Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Kiveda, UAB

Atsiliepimai apie Kiveda, UAB

Kreditavimo rizika:

5.4

Atsiliepimas apie mokymus.

Tik ką baigiau kelionių vadovų mokymus. Jau esu tikras kelionių vadovas.
      Tai buvo labai koncentruoti nuotoliniai mokymai su daug informacijos, išsamiais pavyzdžiais, užduotimis ir praktika. Mokymų kokybę labai įtakojo mokymų vadovės Irenos Sinickienės subtilūs praktiniai patarimai, grįsti asmenine patirtimi, atkreipiant dėmesį į galimas nestandartines situacijas ir kitas kelionių vadovo darbo subtilybes.
      ESu dėkingas už suteiktas žinias ir galimybes gilintis į mėgstamą veiklą.

Sėkmės jums.

2024-08-24 vykome į ekskursiją "Sudargo piliakalniai". Labai nustebino išnomuotas autobusas, visas buvo purvinas ir nevalytas, vairuotojas taip pat pasitaikė labai nemandagus. Kelionės metu autobuso gale langai buvo užrasoję, o kondicionierius neveikė, o kai paleisdavo tai bėgo srovele. Ventiatosius visą laiką sukosi ir ūžė, tai kelionės pabaigoje skaudėjo galvas. Dėl didelio karščio autobuse žmonės net blogai pasijuto, o paprašius padidinti kondicionieriaus galią niekas nepasikeitė.

2024-08-24 keliavome su grupe ekskursijoje "Sudargo piliakalniai". Labai nemaloniai nustebino senovinis autobusas ir vairuotojo netaktiškas elgesys. Kadangi pasitaikė labai karštas oras - teko pasikankinti neatvėsintame autobuse. Gale sėdintiems nebuvo oro ir į prašymą atidaryti stoglangį, kad būtų oro, buvo vairuotojo atsakyta "TAI IŠLIPK". Vykstant namo visą kelią iš kondicionierių angų stipriai lašėjo vanduo, ties posūkiais - net bėgo srove.

Spalio 16 d. dalyvavome edukacinėje kelionėje po Vilniaus senamiestį " Vilniaus legendų skrynia". Ekskursijos metu mokiniai buvo įtraukti į edukacinius, teminius žaidimus, kurie padėjo gyvai tyrinėti miestą, nes tai skatino domėtis miesto istorija, vertinti ir saugoti Lietuvos kultūros paveldą, liaudies kūrybą. Tariame didžiulį ir nuoširdų AČIŪ mūsų grupės gidei Laimutei. Vaikai buvo sužavėti Jūsų pasakojamomis legendomis. Lauksime kitų susitikimų.

Sveiki,
      keliavau 2020-07-25, , Aukštaitijos dvarų trio"- puiki gidė Eglė ir vairuotojas Eugenijus, Ačiū jiems Dvarai - kiekvienas savaip įspūdingas.

Kėdainių specialioji mokykla

Labai dėkojame kelionių organizatoriaus "Kiveda" pardavimų vadybininkei p. Daliai R. už kompetentingą organizavimą, pagalbą, patarimus ir nuoširdų rūpestį, organizuojant mūsų kolektyvo edukacinę kelionę į Latviją. Likome sužavėti gidės
      Alytės S. nuoširdžiu bendravimu, įdomiai ir įtraukiančiai pateikiama informacija, organizuotomis pramogomis, konkursu ir, netgi, prizais kiekvienam ekskursijos dalyviui. Taip pat žavimės p. Alytės gebėjimu sukurti ir palaikyti puikią keliautojų nuotaiką visos kelionės metu. Dėkojame vairuotojui Gintarui už saugią kelionę.
      Linkime "Kivedos" kolektyvui sėkmės tęsiant savo darbus ir įgyvendinant naujas idėjas ir tikimės su Jumis keliauti dar ne kartą.

2019.08.31 vaziavau su " KIVEDA " ekskursija " Grazieji Druskininkai " su drauge. Abi labai likom patenkintos kelione. Ypač dėkojame gidui Petrui uz jo sugebelima vesti ekskursija, nuoširdzius pasakojimus apie lankomas vietas, objektus. Viskas išsamiai, glaustai, iš esmes. Mielai vaziuosime su " KIVEDA " ir p. Petru. Ačiū.

