Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Samsung Electronics Baltics SIA atstovybė "Samsung Electronics Lithuania"
Atsiliepimai apie Samsung Electronics Baltics SIA atstovybė "Samsung Electronics Lithuania"
Nesusipratimu virtine!
Panoramos Samsung darbuotojai informuoja kad sio telefono prekyboje nera, galit uzsisakyt internetu. Informuoja, kad saskaita bus israsyta kai telefonas atkeliaus, cia vietoje. 2025 lapkricio vidurys. Uzsakom. Padeda uzpildyti.
Po kiek laiko pranesimas, kad prekes nera, cia jau is internetines prekybos. Bus 2026 sausio 3 savaite.
Atkeliauja. Tada paaiskeja kad Panoramos darbuotojai saskaitos nerasys, bus atsiusta. Esu PVM moketojas. Tada isaiskeja kad Panoramis Samsung ir internetine prekyba yra skirtingos imones ir internetine parduotuve yra Latvijoje ir PVM turetu but neskaiciuojamas.
Po ilgu daznu skambinimu rasymu PVM susigrazinau kovo men.
Klausimas, kodėl telefeno kamera gali veikti tik su vietos nustatymo ir "nearby devices" funkcija. Dar klausimas, kodėl kaikurių programų negalima pilnai atjungti, neleisti joms naudotis "nearby devices" ar kitomis funkcijomis. Regis reikia būti programeriu, ekspertu, jog galėtum būti tikras, pasižiūrėti ką tavo telefonas veikia. Jau 2026 metai, pilna informacijos apie hackerius, virusus, asmeninės informacijos nutekinimą, o samsung telefonai dar neturi fizinio jungiklio, kuris atjungtų mikrofoną ir kamerą. Viskas ką parašiau, galioja turbūt ir visiems kitiems telefonams, bet dedu 1 už pirmus du komentaro sąkinius. Masinio sekimo priemonė.
Užsakaiu TV QLED77". Vežė DPD ir sudaužė. Gudročiai nusprendė paslėpti tai ir pristatyti sudaužytą. Su pakuotės apžiūros aktu užklijavo skylę, pro kurią pažeistas ekranas. Akte parašyta, kad pakuotė pažeista, buvo deformuota ir, kad prekės pažeidimų nepastebėta... tas rodo, kad DPD studentai dirbantys yra.... kaip reta. Kreipiausi į samsung, tie nagrinėjo savaitę pretenziją... tada savaitę organizavo paėmima defektuoto TV, naują sako vešim tik kai į Latviją pristatysim defektuotą... maždaug 4-5 svaites pirkimo procesas trunka. Žodžiu jei galit, tai apeikit samsung shop. Jei kas bus blogai, tai kaip mirę dirbs, visiškai nerūpi klientai. Prekės kaip prekės, bet požiūris į klientą šokiruoja..
Norėjau įsigyti soundbar sistemą, kurios kaina buvo nurodyta su nuolaida - 179.10 € vietoj 349 €. Bandant pateikti užsakymą vis mesdavo klaidas, prašydavo pakeisti mokėjimo būdą, o paspaudus mygtuką, nieko nevykdavo. Galiausiai atnaujinau puslapį, kaina jau buvo pasikeitusi į 349 €. Pirmadienį prisijungiau prie jų tinklapio pasiklausti pagalbos dėl užsakymo į live chat'ą, žmogaus teko laukti beveik valandą, kol prisijungs. Galiausiai atsakė, kad greičiausiai tuo metu buvo keičiamos kainos, todėl sistema neleido užsakyti. Atsiprašė už nesklandumus ir pasiūlė nuolaidos kodą televizoriui arba telefonui. Dėkui labai, Samsung.
TV buvo pirktas 22 m. lapkritį, sumokėta pakankamai nemaža suma, 1800+ eur, 65". 23 m lapkritį remontuotas, ekrano gedimas, buvo keistas visas ekranas. Kadangi TV buvo su garantiniu Samsung atstovybė pasirūpino pilnu jo sutvarkymu ir pristatymu. Bet bėda po vieną nevaikšto, ir 25 m gegužę TV sugedo vėl... ir aišku sugedo praėjus pusmečiui po garantinio. Į servisą vežėme ne kartą, meistras ieškojo gedimo, šiai dienai turime išvadą - ekrano defektas. Jausmas toks, kad Samsungo technika laiko tiek, kiek garantinis. Tai buvo paskutinis Samsung gaminys namuose. Visiškai nerekomenduoju ir perkank naują TV Samsung apeisiu iš tolo.
