Sudėtinga įmonė. Procesas paraiškų trunka ilgai. Išnaršo visą informaciją iki kauliukų, tikrina mokumą, tikrina pajamas mano, mano vyro, surenka dokumentus apie tavo asmeninį gyvenimą, ir galiausia dėl neaiškių priežasčių nesuteikia finansavimo. Esu šios įmonės klientė, esu moki, bet daugiau nesikreipsiu. Nuvylė jų politika. Nerekomenduoju
2022-09-20 dieną Moki-lizingas svetainėje pasirašiau sutartį dėl paskolos.Daug vargo ir nepatogumų buvo, kol patvirtino mano sutartį.Reikėjo ir save fotografuoti per Jų programėlę ir pasą nufotografuoti per Jų programėlę, Vienu žodžiu baisios ten procedūros, kol pasirašai sutartį.Tai labai žemina žmogaus orumą, jaučiausi kaip tardymo izoliatoriuje, baisi patirtis.Pagaliau kaip pasirašiau sutartį, atsiuntė man laišką elektroniniame pašte kad Sutarties pasirašymas sėkmingas su mokėjimo grafiku.Paskambinau konsultantui, jis patvirtino kad viskas gerai ir kad pinigėlius perves po 4 valandų.Sutartį patvirtino 18val.30 min.Iki darbo pabaigos dar buvo likę30 min.Bet Jie daugiau neuždavė jokių klausimų.Pinigėlių man nepervedė.Rytojaus dieną jie man paskambino ir sako, kad turi man dar papildomų klausimų, dėl to ir nepervedė man pinigėlių.Bet aš jau iškankinta Jų tardymo nebenorėjau moki-lizingas paskolos ir pareikalavau nutraukti paskolos sutartį, nes pamačiau kad tie tardymai nesibaigs...
Labai neatsakyngi ir ne mandagūs darbotojai! Visą laiką mokėta laiku paskola, tačiau kiekvieną mėnesį gaudavau el.laiškus, kad yra kažkas nesumokėta, atspausdines mokejimo kvitą banke siusdavau jiems...ir taip kiekviena menesi. Galu gale privalejau kreiptis i kita banka, kad atsiskaitytis su siuo banku.
Nerekomenduoju Mokolizingas!!!
Mielas Rimai, nesulaukeme Jusu 8, 88 Eur imokos pagal sutarti Nr. LGR70222GRPA. Primename, kad atlikdami imoka, gaveju nurodytumete "AS Inbank filialas".
MOKILIZINGAS
Nesupdantu
Jūs normali įmonė, ar zonos gaidžių lygio veikėjai, kad tokias nesamones siuntinėjat?
Nebijote, kad už terorizavmą gali tekti atsakyti?
Neturėjau su jimos jokių sutarčių ir neturėsiu
Atsikniskit gražiuoju.
Neimanoma jums prisiskambinti, 15d.turejo per SEB banka paga sutarti paimti įmoka bet neatskaičiota.Krepiaus į banka bet sake neatsiusta užklausa
Galina, apgailestaujame dėl sukeltų nepatogumų. Atsakymą Jums pateikėme el.paštu.
Mokilizingo komanda
Šiandien ir aš sulaukiau sms iš Mokilizingas, jog esu sudarius sutartį, ir yra apmokėti pirkiniai. Apsurdas. Gaila, kad negalima prisiskambinti ir nėra jokio budinčio telefono, iškilus tokiems klausymams.
Rasa, apgailestaujame dėl patirtų nepatogumų. Greičiausiai Jūsų telefono numerį per klaidą nurodė kitas asmuo, sudarydamas sutartį, todėl Jūs gavote šį pranešimą.
Prašome su mumis susisiekti telefonu (+370 700 55 888) arba el.paštu ([email protected]) ir šią situaciją nedelsdami išspręsime!
Mokilizingo komanda
Na, ką aš galiu pasakyti apie mokilizingo ekspertinį vertinimą. O tą, kad nė velnio jis nėra ekspertinis, tiesiog bukas baksnojimas į taisykles. Kreipiausi dėl nutrūkusio stažo, buvai vienam mėnesiui perdarbintas į kitą tai pačiai įmoinių grupei priklausančią įmonę dėl vykimo į komandiruotę ir komandiruotės kaštų padengimo iš kitos tai pačiai įmonių grupei priklausančios įmonės, po mėnesio buvau perdarbintas atgal, dirbu be bandomojo laikotarpio, bendras darbo stažas įmonių grupėje yra 13 metų. Tačiau "ekspertai" pasakė, kad negali vertinti nes nemato pajamų testinumo, nors per metus laiko nebuvo nei vienos dienos pertraukos. Daugiau niekada nesinaudosiu paslaugomis, nor buvau įvertintas kaip, nepamenu, "auksinis", ar dar ten kažkoks, nepamenu, pagal seną vertinimo sistemą savitarnoje, žodžiu, buvo auksčiausias kliento statusas ir gaudavau didžiausią nuolaidą palūkanoms. Viso gero, nei aš, nei šeimos nariai daugiau nesinaudos Jūsų paslaugomis už tokį požiūrį į ilgametį klientą.
