Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Vilnius Coding School, UAB

Atsiliepimai apie Vilnius Coding School, UAB

Vilnius Coding School - karjeros keitimo mokykla suaugusiems

7.4

Rekomenduoju Duomenų mokslo kursus, kuriuos veda Modestas Viršila. Įgysite ir tobulinsite Python ir analitikos gebėjimus, analizuojant realius įvairių sričių duomenis, tad bus tikrai įdomu ir naudinga. Modestas sukuria saugią ir smagią aplinką mokytis, klausti, pajuokauti, tad kursai, vykstantys kasdien 3 mėnesius, neprailgo. Lektorius nuoširdžiai įsigilino į studentų patiriamus mokymosi sunkumus, papildomai paaiškindavo, suteikdavo nuorodas, patarimus, palaipsniui sunkėjančias užduotis, tad net ir nuo 0 pradedantys studentai sėkmingai baigė kursus.Žinoma, jei stengėsi įsigilinti ir skyrė laiko mokymuisi. Nuoširdžiai rekomenduoju tiems, kam įdomus duomenų mokslas, turi polinkį IT/tiksliesiems mokslams ir kas skirs laiko mokymuisi.

Rasa Dzenkauskaitė

Didelis AČIŪ lektoriui Modestui Viršilai! Duomenų mokslas: nuo Python programavimo
      pagrindų iki duomenų analizės praktikos. Net ir pradėjus mokytis nuo 0, dabar žinių bagažas ženkliai didesnis. Tiek kantrybės, tiek noro nesuprantamus dalykus paversti suprantamais. Rekomenduoju!

Puikiai man sekėsi pasitarti dėl maketavimo ir mokymo.ačiu jums už tai

Pagarbiai Kęstutis Rudzinskas

Veselina Zhecheva

I visited the Vilnius Coding School for a consultation and it was a very pleasant experience. I asked all the questions I had and I received professional and detailed answers. I can't wait to enrol in one ofntheir courses!

NEREKOMENDUOJU

Panašu, kad mokykla yra orientuota įsisavinti Užimtumo Tarnybos pinigus, o ne suteikti geras IT žinias.

Mokykla reklamuojasi, kad įdarbina 87% studentų ir turi virš 250 partnerių. Šie skaičiai akivaizdžiai išpūsti ir melagingi. Iš tikrųjų mokykla beveik nepadeda, praktikos ar darbo pasiūlymų nepateikia ir viskas priklauso tik nuo tavęs paties. Nors baigiau Automatinio testavimo kursą su aukščiausiu įvertinimu ir mokausi papildomai savarankiškai, po mokyklos surasti darbą ar net praktiką yra LABAI sunku.

Pagrindinė priežastis yra patys mokymai. Viskas suspausta į 1 mėnesį ir liepiama kartoti bei nurašinėti dėstytojo pavyzdžius. Nėra aiškinami patys principai bei logika, todėl išmoksite tik pavyzdžius, bet darbui reikalingų žinių ir suvokimo neįgausite.

Nesusižavėkite patraukliu marketingu. Maksimaliai ką gausite tai tik paviršutines žinias. Neturėkite lūkesčių, kad vien šie kursai ar pati mokykla padės įsilieti darbo rinkoje. Mokykla tik norės greičiau...

Andrius
      Studentė

Visiškai pritariu, sukčių ir manipuliatorių kontora.

Andrius

Sveiki,

Apgailestaujame dėl jūsų patirties karjeros keitimo kelionėje. Puikiai suprantame koks tai yra didelis pokytis kiekvienam studentui asmeniškai. Vilnius Coding School suteikia platformą įgyti IT sektoriuje reikalingų žinių, kurie padės keisti karjeros kryptį.

Ką suteikia Vilnius Coding School?

Prieš mokymus, kiekvienam studentui suteikiame nemokamą konsultaciją, kad būtų galima lengviau apsispręsti, kuri studijų kryptis yra tinkamiausia ir naudingiausia.
      Mokymų metu, patyrę lektoriai veda mokymus ir padeda studentams įsisavinti žinias. Mokymai yra intensyvūs ir orientuoti į praktinį žinių pritaikymą.

Po mokymų, kiekvienam studentui suteikiame karjeros konsultaciją, kurios metu padedame pasiruošti CV bei darbo pokalbiams. Turime didelį įmonių partnerių tinklą, kuriame dalinamės su IT įmonėmis informacija apie studentus ieškančius darbo. Taip pat, kiekvienam studentui suteikiame galimybę per 12 mėnesių nuo kurso baigimo nemokamai pakartoti kursą. Mūsų neseniai...