Samsung gudrauja, "members " veikia nekorektiškai!!! Rašo, kad simboliai surašyti ne tokie.. Viska tiksliiai suvesta be jokių š, č ir pan., tik pats telfonas automatiškai įrašo vardą ir pavardę su nepageidaujamais simboliais.kurių redaguoti negali.
Gudrauti nereikėtų, jei sistema.automatiškai nurodytų kur reikia redqguoti. Progamėlė neergonomiška.
Neseniai užsisakiau TV iš Samsung internetinės parduotuvės, su papildoma nuolaida buvo gan pigiau nei pas konkurentus plius garso kolonėlių sistema nemokamai. Turėjo su DPD į namus pristatyti per daugiau nei porą sav. Praėjus gerai sav. atėjo sms, kad siunta bus pristatyta. Atvežė, užnešė. TV ir kolonėlės kol kas veikia.
Купили телефон Samsung a55 и после первых фотографий уже было понятно что все фото серо-зеленого цвета и никакая настройка не помогает. MTTS три раза, даже не открывая телефон, сделал вывод что зеленый эффект на фото это самое то и отказались ремонтировать. Отзывы о телефоне начали читать только после покупки и поняли что вся серия А55 бракованная, так как люди писали о такой же проблеме.После издевательств с, , ремонтом" вернули сегодня телефон прямо продавцу, , BiTe" с требованием вернуть деньги. Не бойтесь возвращать, так как по закону у нас есть 2 года для возврата некачественного товара. Они конечно выделываются и при приеме назад, но вам надо спокойно оставить телефон, заявление о возврате денег, всю комплектацию с копиями документов о ремонте и уйти.Через 1-3 недели деньги вернут как миленькие. А вообще хочу сказать что такого бардака как в Литве найти очень сложно., но. надеюсь что мой отзыв поможет другим покупателям, которых, как и нас обманули продав бракованный телефон
Nusipirkome telefoną internetu, bet nenorėjome ilgai laukti tai nuvykome į Vilniaus akropolį nusipirkti SAMSUNG salone, kad gauti iki švenčių.
Užsakytą telefoną salono darbuotojai pasakė grąžins atgal, taip ir buvo.
Gavome laišką, kad per 3d.d bus grąžinti pinigai į sąsk.
Praėjo jau 2sav ir niekas nieko grąžinti nesiruošia, tik pažadai, jokių atsakymų.
Kreipsimės į vartotojų teises.
Čia buvo paskutinis kartas kai kažką iš jų pirkome.
Samsung salone pirkau planšetei dėklą. Ant dėžutės nebuvo kainos tai prie kasos paklausiau kiek kainuoja. Atsakymas 90EUR, leptelėjau kad brangoka ir jau ruošiausi eiti, bet darbuotojas greitai pasakė kad patikrins ar nėra nuolaidų, per 1 min surado ir pritaikė beveik 50% nuolaidą. Iš vienos pusės gavau nuolaidą iš kitos pusės kas nepasikundžia, kad per brangu tai jam parduoda su ekstra antkainiu?
Kosmosas kažkoks.
Pirkau šaldytuvą, su sąlyga kad atiduodi savo seną šaldytuvą.
Atvežė naują, DPD, užnešė, kaip ir priklauso (iki 80 kg nemokamai).
Kai reikia pasiimti, jau nebepasiima. Vengia atsakinėti į klausimus.
Apie kurjerio atvykimą bei atvykimo suformavimą neeinformuoja. Jokių salygų nesiunčia.
Kurjeriui niekaip neatvykus, per jų nurodytą 1-2 dienų laikotarpį, vengia suteikti info.
Kai pats susisiekiau, ilgo konfliktinio pokalbio metu, pavyko išssiaiškinti, kad neva kurjeris užsakytas kitai dienai, ir pareiškia, kad nei laiko, nei nieko negali pasakyti. Tada dar paminėjo, kad turėsiu išvalyti šaldytuvą, supakuoti, ir nunešti kurjeriui PATS.
Po poklabio vistiek negauta info apie jokį kurjerio atvykimą, bei sąlygas.
Labai nemaloni patirtis, ir tikrai nerekomenduoju, nes jų politika kertasi su požiūriu į klientus.
o ir produktai neaiškūs, nei jie turi galimybės pratęsti garantiją, nei jie sutaiso tuos įrenignius ir t.t.
