Teigiama, jog nekokybišką prekę galima grąžinti tik tada - kai pakuotė nepažeista.
Į klausimą kaip patikrint neišpakavus - nebebuvo atsakyta. Turbūt būdas- telepatinis.
Buvo žadėta, kad paimsit - ir nuvešit į garantinį - paklausius kada (nes žadėtu laiku nesulaukiau)- tyla.
Taip pat paaiškinkit kaip garantiniame nustatys prekės galingumą? Kuo?
Jei neatitinka aprašymo - vadinas - jūsų kaltė, ne pirkėjo.
Netinkamas bendravimas su klientais.
Prekės neatitinka aprašymą.
Nerekomenduoju.
Dar sakot grazinant preke turi buti originalioj pakuotej, neprapakuota ir t.t.Tai jus pasakykit, kaip patikrint ar jusu tas daiktas veikia, jei pakuotes nepradarysiu?Ar mastot ka rasot???
Gerb., Sandra,
Norint grąžinti prekę, ji turi būti nenaudota, originalioje ir nepažeistoje pakuotėje, taip numato Lietuvos Respublikos civilinio kodekso 6.362 straipsnis.T.y. prekę galima gražiai, nesuplėšius pakuotės, išpakuoti ir apžiūrėti. Jei prekė siunčiama į garantinį servisą, pakuotė nėra būtina.
Identiška situacija dėl "prekė išpakuota-todėl nebe nauja"o kaip patikrinti ar atitinka aprašymą, ar veikia - tai turbūt antgamtiškomis jėgomis.
Pirkau bekontakti termometra, tai nuo pirmos dienos nesamones rode, žodžiu pinigai išmesti kaip i vandeni.Siulot garantini, nors cia akivaizdus gamyklinis brokas, ir turetumet veikianti duot, o ne ta taisyt.Žodziu gyvenime is jusu daugiau nieko nepirksiu!!
Gerb., Sandra,
Pirmiausia reikėtų termometrą pristatyti mums į servisą diagnostikai, jei bus nustatyta, kad prietaisas turi gamyklinį broką, pakeisime nauju.
Niekam nerekomenduoju sitos parduotuves, ir linkiu nesusidurti su "garantiniu", pasibaisejau ir daugiau GYVENIME NEPIRKSIU IS JU.
Gerb., Deimante,
Kad galėtume atlikti garantinį aptarnavimą, turite prietaisą pristatyti į servisą. Gavę Jūsų prekę, ją galėsime patikrinti ir jei bus nustatytas gedimas, pakeisime į naują.
Nerekomenduoju Žemakaina.lt, klientų aptarnavimo kokybė lygi -1.
Sumokėjau pilnai už pristatymą į namus, gavau absoliučiai nieko nesakančią žinutę iš jų kurjerio Venipark, kurioje nurodyta, jog turiu atsiimti prekę atsiėmimo punkte. Žinutėje nulis informacijos, kad tai siunta iš Žemakaina.lt ir apskritai koks tikslas siųsti tokią žinutę, jei klientas iš karto apmoka ir informuoja, jog prekė turėtų būti pristatyta namų adresu.
Atsiėmiau prekę ir galvoju OK, turbūt kompensuos sumokėtą sumą už pristatymą, kadangi šios paslaugos nesuteikė. Nieko panašaus.
Kreipiausi tiek į Žemakaina.lt, tiek į Venipark, niekas ne tik kad neketina grąžinti pinigų, tačiau rodo visišką nesusidomėjimą padėti ir nulis rūpesčio kliento atžvilgiu. Tragiška, daugiau jokių pirkinių per Žemakaina.lt nei iš manęs, nei iš mano šeimos.
Ne be reikalo facebook neleidžiate įvertinti jūsų paslaugų, gėda.
Sveiki,
Gavome Jūsų laišką apie Venipak atsiųsto sms pranešimo dėl papildomos galimybės iš anksto nukreipti ir atsiimti siuntą artimiausiame Pickup punkte jei siuntos pristatymo laiku būsite ne namuose ir pan. SMS pranešime nurodytas siuntos kodas, turint jį galima išsiaiškinti siuntos siuntėją ir papildomą Jus dominčią informaciją. Papildoma informacija apie šią paslaugą:
Deja, bet Jūsų pretenzija yra nepagrįsta, kadangi, Jus pati sutikote prekę atsiimti iš siūlomo punkto ir tai aiškiai matyti iš Jūsų atsiųsto susirašinėjimo su Venipak siuntų tarnyba.
Ačiū, kad įkėlėte susirašinėjimo foto, dabar ir kiti klientai galės pamatyti, kokio informatyvumo žinutės yra siunčiamos pristatant jų siuntą. Ir žinoma, apskritai, kokią aptarnavimo kokybę Žemakaina.lt siūlo. Jūs ne tik kad nepadedate išspręsti situacijos, bet dar ir reiškiate pretenziją kliento pretenzijai.