Pauliau, apgailestaujame, jeigu Jums kilo neaiškumų dėl mūsų atliekamo vertinimo. Pokalbio telefonu metu patikslinome Jums visą su Jūsų vertinimu susijusią informaciją. Deja, remiantis Lietuvos banko patvirtintais atsakingo skolinimo nuostatais, šiuo metu finansavimo Jums pasiūlyti negalime.
Jeigu ateityje kiltų klausimų ar norėtumėte pasitarti - kviečiame susisiekti telefonu (+370 700 55 888) arba el.paštu ([email protected]). Atsakysime nedelsiant!
Mokilizingo komanda
Tikrai su Jumis pasitarti daugiau nenoriu ir nenorėsiu. Kita bendrovė šioje vietoje problemos nematė, paprašė atsiųsti tą patvirtinančias darbo sutartis, ir tikru, ekspertiniu vertinimu, priėmė palankų sprendimą per kelias valandas. Sėkmės Jums ir Jūsų ekspertams. O Jūsų "copy - paste" principu rašomi atsakymai Jums solidumo nepriduoda, tai tik parodo Jūsų požiūrį į klientus. Viso geriausio.
Pauliau, kiekvieną klientą vertiname individualiai ir stengiamės pasiūlyti geriausias finansavimo sąlygas. Apgailestaujame, tačiau dėl asmens duomenų apsaugos, viešai komentuoti Jūsų situacijos negalime. Jeigu vis dėlto norėsite plačiau panagrinėti Jums pateikto atsakymo dėl finansavimo suteikimo priežastis, prašome su mumis susisiekti žemiau nurodytais kontaktais.
Mokilizingo komanda
Nesuprantu ką čia dar aptarinėti reikia. Buvo įvardinta aiški priežastis: "Negalime suteikti, nes Jūs pakeitėte per metus daigiau nei vieną darbovietę, ir nesvarbu, kad Jūs sugrįžote į ta pačią, kurioje dirbote ir buvote įdarbintas tik trumpam kitoje įmonių grupės įmonėje, net ir tada, kai dirbate be bandomojo laikotarpio ir nebuvo tarp sutarčių sudarymo pertraukos nei vienos dienos". Nebereikalingos Jūsų paslaugos ir niekam nerekomenduoju su Jumis prasidėti, yra sąmoningesnių bendrovių, pasirodo.
Laba diena,
AB Mokilizingas, turėdamas elektroninio banko licenciją, manipuliuoja klientais!
Turiu vartojimo kredito kortelę “Mokilizingas credit MasterCard”.
Kortelė galioja iki 2019/12 iki paskutinės kalendorinių metų dienos, tačiau aukščiau paminėta bendrovė šiandien 2019-12-15 atsiuntė paskolos grąžinimo grafiką 24 mėnesiams, o kortelė jau nebeprieinama! Tai jeigu tai daroma, matyt, finansinės institucijos veikla vykdoma arba neskaidriai, arba aplaidžiai! Juk metai dar nesibaigė, o bendrovė turi blokuoti kortelę tik pasibaigus kredito laikotarpio terminui, o pirmą naujųjų metų dieną atsiųsti grafiką kreditui dengti! Čia jau šiurkštus pažeidimas, kurį teks aptarti su kontroliuojančios institucija t.y. AB “Lietuvos banku”, neatmetu galimybės kreiptis į Europos Teisingumo Minidteriją bei Europos Centrinį Banką per savo advokatą, jeigu AB “Mokilizingas” nesilaiko tetminų, nurodančių kortelės galiojimo laiko, o taip pat prieš pusmetį nebeveikė brkontaktis atsiskaitymas kortele,...
Laba diena, Sergejau,
Apgailestaujame, jeigu Jums kilo neaiškumų dėl sutartyje pateiktų sąlygų. Pokalbio telefonu metu patikslinome Jums visą su sutartimi bei įmokomis susijusią informaciją.
