Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Oris LT, UAB

Atsiliepimai apie Oris LT, UAB

Šildymo sisitemų ir šilumos siurblių ekspertai su 18 metų patirties profesionalais

5.2

Už tai Igoris už žmonių avansas lėktuvu dažniau skraido po pasaulį, negu važinėja automobiliu. Ir ne vienas o su žmona

Daug žinantis
      Ricardas

Joks Igoris įmonėje nedirbo, nelabai teisinga informacija.

Į ofisą Saltoniškių g. Galite nevažiuoti įmonės ten jau nėra. Kiek teko pasikalbėti su žmonėmis kurie tame pastate dirba, žinios tokios įmonės savininkas ar vadovas keitėsi prieš kelis men, ir visi rezultatai pradėjo eiti žemyn. Darbuotojai vadybininkai pradėjo palikineti įmone. Įmonė iš šio adreso išsikėlė prieš kelis men, kažkur į Burbiškių raj, Vilniaus mieste kur tiksliau neaišku, bet gėles sakė išsivežė kartu. Tiesa sutiktas pašnekovas minėjo jog naujasis vadovas buvo LB arogantiškas ir konfliktiskas gal kažkam yra žinoma jo vardas pavardė, nes tai kiek žinau ne Saulius

Rolandas
      Povilas

As dar pries naujus kalbejau su paciu sauliumi, tai nemanau kad galejo pries kelis menesius pasikeisti vadovas.

Kokios gali būti garantijos, jau niekas jum nebeatvazuos ir nieko neremontuos, jau darbuotojai išsilakstė visi negavo algų nežinia uz koki laikotarpi, norėsit kad remontuotu teks susimokėti, teks samdyti kita imone aptarnavimui

Jeigu įmonė, kaip kiti rašo, bakrutuoja tai kaip bus su visų klientų turimos įrangos garantija? Jeigu suges šilumos siurblys kuriam dar 2 metai garantija kur reikės kreiptis?

Sveiki,

Jau yra 12+ nukentėjusių su didelėm sumom. Visi nukentėję parašykite [email protected], pridėsime prie grupės. Yra ruošiamas grupinis ieškinys.

Mus tai pat panašu apgavo, pervestas avansas 1500e. po to 6000e. sutartis pasirašyta rugpjūčio 1d. Nebekelia ragelio dingo. Skundas į VVTAT rašomas šiuo metu. Kur dar kreiptis?

Užsakėm 2 komplektus, , Midea" oras-vanduo, vieną sumontavo, kitam objektui atsisakėm paslaugų montavimo, netiko kokybė, neužpresavo vamzdžio, iki šiol meta klaidas ir 2024.01.09 pranešėm, kad iš boilerio teno pajungus karštą vandenį laša vanduo, meistras 2024.01.12 pranešė, kad įmonė bankrutuoja. O dar kiek problemų, už sumokėtą sumą negavome komplektui detalių, po 1.5 mėn susirašinėjimo, permokėtą sumą grąžino. Nuoširdžiai nerekomenduoju, iki šiol ieškom sprendimo. Visas sf, susirašinėjimus turiu.

Įmonė skoloje 1500 EUR (negrąžintas avansas, buvo nesuteiktos paslaugos). Įmonė didelėse skolose. Kreiptąsi į VVTAT. Visiškai nebekelia telefono nuo praėjusios savaitės, tai panašu jau pakeliui į bankrotą. Galvoju gal verta surinkti visus apgautus žmones ir bandyti kreiptis kartu? Parašykite [email protected], kas norite pabandyti kažką padaryti kartu, sudėsiu į grupę.

Nerekomenduoju niekam ! Nebent norite savo noru atiduoti pinigus. Darbų neatlieka ir avanso negrąžina nes neturi pinigų :). Į skambučius neatsiliepia, į el. laiškus neatsako. Rekomenduoju kuo skubiau pareiškimą policijai rašyti, dėl pinigų pasisavinimo.

Grąžinkite pinigus.

Nevykdo sutarties ir negrąžina pinigų.

