Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Mokilizingas, AB

Atsiliepimai apie Mokilizingas, AB

Išregistruotas: Juridiniam asmeniui pasibaigus po reorganizavimo.

Gerb. p. Rūta,

MOKILIZINGAS tai naujas „SNORO lizingo“ vardas. Jei turėjote „SNORO lizingo“ kreditą, pasikeitus įmonės pavadinimui visa informacija pateikiama ir laiškai siunčiami MOKILIZINGO vardu.

Visą informaciją apie savo kredito istoriją mūsų bendrovėje galite sužinoti susisiekę su mumis tel. +370 700 55 888 (atsiliepus autoatsakikliui, spauskite 8) arba el. paštu [email protected].

Skambučių centro vyriausioji specialistė

Su, , moki lizingas, , nieko neturiu bendro, išraše rodo, kad ėmiau ten
    kreditą, o, , Snoro lizingas, , buvau bazėj viduj ir jie nieko nesakė, tik
    plocija stebina, krieptis man kažkodėl negalima.

Aš tai turiu irgi UAB, , Snoro lizingo, , Komercijos departamento laiškų, o su, , moki lizingas, , išvis
    nieko bendro neturiu, kredito istorija rodo atseit ėmiau ten kreditą, o policija išvis pasakė nerašinėt,
    nes gausiu baudą.

laba, nesuprantu vieno dalyko, kodėl įvedus suma į lizingo skaičiuoklę ir pasirinkus 24men be įnašo, kas mėn rodo mažesnė suma, nei sudarius lizingo sutartį tam pačiam laikotarpiui ir tai pačiai suma?, beto as esu sidabrinis klientas.Kodėl aš turiu mokėti daugiau, nei rodo skaičiuoklė?

Robertas

Laba diena p. Robertai,

Skaičiuoklėje visiems klientams pateikiama orientacinė informacija su preliminariomis sutarties sąlygomis. Jums gali būti pasiūlytos ir kitos sąlygos, atsižvelgiant į Jūsų mokumo ir rizikos vertinimą, todėl skaičiuoklėje ir Jūsų sudarytoje sutartyje sumos gali šiek tiek skirtis.

Vertiname, kad esate lojalus mūsų klientas, todėl sudarant sutartį pritaikėme nuolaidą palūkanoms. Jūsų sudarytos sutarties sąlygas kviečiame aptarti susisiekus telefonu +370 700 55 888 (atsiliepus autoatsakikliui, spauskite 8).

Skambučių centro vyriausioji specialistė

PRASAU PATIKRINTI, R.KUZMINSKIENES SUTARTI.JUS SIUNCIATE NE I TA NUMERI, NUMERIS PRIKLAUSO KITAM PILIECIAU

LORA

Laba diena p. Lora,
    Dėkojame Jums už pastabą ir apgailestaujame dėl patirtų nepatogumų.
    Norėdami kuo skubiau išspęsti šią problemą, pakoreguoti duomenis ir užtikrinti, jog daugiau negautumėte informacijos skirtos kitam asmeniui, kviečiame susisiekti su mumis tel. +370 700 55 888 (atsiliepus autoatsakikliui, spauskite 8) arba el. paštu [email protected].

Silvestras Urnikis

Apie mokilizingą matydavau tik televizijos reklamoje ir niekada negalvojau, kad su juo turėsiu kokį nors ryšį.Dėja, vakar, rugpjūčio 20 d. vakare 20 val.10min. gavau telefonu žinutę, kurioje buvo rašoma„ Ačiū. Jūs sėkmingai sudarėte sutartį su mokilizingu“. Tai buvo perkūnija iš giedro dangaus. Šiandien rašiau laišką adresu [email protected], bet atsakymo dar negavau. Tad kyla klausimas - kas ir kaip sudarė sutartį mano vardu? Nežinau kokia tai sutartis, kokiai sumai. Apie tai informavau Gargždų policijos komisariatą