Mokilizingo komanda
Uzsisakius nauja kortele zadejo pristatyt per savaite po savaites pasake kad pristatys dar per 2savaites, praejua 2savaitems sako kad ji dar gaminama kadangi isvaziuoju ir nera galimybes kortele atsiimti kitam asmeniui daugiau jusu paslaugomis nesinaudosiu ;)
Jokūbai, ačiū, kad pasidalinote savo patirtimi ir apgailestaujame dėl Jums sukeltų nepatogumų.
Deja, dėl techninių kliūčių kortelių pristatymas klientams vėluoja. Darome viską, kad užsakytas korteles klientai gautų kaip įmanoma greičiau. Atsižvelgiant į tai, kad išvykstate į užsienį - informuosime Jus asmeniškai, kai kortelė bus gauta. Siūlome kortelės atvykti atsiimti į mūsų ofisą Kareivių g. 11B, Vilniuje Jums patogiu laiku arba įgalioti Jus atstovaujantį asmenį (įgaliojimas turi būti patvirtintas notaro), kuris kortelę galėtų atsiimti be Jūsų.
Mokilizingo komanda
na, esu jau nenaujas Mokilizingo klientas, viskas buvo gerai, greitai gaudavau paskolas ir visada grąžindavau prieš terminą.
Paskutiniu laiku vėl paprašiau minimalios pakolos 300 eur. Pasakė, kad netinka gaunamos pajamos, mat, jie vadovavosi senais Sodros duomenimis. Gerai, užsakiau iš Sodros naujausiu duomenis apie pajamas, nusiunčiau jiems, deja...niekas nesikeičia...Mokilizingas vis gieda tą pačią giesmelę... Taigi, ar galima jais pasitikėti... su lojaliais ir atsakingais klientais elgiasi, kaip su šiukšlėmis.
Algimantai, dėkojame už jūsų lojalumą įmonei ir apgailestaujame, kad šiuo metu negalime jums pateikti finansavimo pasiūlymo.
Kaip ir nurodėme bendraudami el.paštu - atlikdami kliento vertinimą, visais atvejais atsižvelgiame į Lietuvos banko reikalavimus, todėl privalome vadovautis „Sodros” pateikiama informacija apie jūsų gaunamas pajamas. Jei esate užtikrintas, kad mums pateikiami duomenys yra neteisingi ir neatspindi faktinės situacijos, turėtumėte kreiptis tiesiogiai į „Sodrą” su prašymu išaiškinti ir patikslinti pateikiamų finansinių duomenų teisingumą. „Sodrai” patikslinus duomenis apie jūsų gaunamas pajamas, galite kreiptis į mus dėl pakartotinio vertinimo. Teigiamu atveju, pasiūlysime jūsų lūkesčius tenkinančias finansavimo sąlygas.
Mokilizingo komanda
Puslapis iš vartotojo pusės padarytas taip, kad būtų nepatogu grąžinti trumpus lizingus, taip verčiant vartotoją per neapdairumą pereit į jam nereikalingą planą. Siunčiamos reklamos, skambinama bandant parduot produktus, bet nėra jokių priminimų apie patį mokėjimą, bet pavėlavus sistema automatiškai išsiunčia priminimą ir išsklaido mokėjimą su 50% antkainiu.
Mindaugai, apgailestaujame dėl sukeltų nepatogumų. Tikimės, jog pokalbio metu jums suteikėme visą rūpimą informaciją bei paaiškinome susidariusios situacijos priežastis.
Mokilizingo komanda
Negaliu ir as nepasidalinti savo bloga patirtimi su sia imone. Klientais esame 15 metu. Kovo menesi pasiememe preke issimoketinai 10 menesiu be pabrangimo. Mokejome laiku, bet taip nutiko, kad abu tevelius sugulde i ligonine ir per visus rupescius pavelavau 2 dienas. Atejo sms, kad suma perskaiciuota i 24 menesius. I jokias kalbas nesileido konsultantai, pasiuliau sumoketi 2 imokas + delspinigius - net nenorejo girdeti. Klientas yra nevertinamas, tiesiog paprastas varguolis. Jokio lankstumo, apie zmogiskuma jau net nekalbu. Patys dirbam su pardavimais, GYVENIME NIEKAM NEREKOMENDUOSIU tokios s*******o kontoros. Priskaiciavo uz 2 dienas 44 eurus delspinigiu, galit jais ir paspringti. Paskutinis kartas, kada turejome su jumis reikalu.
