Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Ronali, MB

Atsiliepimai apie Ronali, MB

9.3

Esu labai nepatenkintas šios įmonės darbu. Atvažiavo, tačiau darbo neatliko. Vietoje to padarė bet ką, o po visko pareikalavo sumokėti dvigubą ar net trigubą kainą. Svarbiausia jiems pasiimti pinigus už atvykimą.. Nerekomenduoju kviesti jų.

Patikimi partneriai, vieni geriausių dujinių katilų/katilinių montuotojų Lietuvoje. Dirba kokybiškai ir atsakingai, puikiai susitvarko tiek su privačiu, tiek su pramoniniu sektoriumi. Rekomenduojam!

Kreipėmės dėl katilo montavimo ir reguliavimo - likome labai patenkinti. Viskas buvo atlikta tvarkingai ir greitai, taip pat aiškiai paaiškino, kaip naudotis. Matosi, kad specialistai išmano savo darbą ir dirba atsakingai. Atskirai norime padėkoti už punktualumą ir sąžiningą požiūrį. Jei prireiks remonto ar aptarnavimo - būtinai kreipsimės dar kartą. Rekomenduojame!

Darbai atlikti greitai, kokybiškai ir už gerą kainą. Tiek vadyba, tiek meistrai bendravo draugiškai ir profesionaliai. Rekomenduoju

Netgi būdamas užsienyje, be jokių problemų sugebėjau suderinti dujų katilo keitimą. Labai noriu padėkoti vadybininkui Antanui už puikią komunikaciją ir darbų organizavimą.

tn-1-1130579.jpeg

Super atliktas darbas!

Nuo pirmo skambučio iki sąskaitos gavimo - fantastiškai gerai dirbanti įmonė. Keitė naują katilą, aptvarkė seną vamzdyną, išplovė sistemą. Kiekvienas žmogus, kuris pas mus buvo atvykęs (viso 3) rūpinosi, kad neprišiukšlintų, kad padarytų viską kaip sau, nepaliko nė menkiausios smulkmenos ar klausimo nepadaryto. Ne tik dirbo profesionaliai, bet ir bendravo maloniai ir tiek, kiek pageidavau. Tikrai išskirtinai gera patirtis, labai rekomenduoju.

Viskas puikiai

Puiki komanda ir labai geras klientų aptarnavimas, ypač, kas susiję su komunikacija. Vadybininkas Maksimas be priekaištų organizavo darbus, o meistras Sergejus viską atliko tvarkingai ir viską paaiškindamas. Rekomenduoju.

Dainius Šneideris

tvarkingai, gera linkme ir su gerais profesionaliais darbuotojais dirbanti įmonė.
      Ačiū, Donatui ir Mindaugui, kurie po darbo valandų sprendė sudėtingą ir neaiškią situaciją su nauju katilu.
      Įmonė, įgivendino nelengvą projektą kur du katilai buvo pajungti į vieną išmetimą. Buvo nesklandumų, tačiau į pastabas reagavo, tvarkė ieškojo sprendimo kol galiausiai rado.
      rekomenduoju, nepaliks su problema.

Operatyviai issprestos problemos

Puiki komanda ir labai geras klientų aptarnavimas. MB Ronali padėjo mums, kai nesitikėjom, jog kažkas gali padėti. Didelis AČIŪ Martynui, Viačeslavui ir Maksimui. Gerų darbų ir sėkmės

Negaiškite laiko. Niekam tikę - visko daug prižada, vėliau paaiškėja, kad įgyvendinti nesugeba. Gerus komentarus, akivaizdu, kad sau čia rašosi patys.

MB Ronali komanda dirba atsakingai, profesionaliai ir kokybiškai.Darbai įvykdyti sutartu terminu. Rekomenduoju, kaip patikimą ir kvalifikuotą paslaugų teikėją.

Gedutė Grigaliūnaitė

MB „Ronali“ puikiai, sutartu laiku pakeitė dujinį katilą. Dėkoju visam kolektyvui - Maksimui, meistrams Vitalijui ir Giedriui, kurie dirbo iki vėlyvo vakaro, kad sutartą dieną pabaigti darbus. Malonūs, mandagūs, išmanantys savo darbą!

Geras kolektyvas, puikus vadovas, operatyviai ir aiškiai pateikiama ir suderinama darbų eiga. Lankstus požiūris į kliento poreikius. Kokybiškai atliktas katilinės įrengimas.

MB Ronali, šaunus kolektyvas.Bendravimas, profesionalumas, atlikti darbai, konsultavimas10balų.Ačiū už pasitikėjimą.Klestėjimo ir gausos.

Tikrai rekomenduoju, Ronali MB, visiems!!!Laiku ir kokybiškai atlikti darbai, katilo keitimo!