Pasimoviau šį kart kaip reikiant.
Manau...
2021m gruodį pirkau galaxy z flip3, kol beveik nelanksciau viskas buvo gerai. Vakar vienas uzlenkimas ir truko per viduri ekranas is niekur nieko. Niekada nesu nei numetus ant zemes, nei sudauzius. Garantinis pasibaiges pries 10menesiu, ekrano keitimas 300€, tai telefonas i siuksliadeze, nes tvarkyt neapsimoka ir neaisku pakeitus nuo lankstymo kada vel gali taip atsitikti.
Turėjau du xiaomi telefonus veikė be priekaištų, atėjo laikas atsinaujinti ir nutariau išbandyti "Samsung" - tas šedevras ne tik kad nevertas būti vadinamas telefonu, bet ir pati įmonė verčiau vadinti "Samsuka". Telefonas striginėjo nuo pirmos dienos. Šalia reikia pirkti pakrovėjo komplekta kuris kainuoja ketvirtadalį telefono, negana to vieną rytą prabudus telefonas tiesiog nebeveikė... Ačiū daugiau niekada gyvenime nesirinksiu šios įmonės net jai dalintų dykai viską. Geriau mygtukinė "Nokia" atlieka savo darbą nei šitas nevykėlių kūrinys.
Nusipirkau telefona s23ultra pries metus. Naudoju ji tik kamerai ir kartais pajungiu navigacija (turiu 2 telefonus). Kas kart po atnaujinimu su telefonu kazkas atsitinka, dabar per atnaujinimus telefonas nelaiko nei 6 valandas, pries tai laike visa diena virs 12valanduvaktyvaus naudojimosi. Prie viso to dar pridesiu, kad telefonas visiskai tuscias nei vieno appso neatsiuntes iskyrus waze. Ir 5G ant bitės dingsta daznai, trukineja, persijungia i 4G t.t.. Skambinau del garantinos. Atejau duot telefona, sako su juo viskas gerai. Nu idjotai...
Nesu turėjęs blogesnės pirkimo internetu patirties.
Pinigus nuskaitė iš karto, o prekės jau mėnesį nėra. Atsakymus iš užklausas abstrakčius be terminų, be nieko.
Pati jau prekė kainuo net pigiau, nei buvo planuota pirkti.
Ne tas žodis kaip yra kvaila pirkti prekes iš Samsung.lt ir aš pakliuvau ant jų apgaulės.
Mums įdentiška situacija. Prekę užsakėm gruodžio 9 dieną. Šiandien sausio 23 o prekės neturim. Laukit, pasiūlė 5 % kitam apsipirkimui
Pirkome telefoną Samsung A55, po kurio laiko atsirado gedimas: kalbant dingsta garsas. Pagal garantiją teisęs servisas padarė tęstą, sako: viskas gerai. Kaip gali būti gerai, jei telefoną pinigai sumokėti, o jis tinkamai neveikia. Kreipėme į Samsung, šie parašė, kad labai apgailestauja dėl to, kad negalime naudotis telefonu, prašė atsiųsti servisų testus, padaryti atžymas telefono Samsung appse. Tuo Samsung bendravimas ir baigėsi su klientu ir baigėsi, suprask čia kliento problemos jei nusipirko brokuotą Samsung telefoną. Iš viso keista, kad tarptautinė korporacija taip elgiasi su savo klientais, bet matyt jie koncentruojasi į didesnius pardavimus, o tie nusiskundimai dėl produkcijos broko - neverti jų brangaus laiko.
Įsigijus telefoną internetu, dėl neaiškios pristatymo informacijos, teko įsigyti kitą fizinėje parduotuvėje, internetinį užsakymą atšaukėme kitą dieną, bet tai nepadėjo veikti efektyviai. Siunčia laiškus, kad pinigų grąžinimas pradėtas, bus įskaityta per 3d.d., tačiau tuoj antra savaitė niekas nevyksta. Konsultantai nieko nežino, tik teisinasi, kad buvo atsiųsta automatinė žinutė ir ja negalime pasikliauti. Esu nusivylusi konsultantais telefonu, kadangi šitaip nebūtume darę ir pasiėmę kito telefono, jeigu nebūtų pasakę, kad sekančią savaitę turėtume atgauti pinigus.
