Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Ronali

Atsiliepimai apie Ronali, MB

Parašykite savo atsiliepimą apie Ronali, MB

Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!

Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

Suteikė išsamia konsultacija telefonu, paaiškino kaip pašalinti gedimą. Žmonės išmano ką daro.

Edvinas Perminas

Dėkoju jums už šildymo sistemos darbus, kurie buvo atlikti mano namuose. Buvo reikalinga pakeisti seną šildymo sistemą, nes ji buvo labai sena ir neveiksminga. Pasirinkau šią įmonę, nes ji pasiūlė geriausias kainas ir profesionalius darbuotojus. Jie atvyko laiku ir pradėjo darbą, laikydamiesi grafiko. Darbai buvo atlikti greitai ir profesionaliai, o darbuotojai buvo labai mandagūs ir paslaugūs. Po visų darbų, jie patikrino, ar viskas veikia tinkamai, ir patarė, kaip tinkamai prižiūrėti šildymo sistemą, kad ji ilgai tarnautų. Kaina taip pat buvo labai priimtina ir neviršijo mano lūkesčių. Aš esu labai patenkintas šios įmonės darbu ir rekomenduoju ją visiems.

Puiki komanda. Puikus bendradarbiavimas viso įrengimo proceso metu. Profesionalūs ir mandagūs montuotojai su manimi derino visą montavimo procesą, kad visi matomi kabeliai atrodytų tvarkingai. Kaina mažesnė nei konkurentų, o darbų kokybė ypač aukšta. Tikrai rekomenduoju.

1-841700.jpeg 1-841700-576.jpeg

Классные ребята, было приятно иметь дело, оперативно смонтировали котельную. Рекомендую!;)

1-834503.jpeg 1-834503-759.jpeg

Susidūrus su problema reagavimas buvo labai greitas. Katilo meistrui didžiausios pagiros. Ačiū:)

Buvo problema su šildymo sistema. Nežinojau kur kreiptis, bet vienas pažįstamas parekomendavo šita įmonė. Tikrai nepaisgailejau kad šita įmonė pasirinkau. Nes atvažiavo kvalifikuoti meistrai, kurie tikrai žino ką daro. Įmonė turi gerą požiūrį į darbą.

Очень хорошие ребята, помогли и с ремонтом котла и с советом. Labai ačiū

Labai džiaugiuosi, kad pasirinkote įmonę Ronali įrengti dujų katilą! Norėčiau pasidalinti savo malonia patirtimi su jumis.

Darbų komanda iš įmonės Ronali buvo labai profesionali ir patikima nuo pat pradžios iki darbo pabaigos. Jie atėjo į mano namus laiku ir atliko puikų darbą. Komandos nariai buvo labai kompetentingi ir gerai išmanė savo sritį. Jie atsakydavo į mano klausimus ir suprato mano poreikius bei lūkesčius.Be to, darbų komanda pasižymėjo aukščiausiu dėmesiu smulkmenoms. Jie buvo tvarkingi ir paliko darbo vietą švarią po savęs. Tai rodo jų profesionalumą ir rūpinimąsi klientų patogumu.Aš dėkinga jums už jūsų aukštą kokybę, puikų darbą ir draugišką aptarnavimą. Be abejo, aš rekomenduosiu jūsų įmonę tiems, kurie ieško kokybiško dujų katilo montavimo paslaugų.Aciu Antanui, Donatui ir Sauliui.:)

1-819835.jpg

Jankiškių g. 52, LT-02300 Vilnius.
    Veiklos sritys: darbo apranga; darbo sauga; higienos reikmenys; kita veikla; konsultacijų paslaugos; švaros, valymo paslaugos.
    Elis Textile Service, UAB priklauso Elis įmonių grupei, kuri yra pirmaujanti Europoje tekstilės nuomos paslaugų teikėja. Elis veiklą vysto nuo 1883 m. ir šiuo metu siūlo tekstilės, higienos bei saugumo sprendimus 28 pasaulio šalyse. Elis Textile Service, UAB specializuojasi teikti kilimėlių, darbo drabužių nuomos...
    Žirmūnų g. 70, LT-09124 Vilnius.
    Veiklos sritys: indai, valgymo įrankiai; audiniai, patalynė; buitinė technika; kita veikla; mažmeninė prekyba; medicininė įranga.
    EASTCON - tai 1989 metais Vokietijos Rochlitz mieste pradėjusi veiklą įmonė. Pagrindinė EASTCON veikla - tiesioginis pardavimas. Tiesiogiai bendraujant su klientais, parduodami miego sistemos gaminiai, virtuvės reikmenys, lyginimo ir valymo garais sistemos, oro gryninimo sistemos, kelionės ir kt. EASTCON virtuvės...
    B. Brazdžionio g. 29, LT-48182 Kaunas.
    Veiklos sritys: transporto paslaugos; didmeninė prekyba; ekspedijavimas; kita veikla; logistikos paslaugos; mažmeninė prekyba; sunkvežimių pardavimas, dalys, servisas.
    Kamida, UAB veikla - krovininio transporto paslaugos. Krovinių gabenimas standartiniais ir mega vilkikais, pilnų ir sukomplektuotų bei dalinių krovinių gabenimas. Mūsų veiklos spektrą sudaro krovinių gabenimas tentinėmis puspriekabėmis, savivartėmis puspriekabėmis, dviaukštėmis puspriekabėmis, cisternomis (vežame...
    Stoties g. 5, LT-90115 Plungė.
    Veiklos sritys: santechnika; baldai (prekyba); betonas ir betono gaminiai; didmeninė prekyba; elektros montavimo medžiagos; interjero apdailos medžiagos; interneto parduotuvės; kita veikla; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; pirtys ir baseinai; pramonės įrengimai; sporto, turizmo reikmenys; statybinės medžiagos; stogų dangos, paslaugos; šildymas, įrenginiai; šviesos sistemos, šviestuvai; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas; ventiliacija, kondicionavimas; vonios kambario įranga; židiniai, krosnys.
    Euroliuksas, UAB - didmeninė prekyba santechnikos prekėmis. Santechnikos prekių tiekimas ir gamyba. Šildymo, kanalizacijos ir vandentiekio įrangos detalės, įmantraus dizaino vonios kambario baldai bei virtuvės aksesuarai. Granito gaminių prekyba bei sodo prekės – metalinių tvorų segmentai ir polikarbonatiniai...
    Liepų g. 24B, Švenčionėliai, LT-18219 Švenčionių r.
    Veiklos sritys: fasadas, fasado apdaila; griovimas, gręžimas; kita veikla; metalo konstrukcijos, angarai; sienos, lubos; statyba; statybos technika, įranga, nuoma; stogų dangos, paslaugos; šiltinimas, renovacija; ventiliacija, kondicionavimas.
    Statmetra, MB teikaimos paslaugos Fasadų įrengimo ir atnaujinimo darbai Ventiliuojamų fasadų įrengimas Tinkuojamų, dažomų fasadų įrengimas Renovacijos darbai, pastatų fasadų ir stogų šiltinimas Vidaus statybos ir apdailos darbai Renovacija, renovacijos darbai Daugiabučių modernizavimo darbai Statybinių pastolių...