Profesionali ir tuo pačiu labai draugiška įmonė

Didelis ačiū už nuoširdų priėmimą! Profesionaliai atlieka savo darbą. Rekomenduoju ❤️

Norejau pagirti mokykla, o ypac Lektoriu Nagli, labai saunus pedagogas, tiem kam mokykla vaikystei nepatiko, su juo problemu nebuvo. Moka idomiai ir smagiai perteikti informacija, kuri kutu atveju butu labai sudetinga.

Puikus, greitas, sklandus aptarnavimas, suteikiama reikalinga pagalba bet kuriame žingsnyje! Rekomenduoju!

Profesionali ir aiški konsuktacija

Sveiki, ačiū! Malonu buvo apsilankyti Vilnius Coding School.

Noriu įvertinti įvadinę konsultaciją su konsultante Migle. Ji pateikė visą informaciją ir puikiai supažindino su viskuo, kas man buvo įdomu. Tikrai profesionali ir maloni.

Noriu pasidalinti savo teigiamais įspūdžiais apie mokyklą. Labai profesionalus bei rūpestingas požiūris tiek į besimokančius, tiek ir į lektorius. Kiek teko susidurti, visi klausimai išsprendžiami greitai, kokybiškai bei maloniai. Rekomenduočiau kaip mokyklą ir kaip darbovietę.

Buvęs darbuotojas

Noriu ir aš pasidalinti savo patirtimi, kuri gana skirsis nuo prieš tai išsakytų kolegų. Nors čia jau nebedirbu kelis metus, bet tai ką išmokau - beveik kasdien pritaikau savo naujoje pozicjoje. Laiko planavimas, kalbėjimas prieš auditoriją, kritinių situacijų valdymas ar komandinis darbas - tik labai maža dalis to, ką išsinešiau per tuos metus. Na ir žinoma, negaliu nepaminėti nuostabių kolegų. Ar rekomenduoju Vilnius Coding School kaip galimą darbovietę? Be jokių abejonių TAIP.

Deimantas Kirlys

Sveiki. Konsultantė Kamilė labai aiškiai ir detaliai paaiškino kursus, jų galimybes atsižvelgiant į mano pageidavimus. Dėkoju už aiškumą ir konkretumą.

Prieš porą savaičių pabaigiau VCS Jav script kursą. Esu labai patenkintas lektore Ieva ir jos dėstymu. Tai pat noriu padėkoti ir mokyklos konsultantėms, kurios puikiai atliko savo darbą ir padėjo išsirinkti mokymus. Rašau 9, nes kursas buvo kiek intensyvus man, kaip darbą turinčiam asmeniui, o bendrai vertinu labai teigiamai visą savo patirtį mokymuose.

Dargintas

Sveiki, Dargintai,

Dėkojame už atsiliepimą ir įvertinimą!

Linkime siekti aukštumų ir nebijoti naujų iššūkių!

Patenkino visus lūkesčius, padėjo išsirinkti mokymus ir suprasti kas man būtu tinkamiausia, atrinkti tikrai geri lektoriai, patys mokymai buvo labai informatyvus ir pritaikyti “žaliems” studentams :D

Nepatiko.

2 google meet paskirtu laiku neivyko. Palaukus 8 min. paskambinau pats, kalbejo maloniai ir stengesi atsakyti i visus klausimus, bet nepaiskino kodel neivyko video pokalbis, pasakiau, kad tai maziausiai "nerimta". Manes ikalbineti nereikejo, nes jau 1 pokalbi turejau pries ~men. Sutarti pasirasiau nuo kovo 6 d. ilgieji Python kursai -392 val. Nedvejokit registruokites i kursus ka ju neatkeltu i kita data del mazo zmoniu skaiciaus.
      Sekantys realus komentarai po 3 men. kursu....

Mokymų kokybė labai prasta, niekam nerekomenduoju. Visi pagrindai ištraukti iš youtube, tikrai neverta mokėti už tai ką gali pasižiūrėti youtube, mokymai identiški.

Maloniai aptarnavo atsakė į klausimus apie puslapių dizainą ir finansavimą :)

Mano patirtis su šita įmone labai prasta. Neįmanona gauti informacijos apie mokymų tvarkarašius (nei atrašo, nei atskambina), o mokymai po 1d.d. Visiškai ignoruojama tiek el. paštu, tiek telefonu.

