Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Oris LT, UAB
Į ofisą Saltoniškių g. Galite nevažiuoti įmonės ten jau nėra. Kiek teko pasikalbėti su žmonėmis kurie tame pastate dirba, žinios tokios įmonės savininkas ar vadovas keitėsi prieš kelis men, ir visi rezultatai pradėjo eiti žemyn. Darbuotojai vadybininkai pradėjo palikineti įmone. Įmonė iš šio adreso išsikėlė prieš kelis men, kažkur į Burbiškių raj, Vilniaus mieste kur tiksliau neaišku, bet gėles sakė išsivežė kartu. Tiesa sutiktas pašnekovas minėjo jog naujasis vadovas buvo LB arogantiškas ir konfliktiskas gal kažkam yra žinoma jo vardas pavardė, nes tai kiek žinau ne Saulius
As dar pries naujus kalbejau su paciu sauliumi, tai nemanau kad galejo pries kelis menesius pasikeisti vadovas.
Sveiki,
Jau yra 12+ nukentėjusių su didelėm sumom. Visi nukentėję parašykite [email protected], pridėsime prie grupės. Yra ruošiamas grupinis ieškinys.
Užsakėm 2 komplektus, , Midea" oras-vanduo, vieną sumontavo, kitam objektui atsisakėm paslaugų montavimo, netiko kokybė, neužpresavo vamzdžio, iki šiol meta klaidas ir 2024.01.09 pranešėm, kad iš boilerio teno pajungus karštą vandenį laša vanduo, meistras 2024.01.12 pranešė, kad įmonė bankrutuoja. O dar kiek problemų, už sumokėtą sumą negavome komplektui detalių, po 1.5 mėn susirašinėjimo, permokėtą sumą grąžino. Nuoširdžiai nerekomenduoju, iki šiol ieškom sprendimo. Visas sf, susirašinėjimus turiu.
Įmonė skoloje 1500 EUR (negrąžintas avansas, buvo nesuteiktos paslaugos). Įmonė didelėse skolose. Kreiptąsi į VVTAT. Visiškai nebekelia telefono nuo praėjusios savaitės, tai panašu jau pakeliui į bankrotą. Galvoju gal verta surinkti visus apgautus žmones ir bandyti kreiptis kartu? Parašykite [email protected], kas norite pabandyti kažką padaryti kartu, sudėsiu į grupę.
Ispeju tuos klijantus kurie sudare sutartis su Oris ir lakia savo eiles kol bus atlikti darbai, jum mazai vilciu kad to sulauksit, turiu tokiu pavizdziu, zmones givena ju pazadais, veliau jie tik nori atsiimt savo avansa, bet jo neatgauna imones vadovas neturi pinigu, tai rasau su pilna atsakomybe turiu irodimus
Kalbame apie jūsų situaciją. Kaip sutartyje pas jūs buvo nurodyta ir ar grąžino pinigus ?
Kaip sekasi pačiam įmonės atstovui (matyt Sauliui) rašyti atsiliepimus apie savo įmonę teigiamus iš to pačio IP :)?
Sudariau su Oris vad Giedre sutarti pervedziau 4800€, buvo zadeta per 3/4 sav pastatys oras vanduo, taciau tai buvo tik grazus pazadai 2 menesius tai ragelio nekelia tai meluoja ka nors, kantrybe baigesi nutraukiau sutarti, tai dar teko avansa dvi savaites issimusinet, buvo pasiulimas avansa grazint dalimis, susidaro nuomone, kad mano avansa isleido kitiem tikslam, zmones netikekit ju graziom reklamom.
Tikiuosi vartotoju teises perskatys tai ir padarys sprendimus nu jai ne parasysiu pats mano tel 869885008 jai dar tokiu yra skambinkit man kazka darysim su Oris ir dar sutartyse vadovo Sauliaus net pavarde nefigiruoja kaskodeltai
O pagal sutarti kuria pasiraset koks terminas buvo ? Nes standartas buna 60-90dd. Nes jeigu terminas buvo parasytas pvz 80 dienu, tai viskas gerai, jus patis su terminai sutikote.
Avansas po prasymo pateikimo grazinamas 14dd, tai normalu.
Čia daugumos žmoniu neišprusimas yra, nes neskaito sutarties. Jeigu terminas pagal sutarti neapraejo, pinigai gražinti tai kaidinate žmonės.
ABSOLIUČIAI NEREKOMENDUOJU. Kai spamą siųsti į elektroninį paštą tai laba diena, kai nori užsisakyti paslaugas tai su vadybininku nėra galimybės susisiekti. Vieną paprastą sutartį derinti mėnesį laiko ir nesugebėti jos užbaigti? O kai parašai, kad paslaugų nebereiks vadybininkas atsiranda. Turėtų būti gėda. :) Derini, kad šildymo katilą pakeistų iki šildymo sezono pradžios, bet to atlikti neįmanoma. Ačiū JŪSŲ KONKURENTAMS, su kuriais sutartį sudarėme PER 2 DIENAS, šildymo sistema pakeista per savaitę po sutarties pasirašymo. :) Dėkokite savo vadybininkui ir jo superinei komunikacijai, rinkites oris.lt jei norite būti palikti šalti žiemos sezonui. ;)
Neatsiliepia į skambučius, neperskambina, neatrašo el. paštu ir t.t. Atsirado broko ir vengia jį pataisyti.
NIEKAM NEREKOMENDUOJU. Jeigu įmonė prisiėmė per daug užsakymų ir nesugeba aptarnauti savo esamų klientų, tai reikėtų prisiimti patiems atsakomybę ir bent jau atsiprašyti klientų, o ne tiesiog ignoruoti.
Visoje savo pirmojo namo statybos istorijoje nesutikau profesionalesnio eksperto nei Saulius Cesiulis, kuris savo sritį išmano 100%, visada padeda, pasiūlo kelias alternatyvas, stengiasi dėl kliento ir padeda išrinkti geriausią variantą klientui. Statant kitą namą daug ką daryčiau kitaip, bet į Saulių Cesiulį kreipčiausi ir vėl dėl šilumos siurblio ir kondicionieriaus :)
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Rimi Lietuva": sporto partnerystės šiandien sprendžia daugiau nei matomumo klausimą
Kol didelė dalis mūsų kasdienybės persikelia į ekranus, sportas išlieka viena iš nedaugelio patirčių, kuri žmones vis dar suveda gyvai. Tai ypač aiškiai matyti Lietuvoje, kur pastarąjį mėnesį...
Lietuvoje pradedamas Ukrainos metalo ieškiklių surinkimas
Vilniuje oficialiai atidaroma metalo detektorių "Trembita" surinkimo linija. Šis projektas, vystomas kartu su pažangių Ukrainos gynybos technologijų gamintoju Active Alliance LLC, atveria kelią...