Nida, apgailestaujame dėl sukeltų nepatogumų.
Norime atkreipti dėmesį, kad jūsų sudarytos lizingo sutarties sąlygose buvo numatytas mokėjimo grafikas ir akcentuojama tiksli įmokos mokėjimo diena. Kaip ir minėjote, jūs prekę įsigijote pasinaudoję mūsų specialiu „10 mėnesių be pabrangimo” finansavimo pasiūlymu. Negavus vienos iš jūsų įmokų laiku, pagal sutartyje numatytas sąlygas, jūsų įmokų mokėjimo grafikas buvo išdėstytas 24 mėnesių laikotarpiui. Tokiu atveju, pradedamos skaičiuoti palūkanos bei taikomas sutarties sudarymo mokestis.
Absurdas kazkoks. Sestadieni is Mokilizingas gavau zinute: 'Sveikiname sudarius sutarti. Patvirtiname, kad Jusu pirkiniai apmoketi! Daugiau informacijos issiunteme el.pastu. Pagarbiai, Mokilizingas.' SU JUMIS JOKIOS SUTARTIES NESU SUDARIUS, niekada su sia kompanija neturejau reikalu. Bet kai skaiciau komentaruose, tai matau ne man vienai tokios zinutes siustos. Cia kazkokia nusikalstama veikla taip terorizuoti zmones, ivaryti streso nedarbo diena, kad su jais nera galimybes susisiekti.
Lina, apgailestaujame dėl sukeltų nepatogumų. Tikimės, jog pokalbio metu jums suteikėme visą rūpimą informaciją bei paaiškinome susidariusios situacijos priežastis.
Mokilizingo komanda
Sveiki, kažkaip sakote kad pinigai pasieks jus nuo 30min iki 4 val. Kažkaip pas mane jų sąskaitoje vis nėra, įdomiai jus kalbate.
Edita, dėkojame, kad pasidalinote savo patirtimi. Tikimės, jog pokalbio metu jums suteikėme visą rūpimą informaciją bei paaiškinome susidariusios situacijos priežastis.
Mokilizingo komanda
Sakykite šiais metais planuojate susitvarkyti prisijungimą per el.parašą ar čia daugiau būtų projektas 2020-2021 metams?
Martynai, dėkojame, kad pasidalinote savo patirtimi ir apgailestaujame dėl sukeliamų nepatogumų.
Prisijungti prie savitarnos svetainės galima keliais būdais:
1. Naudojant el.paštą ir slaptažodį.
2. Mobiliu parašu.
3. Smart-ID.
Įvardinti tikslios datos, kada prie savitarnos puslapio bus galima prisijungti naudojant stacionarų el.parašą negalime, tačiau atsižvelgdami į jūsų pasiūlymą - apsvarstysime greitesnį funkcionalumo pateikimą klientams.
Jeigu kiltų klausimų ar norėtumėte pasitarti - kviečiame susisiekti telefonu (+370 700 55 888) arba el.paštu ([email protected]). Atsakysime nedelsiant!
nuostabus ir korektiski
Gailute, mums išties malonu gauti jūsų atsiliepimą.
Jeigu kiltų klausimų ir norėtumėte pasitarti - kviečiame susisiekti telefonu (+370 700 55 888) arba el.paštu ([email protected]). Atsakysime nedelsiant!
Mokilizingo komanda
Labai prastai veikia savitarnos svetainė.Visą valandą mėginau prisijungti, kad pervesčiau įmoką ir nepavyko : (Meta užrašą, kad suklydau įvesdama slaptažodį arba elektroninį paštą.Na, nesuklydau aš, mėginau gal 20 kartų prisijungti! Galų gale netekusi kantrybės paspaudžiau, kad noriu pasikeisti slaptažodį, bet ir vėl išmetė lentelę, kad kažkokie trukdžiai ir...žodžiu, įmokos pervesti negaliu, kad ir kaip kantriai mėginau...šita situacija mokilizingo svetainėje kartojasi dažnai : (...
Man irgi tas pats, niekaip negaliu prisijungti, ir slaptazodi keiciau, ir meginau susikurti nauja paskyra, ir nieko neiseina. O moketi reikia..
Sonata, dėkojame, kad pasidalinote savo patirtimi ir apgailestaujame dėl sukeliamų nepatogumų. Parašėme jums asmeninę žinutę ir pateikėme sprendimą kaip sėkmingai prisijungti prie savitarnos svetainės.
