Puikiai atliko užsakytą darbą. Buto vertinimą atliko laiku ir viso proceso metu buvo suteikta konsultaciją bei atsakytą į visus klausimus. Rekomenduoju!
Nepatikimas partneris, nesilaiko susitarimo. Nekelia telefono, atsako trumpąją žinute, kad susisieks po 15 minučių ir taip nuo 2022.05.09. šiandien yra 2022.05.17.
Iki šiol nepavyko gauti jokio atsakymo, nors visi dokumentai senai išsiųsti. Vilniaus skyrius NEPATIKIMAS!
Vilniaus biuras dirba gerai (paslaugą gavau 2021 m. sausį), tik yra subalansuotas žmonėms, kurie neeikvoja laiko telefonams, o naudoja el. paštą. Kažkaip taip ateity viskas ir turėtų vykti. Rekomenduoju.
NEREKOMENDUOJU! Neatsakingai žiūri į klientus Vilniaus padalinys... Kreipėmės dėl turto vertinimo 2019 m.lapkričio mėn., jo negavome iki šio (2020 m. sausio 23 d.). Susisiekti nepavyksta, tai telefonas išjungtas, tai nekelia ragelio, tai nuolat nurodoma, kad telefonas užimtas. Pavykus susisiekti praneša, kad šiandien padarysime, čia vos 40 min darbas, tačiau nei perskambina, nei duoda kokią žinią dėl vertinimo. Kadangi mums šis atvejis nebuvo skubus, tai nutarėm laukti, bet šiai dienai jau pasirinkom kitą įmonę, įmonės VADOVAI TURĖTŲ SUSIRŪPINTI VILNIAUS PADALINIO DARBU, kitaip konkurencinė aplinka pribaigs šią įmonę dėl aptarnavimo kokybės.
Susitarėm dėl buto vertinimo prieš mėnesį, nusiunčiau visus reiklaingus dokumentus į el. paštą spalio 31 d. Lapkričio 16 d. turto vertintojas Julius Puidokas (Vilniaus padalinys) atrašė, kad laiškas pateko į SPAMą ir patikino, kad iki lapkričio 25 d. tikrai spės atlikti vertinimo darbus, kaip ir buvo sutarta. Kai paskambinau pirmadienį (11.25) ragelio nekėlė ir neperskambino. Teko tartis su kita vertinimo įmone.
Nepatariu naudotis šio vertintojo paslaugomis.
Visiškai nerimtai žiūri į klientus.
Pasižadėjo namą įvertint per 2 dienas, o teko laukti 2 savaites. Apgailėtina komunikacija su klientais. Visiškas pažadų nesilaikymas, nesu matęs taip klientų negerbiančios įmonės. Niekam nelinkiu turėti su jais reikalų.
Dar tokio nevykusio darbo nemacius!!!!!!!! " ale" turto vertintojas pasieme 50e avanso, bet dingo be zinios. Is pradziu atostogu isejo, po to ale jam dokumentu truko, kuriu, kaip issiaiskinau reiketu tik i byla prisekti darbo pabaigoje, kol galu gale namo, kuri ruosemes pirkti, savininkai pardave kitiems, nes nusibodo laukti. O is "ivertintojo" vis dar tyla. Svarbu e turi. Tikiuosi jis bus ziauriai turtingas nuo 50e. Nepasimaukit ant sios imones darbuotoju kaip mes.
VEIKUS Adresas: Užutėkio g. 20A, LT-04127 Vilnius. Veiklos sritys: nekilnojamasis turtas; konsultacijų paslaugos; projektavimas; statyba; tarpininkavimas; turto vertinimas. UAB „VEIKUS“ pagrindinė veikla –projektavimo valdymas, statybų valdymas ir generalinė ranga. Bendrovė teikia įvairias paslaugas statybų ir nekilnojamojo turto vystymo srityse, padedant užsakovams įgyvendinti savo viziją, t.y. teikia paslaugas nuo užsakovo poreikius atitinkančios vietos (žemės sklypo, pastato)...
Mūsų pačių kraujyje slypintis sveikatos šaltinis Ilgą laiką medicinoje naudota trombocitais papildyta plazma (PRP) buvo vienintelis trombocitų kilmės produktas, skirtas audiniams gydyti. 2013 m. prancūzų profesorius anesteziologijos gydytojas ir...
2022-05-24 19:17:45 IP 5c9o8f21
2022-05-17 09:34:12 IP 2ju3l8pv
2022-02-10 10:37:02 IP 2eehi09j
2021-01-15 12:25:15 IP 65hnccm1
2021-01-06 10:31:16 IP 2i24tdnv
Ačiū labai.
2020-01-23 14:42:29 IP 2be6brmv
2019-11-28 17:32:11 IP 2jucc3gs
Nepatariu naudotis šio vertintojo paslaugomis.
Visiškai nerimtai žiūri į klientus.
2016-07-10 11:26:25 IP 28mdsopc
2015-07-29 22:09:37 IP 4ljh3kl