Galėjote dar patikslinti (bet suprantu, kodėl nepatikslinote), jog paspaudus ant atsiųstų Venipark nuorodų žinutėje, nėra jokios informacijos iš kokio tiekėjo yra siunčiama siunta, tik kad siunta atkeliauja iš Alytaus. Tam pridėjau ir aš screenshot.
Deja, šiuose ir visuose kituose jūsų atsakymuose trūksta tiek logikos, tiek elementarios pagarbos klientui. Toks įspūdis susidaro, jog jūs man paslaugą padarėte, kad aš sumokėjau už pristatymą bet prekė nebuvo pristatyta į namus.
Nebematau prasmės su jumis ginčytis, kam reikia, tas paskaitys šiuos komentarus ir įsivertins, ar jiems reikia veltis į tokias machinacijas. Kaip pradžiai, aš jums stipriai linkiu susitelkti į...
kavos kapsulių labai trumpas galiojimo laikas, del to ir žema kaina.
Konkrečių kavos kapsulių rūšių galiojimo laikai gali skirtis, tačiau pardavimo kainų priklausomai nuo galiojimo laiko dirbtinai nemažinam. Akcijos taikomos ir 1-2 metų galiojimo laiką turinčinčioms rūšims.
2018-05-21 SASKAITA ZK-WEB NR 100252552 PIRKAU Nespresso kavissima kapsuliu rinkini 100 kapsuliu.Pries uzsakant buvo reklamacijoje parasyta, kad tinkavisiems Nespresso kapsuliniams aparatams, gaves prekes pabandziau virti su savo kavos Nespresso kapuliniu aparatu Delongi nepavyko issivirti kavos, nes kapsules per trumpos.Paskambinus vadybininkei, ji pasiule vezti nauja kavos aparata i servyza perkonstruoti, arba pardavineti ju parduotas kapsules pagal skelbima.Priestai naudojau is topa centro pirktas kapsules viskas buvo gerai. Taip dirba zema kaina UAB Margin.
Sveiki,
Mūsų parduodama kava kapsulėmis - skirta specialiai kapsuliniams kavos aparatams. Kaip yra skirtingi kapsuliniai kavos aparatai, taip yra yra ir skirtingos kavos kapsulės. Kad išvengtumėte nesusipratimų, turite vadovautis savo kavos aparato gamintojo rekomendacijomis, t. y. rinktis ir naudoti tas kavos kapsules kurias nurodo / rekomenduoja gamintojas. Mūsų parduodamos kapsulinės kavos KAVISSIMA prekės aprašyme nurodyta informacija, kad ji tinkama kapsuliniams kavos aparatamas ir papildomai įdėta nuotrauka su kavos kapsulės forma, pagal ką galima spręsti tinkama ji atitinkamam kavos aparatui ar ne.
buvo padarytas uzsakymas krumapjove 03 11, siandien 21 d., prie prekes aprasymo pazymeta, kad pristatymas 1-2 d.d., jokio skambucio is vadybininko nesulaukta, teko dometis preke paciam, skambinta kelis kartus, vis buvau maitinamas pazadais, jau nurasiau sita preke, iki siol niekas is imones nepaskambino ir neinformavo kada bus ivykdytas uzsakymas, nepasiulyta jokios alternatyvos, kitos panasios prekes. aptarnavimas apgailetinas! imones apyvarta juokinga, bet nesugeba aptarnaut net tokio mazo klientu rato...
Laba diena,
Atsiprašome dėl nesklandumų. Informavome jus telefonu, kad gali užtrukti paruošimas atsiėmimui, sutikote palaukti, todėl nesiūlėme analogų ar kitų modelių. Jūsų užsakyta prekė tik šiandien pasiekė mūsų atsiėmimo saloną. Informuosime jus asmeniškai ir telefonu.
Oj, geriau neprasidėti su jais, jeigu nežymiai brangiau galima kur nors nusipirkti. Su mikrobange prasitampėm, galvojau pamiršiu kaip baisų sapną. kreipiantis TIK raštu, išsisprendė mūsų bėdos. Dabar norėjau racijas užsakyti vaikui Kalėdoms. Kaina nurodyta 24 eur, gaunu vadybininkės ats., kad jų nėra sandelyje. Na nieko, gal nespėjo psl. pakeisti. Nepuoliau nusivilt. Užeinu nusikopijuoti pavadinimo, žiūriu vėl racijos prekyboje, tik per 15 min jų kaina pasikeitė dvigubai, ir dabar jos kainuoja 40eur. Nerimta. Jau po pirmo karto sakiau iš jų nieko nepirksiu. Vyras įkalbėjo pamėgint, gal mum pirmą kartą nepasisekė. Be reikalo suteiktas antras šansas.
Gerb., kliente,
gavus Jūsų užsakymą, operatyviai informavome, kad prekės nebeturime ir gavimas artimiausiu metu nenumatomas. Patikslinome, kad patvirtinus užsakymą, Jūsų užsakytos prekės gavimas būtų per 3-4 sav., kadangi, toks terminas Jūsų netenkino, išsiuntėme papildomai pasiūlymą su analogiškomis prekėmis. Nei gavimo terminas nei analogiškos prekės Jūsų netenkino, todėl užsakymas buvo atšauktas.
