Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Heatingas, MB

Atsiliepimai apie Heatingas, MB

5.1

Profesionaliai atlikti Viessman katilo aptaranavimo darbai, papildomai suteikta konsultacija, padėta sumažinti elektros sąnaudas.

Stiprus vadovas - stiprus kolektyvas. Šiuolaikiškai mąstantys žmonės greičiau pasiekia užsibrėžtų tikslų. Rekomenduoju!

Labai įtartino sąžiningumo įmonė, atsiuntė pasiūlymus šilumos siurbliams, kur neva nuolaidos po €2000, nors realiai tų siurblių kaina tokia yra, kokią jie nurodo jau "su nuolaida". Kai kur tas pats katilas kainuoja net €100 pigiau be jokių nuolaidų, nei pas juos su neva didžiule nuolaida. Saugokitės.

NEREKOMENDUOJU. Šneka viena, daro kitą. Sutarėme kainą už šildymo katilą. Sakė duosiu priedus prie katilo pajungimui, kur kitos firmos traukia atskirai.Viskas gerai. Pasakė, kad papildomai kainuos katilo montavimas 600eur., ir paleidimas 200eur. Tai suprantama. Ir viskas. Klausėme ar bus daugiau išlaidų ??? Atsakymas tikrai ne.
      Finale dar plius 600eur. Todėl siūlau viską susirašyti į pirkimo-pardavimo sutartį, nes dabar žodžių prie sutarties neprisegsiu, į vartotojų teises taip pat negaliu skųstis.Jaučiamės apgauti. Gal ir buvo teisingi komentarai, kad firmas keičia. NEREKOMENDUOJU DAR KARTĄ.

Rita

Laba diena p. Rita,
      Labai gaila, jog vietoj to, kad kalbėtis ir pripažinti savo klaidas, Jūs stengiatės šmeižti ir juodinti kitus žmones. Pirmo ir vienintelio susitikimo metu, kuriame dalyvavo ir Jūsų vyras, Jūs akcentavote, jog čia nieko nesuprantate ir jog visus sprengimus priiminėja vyras. O su Jūsų vyru buvo ilgai diskutuojama, kaip geriau atlikti darbus, kad išlaidos būtų mažesnės. Dėl medžiagų pokalbis buvo toks:
      Pirmas variantas: aš pasakau medžiagų komplekto kainą (sakykime 800-900 eurų) ir Jums neteikiu jokių ataskaitų, tiesiog išrašau sąskaitą ir Jūs apmokate.
      Antras variantas: po atliktų darbų išrašoma sąskaita tik už tas medžiagas, kurios buvo sunaudotos darbams atlikti, t.y. pagal faktą.
      Trečias variantas: Jūs ir Jūsų vyras sakėte, jog turite draugą - santechniką, kuris gali sumontuoti, bet to nedaro, nes ne jo šildymo katilas. Aš Jums siūliau kalbėtis su draugu dėl įrengimo (elementaru, kad draugas padarys tikrai pigiau).
      Jūsų vyro sprendimas buvo už medžiagas...

Sąžiningas, puikiai savo darbą išmanantis specialistas. Užsakymą atliko greitai, profesionaliai, tvarkingai ir operatyviai. Rinkomės iš dviejų įmonių ir, pabendravus su abiem atstovais, žymiai geresnį įspūdį profesionaliomis įžvalgomis paliko būtent Heatingo darbuotojas. Džiaugiuosi, kad neišsigandome "Nerekomenduoju" atsiliepimo, gavome geresnį kainos ir paslaugos kokybės santykį. Mūsų šeima dėkoja p. Andriui ir džiaugiasi šiltais namais :)

REKOMENDUOJU

Ačiū už pasitikėjimą. Stengiamės, jog mūsų klientai gautų pilną ir profesionalią informaciją įsirengiant šildymo sistemą.