Puiki konsultacija, atlikta aiškiai ir paprastai, padedanti priimti sprendimus.

Profesionali ir aiški konsuktacija su asmeninės patirties patarimais!

Labai malonus, mandagus viska išaìškino paprastais žodžiais kad betkoks norintis žmogus mokytis viska aiškei suprastu.

Kadangi už mokymus sumokėjau pats, investavau į žinias - esu patenkintas savo investicija, įgytų žinių krepšeliu. Ar įgytas žinias panaudosiu, galbūt. Mokausi, nes patinka, patinka atrasti kažką naujo, o vėliau panaudoti gyvenime.
      Sėkmės visiems! Tiesiog, daugiau pozityvo, mokytis niekada nevėlu!

Dar nestudijuoju, bet zadu po nauju per UZT imti ilguosus JS FS. Pirma pazintis online labai daug zadanti, kas bus pamatysim. Gaila tik, kad pasnekovas pats neprogramina, o baiges soc.mokslus ir nelabai gali kazka realaus pasakyt ir pvz. atkalbeti ar pasakyti realia situacija. Turi buti pats apsisprendes ko nori. Bet kokiu atveju jis turi atsakyma i bet kokia tavo abejone ir tik stengiasi moraliskai palaikyti, nedvejoti. Jei mokeciau savo grynus pinigus tai ne, rinkciaus tikrai uz dyka nete ar uz pradini 20, -eur. Visa info yra nete, bet jei geri destytojai VCS nereiks gaist ir bus ko paklaust. Zinau tik viena turi pats buti motyvuotas it noreti, bet gali buti nerealiai sunku, o baiges kad darba gautum turi buti labai geras, o to nebus per 3 men. mokslu...Kaip bebutu mokslu ant peciu nereikia nesioti ir gyvenime tikrai gali prireikti jei ne darbdaviui tai gal paciam...Nepabandysi nesuzinosi ar verta, o i tuos blogus luzeriu komentarus nekreipkit demesio, darykit tai tai ka sau...

Vilnius Coding School išsirinkau pagal rekomendaciją ir įvertinusi kitas alternatyvas. Tikrai nenusivyliau! Pasirinkau trumpąjį duomenų analitikos kursą, o pabaigusi jaučiu, kad ne šiaip gavau diplomą, bet įgijau gilių žinių, nes visa informacija pateikiama per praktines užduotis, todėl labai lengva mokintis ir iškart įgyti praktikos. Be to šiai mokyklai nuoširdžiai rūpi kokybė, pvz., studentams neįtikus vieno iš lektorių dėstymo būdas, jis nedelsiant buvo pakeistas kitu! Visi trys mano lektoriai nuostabūs, ačiū dar kartą! :)

Trumpi, bet tikrai geri duomenų analitkos kursai.
      Dėstytojas Modestas išsamiai ir aiškiai vedė paskaitas.

Labai patiko duomenų analitikai kursai. Diestitojas puikei viską aiškino ir padėdavau jei kiltų klausimu. Labai daug praktiniu užsiėmimu. Destitojas stengėsi skirt laiką kiekvienam studentui ir per visa mokymu laiką buvou įsitikinęs tuo kad jei pas mane kils klausimu, diestitojas visada į juos atsakis. Labai dėkingas už gera mokymą programa ir profesionalumą dėstytojui Modestui.

Nuostabi patirtis šioje mokykloje. Baigęs web kūrimo kursą galiu pasakyti, kad mokymai kokybiški ir informatyvūs. Lektorius viską dėstė aiškiai ir įdomiai, padėjo jei kas nesisekdavo. Taip pat mokykla padėjo susirasti praktiką. Ačiū!

nu labai idomiai atrodo atsiliepimu sekcija. per kelis menesius 10 blogu atsiliepimu ir tada per kelias dienas vien geri :)))) labai itartinai atrodo, turbut administracija bando paslepti neigiamus atsiliepimus netikrais.. o rasau taip, nes cia mokiausi ir mano patirtis taip pat labai bloga. mokiausiu per uzimtumo tarnyba, mokymai dar puse velnio, bet po mokymu - darbo neradau ir dabar manes praso grazinti pinigus (nes studijavau nemokamai). man tai atrodo nesazininga, nes mokymai nera tokie paprasti kaip snekejo merginos kurios konsultuoja. karjeros centras - nezinau, man asmeniskai nepadejo visiskai. todel kitiems sitos mokyklos tikrai nerekomenduociau, gal geriau rinktis kitas mokyklas kaip turing college kur isidarbina VISI baige studentai.

