Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Redlines, advokatų profesinė bendrija

Atsiliepimai apie Redlines, advokatų profesinė bendrija

Kreditavimo rizika:
    Baudžiamųjų bylų advokatai

9.5

Esu labai dėkinga advokatui Linui Žalnieriūnui. Savo baudžiamojoje byloje pakeičiau kelis gynėjus, taigi, tikrai galiu palyginti. Linas labai kompetetingas savo srityje, viso proceso metu detaliai ir kantriai aiškino eigą, atsakydavo į rūpimus klausimus, puikiai atstovavo teisme. Dėl to, kaltinimas buvo perkvalifikuotas į lengvesnį nusižengimą. Be profesionalumo, Linas ir labai empatiškas žmogus. Viso proceso metu jaučiau stiprų stresą, tačiau, dėl advokato palaikymo, pasijausdavau ramesnė ir saugesnė. Nuoširdžiai rekomenduoju :)

Noriu nuoširdžiausiai padėkoti advokatei Evelinai Polujanskaitei ir Linui Žalneriūnui už profesionaliai atliktą darbą, už kantrybę, taip pat ačiū už žmogiškumą ir rūpestį, bei už puikiausią rezultatą kuris tik galėjo būti mano baudžiamojoje byloje. Rekomenduoju kreiptis būtent pas šiuos žmones - jie yra aukščiausio lygio specialistai!

Noriu nuoširdžiai padėkoti advokatui Linui Žalnieriūnui už puikų darbą ir profesionalumą. Advokatas turi puikų gebėjimą greitai orientuotis sudėtingose teisinėse situacijose, rasti efektyviausius sprendimus ir atkakliai ginti kliento interesus. Toks atsakingumas, kompetencija ir atsidavimas savo darbui yra tikra vertybė.

Teisinio proceso metu advokatas Linas dirbo labai kruopščiai, nuosekliai ir užtikrintai. Kiekvienas žingsnis buvo aiškiai paaiškintas, visada skiriama laiko atsakyti į klausimus ir nuraminti sudėtingesnėse situacijose. Buvo jaučiamas ne tik aukštas profesionalumas, bet ir tikras žmogiškas dėmesys.

Nuoširdžiai rekomenduoju advokatą Liną Žalnierūną ir jo kontorą „Redlines“. Tai profesionalus, patikimas ir atsakingas advokatas, kuriuo galima visiškai pasitikėti. Jis sėkmingai atstovavo mano bylą, o Aukščiausiojo Teismo sprendimu buvau paleistas. Linas viską aiškiai paaiškino, palaikė viso proceso metu ir dirbo kryptingai iki pat galo. Be profesionalumo, jis yra ir labai draugiškas bei žmogiškas. Drąsiai rekomenduoju visiems, ieškantiems stipraus advokato.

Nuoširdžiai dėkoju advokatui Linui Žalnieriūnui už profesionalią ir atsakingą pagalbą baudžiamojoje byloje. Jo žinios ir atsidavimas padėjo pasiekti palankų rezultatą. Labiausiai vertinu tai, kad viso proceso metu jis palaikė kaip geras draugas - nuramino, suteikė pasitikėjimo ir nuoširdžiai rūpinosi. Rekomenduoju iš visos širdies! Sėkmės darbuose!

Didelė padėka advokatei Evelinai Polujanskaitei: už bendravimą, bendradarbiavimą, profesionalų atstovavimą teisme, palaikymą. Šios advokatų bendrijos advokatų darbas yra tik aukščiausio lygio.

Linas Žalnieriūnas, nuostabus advokatas išmanantis savo profesija, išvengiau laisvės atėmimo bausmės tik jo dėka, džiaugiuosi, jog pasirinkau Lina, viskas buvo apgalvota puikiai, nuoširdžiai ačiū Linui ir sėkmės:)

Nuoširdžiai dėkoju advokatui Linui Žalnieriūnui už nepriekaištingą darbą, gilų teisės išmanymą ir profesionalų atstovavimą baudžiamoje byloje. Advokato strateginis mąstymas ir gebėjimas ginti mano interesus padėjo pasiekti teisingumą ir išvengti neteisingų kaltinimų. Advokatą Liną Žalnieriūną rekomenduoju kaip patikimą ir kompetentingą teisininką!