Paskelbėte akcija, pirkau Tele 2salone Vilniuje 2024.05.18d. Samsung A55 telefona, pardavėja labai maloni prisistatė.Pasiulė ta telefona, nes dabar yra akcija, grąžins jums 80 + plius 80 už savo sena telefona.Reikia per kelios dienos sutvarkyt, kol galioja akcija.Viskas taip ir buvo sutvarkyta, paso reikėjo ir banko sąsk.Nr., taip ir padariau kaip turėjo būtį. Gavau iš Samsungo firmos el.laiška, kad mato mano registracija, ivertina sena telefona 85€. birželio 12d.perveda už telefona, o už akcija ?Jau virš mėnesio laiko už akcija nėra gauta, skambinau 880077777, atsiliepė moteris.Pasakiau, kad negavau akcijos pinigu, ji paprašė pasakyti IMEI 1numerį.Ji pasakė, kad man reikė į parduotuvė nueiti, nes pardavėja ne taip informavo, arba nesupratau...Supratau užkart mintysė, kad AKCIJA YRA APGAULĖ. Aš sakau, prie ko ta pardavėja jeigu, Samsung firma man rašo, kad mano registracija yra ir savo tel.880077777 duoda dėl klausimu.O paskui sako, kad negalinti niekom padėti, kad akcija...
Gavome is karto brokuota telefona. Kad ir Kiek rasai kreipiesi bandai atgauti pinigus nes Kiek supratau veikencio s24 ultra pas juos nera. Tai viskas Ka gauni tyla ir kazka jie nagtineja…. Parasau ir vis nagrineja dienos bega niekas nesikeicia. Labai nerekomenduoju Samsung !!!! Kuo toliau nuo tokios imones. Gaila kad komentarus paskaiciau jau po prekes isigijimo …. Nesat verti net tos vienos zvaigzdutes
2024.02.29 pasiskambinu ir sutariu rezervuoti samsung planšėtę, nes tik sekančią dieną galiu pasiimti, pasako kaina kažkas 46...€, padaro ale nuolaidą. O sekančią dieną atvažiuoju į vietą, tokiu įjungtu nekaltu veideliu kaina kažkas 538€, tipo praeitas mėnuo, kainos kinta. O Jūs bent prieš rezervuojant paminėjote, kad kaina bus kita, ar bent kažką panašaus. Mano žiniomis, kad ne, atsiprašant pardavėjas pokalbio metu daugiau pergyveno, kad galbūt neatsiimsim, ir kam rezervuoti, kas pasiims. Pasakysit, kad ne, yra pokalbiu garso išklotinės, persiklausykit. Kurias taip pat galiu pateikti. Tik žinot, žmogui sušikot vakarą, tiksliau 18 metų gimtadienio vakarą. Tuo labiau, kai esame dažni samsung klientai, ir Jūsų salonuose ne lpigią įrangą perkamės. Malačiai, sau pasidarėte gerą antireklamą, gėda. Savo pažįstamiems tikrai rekomenduosiu Jūsų saloną apeiti, nes nevertinate rimtų klientų, kurie duoda gerokai užsidirbti. "Sėkmės versle".
Jau daugiau nei 3 savaites laukiame lėšų gražinimo - vien tik pažadai ir pažadai...
Niekam nerekomenduojų su šia įmone prasidėti.... 1500 eur ir panašu, jog be policijos ir teisininkų pagalbos susigražint gali ir nepavykti... ne to tikiesi is pasaulinės kompanijos.... bet...
Beveik analogiška situacija, sumokėti pinigai, o prekės negautos, vis maitina pažadais, verčia kaltę DPD, nors sandoris sudarytas su jais. Nei pinigų nei prekių, tik online konsultantų "apgailėstavimai".
Jokios informacijos, iki vadovų neprileidžia, kontaktų neskelbia.
Matau tik vieną variantą, skelbti viešai internete, žiniasklaidoj, ir pradėt teisinius ginčus.
Buvo labai nemalonus bendravimas su klientų aptarnavimo specialiste Rasa. Rasa visiškai ignoravo faktus, atsakymai buvo visiškai ignoruojantys mano išsakytus faktus. Daugiau niekada neapsipirkinėsiu šioje svetainėje, buvo pirma ir labai nemaloni patirtis, dar jokioje el. ar fizinėje parduotuvėje neteko susidurti su tokiu arogantišku požiūriu į klientą. Jokio atsiprašymo už tai, kad svetainėje pateikta klaidinanti informacija, vietoje to, visiškas empatijos nebuvimas ir arogantiškas bendravimas ignoruojant problemą.