Dėl situacijos su mikrobangų krosnelę, manome, kad suklydote, kadangi mūsų prekybos istorijoje nėra mikrobanginių pardavimų (mikrobangų krosnelėms neprekiaujame), o informacijos patikrinimui, būtų gerai, kad nurodytumėte įsigijimo duomenis ar bent pirkimo dokumento kopiją.
Gali būti, kad mikrobangę iš geroskainos, ne iš žemos kainos. Nerandu dok., todėl atsiprašysiu, jeigu supainiojau parduotuves, jei rasiu būtinai nurodysiu konkrečiai.
Lygiai tokią pačią situaciją turėjau ir aš prieš kelias dienas
Gerb., Mantai,
Jūsų užsakyta prekė buvo išparduota, todėl užsakymą atšaukėme ir nuėmėme akciją. Kaina pakilo, nes išparduotų prekių neakcijuojame.
Prekiaujame tik iš ES šalių importuojamomis prekėmis, kurios visos turi kokybės atitikties "CE certified" sertifikatą, užtikrinantį, kad gamintojo į rinką tiekiamų prekių kokybė yra patvirtinta atsakingų ES agentūrų. Vertinant konkretų atvejį, susijusį su el. čirvinių blynų keptuvėmis bei lyginant jas su dujinėmis, tenka pripažinti, kad elektrinės lėčiau kepa, todėl geriau rinktis kuo didesnio galingumo keptuvę, tačiau tai nereiškia, kad jos nekokybiškos. Blynai gaunasi ir skanūs, ir traškūs - tik kepa kiek ilgiau: 1000W keptuvėje vienas blynas iškepa maždaug per 5 minutes. Kitu atveju, reikėtų pristatyti prekę į garantinį servisą.
Tik nieko nepirkit iš šitų a******ų, o ypatingai čirvinių blynų keptuvės TRISTAR, kuri neabejotinai gali jus sudominti dėl savo patrauklios kainos, tačiau iškart galiu jums pasakyti, šykštuolis moka du kartus ir liksite labai nusivilę.
Taigi pirkau iš šios parduotuvės el blynų keptuvę ir el grilių (labai gailiuosi, kad prieš tai neperskaičiau blogų atsiliepimų apie šią įmonę ir net konkrečią prekę, nes pasirodo nusiskundimų turiu ne aš viena). Su griliumi viskas buvo kaip ir ok, tačiau blynų keptuvė nuvylė. Nors ir darai viską pagal kepimo instrukcijas, nustatai aukščiausią temperatūrą ir kepi ilgai, vistiek blynų vidus žalias, o išorė nei kiek neapkepusi neapskrudusi. Be to keptuvė yra saugi vaikams, nes net jai įkaitus iki aukščiausios temperatūros, gali drąsiai uždėt ranką ant kepimo paviršiaus ir tikrai neliksi nudegęs. Tai kaip gaki iškept žalias blynas???
Paskambinus į jklientų aptarnavimą, buvau kiek nuraminta. Viskas tvarkoj, prekę supakuokit, praneškit kums ir mes...
Nusprendžiau ir aš pasidalinti patirtimi dėl UAB "Margin" taikomų "marketingo" priemonių po paskutinio komunikavimo :)
Įsigijau fotoepiliatorių. Naudojau ilgiau nei 6 mėnesius pagal numatytą grafiką, procedūras atlikau pagal instrukciją, bet rezultato nebuvo. Nusprendžiau pasidalinti savo patirtimi su kitomis merginomis, nes prieš perkant fotoepiliatorių ir pati labai ieškojau atsiliepimų bei informacijos dėl veiksmingumo. Parašiau korektišką atsiliepimą (pridedu foto) hairfree.lt puslapyje, kurio administratorius niekaip nepatvirtino. Po kelių dienų susisiekiau su įmone ir paklausiau, kada mano atsiliepimas bus patalpintas. Gavau atsakymą, kad komentaras yra neadekvatus ir klaidinantis, kad greičiausiai naudojau prietaisą ne pagal instrukciją ar neturiu kantrybės :)
Mano komentaras nebuvo patalpintas, todėl būkite labai atsargūs darydami išvadas apie produktą pagal atsiliepimus, patalpintus šios įmonės svetainėse, nes didelė tikimybė, kad matote tik UAB "Margin" "patinkančius"...
Laba diena, Aiste.
Įprastai pilnas plaukų šalinimo ciklas trunka 18 - 24 mėnesius. Plaukelių šalinimo efektyvumas kiekvienam yra individualus, priklausomai nuo kūno vietos, plaukų spalvos ir „Silk’n Infinity“ naudojimo būdo. Matomai 12 procedūrų Jums yra per mažai, kad pasiektumėte ilgalaikių ir norimų rezultatų. Rekomenduojame ir toliau tikslingai daryti procedūras iki kol pasieksite norimų rezultatų. Visada mielai padėsime ir atsakysime į iškilusius klausimus. Tikimės, kas pasinaudosite mūsų rekomendacijomis ir nenuleisti rankų naudojantis fotoepiliatoriumi. :)
Pagal instrukcijas ir darėme, bet kepėme ne 5-7 minutes, o pusę valandos tą vieną blyną ir jis vis tiek neiškepė taip kaip turėtų. Sakyčiau, kad tešlą ne tokią padarėm, bet pabaigėm blynus kepti senoje ne elektrinėje blyninėje ir viskas iškepė kuo puikiausiai, tuomet peršasi tik viena išvada - nekokybiška prekė...
