Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę FREJERLAW Advokatų profesinė bendrija

Atsiliepimai apie FREJERLAW Advokatų profesinė bendrija

FREJERLAW

Kreditavimo rizika:

9.6

Kreipiausi į šią įmonę dėl skyrybų abiejų pusių bendru, taikiu sutarimu. Darbas buvo atliktas kokybiškai, be jokio papildomo įsikišimo, reikėjo išlaukti apie 1 mėn. laikotarpį ir santuoka - nutraukta. Kokybiška, greita, patogu, be jokio galvos skausmo. Rekomenduoju kreiptis, liksite patenkinti. Mano atveju - 10 / 10.

Esu be galo dėkinga advokatei Agnijai Frejerei už suteiktas paslaugas. Profesionalumas, ramybė, užtikrintumas ir kompetencija atsiskleidė nuo pat pirmo bendravimo. Į kiekvieną klausimą buvo pateikiami aiškūs ir pagrįsti atsakymai. Nuoširdžiai rekomenduoju visiems, ieškantiems aukščiausio lygio teisinės pagalbos!

Dėl tėvų globos nustatymų teisme, man padėjo advokatė nuotoliniu būdu per internetą, bendravome bei rengiame teismui dokumentus per Google paštą. Labai ačiū!
      Rekomenduoju visiems, tai savo srities profesionalė.

Kreipiausi į Marių Frejerį, dėl painaus palikimo klausimo. Atsakymas buvo suteiktas labai greitai ir aiškiai. Malonu bendrauti. Ačiū labai.

Marius Frejeris, nuoširdžiai dėkoju už išsamią informacija. Viskas buvo aiškiai ir suprantamai paaiškinta! Labai padėjote man! Jaigu reikės teisinės pagalbos, kreipsiuos tik pas Jus!

Per mažiau nei metus Agnijos dėka išspręsta skyrybų byla - nuo ieškinio pateikimo teismui iki taikos sutarties patvirtinimo pirmosios instancijos teisme. Iš esmės pasiekta tai, ką ir siūliau sutuoktinei mediacijoje, tačiau tuo metu nepavyko susitarti.

Džiaugiuosi, kad pasirinkau su Agnija bendradarbiauti - profesionaliai rengti procesiniai dokumentai, visuomet jaučiau atgalinį ryšį: operatyviai perskambindavo ar parašydavo, pasidalindavo įžvalgomis iš advokatės praktikos ir įnešdavo ramybės, kada pačiam būdavo sudėtinga per emocijas matyti realią situaciją.

Marius Fejeris atskirai dėkoju jums už jūsų profesionalumą ir pagalbą.

Nerandu žodžių kaip padėkoti, mano skyrybos buvo sutvarkytos greitai, profesionaliai ir adekvačiomis išlaidomis. Buvo atsakyta į mano visus klausimus susijusius su skyrybomis, buvo suteikta išsami konsultacija be papildomų mokesčių. Bendradarbiavimo sutartyje viskas labai skaidru ir aišku be jokių paslėptų popunkčių. Dirba profesionalai savo reikalo. Dar kartą DIDŽIULIS AČIŪ!

Mano skyrybų problema buvo išspręsta per 7 savaites nuotoliniu būdu per internetą.
      Labai ačiū!
      Rekomenduoju visiems, tai savo srities profesionalai.

Darbas buvo atliktas greitai ir sklandžiai. Prieš tai buvę advokatai negalėjo metus sutvarkyti paveldėjimos bylos, o Agnija viską išsprendė ir sutvarkė per mažiau nei mėnesį!! Nuostabi advokatė, didžiulė rekomendacija. Prireikus teisinių klausimų visada žinosiu pas ką kreiptis! Ačiū dar kartą.

Agnija labai sklandžiai atliko skyryboms būtinus teisinių procesus, puikiai viską paaišinko.
      Puiki teisininkė

Gavau kokybišką ir greitą paslaugą - testamento priėmimo termino pratęsimui.
      Teisininkas Marius Frejeris buvo malonus, atidus ir dalykiškas. Žino savo darbą, patarė, suorganizavo nuotoliu visus reikiamus dokumentus. Netikėjau, kad teisiniuose dalykuose gali būti ir lengva :) Ačiū kontorai už pagalbą.

Puikiai atlieka savo darbą, atsako į visus, net mažiausius ar banaliausius klausymus. Procesas vyko labai sklandžiai ir maloniai. Ačiū ir tikrai visiems rekomenduoju.

Puiki advokatė. Padėjo ne vienerius metus. Rimtas savo srities specialistas. Aciu!!!!!

