Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Nemenčinės Komunalininkas, UAB

Atsiliepimai apie Nemenčinės Komunalininkas, UAB

Išregistruotas.

Laba diena kodėl yra nevalitas kelias nuo Drižulių link Skirlėnų ir Danilavos. Kiekvienas metais yra ta problema. Ar yra sunku vieną kartą i dieną pravalyti kelią. Kelias yra labai slidus ir netgi nepabarstytas. Baisų yra tiesiog važiuoti. Reikia važiuoti ir bijoti.

Įmonė kuri ne atlieka savo darbo. Namo administracija net nesiruošia tvarkyti jiems paskirtų darbų, siuntinėja vienas pas kitą, po to išvis ne atsako į tavo skambučius ir laiškus. Kai jau parašai kad krepsia i teismą tai tada vienas iš darbuotojų atsako, kad atsakymo laukti 20d.d. Aišku čia laiko tempimas ir atsakymo tau niekas nepateikia po 20. d d. Kol vėl ne pradedi rašyti pati, o galiausiai pasako kad išvis esi ne buto savinke, toks jausmas kad žmonės kurie ten dirba nesuvokia savo darbo, net registru centrę pasižiūrėti informacijos negali normaliai, ten yra nurodama visa informaciją kas buto savinkas ir tp. Bet dėja šioje įmonėje dirbantis darbuotojai net nori kažką daryti. Tai dabar per tokius darbuotojus su šia įmonė susitiksime teisme, nes matyt geruoju jie nenori spręsti darbo reikalų.

Sveiki. Vėl ta pati situacija kartojasi. Bardakas Bezdoniu katelinei kaip kovoti visai nesilaiko taisikliu ir jaučiasi kaip namuose daro ka nori geria kiek tik telpa.!

Įmonė tiekia netinkama vartotį geriamajį vandenį, gavusi VMTV išvadas dėl netinkamos vandens kokybės nesiima jokių priemonių kokybei gerinti ir toliau tiekia savo paslaugas.

tn-1-235662.jpg

Jau nebeimanoma! Gyvenam 21 amziuje, o vandens nera!! Jus gal juokaujat, ar jums ant tiek ant musu nusi*skt?! Maza to, kad darbo diena vendens visai nera, tai ir savaitgali nuo pat ryto vandens nei laso.. vaiku neismausyt, indu neislaut, o ka jau sneket apie wc bakeli!) Kreipsimes i visas instancijas, kad pradetumet dirbti savo darba!

Tiesiog siaubas turėti kažką bendro su šia įstaiga. Jie yra musu daugiabučio administratoriai, tiksliau su mūsų namu dirba Romualdas Džiugas.
    Musu namo gyventojai, tame tarpe ir mažamečiai vaikai, turi gyventi kaip sovietmečiuose ir namo grįžti tamsoje, nes nuo 2014 metu pateikus prašymą gerbiamas p. Romualdas nieko taip ir nesugebėjo atlikti. 2016 m liepos mėnesį kreipėmės pakartotinai bet taip ir nieko nepešėm, pateikus sąmata ir atlikus pagal poną Džiugą reikalingus darbus lapkričio mėnesi sužinojome, kad to neužtenka. Tai iš kur ponas Džiugas sudarė reikiamų darbų sąrašą ie kieno namą jis apžiūrėjo tik pats Dievas te žino, pasamdyta įmonė darbus atliko ir mūsų pinigėlius panaudojo, o mes vis tiek namo grįžtame tamsoje. O gal Romualdas Džiugas laukia kol nusisuksime sprandus ir nori atlyginti gydymo išlaidas ir bei kompensuoti moralinę žalą????

Ukmergės g. 222, LT-07157 Vilnius.
    Veiklos sritys: pastatų administravimas; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; durys, raktai, spynos; elektros instaliacijos darbai; komunalinės paslaugos; langai; santechnika; šiltinimas, renovacija; švaros, valymo paslaugos; transporto paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
    ŠILĖJA, UAB teikia profesionalias pastatų administravimo, techninės priežiūros, šilumos ir dujų ūkio priežiūros, remonto bei aplinkos tvarkymo paslaugas Vilniuje ir Vilniaus rajone. Įmonė aptarnauja daugiabučius gyvenamuosius namus, komercinius pastatus, bendrijas bei individualius klientus.Pagrindinis tikslas –...
    Mindaugo g. 42, LT-01311 Vilnius.
    Veiklos sritys: pastatų administravimas; elektros instaliacijos darbai; komunalinės paslaugos; šiltinimas, renovacija; švaros, valymo paslaugos.
    DAUGIABUČIŲ GYVENAMŲJŲ NAMŲ ADMINISTRAVIMO ĮMONĖ „ORENUS“UAB „Orenus“ teikia daugiabučių gyvenamųjų namų administravimą, techninę priežiūrą bei inžinerinių sistemų aptarnavimą.Patikima įmonėKokybiškas darbasSkaidri buhalterinė apskaitaJaunas kolektyvasAsmeninis namo vadybininkasGreitai organizuojami ir atliekami...
    Vydūno g. 17, LT-06206 Vilnius.
    Veiklos sritys: pastatų administravimas; komunalinės paslaugos; šiltinimas, renovacija; švaros, valymo paslaugos.
    UAB "ADMI“ - įmonė, teikianti visas pastatų administravimo ir priežiūros paslaugas. Bendrovėje dirba ilgametę patirtį sukaupę savo srities profesionalai nuolat keliantys kvalifikaciją ir neatsiliekantys nuo naujovių. Administracijos bei techninio skyriaus specialistai puikiai pasirengę operatyviai vykdyti visus...
    Naugarduko g. 98, LT-03160 Vilnius.
    Veiklos sritys: pastatų administravimas; atliekų tvarkymas; komunalinės paslaugos; šiltinimas, renovacija.
    Civinity - viena didžiausių statinių priežiūros ir inžinierinių sprendimų grupių Baltijos šalyse, jungianti daugiau nei 30 įmonių, kurios prižiūri 13,5 mln. kv. m. gyvenamųjų namų ir komercinių pastatų ir yra įdiegusios kelis tūkstančius inžinierinių sistemų skirtingose Europos miestuose.Civinity įmonių grupė...
    Danės g. 5-41, LT-92117 Klaipėda.
    Veiklos sritys: pastatų administravimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; komunalinės paslaugos; šiltinimas, renovacija.
    Civinity Namai - vienos didžiausių statinių priežiūros ir inžinierinių sprendimų grupių Baltijos šalyse „Civinity“ dalis, teikianti daugiabučių namų administravimo ir priežiūros paslaugas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Kretingoje ir Palangoje. „Civinity“ jungia daugiau nei 30 įmonių, kurios prižiūri 13,5 mln. kv. m...