Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Heatingas, MB
Labai įtartino sąžiningumo įmonė, atsiuntė pasiūlymus šilumos siurbliams, kur neva nuolaidos po €2000, nors realiai tų siurblių kaina tokia yra, kokią jie nurodo jau "su nuolaida". Kai kur tas pats katilas kainuoja net €100 pigiau be jokių nuolaidų, nei pas juos su neva didžiule nuolaida. Saugokitės.
NEREKOMENDUOJU. Šneka viena, daro kitą. Sutarėme kainą už šildymo katilą. Sakė duosiu priedus prie katilo pajungimui, kur kitos firmos traukia atskirai.Viskas gerai. Pasakė, kad papildomai kainuos katilo montavimas 600eur., ir paleidimas 200eur. Tai suprantama. Ir viskas. Klausėme ar bus daugiau išlaidų ??? Atsakymas tikrai ne.
Finale dar plius 600eur. Todėl siūlau viską susirašyti į pirkimo-pardavimo sutartį, nes dabar žodžių prie sutarties neprisegsiu, į vartotojų teises taip pat negaliu skųstis.Jaučiamės apgauti. Gal ir buvo teisingi komentarai, kad firmas keičia. NEREKOMENDUOJU DAR KARTĄ.
Laba diena p. Rita,
Labai gaila, jog vietoj to, kad kalbėtis ir pripažinti savo klaidas, Jūs stengiatės šmeižti ir juodinti kitus žmones. Pirmo ir vienintelio susitikimo metu, kuriame dalyvavo ir Jūsų vyras, Jūs akcentavote, jog čia nieko nesuprantate ir jog visus sprengimus priiminėja vyras. O su Jūsų vyru buvo ilgai diskutuojama, kaip geriau atlikti darbus, kad išlaidos būtų mažesnės. Dėl medžiagų pokalbis buvo toks:
Pirmas variantas: aš pasakau medžiagų komplekto kainą (sakykime 800-900 eurų) ir Jums neteikiu jokių ataskaitų, tiesiog išrašau sąskaitą ir Jūs apmokate.
Antras variantas: po atliktų darbų išrašoma sąskaita tik už tas medžiagas, kurios buvo sunaudotos darbams atlikti, t.y. pagal faktą.
Trečias variantas: Jūs ir Jūsų vyras sakėte, jog turite draugą - santechniką, kuris gali sumontuoti, bet to nedaro, nes ne jo šildymo katilas. Aš Jums siūliau kalbėtis su draugu dėl įrengimo (elementaru, kad draugas padarys tikrai pigiau).
Jūsų vyro sprendimas buvo už medžiagas...
Sąžiningas, puikiai savo darbą išmanantis specialistas. Užsakymą atliko greitai, profesionaliai, tvarkingai ir operatyviai. Rinkomės iš dviejų įmonių ir, pabendravus su abiem atstovais, žymiai geresnį įspūdį profesionaliomis įžvalgomis paliko būtent Heatingo darbuotojas. Džiaugiuosi, kad neišsigandome "Nerekomenduoju" atsiliepimo, gavome geresnį kainos ir paslaugos kokybės santykį. Mūsų šeima dėkoja p. Andriui ir džiaugiasi šiltais namais :)
Ačiū už pasitikėjimą. Stengiamės, jog mūsų klientai gautų pilną ir profesionalią informaciją įsirengiant šildymo sistemą.
Pagarbiai
MB "Heatingas"
Nesaziningas pardavejas. Nerekomenduoju. Dirba vis po skirtingu imoniu vardais.. veliau nepristatys duju balionu - teks ieskotis po to patiems is kur pirkti duju balionus.
Laba diena p. Nerekomenduoju
Gal galėtumėte argumentuoti Jūsų pasisakymus? Susidaro įspūdis, jog tai komentaras žmogaus, galimai dirbančio konkurentų įmonėje, kuri nelabai moka konkuruoti sąžiningu ir garbingu būdu.
1. Kodėl nepristatys dujų?
2. Po kokių įmonių vardais dirbama?
Pagarbiai
MB "Heatingas"
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?