Pirkau Tristar firmos elektrinę čirvinių blynų keptuvę internetu zemakaina.lt. Keptuvė iš viso nekepė, o tik šildė tešlą, korpusas kaito, be pirštinių buvo neįmanoma prisiliesti, per visus plyšius ėjo garas, keptuvę reikėjo per jėgą laikyti prispaustą, kad nesikeltų viršus, žodžiu visiškas šlamštas. Kadangi buvo nurodyta garantija - 2 metai, grąžinau firmai, kad suremontuotų arba pakeistų, arba grąžintų pinigus, kadangi ji neatliko pagrindinės savo funkcijos - nekepė. Keptuvė netrukus buvo grąžinta, o man buvo atsakyta, kad su keptuve viskas tvarkoje, ji nėra sugedusi ir puikiai veikia. Taip "remontuota"buvo du kartus. Žodžiu, išmesti pinigai į balą.
Gerb., Jūrate,
Gavę keptuvę į garantinį ją patikrinome ir išbandėme. Prietaisas yra be defektų ir veikia pagal visus gamintojo nurodymus. Įsiskaitykite į naudotojo instrukciją ir viską atlikite pagal ją. Jei reikia laikyti per jėgą, kaip rašote, tai reiškia, kad buvo įpilta per daug tešlos. Pamėginkite pilti mažiau. Prieš kepimą leiskite prietaisui šiek tiek įkaisti su uždaromis plokštėmis. Kai žalia indikacinė lemputė užgęsta, prietaisas paruoštas kepimui. Sekite raudonos ir žalios indikacinių lempučių užsidegimo ir užgęsimo eiga, kaip nurodyta instrukcijoje. Taip pat norime atkreipti dėmesį, kad intrukcijoje nurodytas kepimo laikas yra apie 5-7 minutes. Tikime, kad jei prietaisą naudosite pagal gamintojo nurodymus, nusiskundimų neturėsite.
Tik nieko nepirkit iš šitų aferistų, o ypatingai čirvinių blynų keptuvės TRISTAR, kuri neabejotinai gali jus sudominti dėl savo patrauklios kainos, tačiau iškart galiu jums pasakyti, šykštuolis moka du kartus ir liksite labai nusivilę.
Prekių grąžinimas vykdomas pagal galiojančius LR teisės aktus ir LR vyriausybės patvirtintas Mažmeninės prekybos taisykles. Grąžinant prekes, būtina pateikti prekių įsigijimo dokumentus bei laikytis šių sąlygų:
kiekviena grąžinama prekė yra originalioje ir nepažeistoje pakuotėje;
prekės nebuvo naudojamos;
prekės nebuvo sugadintos;
nuo prekių nebuvo nuimtos originalios etiketės (apsauginės plėvelės, etiketės ir kt.);
grąžinamos prekės yra pilnos komplektacijos ir išlaikė savo prekinę išvaizdą.
Kadangi prekes grąžinote prekes suplėšytoje pakuotėje, Jūsų prašymas gražinti pinigus negali būti tenkinamas. Atsiprašome už nepatogumus.
Būkite labai atsargūs, užsisakydami prekes jų internetinėje parduotuvėje Hairfree.lt: pardavinėja su nuolaida prekes, kurių negalima panaudoti dėl netinkamai nurodytų dydžių ir jų išmatavimų, o kai pabandai grąžinti imasi tokių veiksmų kaip piktybinis pakuotės sugadininimas, kad nereikėtų grąžinti apmokėjimo. Jei sugalvosite grąžinti prekę - būtinai nupaveiksluokite prieš išsiųsdami. Toliau nuo tolių prekeivių...
sveiki,
"ištiko" labai apmaudi situacija, rašau viltingai, tačiau visiškai suprasiu, jei nieko negalėsite padėti. :) Taigi: ketvirtadienį (01.26) Jūsų parduotuvėje įsigyjau eterinių aliejų garintuvą Lanaform Aroma Design (https://www.zemakaina.lt/oro-drekintuvas-aromatizatorius-lanaform-aroma-design). Aptarnavimas puikus, greitas, tad prietaisą penktadienį jau turėjau savo rankose ir džiūgavau. Deja, surinkus detales paaiškėjo, jog prietaisas neveikia (tiek led lemputės, tiek pats garintuvas), todėl po savatgalio planavau prašyti pakeisti prekę. (Beje, vėliau šiame puslapyje radau nusiskundimą apie tos pačios prekės gedimus). Tačiau didžiam mano nusivylimui, stiklinis garintuvo gaubtas, pirmadienio nesulaukė: buvęs dežėje ir bandytas perkelti į kitą vietą.. sudužo. Toks tad ir klausimas: ar yra bent menkutė galimybė pakeisti bent jau nuo pat pradžių neveikusią dalį? :) ačiū už atsakymą.