Svetainėje aiškiai parašyta "Užsisakykite iki 17 valandos - mes išsiųsime tą pačią darbo dieną!"
Taip ir buvo padaryta - užsakyta ir apmokėta iki 17 valandos, tačiau praėjus 2 darbo dienomis, užsakymas dar nebuvo išsiųstas. Klientu aptarnavimo atsakymas "Negavus mokėjimo, užsakymas nepradedamas ruošti. Kad užsakymas būtų pradėtas ruošti, jis turi būti apmokėtas arba pasirinktas mokėjimas pristatymo metu.".
Bet kur taip parašyta? - Niekur. Taigi, nesvarbu kada...
Atsiliepė Robertas, kalbėjo įžeidžiančiai: išpradžių mane kaltino ir teigė, kad parduodant skalbimo mašiną pardavėjas mane informavo apie kalibravimą, kuri aš privalėjau bet nedariau kas 3 mėn. Paskui teigė, kad aš nesugebu 2 mygtukų kartu paspausti. Ir galu gale PAAIŠKĖJO, KAD ŠITAME MODELYJE NĖRA KALIBRAVIMO. Įsižeidęs berniukas padėjo ragelį ir neužregistravo garantinio aptarnavimo. Bet labai gyrėsi, kad yra sercifikuotas specialistas!
P.s. 12 minučiu šaipėsi iš manęs ir nepadėjo. A problema tame, kad jis kaip avinas užsiciklino ant kalibravimo, kurio nėra šiame modelyje.
Jie klaidina vartotojus. Pirmame puslapyje reklamuoja, kad įsigijus tam tikrus produktus grąžins 150 eurų. Neparašyta, kad tai galioja tik fiziniams asmenims. Apie tai sužinojau jau įsigijęs telefoną ir pildydamas paraišką išmokai gauti. Paskambinus telefonu aiškina, kad visos sąlygos yra nurodytos, tik kažkur giliai.
Esu nusivylusi samsung garantinio aptarnavimo pasirinktais atstovais Kaune MTTC. Prieš pusę metų įsigytas telefonas užstrigo ir nebuvo galima įsijungti, ko pasekoje dingo visis duomenys, priimant telefoną remontui oficialus samsung garantinio atstovas nesuteikė pakaitinio telefono.. numetė kortelę išimtą iš sugedusio telefono ir atsiribojo pareikšdami, mes negalime niekuo padėti.. Gėda.
Sveiki, na niekada nebūčiau pagalvojes, kad tokia didelė kompanjja kaip Samsung nesugebės išspręsti garantinio remonto problemų
Žodžiu istorija ilgoka, bet pabandysiu trumpai aprašyti.
Pirkom tv kartu su sound baru "dovanų" ir tas sound baras turi labai neiprasta gedima. Veikia kuo puikiausia ir tik šas ir išsijungia kada jam užplaukia, o kad įjungti atgal reikia išjungti iš tinklo ir vėl įjungti, nes į pultelį nereaguoja. Buvo vežtas į remonta du kartus pirma syki pralaikė viena mėn pakeitė pagr plokštę ir, serviso išvada geras, antras servisas lygiai tas pats irgi perrašė programa ir viskas tipo sako geras mums neišsijungia ir viskas, o kaip minėjau tas išsijunginėjimas visai nenuspėjamas būna dvi dienas iš eilės atsijungia būna ir mėn ar du veikia kuo puikiausiai žodžiu su Samsungu bendrauta rašinėtasi siunčiau video jiems į pašta ir vis žadėdavo, kad išspręs šita keisto gedimo reikala, tarp kitko autorizuotam servisui netiko video kaip įrodymas kad tikrai yra toks gedimas.Ir...
Pirkome telefonus įmonei su jų nauja programa "Rewards". Gavome taškų, bet pasirodo panaudot jų negalime. Niekur nebuvo tai parašyta perkant. Permokėjome, nes pas juos brangiausia buvo, tikėdamiesi kad kitam telefonui pritaikys rewards taškus ir išeis pigiau. Deja, gavome lakonišką atsakymą - "Apgailestaujame dėl nesusipratimų" juridiniams asmenims rewards negalioja. Tai informuokite prieš perkant kitą kartą.