AB "Grafobal Vilnius"

Nuoširdžiai dėkoju už kokybiškai ir profesionaliai atliktą dujinių katilų ir karšto vandens akumuliacinės talpos keitimo paslaugą. Džiaugiuosi operatyviu darbu, atsakingu požiūriu bei suteikta išsamia konsultacija viso proceso metu.

Jūsų komandos patikimumas ir kruopštumas paliko puikų įspūdį - tikrai rekomenduosiu kitiems ir esant poreikiui kreipsiuosi dar kartą.

Su pagarba,
      Stanislovas

tn-1-1040244.jpg

Jau ne pirmi metai kaip sėkmingai naudojamės kompanijos Ronali paslaugomis, kurios prasideda nuo malonios komunikacijos ir tęsiasi profesionaliai atliktais darbais. Rekomenduoju visiems, kas ieško kokybiškų katilų/šilumos siurblių ir aukštos kvalifikacijos specialistų.

Tikrai rekomenduoju visiems Ronali MB kolektyvą. Labai greitai organizavo katilo keitimą. Darbai atlikti greitai ir kokybiškai. Didelis Jums ačiū.

Esu labai patenkintas šilumos siurblio montavimu - viskas atlikta kokybiškai, greitai ir profesionaliai, viekia puikiai. Ačiū! Virukai žino ką daro! Rekomenduoju!

Tai nuostabi įmonė, meistrai tikrai matosi, kad turintys aukštas kvalifikacijas.Darbą atlieka greit, bet svarbiausia kokybiškai.
      Kurie naudoja dujų katilus visiems rekomenduočiau.

Ottimo lavoro e servizio, veloce e lasciato tutto pulito, lo consiglio

Super paslaugi komanda!

Žiemos metu sugedo katilas. Ronali komanda skubiai bandė padėti, bet gavosi kad katilas galutinai numirė. Teko naują užsakyti, bet tikrai ilgai nelaukėm. Per 2 dienas naujas katilas sušildė visus namus. Ačiū Maksimui ir Ronali komandai už ypatinga profesionalumą.

Puikiai sutvarkytas katilas, labai malonus meistras ir puikus specialistai. Tik geriausi atsiliepimai :)

Komanda dirba be priekaištų, viskas vyksta sklandžiai ir atsakingai.

Думал, что останусь на выходные, праздничные дни без отопления и горячей воды... Но после звонка на удивление - ваша команда несмотря на все праздники нашла все нужные детали и приехала поменять котёл. Спасибо вам за такое человечное отношение ✊

Pasirinkau Ronali dujinio katilo montavimui ir likau labai patenkintas. Darbai atlikti profesionaliai, laiku ir kokybiškai, o specialistai suteikė naudingų patarimų. Rekomenduoju visiems, ieškantiems patikimos komandos!

Nuoširdžiai dėkoju už operatyvią pagalbą be šilumos likusiam klientui. Pagirtina, kad įmonė turi pakankamai atsarginių detalių ir sugeba tinkamai paskirstyti darbų prioritetus. Meistras profesionaliai atliko darbus ir atsakė į visus rūpimus klausimus.

Dėkingas įmonei už greitą reagavimą.

Pirkom iš Jūsų katilą ir Jūsų meistrai sumontavo, greitai ir gražiai padaret, puiku!

tn-1-964047.jpg

Patikima įmonė, jau 5 metus bendradarbiaujame ir esame patenkinti kad yra tokia įmonė. Viskas paprasta ir nereikia papildomai patiems spręsti dėl katilo reikalus, patys pirmi viska primena.

Jūsų įmonė radau per Facebook, katilas metė klaida ir radiatoriai nešildė, dėkoju kad reagavote greitai ir sutaisete, dabar galiu ramiai skristi į atostogus✌️

Vien problemos. Sumontavo nauja katila ir nepajunge kad veiktu sildymas - o net neina paklausti montuotoju, nes komanda nekalba nei lietuviskai nei angliskai. Skambinu pagr. telefonu, sako - pajungima darys visai kita komanda, ir gal kazkada sia savaite gales, nes komanda labai uzimta, nu ta prasme?! Bent paliktu sena katila dirbti jei negali grafiku susidelioti. Ir dar ne pabaiga sitos istorijos: katilas buvo prastai pajungtas prie vamzdziu, lasa vanduo. Meistras kuris laisvas, nevaziuoja - nes ne jo brokas, kitos komandos. Komanda kuri pridare broka - neskuba taisyti. Po savaites katilas vel pradejo mesti naujas klaidas, tai pasirodo antras brokas - kondensatas nenubega nes nuolydis netinka. Bet komanda kuri broka padare dabar kitame Lietuvos mieste, tai gal jus pats pasitaisykit, sako. Atsiprasau, kai susimoki per 2 tukst. Eur, tai tikiesi kad darbai bus padaryti kokybiskai, o ne brokas paskui broka. Ieskosiu kitos imones prieziuros darbams, sita neimanoma pasitiketi.