Rasa
Gerb., Rasa,
Labai dažna aromatizatorių neveikimo priežastis, tai netinkamas prietaiso paruošimas naudojimui. Atvykite į mūsų parduotuvę, prietaisą patikrinsime, jei jis tikrai neveikia, tuomet pagal galiojančią 24mėn. garantiją jis bus taisomas arba keičiamas nauju. Jei po patikrinimo prietaisas veiks, galėsite įsigyti naują aromatizatoriaus indą.
Atsiprašome už nepatogumus, tačiau šventiniu laikotarpiu smarkiai išauga klientų užklausų srautas, todėl ne į visus telefono skambučius visada spėjame operatyviai atsakyti. Parašykite el. laišką į [email protected] kokia prekė Jus domina ir pasistengsime Jums maksimaliai greitai padėti
Skambinau 4 kartus dėl prekės. Atsiliepę žmonės pasakė, kad perduosim vadybininkui duomenis ir jis su jumis susisieks. Kiekvieną kart paskambinus vis ta pati melodija ir jokio atsakymo. Nesuprantu kaip tokia nepatikima, negerbianti savo klientų internetinė parduotuvė dar gali turėti pirkėjų.
Pirkau iš šios parduotuvės prekę, ir jau po dviejų dienų galėjau džiaugtis ją gavus. Preke likau patenkinta, būtent ją žiūrinėjau per daugelį svetainių, bet kadangi čia buvo akcija nusprendžiau pirkti per čia. Kažkiek paskaičius komentarus dar dvejojau, bet visgi nutariau pirkti ir nesigailiu - prekę gavau kokybišką, greitai ir pigiau.
Atsiliepimu paprastai nerasau, bet si karta nesusilaikysiu. Anksciau gana daznai pirkdavau is grupiniu portalu tokiu kaip beta.lt, bet kai prekiu tenka laukti po 2-3 savaites, tai noras sutaupyti kelis eurus greit praeina. Zemakaina.lt parduotuveje perku jau trecia karta ir dar nei karto nenusivyliau. Pristato prekes per 1 darbo diena kaip ir zada. Pirkau rudeni letaeige sulciaspaude, kaledom treniruokli, o valentino dienai pasidovanojau sau epiliatoriu. Sauni internetine parduotuve. Rekomenduoju visiems!
Šitokios firmos neduok dieve, pirkau siuvimo mašiną, tuoj pat sugedo, nusiunčiau paštu kaip garantinę na ir prasidėjo:tai pranešimo negavo, (kai susisiekiau su paštu, pasirodo gavo) kai susisiekiau su darbuotoja pasipylė melas, tai neturim kaip pasiimti iš pašto, tai šią savaitę pasiimsim, tai pašto neliko.Taip davė suprast, kad turėčiau atvažiuoti 220 km ir atnežti į rankas.Tad prašau, jegu dar turit kiek savigarbos raštu parašyti, kodėl jūs grynai išsidirbinėjat?
Gerb., Petrai,
Iš pašto negavome jokio pranešimo apie siuntą. Nežinau, kodėl buvote informuotas, kad pranešimą gavome. Be siuntos lapelio, siuvimo mašinos paimti negalėjome, todėl paprašėme, kad sužinotumėte siuntos numerį. Gavę siuntos numerį iš Jūsų, nuvykome į pašto, skyrių, kuriame sakėte yra siunta, pasirodo tas pašto skyrius šiuo metu uždarytas rekonstrukcijai. Vėlgi pašto darbuotojai Jūsų apie tai neinformavo. Tuomet važiavome Jūsų siuntos ieškoti į kitą paštą. Jūsų siuvimo mašina šiuo metu jau yra mūsų servise ir yra tikrinama dėl kokybės. Šią savaitę gausime atsakymą iš serviso ir Jus informuosime. Taip, ši situacija užtruko, visu pirma dėl to, kad siunta nebuvo pristatyta tiesiogiai nurodytu adresu, kaip yra skelbiama grąžinimo sąlygose, visu antra paštas mūsų neinformavo apie pašto skyriuje mums adresuotą siuntą. Mūsų darbuotojai Jums nemelavo, o tiesiog prašė kantrybės ir supratimo, kol bus siunta atsiimta iš pašto ir tikrai niekas nesiųlė važiuoti 220 km. Manau tai...
Esu visiškai nusivylus aptarnavimu ZEMAKAINA.LT.