Su telefonų grąžinimu pritariu kitiems komentatoriams, pamirškit. Nebent gyvai parduotuvėje įvertins ir priims seną.
Nerekomenduoju naudotis samsung akcija "senanauja". Siunčiau telefona be defektu, pilnai veikianti, be jokių įbrėžimų. Pervede puse sumos nei buvo puslapyje nustatyta, neva ekrane matosi klaviatūra, vos įžiūrima. a*******i !!!
Pries kelias savaites pridaviau pilnai veikianti fold 5, su nedideliais ibrezimais, kas neturetu tureti itakos pagal ju paciu aprasytas salygas, pries savaite gavau vertinima, kad nubrauke 230 euru nenurodydami uz ka. Uzklausiau rastu atsiunte foto gumos apvaduko atsokusio, kas visiskai nelogiska ir napagrista kainos atzvilgiu, nes ta tarpine vistiek reiks lupti lauk isimant ekrana. Zodziu scamas, kreipiausi i vsrtotoju teises. Tikrai nepagristas sumazinimas ir svsrbiausia net nesneka normaliai, visaip issukineja foxway. Pradzioj dar bande teigti, kad neteisingai atminties dydi nurodziau, nusiuntus registracijos print screen, sito argukento nebenaudojo. Scamas.
Nerekomenduojame tikėti cash back pasiūlymu, visiška apgavystė. Įsigijome telefoną 2022m. Lapkričio gale, viską atlikome laiku ir kaip priklauso, gavome visus patvirtinimus, pinigai neva išmokami per 30 dienų. Šiandien jau kovo 5d pinigų dar niekas neišmokėjo, kiekvienu skambučiu ar el. laišku vis meluoja, kad jau tikrai išmokės, jau dokumentai suruošti, jau ši penktadienį tikrai gausite, ir taip kiekvieną savaitę. Konsultantai siaubingi! Vienas iš jų iš viso pasakė: “Kantrybės gal, gi išmokės, jūs ką negalite palaukti” Melagių grupė, patys neišmano savo darbo. Mes asmeniškai ruošiame popierius paduoti juos į teismą už sąlygų nevykdymą, melagingą informaciją ir sukčiavimą, jei bus norinčių prisidėti prie bendro ieškinio, ypatingai įmonės - kreipkitės. Reikia šitą sukčiavimo schemą sustapdyti visiems laikams.
Komunikacija zemiau plintuso, kuo didesne firma tuo didesnis bardakas. Bendrauji su zmogum atrodo kaip kalbetum su robotu, kopijuoja vis ta pati atsakyma ir klausimus pagal sabloniskas frazes o atsakymu nulis. Pas juos perki daikta, o atsakymai tokie kad mes nieko nezinom :))) Tai kas turi zinot? :)). Lankstumo pas imone visiskas 0
Nepatikima bendrovė. Buvo pirktas samsung laikrodis su Promo Cash Back akcija (dalies pinigų susigrąžinimu). Niekaip nepavyko atgauti pinigų, tris kartus buvo atmesta paraiška, nors viskas buvo daroma pagal reikalavimus, taip pat buvo kreipąsi ir į jų support'ą, bet padėti negalėjo. Teko kreiptis į vartotojų teises, tai išsprendė šią problemą ir po trijų mėnesių atgavau savo pinigus. Tikrai nerekomenduoju naudotis tokiomis akcijomis.
Nyderlandai nuo liepos 1 d. įveda kelių mokestį sunkvežimiams už nuvažiuotą kilometrą
Nuo š. m. liepos 1 d. Nyderlandai įveda kelių mokestį sunkvežimiams, kurį reikės mokėti už nuvažiuotą kilometrą. Jis Nyderlandų ir užsienio transporto priemonėms bus taikomas beveik visuose šalies...
TECE primena: geriamojo vandens kokybė priklauso ir nuo vamzdynų
Pasak vokiečių vandens inžinerijos kūrėjos ir gamintojos, kompanijos TECE prekybos padalinio Lietuvoje, bendrovės "TECE Baltikum" direktoriaus Regimanto Mikučionio, prastas namo vamzdynas gali...
AB "Agathum" pradeda platinti 2 mln. Eur dydžio ir 9% pajamingumo obligacijų emisiją
Nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" 2026 m. birželio 4 d. pradeda platinti viešą 3 metų trukmės ir 2 mln. Eur vertės obligacijų emisiją, už kurią siūlomos 9% metinės...