Savitarnos puslapis yra atnaujinamas, todėl galimi laikini tokio pobūdžio sutrikimai. Nuolat stengiamės, kad savitarnos svetainė klientams būtų kuo patogesnė!
Mokilizingo komanda
Per neapdairuma mokejima praleidau 3 d, perskaiciavo sutarti, turiu permoketi 20e, i kalbas, kad galiu dabar pat atsiusti mokejimo pavedimo kopija, atsake, kad ji jiems nereikalinga ir niekuo padeti man nebegali, paklausus, kodel ta pacia diena neinformavote apie pradelsima, pasake, kad sutartyje varneles neuzdejau sms zinutems! Fui!
Esu labai nepatenintas mokilizingo paslaugomis uz dvieju dienu pavelavoma man reikejo susimoketi 6 eurus, tai yra apsurdas, pirkau preke uz 60 euru, o jie man tokia bauda ikale uz 2 dienas pavelavimo, nejaugi taip sunku zinute pries dienavparasyti ar i emeila pries diena parasyti, labai esu nepatenkintas ir atsisakysiu ju paslaugu ir kitiems nepatariu naudotis ju paslaugomis, kazkoks apsurdas uz 2 dienas pavelavomo 6 eurai jie yra plesikai, niekam nerekomenduju tureti su jais reikalu
Atėjo į namus laiškas, kad pagal toki sutarties numerį esu skolingas 130 € su centais ir kad nevykdau įsipareigojimų susimokėti. Laiške nurodyta, kad sutartis buvo sudaryta 2017.10.17. Nors žinau tiksliai, kad nieko tuo laiku neimiau jokios paskolos. Laiške nenurodyta nei mano pavardė, nei kliento kodas ar asmens kodas. Tai iš kur žinoti, kad čia man tas laiškas
NEIGIAMAS. Buvau klientė kelis kartus, sudarydavau sutartį ir mokėdavau net į priekį. Šį kartą, pasitikėdama konsultante, pasirašiau sutartį (išsimokėjimui per 10 mėn.) atvežtą DPD kurjeriu, prieš tai neperskaičiusi, nes sąlygos buvo suderintos telefonu ir neįspėta apie grėsmes. Įmokas mokėjau didesnes, nei numatyta. Mokėjimo data numatyta 23 d.mėnesio diena Kovo mėnesį 23 d buvo šeštadienis. Prisijungusi prie savitarnos mačiau jog mokėjimas sekantis tik gegužės mėn. 23 d., kadangi buvau sumokėjusi į priekį......Buvau palikusi banko prisijungimus darbe, todėl ramiai sulaukiau pirmadienio ir sumokėjau įmoką. Vakar gavau sms, jog perskaičiuota sutartis į 24 mėn su palūkanomis, sutarties mokesčiu ir tt !!!!!!! Taip atsiranda už paskolą 255 eur viršaus 100 eurų !!! už tai, jog sumokėjau pirmadienį, o ne šeštadienį... Susisiekus su pirmu konsultantu, buvo pasakyta, jog viskas tvarkoje turėjo būti, nes sumokėta daugiau nei priklauso ir nežinodamas atsakymo, perjungė su sutarčių skyriumi.....
Bandziau dabar sumoketi, lizingo imokas visas pasiskolinau pries 4 men, ziuriu paskola net nesumazejo mokejau po 100e uz nieka. Sutarciu negavau jokiu, nors buvo pasakyta, kad bus atsiustos. O galiausiai bandydamas apmoketi visas imokas pasirodo turih ir sumoketi uz visus 5 metus palukanas, nors ir noriu siuo metu nutraukti visus rysius su sita bendrove, nepatariu imti paskolos is sios imones. Mokesite is oro o poto reikes dar norint grazinti moketi visa suma kas paskaiciuota iki to laiko.
Sveikas tomai teisingai sakai moki lizingas ira nepatitikima bendrove tiesiog plesia pinigus is zmoniu jei blogai nurodysite moketojo koda pinigai uz menesine imoka tiesiog dings ir ju niekas negrazins...gaila bet sudarant sutarti ira nurodoma kad sutarti bus galima nutraukti bet kada o palukanas moketi tik uz laika iki sutarties nutraukimo., bet deja nutraukus sutarti palukanas reikes sumoketi uz visa sutarties laikotarpi 5metus ir paskolos suma gaunasi dviguba.. va ce toje vietoje zmones ir yra apgaudinejami neapsigaukite.. ir bukite budrus jokiu sutarciu su moki lizingu... kreiptites tik i savo asmenini banka ten bent galesite nutraukti sutarti ir nebus palukanu...