Sausio pradžioje pirkau iš ZEMAKAINA.LT indaplovę mamai dovanų. Tėvukai (seni žmonės) priėmė iš kurjerio supakuotą indaplovę, kartu su vairuotoju užnešė į namus ir pasirašė, kad prekė priimta. Deja, jie nepastebėjo iš karto įlenkto dėžės kampo, šito net ir sandėlyje galėjo nepastebėti. Visi žino, kad realiai kurjeriai nelaukia, kol pasižiūrėsi kiekvieną cm pakuotės, kol išpakuosi ir dar apsižiūrėsi kas viduj. Po išpakavimo pamatėme jog dangtis yra pažeistas, o ir VIDUJ vidurinis purkštukas sulaužytas, taip pat iškrito du plastmasiukai iš vidaus, buvo įlenkimų. Nufotografavau ir parašiau pretenziją į parduotuvę, prašiau pakeisti prekę arba grąžinti pinigus.
Nieko konkretaus nesulaukiau, tik tiek, kad prekė priimta ir pasirašyta, kad gauta, bandys susiekti su gamintoju. Skambinau dar, kreipiausi raštu, kadangi ir viduj buvo sulūžusių dalių. Atsakė, kad dar kreipsis pas gamintoją, nesulaukus jokių veiksmų, pati kreipiausi į gamintojo...
Gerb., kliente,
gavus Jūsų pranešimą, operatyviai ėmėmės veiksmų, tikrinome informaciją kur šioje situacijoje galėjo atsirasti prekės pažeidimas. Prasidėjus naujiems metams, pirmąją šių metų darbo dieną (2016.01.04), sandėlyje buvo atliktas auditas, perskaičiuojamos ir tikrinamos prekės, dėl broko, pažeidimų ir pan. Pažeistų indaplovių (tame tarpe ir ADPF 988 IX) nebuvo rasta. Sausio 5 d. prekė buvo paimta iš sandėlio, o sausio 8 d. buvo pristatyta. Kadangi iš pateiktų nuotraukų nebuvome tikri dėl prekės būklės išsiuntėme serviso darbuotoją apžiūrai. 2016.01.22 serviso meistras buvo nutvykęs apžiūrėti indaplovės. Jo išvadose pažymima, kad prekės pažeidimai mechaniniai, pakuotės pažeidimai matomi akivaizdžiai. Perduodant prekę, kurjeriui nebuvo pateikta pretenzijų dėl pakuotės būklės, tai buvo patvirtinta parašu. Savo klientams esame parengę atmintinę (http://www.zemakaina.lt/siuntos-bukle-pristatymo-metu), kaip tinkamai priimti siuntą iš kurjerio. Kaip ir Jūs minite, pakuotę...
Siuntėte serviso meistrą pusantros savaitės. O servisas sureagavo tik kai pati kreipiausi, ir net nepaminėjo, kad jus jau kreipetės. Išvadose nėra parašyta, kad "akivaizdžiai" pažeista pakuotė. Jus net nepasikalbėjot su meistru. Tik ir sugebat, kad mojuot po nosim popieriukais. Atsakymus iš jūsų gaudavau tik po pakartotinio kreipimosi.
Priėmė, pasirašė senas žmogus, mano mama, kuri ir taip metus laiko neišeina į lauką dėl sveikatos, o per Naujuosius dar ir akies traumą buvo gavus. Iš kur senas žmogus galėjo žinot, kad reikia apžiūrėti kiekvieną milimetrą naujos, brangios prekės, galiausiai ji nepastebėjo. Pažeidimas yra pačiam krašte kampe pakuotės, taip jus tada ir žiūrėjote nuotraukas...
Yra liudininkų kaip buvo užnešta prekė. Užnešta buvo dviese.
Labai lengva prisidengti įstatymais, popieriukais.
Sėkmės toliau atstumiant pirkėjus!
Apmaudi situacija, todėl ir bandėm Jums padėti, aiškinomės, kurioje grandyje įvyko pažeidimas, rašėm pretenzijas kurjeriui - tai užima laiko suprantama. Deja, pagal pašto įstatymą Pašto paslaugų teikėjas žalos neatlygina, jeigu gavėjas priėmė pašto siuntą ir pasirašė, kad ją gavo. Suprantame, kad Jums nemalonu kaip viskas išsisprendė, tačiau kaltinimai mūsų adresu taip pat be pagrindo. Pirkėjas turi ne tik teises, bet ir pareigas - viena jų patikrinti siuntos būklę pristatymo metu.
esu nusivylusi"zema kaina" dar 2015.lapkricio men skambinausi ne viena karta klausiau apie kombaino detales isigijima (nes plastmase nuluzo) atsakymo jokio kol liepe parasyt i el.pasta tada tikrai patikino viska suzinoti ir man pranesti.deja!sendien jau 2016.vasaris, o taip jokio atsako ar galima gauti ar ne.liudna lauki lauki zmogus o ant galo nusivili.nei vienam nerekomenduosiu sios imones.
Gerb., Laura,
Apgalestaujame, kad į Jūsų užklausą nebuvo atsakyta operatyviai. Šventiniu laikotarpiu sulaukiame daugybės užklausų, todėl Jūsų laiškas turbūt "pasiklydo" jų gausoje ir nebuvo pastebėtas. Persiųskite savo laišką dar kartą į el. paštą [email protected], pridėkite keleta lūžusios detalės nuotraukų ir parašykite prietaiso gamintoją ir modelį. Persiųsime šią informaciją gamintojui ir informuosime iki šios savaitės galo, kaip būtų galima išspręsti šią problemą.