Karolina
      buves studentas

Kaip tai grąžinti pinigus? Juk galima išsiimti individualios veiklos pažymą?

(5 žvaigždutės, nes neturėjau jokių reikalų su šia mokykla)

Viskas puiku!

Labai puiki komanda ir socialiai atsakingas verslas. Teko bendrauti su Vilnius Coding School ieškant rėmimo Vilniaus miesto hakatonui. Puikūs partneriai, aukščiausi įvertinimai :)

Apšvietė truputį plačiau apie IT specialybes per pusvalanduką. Man to tikrai reikėjo- krypties, kuri domintų keičiant profesiją. Ačiū:)

Baigiau UX/UI mokymus prieš 3 metus. Po mokymų iškart pavyko gauti darba IT support nors neturėjau jokios patirties IT. O jau po metų įsidarbinau UX/UI dizainere kur man labai praverčia VCS įgytos žinios. Ačiū labai!

Neseniai baigiau Vilnius Coding School duomenų analitikos mokymus ir turiu pasakyti, kad patirtis viršijo mano lūkesčius.

Pradėjau nuo konsultacijos, kuri praėjo labai sklandžiai, buvo papasakotos visos kryptys, kol galiausiai apsistojome ties duomenų analitika. Konsultantė Miglė netgi atsiuntė pasižiūrėti bandomąją paskaitą, kad geriau suprasčiau visas kurso dalis.

Mokymų medžiaga buvo išsami ir stuktūruota. Dėstytojai buvo ne tik savo sričių ekspertai, bet taip pat kiekvienas aiškaii dėstė savo sritį - suprantamai pateikė sudėtingas sąvokas, todėl buvo nesunku suprasti visiems, nepriklausomai nuo jų lygio.

Vilnius Coding School man davė didelį žinių bagažą, su kuriuo jaučiuosi gerai tęsiant savo karjeros keitimo kelionę.

Manęs dar laukia Karjeros Centro konsultacija, o po jos darbo paieškos - čia irgi tikiuosi didelės pagalbos.

Konsultantė labai greitai sureagavo į mano užklausą, pristatė kursus, greitai paruošė reikiamus dokumentus kuriuos turėjau pateikti užimtumo tarnybai. Patys kursai buvo informatyvūs, intensyvūs. Didelis dėmesys skirtas praktiniams pratimams. Rinkausi būtent duomenų analitikos kursus ir po mėnėsio trukmės kursų galiu pasakyti, kad esu neblogai paruošta naujai pozicijai. Kurso dėstytoja taip pat buvo labai profesionali, palikdavo vietos klausimams ir visada padėdavo juos išspręsti, atsižvelgia į grupės poreikius ir tempą.

Vilnius Coding School praleidau itin įtemptą mėnesį, tačiau džiaugiuosi kiekviena diena ir įgauta patirtimi. Lektorė ne tik savo darbo profersionalė, kuri kantriai atsakydavo į kiekvieną klausimą. Be kita ko Ieva nustebino ir puikiais pedagoginiais sugebėjimais, bei kantrybe, žmogišku priėjimu.

Labai smagu, kad ir toliau gaunu visokiariopą konsultaciją iš mokyklos, kuri net po mokslų suteikią begalę pagalbos : nuo galimybės nemokamai pakartoti kursą iki karjeros konsultacijų.

Nuoširdžiai dėkoju visam VCS personalui ir lektorei Ievai, bei visiems svarstantims ar dvejojantiems nuoširdžiai rekomenduoju šią mokyklą.

Per pastaruosius kelis mėnesius man teko artimai pažinti ir pamatyti kaip veikia ši įmonė. Galiu nuoširdžiai pasakyti, kad laikas praleistas ten buvo nepakartojama patirtis. Kolektyvas vos per kelis mėnesius privertė pasijausti kaip visapusiška komandos dalimi, iškart priėmė labai šiltai ir visada buvo pasiruošę padėti. Labiausiai mane sužavėjo jų darbo etika - visi darbuotojai atsidavę savo darbui, nuoširdžiai stengiasi dėl klientų ir operatyviai veikia, kad ištaisytų atsiradusius nesklandumus.

Dar kartą noriu padėkoti visai VCS komandai - ačiū už visas suteiktas galimybės!

