Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Omberg Construction, UAB
LABAI PRASTA GARSO IZOLIACIJA. PIrkau Grigalaukio g. butą ir poto kai kaimynas isirengė rekuperatorių jau metai laiko trukdo normaliai užmigti. Kas galite venkite šito statytojų butų, nes kentėsite dėl prastos garso ižoliacijos.Rinkitės geriau namą iš baltų plytų arba raudonų plytų, o tas silikatinis blokelis labai prastos garso izoliacijos.
Jeigu Jūs apsisprendimo kelyje rekomenduoju nepirkti ir žvalgytis kokybiškesnį variantą.
NEREKOMENDUOJU. Pardavimas gražus ir sklandus, bet vos pirma problema įsikėlus į butą (Budiniškių g. 5), supranti, kad blogiau ir negali būti. Jokio noro padėti, jokio statybos broko taisymo - iš Ombergo nesiteikėk nieko, ypač iš kokybės atstovo A.Kubiliaus. 'Kokybė' (Ombergui svetimas žodis) baigiasi su buto pardavimu. Daugelis namo gyventojų yra šokiruoti.
Labai labai nerekomenduoju..kaip statytojai, kaip greičiausiai ir dauguma kitų, labai daug kur pataupė ir problemos lenda viena po kitos, tačiau didžiausią pyktį ir nusivylimą kelia jų požiūris į klientus..po to, kai pardavė būstą, nuo visų kylančių garantinių ir kitų problemų visiškai atsiriboja, į laiškus atsakinėja taip, lyg jiems būtų visiškai dzin (nesvarbu ar kokybės ar klientų pasitenkinimo vadovei rašytum)..labai labai bloga situacija! Jei būtų žmoniškai bendravę ir problemos neatrodytų tokios didelės, bet kai tiek prisidirbę ir krūmuose slepiasi, tai nebėra ką kalbėti..
Nuoširdžiai dėkojame Garantinių paslaugų skyriaus vadovui Arūnui Kubiliui už operatyviai išspręstą mūsų problemą. Daugiau
tokių stropių ir sąžiningų darbuotojų, tai panašių ilgai ir sunkiai sprendžiamų situacijų (kurių iš viso neturėjo būti) būsto pirkė-
jams neliktų.Ačiū.
Pagarbiai-
Violeta ir Vytautas
Laba diena, neseniai įsigijome butą 3 etape (Grigalaukio dominija) Budiniškių gatvės 5 name, kaip tik šią savaitę gavome raktus. Ir norėčiau labai išskirti ir pagirti statybu vadovą (Andrius) už visą mums suteiktą pagalbą, atidumą. Turite vertingą darbuotoją, kuris manau randa kalbą su įvariais, tokiais skirtingais klientais. Malonus, taktiškas, išmano savo darbą, jo dėka jaučiamės ramesni, nes mes tikrai nieko neišmanome nei statybose, nei butuose (tai pirmas mūsų nuosavas būstas), bet jaučiamės labai ramiai, nes ponas Andrius mums profesionaliai padėjo ir padeda vos iškylus kokiems klausimams. Perduokite jam dėkingumą ir linkėjimus. Ačiū.
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...