2019.07.27. aš su anūku važiavome į Zarasų kraštą su gidu p.Petru ir vairuotoju Olegu.
      Norime labai padėkoti už gerą kelionę, gido kompetenciją ir rūpestingumą.Labai gera kelionė.
      Ačiū Jums ir daugiau įvairesnių kelionių po Lietuvą.Juk yra labai daug ką pamatyti.Laukiame.
      Dar karta labai AČIŪ! Janina

Sveiki,
      siūlau, , Kivedai " turėti tokią kelionę, , Brestas- Liublinas". Bevizė Baltarusija + Lenkija- dviejų dienų. Manau turės pasisekimą

Ačiū už puikiai suorganizuotą moksleivių ekskursiją 2018 m. rugsėjo 14 d. po Panevėžio miestą, stiklo galeriją, Pašilių stumbryną ir Krekenavos regioninį parką. Gidė Laimutė puikiai jaučia moksleivius ir perteikė informaciją taip, kaip priimtiniausia šeštos klasės moksleivių amžiaus grupei: su vaizdine medžiaga, pajuokavimais, padavimo pasakojimu, konkrečiomis užduotėlėmis ir pan. Man, kaip mokytojai, buvo smagu girdėti, kaip gidė dėjo akcentus, kad dabar mokomės, biologijos, dabar istorijos, o dabar lietuvių kalbos. Tad vaikai tikrai jautė, kad jie pirmiausia mokosi neformalioje aplinkoje, o tik paskui pramogauja. O mokytis ir keliauti su tokiu šiltu, širdimi jaunatvišku žmogumi kaip Laimutė buvo tiesiog nuostabu. Kitą kartą keliausime tik su ja!

Ačiū "Kivedai", vadovui gidui Virginijui, vairuotojams Vidmantui ir Dainiui už profesionalumą, turiningą, informatyvią ir nuotaikingą kelionę į Juodkalniją liepos 27-rugpjūčio 5 d.. Ačiū visiems už puikią nuotaiką, supratimą, geranorišką bendravimą. Dešimt dienų prabėgo neįtikėtinai greitai.

2018 m. liepos 13-15 d. kelionė į Lenkiją (Čenstakava-Zakopanė-Krokuva-Velička) su "Kiveda" - viena prasčiausių kelionių mano gyvenime: 1) Laikas suplanuotas prastai, taip, kad į visus objektus atvykstama, kai lankytinos vietos jau uždarytos (Čenstakavos muziejus, Arsenalas, Krokuvos Vavelio bazilika, požemiai). Važiavimo metu, iš kiekvienos sustojimo vietos vėluota išvykti 10-20 min.; 2) Kelionės vadovė (Liucija Sriubienė) pasižymi nepakankama kompetencija tokiam darbui: autokratiška ("Aš čia vadovė!", "Ko jie manęs neklauso?"), silpnai valdo savo emocijas - susierzina, kelia balsą, situacijose, kurių pati nesuvaldo (pvz. išdalinusi per daug bilietų į keltuvą Zakopanėje, kai paskutiniam, t.y. man, pritrūko bilieto); informacija pateikia tik istoriniu kontekstu (jokio demografinio, socialinio, ekonominio šalies konteksto, juolab pagrįsto statistikos duomenimis nesivargina pateikti); pokštai per mikrofoną vien fiziologinio pobūdžio (defekacija, problemos su vandens nuleidimu klozete,...

VIRGINIJA
      Jelizaveta

Virginija Rutkauskienė. Šių metu liepos 13-15d. kelionėje į Krokuva-Zakopane-Velička organizuojamos firmos “Kiveda” įvyko labai nemalonus incidentas, šokiravęs mus visus. Ponia Jelizaveta Tumlovskaja, (kuri čia rašo, kad nepatenkinta šia kelione) įlipusi į autobusą prie Spaudos rūmų, atsisėdo trečioje eilėje ir sakė, kad ji turi sėdėti 12 vietoje ir atsisakė eiti į 12 eilę, nors gidė Liucija rodė jai, Kivedoje gautą autobuso planą, kur turi ji sėdėti ir kad jos vieta buvo 12-oje eilėje. Tokį pati planą, gauta iš Kivedos, jai rodžiau ir aš - atsakinga už 40 žmonių grupę, kurią jau pradėjau rinkti kovo mėnesį. Jelizaveta parodė lapelį, ant kurio parašyta 12 vieta ir sako, kad ji turi sedeti 12 vietoje. Aš jai sakau, kad čia turi sėdėti mano žmonės, tai Jelizaveta man sako - Tegul tavo žmogus eina į 12 eilę. Aš rinkau savo grupę jau nuo kovo mėnesio ir ir visi mano 40 žmonių grupė jau žinojo savo sėdimas vietas. Draugai buvo susodinti kartu ir trečioje ir ketvirtoje eilėje turėjo...