Pasikartosiu, kaip visi ☺️ Nuoširdžiai dėkoju už išskirtinę, profesionalią, atsakingą ir empatišką pagalbą sudėtingoje situacijoje. Šiuo gyvenimo laikotarpiu, kai jaučiau daug streso, advokatės visokeriopas palaikymas, aiškūs, tvirti veiksmai tapo neįkainojami. Man buvo atstovaujama ne tik profesionaliai, bet ir žmogiškai - su pagarba, supratingumu ir tikru noru padėti. Advokatės Evelinos Polujanskaitės argumentai teismuose buvo pagrįsti, aiškiai iškomunikuoti, o rezultatas - pranoko lūkesčius. Didžiulis ačiū Evelinai Polujanskaitei už pagalbą, rekomenduoju kiekvienam.

Nuoširdžiai dėkoju advokatui Linui Žalnieriūnui už profesionalią pagalbą mano sūnaus ikiteisminiame tyrime. Ikiteisminis tyrimas galėjo užsibaigti nuosprendžio priėmimu teisme, bet tik Lino Žalnieriūno baudžiamosios teisės išmanymo ir kompetencijos dėka ikiteisminis tyrimas buvo užbaigtas atleidimu nuo baudžiamosios atsakomybės. Jeigu susidūrėte su baudžiamąja teise visiems siūlyčiau pasirinkti šį advokatą, nes Jis neabejotinai yra savo profesinės srities žinovas, kuris greitai ir nuosekliai įsigilina į kliento situaciją ir pasiūlo geriausią sprendimo būdą.

Nuoširdžiai dėkoju už išskirtinai profesionalią, atsakingą ir empatišką pagalbą sudėtingoje baudžiamojoje situacijoje. Šiuo gyvenimo laikotarpiu, kai jautėsi daug nežinios, streso ir baimės, advokato palaikymas ir aiškūs, tvirti veiksmai tapo neįkainojami.

Asmeniui buvo atstovaujama ne tik profesionaliai, bet ir žmogiškai - su pagarba, supratingumu ir tikru noru padėti. Advokatas gilinosi į kiekvieną detalę, kruopščiai analizavo bylą ir viso proceso metu buvo jaučiama, kad žmogus yra patikimose rankose. Sprendimai buvo pagrįsti, aiškiai iškomunikuoti, o rezultatas - geresnis, nei galima tikėtis.

Rekomenduoju iš visos širdies visiems, kuriems reikia stipraus, patyrusio ir kartu žmogiško baudžiamosios teisės specialisto. Ačiū Jums už teisingumą, atsidavimą ir tikėjimą žmogumi ir tiesa.

Savo srities specialistai, tikri profesionalai. Visiems rekomenduoju.

Labai dėkinga advokatui Linui Žalnieriūnui už jo atliktą darbą. Už jo neabejingumą, atsidavimą darbui, dėmesį, mokėjimą išklausyti, nuraminti, rasti tinkamus žodžius, empatiją ir jausmą, kad tau padeda savo srities Profesionalas. Be jokios abejonės, jeigu dar kartą reikėtų advokato paslaugų, kreipčiausi tik į Liną Žalnieriūną. Rekomenduoju!

Linkiu kiekvienam ieškančiam teisinės pagalbos atrasti Redlines advokatus! Atsiliepimų čia nemažai prirašyta, kad būtų galima susidaryti nuomonę apie šią advokatų kontorą, tad nesikartosiu. Rekomenduoju!

