Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Inclean LT, UAB
Buvo užsakytas cheminis čiužinio valymas, priekaištų neturiu, viskas puikiai.
Bet generalinis namų valymas, kuris turi trukti 6, 5h bet truko 4, 5h apsitarus jog tikrai nėra ten tiek val ką tvarkyt (šaldytuvas, orkaitė net nebuvo naudoti) aš tikėjausi kruopščios švaros, bet pvz virtuvėje kriauklė net nevalyta, nepaliesta, dulkių taip pat radau nemažai kur, paviršiai nebuvo visi valyti. Gaila, nes kaina nemaža, nors ir dirbo mažiau val, bet tikrai buvo ką dar tvarkyti tą likusį laiką kuris už kainą priklausė.
Valytojas keičia patys, kaip nori. Atšaukinėja suplanuotus valymus, net nepranešdami. Buvau patenkinta klinetė ir dėja, servisas yra absoliučiai nepatikimas.
Laba diena, Agnė,
Ačiū už Jūsų komentarą. InClean platformoje ne tik klientai gali pasirinkti tvarkytojus, bet ir tvarkytojai gali pasirinkti klientą. Mes nekeičiame tvarkytojus, tačiau tvarkytojai turi teisę atsisakyti Jūsų užsakymo.
Gal galite su mumis susisiekti [email protected] ir aprašyti situaciją, pakomentuosime situaciją ir manau tikrai surasime sprendimą.
Apgailetina.
Buvo uzsakytas generalinis + cheminis ciuzinio valymas. Atejo valytoja, Julijana Komulibaitė, per 2 valandas isvale pusetinai saldytuva, palikusi visur dulkiu. Realiai nieko neisvale. Antra diena atejo kita, nes pasiskundziau, kad 200 eur vertes paslauga buvo suchalturinta. Ir tai, nenorejo duoti iskart, butu buve reikeje laukti apie 5 dienas. Isvale geriau, bet vistiek radau kruva dulkiu visur.
Ai ir geriausia dalis - subraize naujai dazyta siena, nes kazkodel perstuminejo komoda (kurios net nenuvale), nors niekas neprase. Parodzius irodymus, teigia, jog ibrezimas jau buvo:) VENKIT SIOS KONTOROS!
Nesiūlykit paslaugos, jei nesugebat jos atlikti. Buvo užsakytas langų valymas, po kurio laiko pakeista tvarkytoja, parašytas laiškas el paštu su klausimais vis dar ignoruojamas, galiausiai atėjus valymo dienai gaunamas skambutis, jog reikia perkelti valymą į kitą dieną. Ir galiausiai kitą dieną niekas neatvyksta. Paskambinus aiškintis kas vyksta darbuotoja atsiprašo ir praneša, kad negali susisiekti su darbuotoju ir valymo niekas neatliks. Pasiūlė kompensaciją periodinį namų valymą, bet ačiū, tiek to. Labiau susigadinti savo vardo su pirmuoju užsakymu turbūt nelabai ir galima.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...