2018 06 26-30 kelionė Bialostokas- Luckas -Lvovas- liublinas labai panasios problemos (vadovė Ramute- gal ta pati?). Iš vis kaip kelionių agentūra gali leisti tokią neprofesionalią vadovę? Keliauju kasmet nuo 1995 m. po kartą ar net du (su GRŪDA, NOVATŪRAS, su Kiveda 3-ią kartą), bet tokios vadovės neprofesionalios neteko sutikti.Visiškas neorganizuotumas, neprofesionalumas, faktų iškraipymas, nes naudojasi vikipedia (pasisakė, nesiorientuoja amžiuose ir laikotarpiuose) tą patį po trejetą kartų kartoja, gėda buvo klausytis. Laiko nepaskirstymas.Agentūra turėtų vis dėlto pasidomėti koks kontingentas važiuoja ir parinkti vadovą (ę) Jokios informacijos apie pravažiuojančius miestelius, gyvenimą, tradicijas ukrainiečių ir problemas šiandien.Paklausus, kur pavalgyti atsakė "restoranai manęs nedomina". Tualetas irgi į kelionę "neįeina".Gerai, kad turėjome NUOSTABIĄ gidę po Lvovą, kurio norėjosi klausytis ir klausytis, kuri ir be paklausimo pataria turistams kur pietauti, ką aplankyti, ką...

Dviejų dienų kelionė į Lenkiją buvo nuostabi! O tokios linksmos ir rūpestingos gidės kaip Ana net su žiburiu nerasi :)

Sveiki, 2017 05 26-27 dienomis vyko jūsų įmonės organizuota kelionė Vilko guolis - Šv. Lipka - Gdanskas - Malborkas. Esame nusivylę organizuotumu ir gidės neprofesionalumu. Kaip supratau, gidė buvo reikalinga suteikti informaciją kelionės metu autobuse. Tačiau jos pateikiami faktai buvo nerišlūs, nesklandūs. Kelionės tikslas buvo Gdanskas, tačiau jame galėjome pabūti tik 3h, kadangi autobusas turėjo stovėti 12h (laiką galėjo suplanuoti taip, kad praleistumėme daugiau žvalgydamiesi po Gdanską). Tačiau, manau, svarbiausia buvo tai, kad nė vieną dieną nebuvo suplanuotas sustojimas pavalgyti! Didžiausias nusivylimas: antrą dieną iš Gdansko išvykome 9 ryte papusryčiavę, o kitas sustojimas pavalgyti buvo 6h vakaro! Pacituosiu gidę: (kuomet įsėdome į autobusą Malborke 13.20) po kokios valandos galime sustoti apsipirkti. Laiko pavalgymui suplanuoto nėra, bet jei norėsit labai valgyti, tai galėsim sustoti. Nestojom po valandos, vairuotojas keletą kartų apsisuko važiuodamas, važiavo ne...

Pirmą kartą keliavau su Kiveda ir buvau maloniai nustebinta. Labai gerai paruošta programa, vadovė Genutė nuostabus širdingas žmogus. Visada klausdavo ar viskas gerai, ar visko užtenka, jeigu reikia galima sustoti. Puikiai suplanuotas eksursijų ir laisvas laikas. Super!!!!

2013 06 25-29 dienomis mūsų kolektyvo nedidelė grupelė keliavome Kivedos organizuotu maršrutu: Viena-Bratislava-Budapeštas, Balatono ežeras. Kelionė vyko sklandžiai, organizuotai, apgalvotai parinktu maršrutu. Profesionalūs, mandagūs ir paslaugūs vairuotojai Gintautas ir Stasys iš Skuodo.Gidas Arūnas iš karto visus sužavėjo maloniu balso tembru, gebėjimu betarpiškai bendrauti su kiekvienu grupės dalyviu, išlaikyti santurumą bet kokioje situacijoje, saikingu šmaikštumu ir, aišku, profesianaliomis žiniomis.
      Dėkojame Kivedai už įdomiai parinktą kelionės maršrutą ir asmeniškai Boženai, su kuria buvo malonu bendrauti visais kelionės organizaciniais klausimais!