Silvestras Urnikis

Gerb. p. Silvestrai Urniki,

Atsiprašome, už kilusius nepatogumus.
    Kiekvieną kliento problemą ar susiklosčiusią situaciją stengiamės spręsti nedelsiant ir geranoriškai.
    Kartais, nesusipratimų pasitaiko, kai klientai neteisingai nurodo savo mobilaus telefono numerį.
    Tikriausiai, kad dėl šios priežasties, Jūs galėjote gauti ne Jums skirtą pranešimą.
    Dėkojame Jums už Jūsų nuomonę bei pastebėjimus. Stengiamės tobulėti, todėl mums labai svarbi Jūsų nuomonė. Branginame tiek savo klientų nuomonę, tiek išreikštą nuomonę iš šalies bei vertiname grįžtamąjį ryšį, todėl esame dėkingi už pranešimą ir išsakytą kritiką.
    Apgailestaujame dėl patirtų nepatogumų todėl, kilus klausimams kviečiame susisiekti su mumis tel. +370 700 55 888 (atsiliepus autoatsakikliui, spauskite 8) arba el. paštu [email protected], kad galėtume pakoreguoti duomenis ir užtikrinti, kad daugiau...

apgaudineja zmones -sudarydami toki mokejimo grafika kad pinigu mokejimo diena butu sestadienis, sekmadienis -kada bankai nedirba, pranesa apie neatlikta operija tik po dvieju savaiciu kad esi skolingas (buvo sudaryta tiesioginio debeto sutartis).gal jie tiesiog nezino kad sestadieni ir sekmadieni bankai neatlieka tokiu operaciju :)

Vitalijus

Gerb. Vitalijau,

Ačiū, kad esate mūsų klientas. Stengiamės, kad mūsų teikiamos paslaugos būtų patogios, todėl sudarant MOKILIZINGO sutartį, klientui suteikiame galimybę pačiam pasirinkti sau tinkamą mokėjimo dieną.
    Sudarius sutartį, mokėjimo diena kiekvieną mėnesį yra ta pati, todėl natūralu, kad kai kuriais mėnesiais tai yra ne darbo diena (šeštadienis arba sekmadienis).

Jūsų atveju, sudarius tiesioginio debeto sutartį, įmokos nurašomos darbo dienomis. Jei pagal mokėjimo grafiką mokėjimo diena yra šeštadienis arba sekmadienis, įmoką nurašome kitą darbo dieną.
    Kad tokia situacija Jums nesukeltų nepatogumų, įmokos laukiame 3 kalendorines dienas po mokėjimo dienos, tai nėra laikoma vėlavimu. Skola šiuo atveju nėra skaičiuojama, t.y. suma nurašoma tokia, kokia buvo nustatytą mokėjimo dieną.

Jei pastebėjote, jog susidarė įsiskolinimas, kviečiame susisiekti su mumis tel. +370 700 55 888 (atsiliepus autoatsakikliui, spauskite 8) arba el. paštu [email protected], kad...

Esu pasirašiusi dvi lizingos sutartis. Prieš savaitę gavau telefonu pranešimą, kad esu skoliga pagal vieną iš sutarčių. Kai šiaip ne taip pavyko išsiaiškinti, paaiškėjo, kad pinigai buvo pervesti supainiojus sutartis, bet viskas lyg ir buvo sutvarkyta. Jokios skolos nebuvo. Po kelių dienų buvusiame sūnaus darbe gautas skambutis, kad jis skolingas "Mokilizingui". Visų pirma, lizingo sutartis pasirašiau aš, o ne sūnus. Antra, telefonas, kuriuo skambinta, priklauso ne mums o įmonei ir buvo duotas, matyt, dar Snoro lizingui 2004 metais. Jis yra visai kito žmogaus vardu. Tačiau Mokilizngas, matydamas, kad telefono savininko visai kita pavardė, ėmė aiškinti apie skolas. Kai aš nuėjau į Mokilizingas Lvovo g., manęs paklausė ar aš pažįstu kažkokį J.V., kurio visai nepažįstu (vardas ir pavardė žinomi). O tai jau yra asmens duomenų perdavimas tretiesiems asmenims. Turbūt Mokilizingas darbuotojai nėra girdėję, kad yra toks LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas. Met pakviesta vierna iš...

mona

Gerb. kliente,

Atsiprašome, už kilusius nepatogumus.