Rugseji baigiau automatinio testavimo kursus. Informacijos buvo daug, kursai intensyvus. Taisytinu vietu yra, kaip ir visur, bet didziaja dalimi viskas patiko. Siuo metu veiksmas vyksta su karjeros centru. Manau visa istorija (mokymai-darbas) baigsis laimingai kaip ir prasidejo.

puikūs kursai pradedant kelią į IT. rekomenduoju

Šią vasarą mokiausi automatio testavimo kursuose VCS, kurie buvo finansuojami Užimtumo tarnybos. Labai patiko VCS administracijos komanda, kuri padėjo pasirinkti kursus ir matosi, kad bendradarbiavimas tarp VCS ir Užimtumo tarnybos vyko sklandžiai ir greitai. Patys kursai buvo aiškios struktūros, o dėstytojai tikrai kompetetingi ir savo srities profesionalai, patiko jų dėstymo stilius ir bendravimas. Paskaitos vyko lanksčiai, tad net ir derinant su darbu visa patirtis buvo gera.

Dirbu VCS ilgiau nei metus, tad spėjau daugiau nei "pažinti virtuvę", pagalvojau paliksiu atsiliepimą. Vis gi dalis žmonių juos skaito rinkdamiesi mokyklą. Kadangi teko dirbti ir kitose mokyklose, kurios padeda žmonėms persikvalifikuoti, tikiuosi mano komentaras bus jums naudingas.

Apie komentarų sekciją rekvizituose ir kituose puslapiuose.
      Žinoma žmonės gerus komentarus palieka rečiau nei blogus. Kuo mokykla turi daugiau mokinių, tuo daugiau bus ir komentarų. Dalis jų pelnyti, dalis.. na visokių žmonių būna :) Bet iš jų irgi eina šį bei tą sužinoti. Jei blogi komentarai seni - greičiausiai problemos jau bus išspręstos. jei švieži - pasiskaminkite ir paklausinėkite apie juos administracijos.

Kuo VCS išsiskiria iš kitų mokyklų?
      Greitai reaguoja į IT sektoriaus pokyčius ir ruošia naujas, aktualias programas.
      Šiuo metu kai rašau, turime Labai stiprų kokybės koordinatorių Vilhelmą, su juo dirbdamas jaučiuosi tiesiog saugiai. Žinau, kad viskas bus padaryta skrupulingai, su...

Norėčiau palikti puiku atsiliepimą apie šios įmonės organizuojamus mokymus. Tikrai mokymų įvairovė labai plati. Aš asmeniškai rinkausi duomenų analitikos kursus - ilguosius. Tikrai esu labai patenkinta. Daug informacijos ir daug pavyzdžių, viskas paaiškinama ir pakomentuojama, dėstytojai atsako į klausimus ir pagelbėja atsiradus sprendimų klaidoms. Tikrai įgijau stiprius pagrindus, žinoma suprantu, kad tai yra tik pagrindai ir norint plėsti žinių bagažą reikės skirti nemažai laiko savarankiškai mokinantis, bet kadangi kursu metu gavau viską info kaip ir kur ieškoti informacijos ir kaip ją pritaikyti manau, kad pamažu pasieksiu savo tikslą gerai išmokti duomenų analitikos.

Fullstack programuotojas

Mano patirtis su šia mokykla prasidėjo dar vasarą. Po ilgų apmąstymų nusprendžiau keisti karjerą nusprendžiau žengti šį žingsnį. Šią mokyklą pasirinkau dėl kelių svabių aspektų: kokybiškas ir greitas aptarnavimas, visi darbuotojai labai geranoriški, lektoriai sukuria draugišką atmosferą mokymų metu, ragina uždavinėti klausimus ir padeda ir palaiko jeigu kažkas nesigauna. Karjeros centras man padėjo susikurti CV, o taip pat davė patarimų efektyviai kaip dalyvauti pokalbiuose ir atrankose, o svarbiausia - padėjo man susirasti darbą. Džiaugiuosi, kad jau šio mėnensio pradžioje pradėjau dirbti programuotojo darbą. Puiki mokykla: dėkoju lektoriams Andriui ir Ievai ir visai administracijai!

Everyone at the company are so welcoming and professional, it’s nice to come back!

Faruk

Faruk, thank you for your feedback!

Aciu lektoriams ir mokyklos administracijai uz mokymus! Pradzioje man sekesi sunkiau, bet su lektoriu ir administracijos palaikymu mokymus baigiau sekmingai :) nors svarsciau tarp skirtingu mokyklu, dziaugiuos pasirinkus Vilnius Coding School, esant galimybei tikrai grisiu didinti ziniu bagaza! Esat saunuoliai!