Vilma M.
      Sveiki,
      Labai dėkojame „ Kivedai“ už bendradarbiavimą ruošiantis su mokiniais į švediją. Kelionė labai patiko! Ačiū vairuotojui Valentinui (jis nerealus), kuris po Stokholmą nardė kaip po savo kiemą. Visus kampelius žino. Ačiū gidei Audronei už nuoširdumą ir idomiai pateiktą informaciją.Viskas buvo labai puiku!

2013 gegužės 5-7 dienomis su Jurbarko Naujamiesčio pagr. m-klos 5-10 klasių mokiniais vykome į Mažąjį Baltijos kruizą. Labai jaudinomės, išsiveždami tokią "margą" mokinių grupę. Tačiau kelionė pasisekė kuo puikiausiai: suspėjom visur, pamatėm viską, ką planavom! Mūsų gidė Audronė tapo kone sielos draugė mokytojoms, o vairuotojas Valentinas parodė tokį vairavimo pilotažą Stokholmo ir Rygos gatvėse, jog vaikai suteikė jam lakūno nominaciją. Tuo, kad iš profesionalios gidės pasakojimo mokiniai pasisėmė žinių, įsitikinome grįžtant autobuse surengtoje viktorinoje.O iš vaikų ir jų tėvelių girdime tik geriausius atsiliepimus. Tokia kelionė - mokytojo svajonė: vaikų saugumas, naujos žinios ir įspūdžiai visiems, kokybiškas poilsis ir puikios pramogos, puikus gidės ir vairuotojo duetas. Tad ko gi daugiau benorėti! Jau žinom, kad kitais metais dar kartą kur nors važiuosim su Kiveda.O tuo, kad mūsų pageidavimus su kelionės programa profesionaliausiai suderins vadybininkės Indra ir Božena - nė...

Savanorių pr. 128-1, LT-44148 Kaunas.
      Veiklos sritys: kelionės; autobusų, mikroautobusų nuoma; automobilių nuoma; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
      UAB „Guliverio kelionės“ - vienas didžiausių kelionių organizatorių Lietuvoje, sėkmingai dirbantis nuo 1997 m. Pagrindinė UAB „Guliverio kelionės“ veikla – pažintinių, pažintinių-poilsinių kelionių organizavimas autobusu ir lėktuvu:Kelionės autobusu į Europos šalis: pažintinės, poilsinės-pažintinės, aktyvus poilsis...
      S. Žukausko g. 35, LT-09129 Vilnius.
      Veiklos sritys: kelionės; autobusų, mikroautobusų nuoma; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
      Egzotinės, pažintinės ir poilsinės kelionės, kruizai.Siūlome didelį kelionių pasirinkimą internete. Atrenkame Jums tik gerus viešbučius ir kelionių pasiūlymus, organizuojame egzotines keliones su vadovu iš Lietuvos. Taupome Jūsų laiką ir pinigus, o Jums belieka mėgautis atostogomis be rūpesčių!Mes organizuojame...
      Kalvarijų g. 14-2, LT-09309 Vilnius.
      Kelionių laikas, UAB – kelionių organizatorius.Vienas seniausių kelionių organizatorių Lietuvoje savo veiklą pradėjęs dar 2002 m. Eilę metų plečiantis produkto pasiūlai dabar „Kelionių laikas“ siūlo daugiau nei 100 skirtingų kelionės maršrutų Lietuvoje bei užsienyje.Organizuojamos kelionės pagal kiekvieno kliento...
      Vašingtono a. 1-66, LT-01108 Vilnius.
      Veiklos sritys: kelionės; konsultacijų paslaugos; oro transportas, aviacija; pramogos ir poilsis.
      Baltic Tours Group, UAB – kelionių agentūra, kelionių organizatorius, turizmo paslaugų rinkinio pardavėjas ir lėktuvo bilietų platintojas, sėkmingai veikiantis nuo 1991 m.Kelionių organizatorius Baltic Tours savo veiklą plėtoja šiose srityse:Lėktuvų bilietai: GDS ir LCC bilietų rezervavimas ir pardavimas B2C ir...
      K. Donelaičio g. 46-3, LT-44241 Kaunas.
      Veiklos sritys: kelionės; autobusų, mikroautobusų nuoma; pramogos ir poilsis.
      Vienas sėkmingiausių Lietuvos kelionių organizatorių „Kauno GRŪDA“, toliau GRŪDA, savo veiklą pradėjo 1992 metais. Per 33 metus nueitas ilgas kelias, sukurtas biurų tinklas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Mažeikiuose, išugdyta profesionali kelionių ekspertų, gidų ir kelionių vadovų komanda, suformuotas...