Nežinau ką daryti:praėjus kelioms savaitėms po nusipirktos TRISTAR 6000 suvimo mašinos, jinai sugedo.Paskmbinau nurodytu numeriu atsiliepus moteriškė liepė atsiūsti, ką aš ir padariau Raseinių centriniame pašte.Pasiteiravus sausio 20 dieną, kaip su mano mašina?man darbuotoja prisistačiusi, Atgalainyte, pareiškė, kad paštu netinka, reikėjo per kurjerį, nes neturį iš pašto kaip pasiimti.Tai kaip taip, mašina ir pragulės Vilniaus penktąjam pašte, kol grąžins paštas atgal?Atvežti turėjot su kuo, iš pašto pasiimti jau ne? Prašau atsakymo. Petras Garalevičius, Alyvų-2, Gabšių km, Raseinių sen.
Gerb., Petrai,
Iš pašto negavome jokio pranešimo apie siuntą. Be siuntos lapelio, siuvimo mašinos paimti negalime, nes pašte mums jos neatiduos. Susisiekite su paštu ir pasidomėkite, kodėl nebuvome informuoti apie siuntą. Reikalingas siuntos numeris, kurį pateikę pašte galėsime atsiimti siuvimo mašiną.
Visiškas nusivylimas, užsakiau oro drėkintuvą, pervedžiau pinigus, laukiu dvi dienas, pasižiūriu užsakymą vis dar pakuoja. Skambinu, nieko nežino, perskambins vadybininkė, nieks neperskambina, kitą dieną vėl skambinu, kad priminčiau jog man paskambintų vadybininkė. Po poros valandų perskambina, be atsiprašymu, prekės neturi sandėly ir neaišku kada turės, o puslapyje visą laiką iki dabar skelbiasi, kad prekė sandėly. Pinigus pažada pervęsti atgal tą pačią dieną, neperveda penkias dienas, rašau el. laišką, neatrašo, kitą dieną skambinu, apkaltinama buhalterija, perskambins, kai sutvarkys. Neperskambina, skambinu pats, nes jau baigiasi darbo diena. Pinigai pervesti pagaliau. Ačiū už sugaištą laiką ir išmoktą mintinai užsakymo numerį :) Būkit malonūs parašykit, kad Lanaform Pure drėkintuvo nėra pas jus ir nebeapgaudinėkit savo būsimų klientų įšaldydami jų pinigus.
Gerb. Tomai,
Atsiprašome už sukeltus nepatogumus. Prekė buvo išparduota, o likučiai sistemoje nespėjo atsinaujinti. Stengsimės, jog daugiau tokios klaidos nepasikartotų.
Noriu padėkoti taip šauniai problema išsprendusioms ZemaKaina.lt darbuotojoms. Nusipirkus sulciaspaude ir niekaip nepavykus jos ijungti, konsultavo, aiskino, verte ir siunte instrukcijas. Bet paaiskejo, jog cia ne mano nemoksiskumas, o prekes brokas. Jau maniau prasides ilga ir varginanti proceduta, kur reikes irodineti kazka, reikalauti ir pan. Nu kaip daznai buna su visa elektronine komercija. O cia viskas visai kitaip - mandagiai atsiprase, atsiunte nauja sulciaspaude, paeme sugedusia ir viskas per 2 dienas, be jokiu problemu ar aiskinimusi. Taip ir turetu dirbti elektronine prekyba. Jei atsiranda problema, ji greit issprendziama. Smagu.
Esu labia patenkinta UAB Margin darbu. labia greitai atsako I uzklausas emailu, buvau parasiusi 5 imonems del siuvimo masinos is ju atsake tik dvi, UAB Margin buvo greitesne. kiek kilo klausimu atsakyma gaudavau labia greitai. Kai apsisprendziau del modelio, parasiau kad noreciau gauti kuo greiciau preke, bendravau su prekybos vadybininku Jonu, jis prizadejo, kad patvirtins uzsakyma kuo greiciau, kad preke galetu issiusti dar ta pacia diena. Uzsakymo patvirtinima tikrai gavauvos per kelias sekundes, spejau kaip tik padariti pavedima iki 13val ir preke jau kita diena iki 11 val ryto turejau. galima pasakyti, kad viskas uztruko 24 valandas : prekes rezervavimas, apmokejimas, ir pristatymas, manau tai labia greitai. Preke atkeliavo nauja, netgi su lietuviska instrukcija- pastarojumetu darau nemazai uzsakymu internet ir daznas atvejis, kad instrukcija yra tik anglu kalba. Buvo ir garantija ideta. na asmeniskai esu patenkinta. Beliko dziaugtis uzsakyta preke.