Ieva

Ieva, dėkojame už Jūsų atsiliepimą!

Labai patiko UX/UI dizaino mokymai, lektorė dėstė aiškiai ir informatyviai, įdomi medžiaga. Mokymai buvo intensyvūs, nes daug naujos info, bet man kaip pradedančiąjai buvo viskas įveikiama. Jaučiuosi pasisėmusi ne tik naujų žinių, bet ir motyvacijos keisti karjerą. Ačiū Vilnius Coding School!

Milda S.

Milda, dėkojame už Jūsų atsiliepimą!

Gerisusia programavimo mokykla Vilniuje! Visi labai malonūs, pasitinka ir išlydi su plačiausiom šypsenom!

Auguste

Auguste, dėkojame už Jūsų atsiliepimą!

Naugarduko g. 4-4, LT-01309 Vilnius.
      Veiklos sritys: kalbų kursai; aukštesniojo ir profesinio mokymo įstaigos; aukštosios mokyklos, universitetai; institutai, moksliniai tyrimai; kelionės; mokyklos, bendrojo lavinimo; mokymo kursai; pramogos ir poilsis.
      ANGLŲ KALBOS MOKYMAI ĮMONIŲ DARBUOTOJAMSVilniuje Kaune Panevėžyje Šiauliuose KlaipėdojeAmerican English School tikslas – išmokyti Jus anglų kalbos taip, kad bendraudami užsienio kalbomis mėgautumėtės pačiu bendravimu. Todėl didžiausią dėmesį skiriame kalbos mokymo kokybei. Tai patikrinta ir pasiteisina – 95 % mūsų...
      J. Jasinskio g. 16A-8 aukštas, LT-03163 Vilnius.
      Veiklos sritys: mokymo kursai; aukštesniojo ir profesinio mokymo įstaigos; aukštosios mokyklos, universitetai; institutai, moksliniai tyrimai; konsultacijų paslaugos; renginių organizavimas; tyrimai, ekspertizės.
      Daugiau nei 18 metų padedame žmonėms ir organizacijoms įgyvendinti bei integruoti pamatuojamus ir ilgalaikius pokyčius asmeniniame gyvenime bei versle, suteikdami praktinius įrankius, ekspertų žinias ir palaikančią bendruomenę.Questum Training® – asmeninių ir profesinių transformacijų ekosistema, kurioje...
      Liepų g. 83B, LT-92195 Klaipėda.
      Veiklos sritys: aukštosios mokyklos, universitetai; aukštesniojo ir profesinio mokymo įstaigos; institutai, moksliniai tyrimai; mokymo kursai.
      SMK Aukštoji mokykla – SMK Aukštoji mokykla – didžiausia privati aukštoji mokykla Lietuvoje, veikianti nuo 1994 metų. Čia studijuoja studentai iš Lietuvos ir daugiau nei 50 pasaulio šalių, siekiantys šiuolaikiško, praktika grįsto išsilavinimo. SMK siūlo platų studijų programų pasirinkimą informacinių technologijų...
      Kovo 11-osios g. 100-15, LT-50407 Kaunas.
      Veiklos sritys: apskaita; finansai; konsultacijų paslaugos; mokymo kursai; teisinės paslaugos.
      UAB"Sakurų Sodas" jau daugiau nei 5 metus sėkmingai teikia buhalterinės apskaitos ir finansų paslaugas įmonėms, bei konsultuoja įvairius verslo sektoriaus subjektus. Galime pasigirti atsakingais darbuotojais, stabiliu augimu ir kompetencija siekiančia daugiau nei 2 dešimtmečius patirties buhalterijos ir finansų...
      Minijos g. 19, LT-91207 Klaipėda.
      Veiklos sritys: sertifikavimo paslaugos; dujos, dujų įranga; energetika; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; konsultacijų paslaugos; kuras, naftos produktai, degalinės; laivų remontas, statyba; maisto gamyba; maisto gamybos ir perdirbimo įrengimai; mokymo kursai; pramonės įrengimai; tyrimai, ekspertizės.
      Business Assurance - tai pasaulyje pirmaujanti sertifikavimo įstaiga. Mes bendradarbiaujame su bendrovėmis, siekdami užtikrinti jų organizacijos, produktų, darbuotojų, įrenginių ir tiekimo grandinių veiksmingumą, pasitelkiant sertifikavimo, vertinimo ir mokymų paslaugas. Priklausydami DNV GL Group, 2 000 Business...