Pagarbiai
      MB "Heatingas"

Nesaziningas pardavejas. Nerekomenduoju. Dirba vis po skirtingu imoniu vardais.. veliau nepristatys duju balionu - teks ieskotis po to patiems is kur pirkti duju balionus.

Nerekomenduoju

Laba diena p. Nerekomenduoju
      Gal galėtumėte argumentuoti Jūsų pasisakymus? Susidaro įspūdis, jog tai komentaras žmogaus, galimai dirbančio konkurentų įmonėje, kuri nelabai moka konkuruoti sąžiningu ir garbingu būdu.
      1. Kodėl nepristatys dujų?
      2. Po kokių įmonių vardais dirbama?

Pagarbiai
      MB "Heatingas"

Montuotojų g. 8, LT-89101 Mažeikiai.
      Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; baldai (prekyba); didmeninė prekyba; dujos, dujų įranga; energetika; kuras, naftos produktai, degalinės; malkos, kuras šildymui; mažmeninė prekyba; nekilnojamasis turtas; santechnika; transporto paslaugos; vėdinimas, kondicionavimas.
      SAURIDA – pažangios gamybos technologijos, inovacijos, malonus aptarnavimas ir lankstumas, nedarant kompromisų dėl aukščiausios kokybės. Kasdien tobulėdami, siekiame patenkinti savo klientų poreikius ir lūkesčius, kaskart siūlome inovatyvius ir praktiškus sprendimus. Įmonė daugiau nei 25 metus dirba, vadovaudamasi...
      Laižuvos g. 14, LT-89213 Mažeikiai.
      Veiklos sritys: langai; didmeninė prekyba; durys, raktai, spynos; gamyba; mažmeninė prekyba; šildymas, įrenginiai; vartai, tvoros; žaliuzės, užuolaidos, roletai.
      UAB Langės produkcija išsiskiria geros kokybės ir kainos santykiu. Mūsų įmonė yra sukaupusi ilgametę patirtį langų bei durų gamyboje, bei jų montavime pasiūlys praktiškus ir ilgaamžius sprendimus.Jau daugelį metų mūsų įmonę renkasi ne tik Lietuvos bet ir užsienio klientai. Daugiau nei 18 metų gyvuojanti mūsų įmonė...
      Jurbarko g. 2A, Kaunas.
      Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; inžineriniai tinklai ir sistemos; santechnika; šiltinimas, renovacija; vėdinimas, kondicionavimas.
      UAB „Liunetė“ – patikimi sprendimai nuo idėjos iki įgyvendinimoDirbame nuo 1992 metų. Specializuojamės lauko tinklų ir vidaus sistemų projektavime, įrengime, montavime bei priežiūroje. Įgyvendiname įvairaus sudėtingumo statybų ir NT projektus Lietuvoje ir Vokietijoje, užtikrindami kokybę, tikslumą ir darbų atlikimą...
      Vytauto Didžiojo g. 64, LT-86143 Kelmė.
      Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; santechnika; vėdinimas, kondicionavimas; židiniai, krosnys.
      GeriKatilai.lt (MB Smart Heating) — patikima šildymo įrangos internetinė parduotuvė ir salonas Kelmėje, siūlanti platų aukštos kokybės katilų ir šildymo sistemų asortimentą geriausiomis kainomis.Pagrindinės paslaugos ir produktai:Granuliniai katilai (5 klasės) — Atmos, Kostrzewa, Defro, Kalvis, Aukštaitijos Katilai...
      Žirmūnų g. 139A, LT-09120 Vilnius.
      Veiklos sritys: vėdinimas, kondicionavimas; santechnika; šildymas, įrenginiai.
      UAB „TENKO Baltic“ prekybinė-inžinerinė kompanija, dirbanti atsinaujinančių energijos išteklių, bei kitų inžinerinių sistemų srityje. Įmonės specializacija: individualūs ir kompleksiniai pastatų inžinierių sistemų sprendimai, geoterminis šildymas – vėsinimas, rekuperatoriai ir vėdinimas, kapiliarinių kilimėlių...