Puiki, kompanija, labai paslaugus konsultantai. Greitai ir operatyviai dirba. Su konsultante Kristina bendravau turbut gera menesi, , ji net po savo darbo valandu sutikdavo skirti laiko konsultacijoms ir padedavo paruosti reikiamus dokumentus vertinimui.
Taip pat, kompanija vertina mazasias bendrijas ir ju vadovus, ko negaliu pasakyti apie kitas kreditavimo istaigas. Tikrai rekomenduoju!
Nesiulau sitos istaigos! Tragedija tikra! Labai daug nervu ir laiko sugadinta : (skubiai reikejo paskolos.. jau antra diena nepavyksta nieko atlikti!!! Tai puslapio nekrauna, tai varnele neuzdeta, tai dar kaskokia velniava.. konsultantai savo darbo neismano! Tiesiog pykta ir liudna.. pirma karta reikejo skubios pagalbos, bet deja.. ZMONES JAI REIKIA GREITOS FINANSINES PAGALBOS TIK NE CIA!! Pirmas ivaizdis buvo geras ir patikimas, dabar skleisiu tikra antireklama. Rytas, diena, vakaras ir antra diena sugadinta.
LABAI NEIGIAMAI !
KEISTA FIRMA. TEIGIA JOG ESI VIP KLIENTAS IR ŽADA NUOLAIDAS, O KAI BANDAI PASISKOLINT 1500 EU.JIE TEIGIA JOG GALI PASKOLINT TIK 1400 IR NEGA TO, JIE PASIULO TAU GRĄŽINTI 2300 EU.
JEI NEBUTU GRAUDU, TAI BŪTU JUOKINGA.
KLAUSYMAS : KIEK TURETU GRAZINTI ZMOGUS KURIS NERA VIP KLIENTAS?
ATSAKYMAS : 2500 ?
Sveiki Modestai,
Pavyzdžiui, skolinantis 1500 €, kai sutartis sudaroma 12 mėn. terminui, metinė palūkanų norma - 6, 50 %, mėnesio sutarties mokestis - 0, 50 %, BVKKMN - 18, 61 %, bendra mokėtina suma - 1643, 28 €, mėnesio įmoka - 136, 94 €.
Atsižvelgiant į lizingo bendrovės atliktą Jūsų kreditingumo ir rizikos vertinimą ar pasirinkus kitokį sutarties terminą bei įmokų mokėjimo dieną, Jums gali būti pasiūlytos ir kitokios sąlygos (pavyzdžiui, metinės palūkanų normos arba mėnesio sutarties mokesčio dydis).
Na blogiau ir but negali, pradejau sudarineti sutarti, praejau visus etapus, liko ikelti asmens dok. (beje, neaisku kodel jo reikalauja, kai tapatybe patvirtinta per banka), na ir prasidejo nesamones, gal darbuotojai jau nebedirbo, o gal tiesiog nenorejo sudaryti sutarties, kuri numato issimokejima per tris men.be pabrangimo. Dokumenta ikeliau 21.45 v., ne is galerijos, o padariau foto kaip nurode, tada atsirado uzrasas tikrinama ir jis ejo panasiai valanda, cia jau nenormalu, toliau dar geriau, parase, kad nepavyko. Mano nuomone, tai kazkoks pasityciojimas is zmogaus ir laiko gaisimas.
Labai gailiuosi, kad sudariau sutarti su Mokilizingu. Pirkau preke is Kesko Senukai ir pasirinkau uz preke moketi dalimis per tris kartus. Uzsiregistravau Mokilizingas sistemoje, patvirtino mokejima ir gavau patvirtinima, kad pirmoji imoka bus sekancio menesio paskutine diena ir taip toliau sekancius du menesius. Dar gavau patvirtinima, kad sutartis bus persiusta elektroniniu pastu. Is karto sutarties elektroniniu pastu negavau. Prasidejo menuo iki kurio pabaigos turiu pervesti imoka. Nesulaukes sutarties kreipiausi i Mokilizingas del sutarties. Ir kas idomiausia gaunu sutarti su imokomis pakeistomis iki menesio 1 d. kadangi menuo jau prasidejes, sutartis perskaiciuota automatiskai pagal 24 men grafika su palukanomis ir t.t. Grazu, nesikeikiant.