Labai nusivyliau UAB Margin darbu. Pries menesi uzsisakiau virtuvini kombaina ir nurodziau ji pristatyti i pastomata, atejo zinute, kad preke pristatyta, nuvykau ja pasiemiau,.. ne labai kokybiskas plastmasinis daikciukas dezeje buvo, bet ko gali tiketis neciupinejes pries pirkima. Pristatymo principu ir operatyvumu likau patenkinta. Po kazkiek laiko nusprendziau uzsisakyti elektrini virduliuka.rinkausi, rinkausi jusu el parduotuveje - issirinkau cekiska nebrangu ir neblogai atrodanti- pradejus pildyti uzsakyma, paaiskejo, kad i pastomata jo pristatyti negali, nes tai ne POP preke, galima tik atsiimti paciai arba " per kurjeri". tai pamacius nebepildziau toliau uzsakymo, tikedamasi, kad jis anuliuosis, Pasirodo, nors ir nepabaigus viso uzsakymo pildymo, arbatinukas buvo uzsakytas (atejo pranesimas i el. pasta) Kadangi pavedimo nebuvau padariusi, likau rami, kad anuliuosis uzsakymas automatiskai, Pasirodo ne, po keliu dienu man paskambino firmos darbuotoja ir pareiske, kad turiu...
Gerb. Marija,
Jūsų užsakymą gavome rugpjūčio 5d. Nesulaukę apmokėjimo per 7 dienas, susisiekėme su Jumis telefonu pasiteirauti, ar Jūsų užsakymas vis dar galioja ir ar gavote informaciją dėl užsakymo apmokėjimo. Niekada nereikalaujame klientų apmokėti užsakymo, jei apsigalvojote ir prekė Jums nebereikalinga, visada galite užsakymą atšaukti. Užsakymo pildymo metu Jūs nurodėte savo namų adresą, tačiau vėliau nurodėte darbovietės adresą, nes darbo dienomis būnate darbe ir siuntą galite priimti tik ten. Mes adresą pakeitėme ir informavome kurjerį. Apmokėjimą už užsakymą gavome 12d. vakare, prekę išsiuntėme 13d. rytą, o jau 14d. kurjeris prekę bandė pristatyti Jums į darboviete, kur Jūs pageidavote gauti savo siuntą. Penktadienį gavote laisvadienį ir žinojote, kad darbovietėje Jūsų nebus, tačiau mūsų apie pasikeitimus neinformavote. Todėl kurjeris nuvyko ten, kur buvote nurodžiusi. Kiekvienas kurjeris turi jiems paskirtas zonas, kuriuose jie pristato siuntas, kurjeris ne savo zonoje...
Prieš 5 dienas užsisakėme treniruoklį lizingu. Sutartį pasirašyt atvežė jau kitą dieną, kurioje nei terminas nei mokėjimo diena nesuderinta... visai nebendrauja neklausia ko ir kaip nori klientas, o daro pagal save... jau 5d tuoj savaitė prekės dar neturime... Esame labai nusivylę šia el parduotuve, pirkom ne kartą iš interneto, bet visada pasiskambina išsiklausinėja ko nori klientas, o čia visai jis nerūpi... nerekomenduoju
Gerbi. Egle,
Deja, lizingo sąlygų mes netvarkome - tik atspausdiname dokumentus ir išsiunčiame klientui. Tuomet jau jis, gavęs sutartį, pasirenka terminus ir kita. Sąlygų keitimo atveju, galima kreiptis į banką, tačiau tai turite daryti savarankiškai.
Sutartį Jums išsiuntėme, ją turėjote gauti penktadienį. Kadangi užpildytą ją gavome pirmadienį, prekę išsiuntėme antradienį - trečiadienį treniruoklį jau turėjote gauti. Taip jau yra, jog perkant lizingu, prekės pristatymo laikotarpis paprastai pailgėja. Apgailestaujame, jei tai Jums sukėlė papildomų sunkumų.
Kiek esame pirkę lizingu sutartį ir prekę gaudavome kartu, o čia pas jus įdomi ir keista sistema. O kaip terminą pasirinkt jei jau kurjeris atveža sutartį pasirašyt nieko pakeist jau neišeina
D. Dundulis: šiuolaikinė prekių pristatymo sistema vairuotojų ir transporto poreikį sumažino bent 5 kartus
Prieš tris dešimtmečius pradėtos kurti "Norfos" parduotuvės išgyveno ne vieną technologinį ir organizacinį pokytį. 1997 m. Vilniuje atidaryta pirmoji "Norfa" šiandien pasikeitusi neatpažįstamai –...
"Maxima LT" rinkodaros vadovė: akcijos yra desertai, o pagrindinis patiekalas – geros kasdienės kainos
Akcijomis paremtos strategijos pakeitimas į nuolatinių žemų kainų užtikrinimą gali padidinti pirkėjų skaičių ir pardavimų apimtis, rodo pastarųjų metų prekybos tinklo "Maxima" patirtis. Viktorija...
"Porsche" formulė: kai automobilis tampa daugiau nei vairavimo patirtimi
Prabangos segmentas šiandien vis dažniau apibrėžiamas ne vien per patį produktą, bet ir per tai, ką jis leidžia patirti. Prabanga tampa susijusi ne tik su turėjimu, bet ir su emocija...