Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Fotospauda, MB
Atsiliepimas apie fotospaudą Norfoje, Justiniškių g. 91, Vilnius
Neseniai lankiausi šioje fotospaudoje norėdama pasidaryti nuotrauką profesionaliam profilio puslapiui, tačiau likau labai nusivylusi. Darbuotoja nepasirūpino tinkamu apšvietimu, nepadėjo parinkti pozos ar išraiškos - tiesiog paspaudė mygtuką. Nuotrauka gavosi niūri, be jokio gyvumo, priminė ne portretą, o kažką iš rūsių ar morgo - tamsi, be šviesos, be emocijos. Tikrai kaip iš morgo, po mirties, tik atmirktom akim. Kaina 10 eur.
Atrodo, kad darbuotojas neturi nei žinių, nei įrangos kokybiškai fotosesijai. Jei ieškote vietos profesionaliai nuotraukai - tikrai nerekomenduoju šios vietos.
Sveiki, malonu, kad paliekate komentarus, tačiau norėtume patikslinti jog komentaras turėtų būti skirtas įmonei UAB „Vilniaus gaira“, kurios internetinio puslapio pavadinimas sutampa su mūsų įmonės pavadinimu.
Nesąžiningi žmonės - už tą patį užsakymą sumokėjau du kartus (atsiuntė el.laišką, kad užsakymas nesumokėtas, nors bankas buvo nuskaičiavęs pinigus prieš kelias valandas). Suformavau kitą užsakymą ir po kelių minučių gavau pranešimą, kad ABU užsakymai apmokėti. Iškart pranešiau Fotospaudai apie susidariusią situaciją, tačiau gavau atsakymą, kad abu užsakymai jau pagaminti (nuo antrojo užsakymo buvo praėjusios kelios minutės). Būkite atsargūs, čia dirba nesąžiningi žmonės.
Jeigu norite atspausti nuotraukas kokybiškai galite kreiptis www.fotospaustuve.lt
Tikrai niekam nerekomenduoju užsisakyti, o ypač internetu, nes nei pinigus grąžina, nei prekę keičia. Buvo užsakytos baltai juodos nuotraukos, atsiuntė nespalvotas pilku atspalviu, ir mane tikina, kad visos mano turimos namuose baltai juodos nuotraukos yra geltonai juodos. Tokios nepagarbos su klientais realiai dar nesu patyrusi.
Sistema, netvarkinga. Įkeli dvi nuotraukas, padaro su viena kaip nori permaketuoja. Nėra galimybių peržiūrėti užsakymo. Ir jie teisūs, įrodinėja savo. Nors tikrai sistemoje rodė kitaip su dviem nuotraukomis. Tik neparašyta fotografuotis ekraną. Daro savaip kaip paprasčiau.
Nerekomenduoju.
Labai, labai nusivyliau.Dariau 3 nuotraukas iš telefono (norėjau dovanoti draugei vestuvių proga)rėmelyje, ji man buvo atsiuntus, nebuvo labai ryškios, todel galvoju kai išdirbs profesionalai tikrai bus ryškesnės, bet kai gavau foto, net pasibaisėjau praktiškai viskas susilieja, veidų net nesimato normaliai.Daugiau paslaugų nesikreipsiu.
uzsakiau nuotrauka 30X45, daryta telefonu. Padare, atsiunte, viskas gerai, tik, kad nuotrauka visiskai išsiliejusi jiems nesvarbu. Pasiėmė savo pinigus ir valio, o kad zmogus ta nuotrauka ismes i siuksliu deze ir pinigus sumokejo vejais-jiems vienodai. Kazkaip liudna, kad taip lietuvos kai kurios imones elgiasi...
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Atsinaujinančios energetikos investicijos" atskleidė savo investuotojų struktūrą: stebi naują tendenciją
Ilgą laiką investicijos į atsinaujinančią energetiką mūsų regione buvo vertinamos kaip sudėtinga infrastruktūros sritis, kurioje dominuoja stambūs fondai bei profesionalūs rinkos dalyviai. Tačiau...
Istorinis Žvėryno projektas atveriamas ir smulkiesiems investuotojams
Vilniaus Žvėryne vystomas nekilnojamojo turto projektas tampa vienu ryškiausių šių metų premium segmento projektų sostinėje. Beveik hektaro teritorijoje planuojamas daugiafunkcis kompleksas...