Pranešimus apie sutarties mokėjimus siunčiame visais kliento nurodytais telefono numeriais. Kartais pasitaiko, kad prieš keletą metų nurodytas telefono numeris jau yra nenaudojamas ir priklauso kitam asmeniui. Stengiamės šią situaciją spręsti ir nuolat atnaujinti kliento kontaktus.

Kadangi buvote atvykusi į centrinį MOKILIZINGO biurą Vilniuje, Jūsų kontaktiniai duomenys yra atnaujinti ir Jums aktuali informacija bus pateikiama tik nurodytais ir atnaujintais kontaktais.

Užtikriname, kad MOKILIZINGAS laikosi LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir informacijos apie klientus neperduoda tretiesiems asmenims.

Dėkojame, kad naudojatės mūsų paslaugomis.

Jei turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis tel. +370 700 55 888 (atsiliepus autoatsakikliui, spauskite 8) arba el. paštu [email protected].

Pagarbiai,
    Jurgita Luckutė-Volvačiova
    Skambučių centro vadovė

Kompanija kuria vadina save “Mokilizingas” neko bendro neturi su “Snoro lizingas”,
    Šita kompanija turi tik viena tiksla atimti ta ka ne dave.As buvau kliente Snoro lizingas
    2011m gavau paskola 3000Lt iš šitos kompanijos ir su jais pilnai atsiskaičiau 2012, jokiu pretenzijų dėl skolos grąžinimo „Snoro lizingas“man nereiške.Po dveju metu t.y 2014.m. jau "Mokilizingas "
    pareiške man neva įsiskolinimą 14Lt ir už du metus priskaičiavo palūkanų 1000Lt.Ir dabar terorizuoja mane žinutemis, apie neva įsiskolinimą.Šita kompanija neturi supratimo kaip padoriai elgtis su klientais, nesilaiko nuostatų ir prarado geros moralės normos.

Paola

Gerb. kliente,

Apgailestaujame dėl susidariusios situacijos.

Kiekvieną kliento problemą ar nemalonią situaciją stengiamės spręsti geranoriškai ir konstruktyviai, laikydamiesi moralės ir padorumo nuostatų.

Jūsų atveju įvyko klaida dėl sutarties visiško atsiskaitymo, palūkanų Jums neskaičiavome, nes norėjote atsiskaityti anksčiau laiko. Suprantame, kad situacija dėl sutarties apmokėjimo ir atsiradusio įsiskolinimo Jums buvo tikrai nemaloni, todėl po Jūsų kreipimosi, išnagrinėję situaciją, priėmėme sprendimą nurašyti priskaičiuotus delspinigius ir įsiskolinimą.

Dėkojame, kad naudojotės mūsų paslaugomis ir tikimės, kad suteiksite mums progą pakeisti Jūsų nuomonę apie MOKILIZINGĄ.

Jurgita Luckutė-Volvačiova
    Skambučių centro vadovė

Ką tik gavau reklaminę žinutę iš Mokilizingo, nors aš jiems savo telefono numerio rinkodarai nesuteikiau. Tai yra akivaidus Lietuvos Respublikos įstatymų pažeidimas, todėl manau, kad vargu ar verta prasidėti su tokios reputacijos kompanijomis!

Vitoldas

Gerb. Vitoldai,

Laikydamiesi Lietuvos Respublikos įstatymų, prieš siunčiant reklamines žinutes, visada patikriname ir įsitikiname, ar turime kliento sutikimą su tiesiogine rinkodara.

Jei esate ar buvote MOKILIZINGO klientas, tiesioginės rinkodaros sutikimą paliekate, pasirašydamas sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo. Kiekvienas klientas turi galimybę atsisakyti nepageidaujamų pranešimų. Šiuo klausimu kviečiame susisiekti su mumis tel. +370 700 55 888 (atsiliepus autoatsakikliui, spauskite 8) arba el. paštu [email protected].