Ispeju tuos klijantus kurie sudare sutartis su Oris ir lakia savo eiles kol bus atlikti darbai, jum mazai vilciu kad to sulauksit, turiu tokiu pavizdziu, zmones givena ju pazadais, veliau jie tik nori atsiimt savo avansa, bet jo neatgauna imones vadovas neturi pinigu, tai rasau su pilna atsakomybe turiu irodimus

Kalbame apie jūsų situaciją. Kaip sutartyje pas jūs buvo nurodyta ir ar grąžino pinigus ?

Kaip sekasi pačiam įmonės atstovui (matyt Sauliui) rašyti atsiliepimus apie savo įmonę teigiamus iš to pačio IP :)?

tn-1-873327.png

Neišėjo su saulė, gavome pigiau :D
      Bet pastateme siurbli oras-vanduo. Geras, malonus aptarnavimas :)
      Rekomenduoju.

Sudariau su Oris vad Giedre sutarti pervedziau 4800€, buvo zadeta per 3/4 sav pastatys oras vanduo, taciau tai buvo tik grazus pazadai 2 menesius tai ragelio nekelia tai meluoja ka nors, kantrybe baigesi nutraukiau sutarti, tai dar teko avansa dvi savaites issimusinet, buvo pasiulimas avansa grazint dalimis, susidaro nuomone, kad mano avansa isleido kitiem tikslam, zmones netikekit ju graziom reklamom.
      Tikiuosi vartotoju teises perskatys tai ir padarys sprendimus nu jai ne parasysiu pats mano tel 869885008 jai dar tokiu yra skambinkit man kazka darysim su Oris ir dar sutartyse vadovo Sauliaus net pavarde nefigiruoja kaskodeltai

O pagal sutarti kuria pasiraset koks terminas buvo ? Nes standartas buna 60-90dd. Nes jeigu terminas buvo parasytas pvz 80 dienu, tai viskas gerai, jus patis su terminai sutikote.
      Avansas po prasymo pateikimo grazinamas 14dd, tai normalu.
      Čia daugumos žmoniu neišprusimas yra, nes neskaito sutarties. Jeigu terminas pagal sutarti neapraejo, pinigai gražinti tai kaidinate žmonės.

Viska praejo sklandziai. Faini vyrukai, rekomenduoju :)

Galiu rekomenduoti įmonę. Buvau užsakęs saulės elektrinę. Jie pastatė greičiausiai iš visų dar bent 7 įmonių į kurias kreipiausi. Po pusmečio veikimo sugedo inverteris. Buvo dėtos pastangos sutvarkyti jį nuotoliu, bet nepavykus, buvo pakeistas.

Rekomenduoju :)
      Užtruko bet viska gražiai sutvarkė.
      Darbuotojai labai malonus, žmogiškai viską paaiškina.

Paduokit kasnors šitą kontorą į inspekcijas! Sumoki avansą, dingsta, vadybininkai telefono nebekelia, vilkina laiką. Pagrasinus teismu, šiaip ne taip per pykčius ir daug nervų atvažiavo sumontuot, tačiau net patys montuotojai atvirai sako, kad algų negauna! Nereikia tokių įmonių Lietuvoj!

ABSOLIUČIAI NEREKOMENDUOJU. Kai spamą siųsti į elektroninį paštą tai laba diena, kai nori užsisakyti paslaugas tai su vadybininku nėra galimybės susisiekti. Vieną paprastą sutartį derinti mėnesį laiko ir nesugebėti jos užbaigti? O kai parašai, kad paslaugų nebereiks vadybininkas atsiranda. Turėtų būti gėda. :) Derini, kad šildymo katilą pakeistų iki šildymo sezono pradžios, bet to atlikti neįmanoma. Ačiū JŪSŲ KONKURENTAMS, su kuriais sutartį sudarėme PER 2 DIENAS, šildymo sistema pakeista per savaitę po sutarties pasirašymo. :) Dėkokite savo vadybininkui ir jo superinei komunikacijai, rinkites oris.lt jei norite būti palikti šalti žiemos sezonui. ;)

Aš Dalius Senkevičius tariu jums Oris lt kolektyvui, bei vadovui Sauliui Tamulevičiui nuoširdu ačiū už kokybišką ir laiku atlikta siūrblio oras-vanduo pristatimą bei sumontavimą.

Mums sumontavo įranga viskas gerai bet žadėjo kad po metų atvažiuos patikrinti įrangos veikimą, jau 2 ar net 3 metai praėjo, matyti kad nesiruošia važiuot tikrinti, vat ir tikėk poto žmonėms.