Marius Frejeris puikiai ir sklandžiai atliko skyryboms būtinus teisinių procesų darbus, maloniai ir kantriai bendravo. Užtruko nemažai laiko, tačiau kaina buvo fiksuota ir visi procesai tilpo į ją. Nebuvo didesnių ar esminių nesklandumų. Skyrybos bendru sutarimu. Gera, kai atitinka lūkesčius.

Viskas buvo labai aiskiai ir suprantamai paaiskinta, del kiekvieno zingsnio buvau informuota ir del nieko nereikejo pergyventi. Jeigu kada reikes teisines pagalvos kreipsiuosi tik cia ! Aciu !

Profesionali teisininkė, nuoširdžiai padedanti ir konsultuojanti visais iškilusiais klausymais.
      Rekomenduoju, jeigu reikia kokybiškos pagalbos teisiniais klausymais. Ačiū

Ačiū už puikų darbą!
      Viskas buvo atlikta labai greitai ir kokybiškai! :)

Profesionalus ir paslaugus teisininku duetas. Ačiū!

Advokates Agnijos nesu sutikusi asmeniskai, susipazinom ir bendradarbiavom tik el.pastu, taciau is karto atsirado visapusiskas pasitikejimas. Jokiu velavimu, kruopsciai atliekamas darbas, greitas reagavimas i el.uzklausas ir atsakymai i iskeltus klausimus. Rezultatas: laimeta viena teismo byla ir apeliacinis teismas. Rekomenduoju!

Agnija super advokatė, puikiai išmananti savo darbą! Greitai randa bendrą kalbą net ir su pačiais įnoringiausiais klientais. Tikrai rekomenduoju!

Savo srities profesionalai!

Žalgirio g. 90, Vilnius.
      Veiklos sritys: skolų išieškojimas; teisinės paslaugos.
      „Legal Balance“ – teisinių technologijų bendrovė, teikianti paslaugas skolų valdymo, išieškojimo srityje, taip pat teikianti teisines konsultacijas fiziniams bei juridiniams asmenims.Įmonė yra pasaulinio skolų išieškojimo bendrovių tinklo EOS privilegijuota partnerė Baltijos šalyse, Lietuvoje sėkmingai veiklą...
      Spaudos g. 8-1, LT-05132 Vilnius.
      Veiklos sritys: skolų išieškojimas; finansai; konsultacijų paslaugos; teisinės paslaugos.
      UAB „Julianus Inkaso“ yra Aktiva Finance Group dukterinė įmonė, teikianti finansines paslaugas individualiems poreikiams. Mūsų tarptautinė komanda, turinti trijų dešimtmečių patirtį šioje srityje, žino, kaip svarbu neatsilikti nuo laiko ir racionalizuoti procesus. Grupės įmonėse Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir...
      Kovo 11-osios g. 100-15, LT-50407 Kaunas.
      Veiklos sritys: apskaita; finansai; konsultacijų paslaugos; mokymo kursai; teisinės paslaugos.
      UAB"Sakurų Sodas" jau daugiau nei 5 metus sėkmingai teikia buhalterinės apskaitos ir finansų paslaugas įmonėms, bei konsultuoja įvairius verslo sektoriaus subjektus. Galime pasigirti atsakingais darbuotojais, stabiliu augimu ir kompetencija siekiančia daugiau nei 2 dešimtmečius patirties buhalterijos ir finansų...
      Naugarduko g. 102-501, LT-03160 Vilnius.
      Veiklos sritys: apskaita; finansai; konsultacijų paslaugos; teisinės paslaugos.
      Profesionalios buhalterinės apskaitos paslaugos Jūsų versluiUAB Finolta – tai patikima buhalterinės apskaitos įmonė, teikianti visapusiškas ir profesionalias apskaitos paslaugas Lietuvos įmonėms. Mūsų tikslas – užtikrinti tikslią, skaidrią ir laiku atliktą buhalterinę apskaitą, padedančią vadovams priimti teisingus...
      Šeškinės g. 6-65, LT-07152 Vilnius.
      Veiklos sritys: apskaita; auditas; finansai; konsultacijų paslaugos; teisinės paslaugos.
      Added Value komandą sudaro patyrę, kvalifikuoti specialistai, kurie supranta ne tik apskaitos taisykles, bet ir jų poveikį verslo sprendimams bei savijautai žmonių, kurie tuos sprendimus priima. Mums buhalterija nėra izoliuotas procesas – tai dalis platesnės sistemos, kurioje susitinka verslo stabilumas, ilgalaikė...