Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Granmar LT, UAB
2021 m. birželio viduryje, paėmęs 2000 eurų avansą už paminklą-knygą ir pažadėjęs rugsėjo mėnesio pabaigoje pastatyti paminklą kapinėse, Granmar vadovas Vytautas Žemgulis dingo su visa UAB. Nuo rugsėjo pradžios neatsako į telefono skambučius nei vienu iš nurodytų numerių. Nurodytais adresais Kaune ir Jonavoje tokios įmonės taip pat nepavyko surasti. Į paklausimus FB paskyrose ar elektroniniu paštu (asmeninės ir įmonės), neatsako.
Laba diena, norėjau pasiteirauti, ar išsisprendė situacija su "Granmar LT" vadovu Vytautu Žemguliu? Panašu, kad ir mes papuolėme į analogišką situaciją. Avansas 2000 Eur, įmonės vadovas (Vytautas Žemgulis) slapstosi, telefonai išjungti. Ar pavyko atgauti sumokėtus pinigus?
Sveika p. ASTA,
Kadangi neatsiliepia, darbo neatliko, todėl kreipiausi į Kauno m. Panemunės PK. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tyrėja manęs klausė, ar žinau daugiau nukentėjusių. Siūlau ir jums padaryti tą patį.
2021geguzes mėn. sutarėme dėl kapo paminklinės plokštės pagaminimo ir į ruošimo. Ponas Zemgulis pateikė sąmatą ir paprašė pervesti į jo UAB Granmar jo atsiųstą sąskaitos nr avansą 850€.Aš padariau pervedimą ir nuo to laiko savininkas dingo. Telefonai atjungti, adresą pakeitė 3 kartus. Lieka kreiptis į teisėsaugą.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Nyderlandai nuo liepos 1 d. įveda kelių mokestį sunkvežimiams už nuvažiuotą kilometrą
Nuo š. m. liepos 1 d. Nyderlandai įveda kelių mokestį sunkvežimiams, kurį reikės mokėti už nuvažiuotą kilometrą. Jis Nyderlandų ir užsienio transporto priemonėms bus taikomas beveik visuose šalies...
TECE primena: geriamojo vandens kokybė priklauso ir nuo vamzdynų
Pasak vokiečių vandens inžinerijos kūrėjos ir gamintojos, kompanijos TECE prekybos padalinio Lietuvoje, bendrovės "TECE Baltikum" direktoriaus Regimanto Mikučionio, prastas namo vamzdynas gali...