Gytis Brazauskas

Eilėje teko palaukti apie mėnesį, bet profesionalūs meistrai šilumos siurblį sumontavo per vieną dieną bei išsamiai atsakė į visus rūpimus klausimus, rekomenduoju!

2022/12/29 ORIS LT gavo paskolą per SAVY, bet skolos nemoka - labai įtartina....

Elektrinė sumontuota labai greitai ir profesionaliai. Rekomenduoju!

Rekomenduoju, net ne darbo valandomis padėjo išspręsti problemą, super komanda!

Nepavargstate sau komentarus teigiamus rašyti ? :D

Greitai dirba, plius kokybiškai.
      Vadybininkai žmogiškai pataria kas geriausia, kas retas dalykas šiais laikais, pliusiukas.

Malonus komunikavimas, greitas šiluminio siurblio ir elektrinės montavimas. Rekomenduoju.

Elektrine sumontuota labai greitai ir profesionaliai.10 balu

nzn nzn

Puiki imone puikus vadybininkai ir profesonalus montuotojai!!!Rekomenduoju

Pastatė šilumos siurbli ir saulės elektrinė (dar stato)
      Viskas gerai pakonsultavo, parinko įranga.
      APVA dėl šilumos siurblio visus dokumentus pateikė, viskas gerai. Liko tik saulės elektrinė pabaigti.
      Maloniai bendrauja, profesionaliai. Rekomenduoja :)

Neatsiliepia į skambučius, neperskambina, neatrašo el. paštu ir t.t. Atsirado broko ir vengia jį pataisyti.

NIEKAM NEREKOMENDUOJU. Jeigu įmonė prisiėmė per daug užsakymų ir nesugeba aptarnauti savo esamų klientų, tai reikėtų prisiimti patiems atsakomybę ir bent jau atsiprašyti klientų, o ne tiesiog ignoruoti.

Atsiusti meistrai neprofesionalūs, apgadino fasada, buvo freono nuotekis, pavyko pataisyti tik trecia darbo diena.Pataisyti broka vadybininkai nebekėlė ragelio, kol nepaskambinau įmonės savininkui.Buvo nepabaige montuoti atsiuntė kad sumokėciau visus pinigus.Zodziu nerekomenduoju.

Aptarnavimas labai geras, tvarkingai viską parinko ir gerai sumontavo.
      Plius tvarkingai visus dokumentus paramai pateikė.
      Rekomenduoju !

Labai žema meistrų kvalifikacija. Pajungė palikdami freono nuotekį, per trumpus laidus, netgi paleidimui prireikė gamintojo nurodymų. Labai nusivylęs kokybe.

Ačiū Super komandai už puikiai atliktą darbą, Franko už nuostabų aptarnavimą, Pauliui už puikų koordinavimą ir puikų darbų organizavimą;

Atskiras nuoširdus Ačiū Aurimui už meistriškumą ir puikų problemų sprendimą.

Didelis ačiū jums visiems

Norėjau įsirengti šilumos siurblį namuose jau seniai. Ieškojau, kas galėtų ne tik parduoti už gerą kainą, bet ir sumontuoti. Ši įmonė ne tik rado mūsų šeimai tinkamiausią modelį, bet ir operatyviai sumontavo. Nesitikėjom tokio greito ir kokybiško darbo. Esam labai dėkingi, linkim sėkmės

Puikiai atliktas projektas mūsų namams, patikimi meistrai, labai rekomenduojame!

Rekomenduoju.Greitai ir profesionaliai parinko šilumos siurbli ir saulės jėgaine. 10 balų!

Profesionali įmonė. Viskas laiku, kokybiška, patikima. Rekomenduoju.

Visoje savo pirmojo namo statybos istorijoje nesutikau profesionalesnio eksperto nei Saulius Cesiulis, kuris savo sritį išmano 100%, visada padeda, pasiūlo kelias alternatyvas, stengiasi dėl kliento ir padeda išrinkti geriausią variantą klientui. Statant kitą namą daug ką daryčiau kitaip, bet į Saulių Cesiulį kreipčiausi ir vėl dėl šilumos siurblio ir kondicionieriaus :)

Labai greitai ir profesionaliai atliktas darbas, puiki kokybė.Labai džiaugiuosi.Rekomenduoju.