Noriu padėkoti advokatui Linui Žalnieriūnui už jo puikiai atliktą atstovavimą baudžiamojoje byloje. Šį advokatą rekomenduoju ir kitiems. Ačiū jums

Aldona Stripeikienė

Rekomenduočiau ieškantiems advokato pasirinkti Liną Žalnieriūną. Be kaltės buvau kaltinama, niekada netikėjau, kad taip su prokurorės leidimu buvau užpulta. Buvau sugniuždyta, verkdama skambinau advokatui Linui Žalnieriūnui. Dėkoju už kantrybę, kuris kantriai išklausė, nuramino, išsamiai paaiškino ir sekančią dieną paskambino paklausti kaip jaučiuosi. Koncultavo ne vieną kartą. Šia diena esu ne kaltinamoji, o liūdytoja. Ačiū advokatui, kad šią dieną aš esu.
      Pagarba advokatui Linui Žalnieriūnui ir dar kartą didelis AČIŪ.
      Joniškis

Noriu padėkoti advokatui Linui Žalnieriūnui už jo atliktą darbą.Tai advokatas profesionalas kuris išmano savo darbą.Tai žmogus su kuriuo bendraudama jaučiau ramybę, pasitikėjimą ir tikėjimą.Labai sunkiose bylose advokatas numeris vienas.Su didžiausia pagarba AČIŪ JUMS.

Laimis Vincevičius

Rekomenduoju visiems ieškantiems teisinės pagalbos drąsiai kreiptis į advokatų kontorą RedLines ir advokatą Liną Žalnieriūną. Labai gerai, tiksliai ir profesionaliai atstovaujantis ir ikiteisminiame tyrime ir teisme. Dėkoju už konkretumą ir kantrybę ieškant tinkamų sprendimų ir detalius paaiškinimus į iškilusius klausimus, malonų bendravimą ir puikų savo srities atstovavimą. Sėkmės Jums ir Jūsų kontorai darbuose.

Vienareikšmiškai nuostabus advokatas Linas Žalnieriūnas, puikiai išmanantis savo darbą, padeda visais reikiamais klausimais ir puikiai atstovauja teisme. Jei reikia stipraus baudžiamųjų bylų advokato, tai 100% neapsiriksite. Ačiū.

Profesionaliausias ir patikimiausias mano sutiktas žmogus. Didžiulė pagarba advokato Lino darbui, ir tik geriausios rekomendacijos.

Greita ir efektyvi pagalba

Tik geriausi atsiliepimai apie advokatą Liną Žalnieriūną. Advokatas tikrai yra savo srities profesionalas, būtent baudžiamojoje teisėje. Mokantis žmogiškai išklausyti ir patarti, išanalizuojantis visus galimus teisinius būdus bei surandantis sprendimus. Su advokato pagalba teko praeiti daugiau nei 1, 5 metų Lietuvos teisinę „mėsmalę“. Rezultatas: laimėta byla pirmos instancijos teisme, taip pat laimėta ir apeliacinės instancijos teisme. Teisme atmesti visi kaltinimai ir pasiektas visiškas išteisinimas.
      Rekomendacijos visiems susidūrusiems su sudėtingais teisiniais reikalais drąsiai kreiptis į advokatų kontorą RedLines ir advokatą Liną Žalnieriūną.

Prieš pusmetį kreipiausi pas Liną dėl advokato atstovavimo paslaugų. Buvau konsultuojamas kelis kartus dar iki sutarties pasirašymo, kur gavau nemažai naudingos informacijos ir pakankamai laiko apsvarstyti ir priimti sprendimą ar šis gynėjas man yra tinkamas. Buvo sudėliotas preliminarus žingsnių planas bei strategija. Po tam tikro laiko, nusprendžiau, jog ši advokatų bendrija man yra tinkama ir ne kiek nepasigailėjau, nes nuo proceso pradžios iki pabaigos buvau konsultuojamas abiejų advokatų - Linu ir Oksana, kurie atsakinėjo ir sprendė visus reikiamus klausimus 24/7. Oksanai atskiras ačiū už ne tik profesionalią konsultaciją ir pagalbą, bet ir psichologinės ramybės palaikymą viso proceso metu. Tikrai rekomenduoju :)