Pas man tapati situacija ir nežinau ka daryt, visa suma esu jau sumokejus per tris menesios o savitarnoje nerodo, rodi kad pakeistos imokos i 24men..
Esu labai nusivylusi ir niekam šios bendrovės nerekomenduočiau.
Pražiopsojau susimokėti, tada (kadangi pasiekeitė man el paštas) paprašiau jų, kad pakeistų mano duomenis, jog galėčiau prisijungti prie savitarnos, tel nr, ir el.pašto adresą, jiems tai padariusi prisijungiau prie savitarnos pažiūrėti ar užskaitė mano mokėjimą nes dariau pavedimą, tačiau kiek prisiminiau, kad blogai nurodžiau sąskaitą (priėjimo prie banko neturiu, nes neprisimneu slaptažodžio, į banką vykti turėsiu, jog galėčiau prisijungti), bet ten jokios kolos nemačiau, tad nusprendžiau, kad viskas gerai. Dabar gavau laišką jog esu perduota skolų išieškojimui!!!!! Mano kredito istorija sugadinta tik per juos. Dengdamieis, jog sutartis baigėsi balandžio 24 dieną, tačiau mokėjimo negavo, jie tokių skolų neberodo. Tačiau aš tikrinausi ar yra skola savitarnoje 04.13 DIENĄ, jau nuo tada man neberodė skolos... Paskambinus pranešė, jog man priiminimai buvo siųsti el paštu ir telefonu, tačiau aš juk Jų pačių ir...
Sveiki.Aš irgi nusivyliau šia bendrove ir ateityje tikrai nežadu su ja draugauti.Šventiniu laikotarpiu pamiršau padaryti įmoką, tai vietoj priminimo[kad nepadarėte įmokos], po 10d.gaunu jau priminimą ir sąskaitą su delspinigiais.Tai mane tikrai papiktino, nes, prieš tai visas įmokas atlikau laiku.Ankščiau taip pat turėjau reikalu su šia bendrove ir viską apmokėjau.Lojalūs klientai jei nereikalingi.
Laba diena, vakar t.y. 2018m. sausio 10d. sulaukiau Jūsų darbuotojos skambučio. Pokalbis prasidėjo nuo to kad aš esu Jūsų klientas!!! Kai Jūsų paslaugomis naudojausi prieš 4m. t.y. 2014 metais. Ir kad norite man pasiūlyti ypatinga pasiūlymą!!! Rimtai??? Kur galėčiau gauti sutikimą kuriuo galėtumėte užtikrinti, kad galite apie mane rinkti duomenys ir siūlyti man SKOLOS reklamą. Po šio skambučio labai rimtai pasidomėsiu asmens duomenu apsaugos įstatymu ir Jūsų teisėmis šiuo klausimu. Beje labai laukiu dokumento patvirtinančio mano sutikimą.
Laba diena, Rasa,
skambindami klientams, kurie yra naudojęsi mūsų paslaugomis siekiame informuoti apie atnaujintas paslaugas ar naujus produktus, tad tikrai labai apgailestaujame, jei skambutis Jums sukėlė nepatogumų.
Deja, neturėdami Jūsų tikslių duomenų, negalime patikrinti situacijos, todėl labai prašome su mumis susisiekti tel. +370 700 55 888 arba el. paštu [email protected] - patikrinsime informaciją dėl sutikimo gauti pranešimus informaciniais ir/ar tiesioginės rinkodaros tikslais bei galėsime atsakyti kitus kylančius klausimus.
MOKILIZINGO komanda
Parduotuvėje Varlė sudarėm sutartį mobilaus telefono įsigijimui per MOKILIZINGĄ.Kadangi telefono pristatymo reikėjo laukti apie mėnesį, parduotuvėje pranešėm, kad sutartį nutraukiam ir pirkinio atsisakom.Po mėnesio paskambino iš parduotuvės ir pranešė, kad telefonas jau parduotuvėje.Mes priminėnėm, kad pirkinio atsisakėm jau prieš mėnesį.Dabar sulaukėm sms'o iš MOKILIZINGO su pranešimu, kad nesulaukė iš mūsų mėnesinio įnašo ir jau priskaičiuoti delspinigiai.Prekės atsisakėm, o mokėt reikia.Įdomu kuri sistema čia neveikia?