Esu sužavėta profesionalumu, konkretumu ir kokybe. Montavimo darbus atliko laiku ir tvarkingai.Nuoširdžiai rekomenduoju.

Gera Įmonė. Operatyviai ir kokybiškai dirba, gerai ir greitai konsultuoja. Atliko darbus be priekaištų. Likau labai patenkintas. Tikrai rekomenduoju.

Siuntinėja brukalą (spam'ą) į el. paštą nors niekada nebuvo užsisakinėta šios įmonės naujienlaiškių ar kitaip "kontaktuota" su šia įmone.

Patikima įmonė, darbus atliko greitai ir kokybiškai. Montuotojai tvarkingi ir paslaugus, padarė daugiau nei jiems priklausė.
      Drąsiai rekomenduoju, aukštas aptarnavimo lygis.

Montuotojų g. 8, LT-89101 Mažeikiai.
      Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; baldai (prekyba); didmeninė prekyba; dujos, dujų įranga; energetika; kuras, naftos produktai, degalinės; malkos, kuras šildymui; mažmeninė prekyba; nekilnojamasis turtas; santechnika; transporto paslaugos; vėdinimas, kondicionavimas.
      SAURIDA – pažangios gamybos technologijos, inovacijos, malonus aptarnavimas ir lankstumas, nedarant kompromisų dėl aukščiausios kokybės. Kasdien tobulėdami, siekiame patenkinti savo klientų poreikius ir lūkesčius, kaskart siūlome inovatyvius ir praktiškus sprendimus. Įmonė daugiau nei 25 metus dirba, vadovaudamasi...
      Laižuvos g. 14, LT-89213 Mažeikiai.
      Veiklos sritys: langai; didmeninė prekyba; durys, raktai, spynos; gamyba; mažmeninė prekyba; šildymas, įrenginiai; vartai, tvoros; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
      UAB Langės produkcija išsiskiria geros kokybės ir kainos santykiu. Mūsų įmonė yra sukaupusi ilgametę patirtį langų bei durų gamyboje, bei jų montavime pasiūlys praktiškus ir ilgaamžius sprendimus.Jau daugelį metų mūsų įmonę renkasi ne tik Lietuvos bet ir užsienio klientai. Daugiau nei 18 metų gyvuojanti mūsų įmonė...
      Jurbarko g. 2A, Kaunas.
      Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; inžineriniai tinklai ir sistemos; santechnika; šiltinimas, renovacija; vėdinimas, kondicionavimas.
      UAB „Liunetė“ – patikimi sprendimai nuo idėjos iki įgyvendinimoDirbame nuo 1992 metų. Specializuojamės lauko tinklų ir vidaus sistemų projektavime, įrengime, montavime bei priežiūroje. Įgyvendiname įvairaus sudėtingumo statybų ir NT projektus Lietuvoje ir Vokietijoje, užtikrindami kokybę, tikslumą ir darbų atlikimą...
      Vytauto Didžiojo g. 64, LT-86143 Kelmė.
      Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; santechnika; vėdinimas, kondicionavimas; židiniai, krosnys.
      GeriKatilai.lt (MB Smart Heating) — patikima šildymo įrangos internetinė parduotuvė ir salonas Kelmėje, siūlanti platų aukštos kokybės katilų ir šildymo sistemų asortimentą geriausiomis kainomis.Pagrindinės paslaugos ir produktai:Granuliniai katilai (5 klasės) — Atmos, Kostrzewa, Defro, Kalvis, Aukštaitijos Katilai...
      Žirmūnų g. 139A, LT-09120 Vilnius.
      Veiklos sritys: vėdinimas, kondicionavimas; santechnika; šildymas, įrenginiai.
      UAB „TENKO Baltic“ prekybinė-inžinerinė kompanija, dirbanti atsinaujinančių energijos išteklių, bei kitų inžinerinių sistemų srityje. Įmonės specializacija: individualūs ir kompleksiniai pastatų inžinierių sistemų sprendimai, geoterminis šildymas – vėsinimas, rekuperatoriai ir vėdinimas, kapiliarinių kilimėlių...