Su advokatu Linu Žalnieriūnu pirmą kartą susidūriau dar 2015 m. kai jis atstovavo priešingos pusės interesus ir jau tada įvertinau jį kaip savo reikalo profesionalą bei empatišką asmenybę. 2023 m., atsiradus atstovavimo byloje būtinybei, prisiminiau prieš 8 metus buvusią pažintį su Linu Žalnieriūnu, susisiekiau su juo ir paprašiau jo atstovavimo pagalbos. Esu labai dėkingas Linui, kad jis neatsisakė man padėti. Šiandien, nuo kreipimosi į Liną jau praėjus apie pusei metų, noriu ne tik viešai padėkoti advokatui Linui Žalnieriūnui už jo profesionalumą, empatiją, bet ir neabejotinai, visu šimtu procentų rekomenduoti jį visiems ieškantiems teisinės pagalbos.

Žalgirio g. 90, Vilnius.
      Veiklos sritys: skolų išieškojimas; teisinės paslaugos.
      „Legal Balance“ – teisinių technologijų bendrovė, teikianti paslaugas skolų valdymo, išieškojimo srityje, taip pat teikianti teisines konsultacijas fiziniams bei juridiniams asmenims.Įmonė yra pasaulinio skolų išieškojimo bendrovių tinklo EOS privilegijuota partnerė Baltijos šalyse, Lietuvoje sėkmingai veiklą...
      Spaudos g. 8-1, LT-05132 Vilnius.
      Veiklos sritys: skolų išieškojimas; finansai; konsultacijų paslaugos; teisinės paslaugos.
      UAB „Julianus Inkaso“ yra Aktiva Finance Group dukterinė įmonė, teikianti finansines paslaugas individualiems poreikiams. Mūsų tarptautinė komanda, turinti trijų dešimtmečių patirtį šioje srityje, žino, kaip svarbu neatsilikti nuo laiko ir racionalizuoti procesus. Grupės įmonėse Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir...
      Kovo 11-osios g. 100-15, LT-50407 Kaunas.
      Veiklos sritys: apskaita; finansai; konsultacijų paslaugos; mokymo kursai; teisinės paslaugos.
      UAB"Sakurų Sodas" jau daugiau nei 5 metus sėkmingai teikia buhalterinės apskaitos ir finansų paslaugas įmonėms, bei konsultuoja įvairius verslo sektoriaus subjektus. Galime pasigirti atsakingais darbuotojais, stabiliu augimu ir kompetencija siekiančia daugiau nei 2 dešimtmečius patirties buhalterijos ir finansų...
      Naugarduko g. 102-501, LT-03160 Vilnius.
      Veiklos sritys: apskaita; finansai; konsultacijų paslaugos; teisinės paslaugos.
      Profesionalios buhalterinės apskaitos paslaugos Jūsų versluiUAB Finolta – tai patikima buhalterinės apskaitos įmonė, teikianti visapusiškas ir profesionalias apskaitos paslaugas Lietuvos įmonėms. Mūsų tikslas – užtikrinti tikslią, skaidrią ir laiku atliktą buhalterinę apskaitą, padedančią vadovams priimti teisingus...
      Šeškinės g. 6-65, LT-07152 Vilnius.
      Veiklos sritys: apskaita; auditas; finansai; konsultacijų paslaugos; teisinės paslaugos.
      Added Value komandą sudaro patyrę, kvalifikuoti specialistai, kurie supranta ne tik apskaitos taisykles, bet ir jų poveikį verslo sprendimams bei savijautai žmonių, kurie tuos sprendimus priima. Mums buhalterija nėra izoliuotas procesas – tai dalis platesnės sistemos, kurioje susitinka verslo stabilumas, ilgalaikė...