Laba diena, Aurelija,
pagal Jūsų pateiktą informaciją darome prielaidą, kad negavome informacijos apie sutarties anuliavimą iš parduotuvės, kurioje įsigyjote prekę ir dėl to siuntėme Jums pranešimą dėl nesulauktos mėnesinės įmokos. Apgailestaujame, jog Jums kilo tokių nesklandumų. Tačiau norėdami pateikti tikslų atsakymą Jums maloniai prašome Jūsų susisiekti su mumis tel. +370 700 55 888 arba el. paštu [email protected] - patikrinsime Jūsų sutartį ir padarysime viską, ką galėsime, kad išspręstume susidariusią situaciją.
MOKILIZINGO komanda
Per draudimo svetainę edrauda.lt mėginau apsidrausti automobilį privalomu civilinės atsakomybės draudimu, metams paskaičiavo įmoką iki 100 Eur. Kadangi man patogiau yra mokėti kas mėnesį mažomis dalimis, o ne visą sumą iš karto, kaip vienas iš apmokėjimo būdų buvo pasirinkimas MOKILIZINGAS apmokėjimas išsimokėtinai. Taigi iš edrauda.lt svetainės mane nukreipė į MOKILINGAS svetainę, ten užpildžiau visus reikiamus laukelius, per elektroninę bankininkystę daviau sutikimą tvarkyti asmeninius duomenis ir po to protinga MOKILIZINGO sistema paskaičiavo, kad su mano kreditingumu man negali suteikti iki 100 Eur paskolos. Na tai tikrai labai juokinga buvo ir įdomu, pagal kokius kavos tirščius ten paskaičiavo, nes mano pajamos yra didesnės nei Lietuvos vidutinis darbo užmokestis, kitur finansinių įsipareigojimų neturiu, o CreditInfo mano kreditingumo balas yra B. Tokius klientus kaip aš šitokios "kontoros" gaudyte gaudo :D Taigi susimokėjau draudimo įmoką iš karto ir daugiau nusprendžiau...
Laba diena, Sandra,
Tikimės, jog pokalbio metu Jums suteikėme visą rūpimą informaciją bei paaiškinome susidariusios situacijos priežastis.
Apgailestaujame, jog teko susidaryti tokį įspūdį, tačiau norime Jus patikinti, jog sistemą nuolatos prižiūrime, ją tobuliname, todėl klientams vertinimo atsakymus pateikiame be jokių sistemos klaidų.
Norime atkreipti dėmesį, jog gaunant dideles pajamas ne visada galima tikėtis teigiamo atsakymo, kadangi yra vertinami ir kiti kriterijai, vienas jų - nenutrūkstamas darbo stažas toje pačioje įmonėje.
MOKILIZINGO komanda
As esu patenkintas sia imone.esu paemes preke per juos ir jau trti metai moku.jokiu problemu.buvau menesi nesumokejes tai paskambino ir issiaiskinom.jokiu palukanu nemokejau.nieko.dabar rosiuosi ju kortele imti.salygos geros.
Giedriau, ačiū Jums už gražius žodžius, mums labai malonu! Džiaugiamės, kad esate patenkintas mūsų paslaugomis ir tikimės, kad ateityje sėkmingai bendradarbiausime.
Laba diena, kodel siunciate zinute kad esu sudariusi su jumis sutarti, po kiek laiko kad jau skolinga, niekaip negaliu susisiekti su jumis tel nr. nes jis nenaudojamas +37070055888, pries sudarant su klientais sutartys pasitikrinkit ju telefonu numerius, daugiau nebenoriu gauti jusu klaidingu zinuciu. Is anksto dekoju
Laba diena, Dalia,
apgailestaujame už nepatogumus. Tam, kad galėtume detaliau patikrinti informaciją, mums reikalingi papildomi Jūsų duomenys. Prašome su mumis susisiekti tel. +370 700 55 888 (spauskite 6), arba el. paštu [email protected].
Pagarbiai,
Monika Kudulytė
Klientų aptarnavimo centro vadovė
Sveiki, gavau sms žinutę kad sudariau su mokilizingu sutarti, bet aš jokios sutarties nesudarinėjau. Čia tokio tipo reklama skleidžiama? Prašau šlamšto įkyriai nesiuntinėti.
Sveiki, Tomai,
Atsiprašome, jeigu Jus pasiekė neaktualus SMS pranešimas. Greičiausiai mūsų klientas neteisingai nurodė savo kontaktinį tel. numerį ir jis sutapo su Jūsų tel. numeriu. Kad galėtume ištrinti šį numerį iš mūsų duomenų bazės, prašome su mumis susisiekti el. paštu [email protected] arba tel. +370 700 55 888.
Monika Kudulytė
Klientų aptarnavimo centro vadovė
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...