Jei nesate mūsų klientas, nesusipratimų kartais pasitaiko, kai klientai neteisingai nurodo savo mobilaus telefono numerį.
    Tikriausiai, kad dėl šios priežasties, Jūs galėjote gauti ne Jums adresuotą reklaminę žinutę. Skiriame daug laiko ir pastangų, kad tokių situacijų būtų kuo mažiau, todėl nuolat atnaujiname klientų kontaktus.

Apgailestaujame dėl patirtų nepatogumų ir kviečiame susisiekti su mumis tel. +370 700 55 888 (atsiliepus...

Pas mane senai eina, nors situacija tokia kaip Jūsų Vitoldai.

XasXas

Gerb. kliente,

Apgailestaujame dėl susiklosčiusios situacijos ir patirtų nepatogumų.
    Skiriame daug pastangų, kad tokių situacijų būtų kuo mažiau, todėl visuomet aktyviai reaguojame į pateiktas pastabas.
    Dėkojame už Jūsų nuomonę bei kviečiame susisiekti aukščiau nurodytais kontaktais.

Skambučių centro vyriausioji specialistė

Latvių g. 36A, LT-08113 Vilnius.
    Veiklos sritys: finansai; bankai, bankinės operacijos; greitieji kreditai, paskolos; investicinė veikla.
    SAVY - didžiausią patirtį sukaupusi tarpusavio skolinimo ir sutelktinio finansavimo platforma Lietuvoje. Platforma suteikia galimybę skolinti ir skolintis pinigus vieniems iš kitų tiesiogiai. Su mažesnėmis palūkanomis besiskolinantiems ir užtikrinta grąža investuojantiems. Platformos svetainė...
    Pilaitės pr. 16, LT-04352 Vilnius.
    Veiklos sritys: finansai; bankai, bankinės operacijos; tarpininkavimas.
    „Paysera“ – tarptautinė „fintech“ įmonių grupė, jau 20 metų kurianti inovatyvius mokėjimų sprendimus. Pradėjusi nuo mokėjimų e. komercijoje, šiandien „Paysera“ apdoroja e. parduotuvių pirkėjų mokėjimų už daugiau nei 1 mlrd. EUR kasmet bei siūlo sprendimus mokėjimų surinkimui fizinei prekybai.Verslui siūlome...
    Lvivo g. 101, LT-08104 Vilnius.
    Veiklos sritys: investicinė veikla; finansai; nekilnojamasis turtas.
    Profitus – pirmaujanti sutelktinio finansavimo platforma LietuvojeProfitus yra viena didžiausių sutelktinio finansavimo platformų Lietuvoje, suteikianti galimybę investuoti į verslo paskolas ir nekilnojamojo turto projektus nuo 100 eurų. Tai patogus ir skaidrus būdas investuoti internetu.Platformoje jau finansuota...
    Betono aklg. 16, Vilnius.
    Veiklos sritys: apskaita; finansai; įmonių steigimas; konsultacijų paslaugos.
    „RoboLabs“ – įmonė, teikianti inovatyvias buhalterines paslaugas ir padedanti verslams efektyviai valdyti finansus. Mes specializuojamės įmonių steigimo, pilnos buhalterinės apskaitos, pirminių dokumentų apdorojimo, darbo užmokesčio apskaitos ir verslo procesų konsultacijų srityse. Taip pat siūlome paslaugas...
    A. Domaševičiaus g. 9, LT-01400 Vilnius.
    Veiklos sritys: investicinė veikla; bankai, bankinės operacijos; finansai; greitieji kreditai, paskolos; tarpininkavimas.
    „NordStreet“ – tai sutelktinio finansavimo platforma, radikaliai pakeitusi investavimo į nekilnojamą turtą galimybes.Nuo šiol NT investicijos nebėra prieinamos tik rizikos kapitalo įmonėms ar itin turtingiems asmenims: kiekvienas turi galimybę rinktis patikimą NT projektą ir į jį investuoti pasirinktą sumą (nuo 100...