Tikrai vertos dėmesio įmonę, aptarnavimas aukščiausią klasę. Ačiū Jums kad pagelbėjote:)

Norėjau gražios katilinės, nes tai ir mano darbo vieta, :)) o įkvėpimo sėmiausi iš „YouTube“ vaizdo įrašų. Pradėjau ieškoti specialistų, kurie padėtų atsinaujinti katilinę, ir labai džiaugiuosi, kad radau įmonę „Ronali“. Visi mano lūkesčiai buvo pasiekti: katilinė atrodo puikiai, o visa sistema veikia nepriekaištingai. Ačiū!

tn-1-956775.jpeg

Esu itin patenkinta bendradarbiavimu su Ronali. Darbas buvo atliktas kokybiškai, laiku ir su dideliu dėmesiu detalėms. Komunikacija buvo maloni ir profesionali, viskas vyko sklandžiai nuo pat pradžių. Drąsiai rekomenduoju Ronali visiems, kas ieško patikimo ir atsakingo specialisto. Tikrai bendradarbiausiu dar kartą!

Esu labai patenkinta MB „Ronali“ paslaugomis. Komanda dirba profesionaliai, greitai ir atsakingai.

10 iš 10. Sumontuotas dujinis šildymas balionais. Išvedžioti nauji radiatoriai. Bendravimas ir darbo kultūra labai aukštame lygyje. Labai ačiū jums už atliktus darbus.

Rita, Klaipėda, Vaiteliai ;)

tn-1-928463.jpeg tn-1-928463-376.jpeg tn-1-928463-731.jpeg

Монтаж кондиционера выполнен безупречно: чисто, быстро и аккуратно. Мастера вежливые и профессиональные. Обязательно порекомендую их услуги!

tn-1-924352.jpeg tn-1-924352-797.jpeg tn-1-924352-558.jpeg
      Robertas Norvaišas

Tikri profesionalai. Viskas laiku, suplanuotai be jokių trukdžių. Kaip norėtųsi, kad Lietuvoje tokių įmonių būtų kuo daugiau. Esu labai dėkingas.

Noriu išreikšti didžiulę padėką už profesionalų šilumos siurblio įrengimą. Darbas buvo atliktas greitai, kokybiškai ir tvarkingai. Įmonės specialistai parodė aukštą kompetencijos ir dėmesingumo lygį. Ypač norėčiau pabrėžti mandagų bendravimą ir pasirengimą atsakyti į visus klausimus. Rekomenduoju šią įmonę visiems, kurie ieško patikimų specialistų šilumos siurblių montavimui. Ačiū jums už puikų darbą!

tn-1-918292.jpeg tn-1-918292-523.jpeg

Labai esu dėkinga už atliktus darbus. Profesionaliai, estetiškai ir operatyviai. Didelės sėkmės jums!

Nespėjau net paskambinti, o jau gavau pasiūlymą. Konsultacija buvo puiki, o kitą dieną jau vyko montavimas. Vyrai dirba aukščiausiame lygyje. Tikrai rekomenduoju. Ačiū!

tn-1-913439.jpeg tn-1-913439-403.jpeg

Gerbiamasis Antanai ir Ronali kolektyvas

Norėčiau išreikšti didele pagarbą už puikiai įrengtą dujinį katilą bei pritaikytas nuolaidas, šiuo kriziniu laikotarpiu, kai visi nori sutaupyti. Jūsų profesionalumas, darbo kokybė ir dėmėsys man, mano poreikiams tikrai džiugina. Visus nusvilimus nuo vietinių įmonių išgydė Jūsų paslaugos. Dėkoju už Jūsų nepriekaištingą darbą ir aukštus standartus. Linkių Jūsų įmomei sėkmės ir toliau kurkite aukščiausios kokybės paslaugas.

Su pagarba,
      Armanas, Mažeikiai

Didelis dėkui už greitai ir kokybiškai atliktus darbus. Ačiū meistrams ir įmonės vadovui Antanui, kuris greitai suorganizavo darbus. Buvo reikalingas šildymo sistemos plovimas bei filtrų montavimas, nes šilumos siurblys veikė labai prastai, pastoviai mėtydavo klaidas. Darbai atlikti kokybiškai, po sistemos plovimo namai pasidarė šiltesni, o katilas puikiai veikia.
      Dar kartą dėkoju:)

Dar kartą dėkoju:)

Esu labai patenkinta Imonės darbu.Mano kaimyne rekomendavo šią Įmone, nes pati keitė sena dujinį katilą ir būtent pasirinko šią Įmonę ir liko labai patenkinta. Viskas puiku! Aciu visai komandai ir žinoma Vadovui Antanui už profesionalų darbą ir linkiu Jums visiems sėkmės! O aš Jūsų Imone rekomenduosiu savo draugams ir kaimynams! Sėkmės! :)

Mb Ronali
      Renata

Dėkojame už gražius žodžius ir rekomendacijas! Labai džiugu, kad esate patenkinta mūsų darbu. Visai komandai bus perduoti Jūsų linkėjimai. Tikiuosi, kad ir ateityje galėsime būti Jums naudingi. Ačiū už pasitikėjimą ir linkime sėkmės!

