką - depiliuojuosi su kasetiniu aparatu nuo karantino. Simitri vaškas nudegino rankas, rašiau pretenziją nes su kitų firmų vaškais nieko panašaus nebuvo. Gavau atsakymą kas Simona pati ir jos darbuotojos depiliuojasi ir joms viskas tinka o aš tiesiog nemoku depiliuoti rankų. Sakė kad dar pasidomės su tiekėju bet taip atsakymo ir nesulaukiau.
P.S. pats kasečių kaitintuvas irgi iš simitri.
Visiškai jokio dėmesio į kluento skundus - visi kalti tik ne jie.
Nors ši įmonė teigia, jog prekes pristato greitai, jų GREITAI suvokimas labai skiriasi nuo normalaus žmogaus.
Tikrai daug labiau rekomenduoju pirkti iš mažesnių verslų, kurie prekes išsiunčia tą pačią dieną ir netenka laukti visos savaitės, kol sugebės darbuotojai supakuoti siuntą ir perduos ją kurjerių tarnybai.
Poniai Lipnei siūlau mažiau sedėti telefone ir daugiau dėmesio skirti savo verslui. Apgailėtina :)
Simitri.lt Greitas pristatymas. Tik kur čia tas greitis??? Prieš savaitę užsakytos prekės, šiandien užklausiau, kur mano užsakymas, tai ne tik kad neišsiustas, bet dar net nesupakuotas. Tai rašykite realius pristatymo laikus, o ne fantazijas. Kiek teko užsisakinėti, su šiuo e-shopu pastoviai stringa siuntimas. Nerekomenduoju ir tai paskutinis mano užsakymas.
Laba diena. Apie Simitri fizines parduotuves susidariau dvejopą nuomonę. Vilniaus padalinyje lankiausi du kartus, jokių priekaištų, pardavėjos sveikinasi, bendrauja su klientais, suteikia visą informaciją apie prekes, pasiūlo variantus, kurie labiau tiktų ir pan. Vien geri žodžiai apie juos. Bet Klaipėdoje… neatsimenu kada būčiau kam nors rašiusi blogą atsiliepimą, bet šį kartą nesusilaikysiu. Vizitas vyko per mamos dieną, kuomet puikiai nusiteikusios su mama užsukome į pastarąją parduotuvę, o ten buvusi tik viena pardavėja, vos mums įėjus į parduotuvę ir linksmai pasisveikinus, pardavėja tesugebėjo tik pakelti galvą pažiūrėti ir nieko neatsakiusi nusisuko. Na gerai, kam nebūna blogų dienų, bet tolimesnis bendravimas su ja buvo toks apgailėtinas, kad gėda darėsi. Paprašius pakonsultuoti, pardavėjos veidelis persikreipė į visas įmanomas puses, o akys atrodė tuoj užsivers į pakaušio pusę. Kalbėjo nemaloniai, susiraukusi ir paprašius patikslinti - čepsėjimas nėra pagarbus bendravimo...
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...