Pries pacius salcius sugedo senasis katilas, reikejo skubiai kazka daryt. Pati moteris, nieko nesuprantu. Kazkas rekomendavo kreiptis i sia imone. Puikiai patare, katilu negalim atsidziaugt, o jei kokia beda - net sekmadienio vakara man kelia rageli ir issprendziam problema. Super. Tikrai rekomenduoju ????

Ronali komandoje dirba ypač profesionalūs savo srities specialistai. Vadovas Antanas Ronkauskis puikiai konsultavo, padėjo išsirinkti katilą, atsižvelgė į spec. situaciją, kur reikėjo ypač skubių veiksmų, atsakė į užklausas ne darbo metu, sekmadienį, tam kad kliento nepaliktų nežinioje. Meistrai ypač paslaugūs, darbai atlikti kokybiškai, ieškant sprendimų pagal kliento poreikius. Viskas puiku. AČIŪ.

Montuotojų g. 8, LT-89101 Mažeikiai.
      Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; baldai (prekyba); didmeninė prekyba; dujos, dujų įranga; energetika; kuras, naftos produktai, degalinės; malkos, kuras šildymui; mažmeninė prekyba; nekilnojamasis turtas; santechnika; transporto paslaugos; vėdinimas, kondicionavimas.
      SAURIDA – pažangios gamybos technologijos, inovacijos, malonus aptarnavimas ir lankstumas, nedarant kompromisų dėl aukščiausios kokybės. Kasdien tobulėdami, siekiame patenkinti savo klientų poreikius ir lūkesčius, kaskart siūlome inovatyvius ir praktiškus sprendimus. Įmonė daugiau nei 25 metus dirba, vadovaudamasi...
      Laižuvos g. 14, LT-89213 Mažeikiai.
      Veiklos sritys: langai; didmeninė prekyba; durys, raktai, spynos; gamyba; mažmeninė prekyba; šildymas, įrenginiai; vartai, tvoros; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
      UAB Langės produkcija išsiskiria geros kokybės ir kainos santykiu. Mūsų įmonė yra sukaupusi ilgametę patirtį langų bei durų gamyboje, bei jų montavime pasiūlys praktiškus ir ilgaamžius sprendimus.Jau daugelį metų mūsų įmonę renkasi ne tik Lietuvos bet ir užsienio klientai. Daugiau nei 18 metų gyvuojanti mūsų įmonė...
      Jurbarko g. 2A, Kaunas.
      Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; inžineriniai tinklai ir sistemos; santechnika; šiltinimas, renovacija; vėdinimas, kondicionavimas.
      UAB „Liunetė“ – patikimi sprendimai nuo idėjos iki įgyvendinimoDirbame nuo 1992 metų. Specializuojamės lauko tinklų ir vidaus sistemų projektavime, įrengime, montavime bei priežiūroje. Įgyvendiname įvairaus sudėtingumo statybų ir NT projektus Lietuvoje ir Vokietijoje, užtikrindami kokybę, tikslumą ir darbų atlikimą...
      Vytauto Didžiojo g. 64, LT-86143 Kelmė.
      Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; santechnika; vėdinimas, kondicionavimas; židiniai, krosnys.
      GeriKatilai.lt (MB Smart Heating) — patikima šildymo įrangos internetinė parduotuvė ir salonas Kelmėje, siūlanti platų aukštos kokybės katilų ir šildymo sistemų asortimentą geriausiomis kainomis.Pagrindinės paslaugos ir produktai:Granuliniai katilai (5 klasės) — Atmos, Kostrzewa, Defro, Kalvis, Aukštaitijos Katilai...
      Žirmūnų g. 139A, LT-09120 Vilnius.
      Veiklos sritys: vėdinimas, kondicionavimas; santechnika; šildymas, įrenginiai.
      UAB „TENKO Baltic“ prekybinė-inžinerinė kompanija, dirbanti atsinaujinančių energijos išteklių, bei kitų inžinerinių sistemų srityje. Įmonės specializacija: individualūs ir kompleksiniai pastatų inžinierių sistemų sprendimai, geoterminis šildymas – vėsinimas, rekuperatoriai ir vėdinimas, kapiliarinių kilimėlių...