Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę ELMITA, UAB
Šios kompanijos atstovas p. Miroslav Tyško elgiasi įžūliai ir nekorektiškai su savo klientais. Reiškiu pretenziją, dėl Jo parduoto katilo GRANPAL ECO kokybės, gaminio aptarnavimo, bei serviso.
Katilas GRANPAL ECO, kuris buvo parduotas buvusiam namo savininkui 2013 m spalio 19 d. yra su automatikos defektais.
Aš nupirkau šį privatų namą prieš pusmetį su šiuo katilu iš buvusio namo savininko ir pakviečiau Jūsų dilerį p. Miroslav Tyško, kad jis pratestuotų ir paleistų katilą prieš šildymo sezoną. Jis atvyko, paspaudė programos mygtukus, palaukė kol katilas užsikurs paėmė 200 Eur už atvažiavimą ir išvažiavo. Katilas veikė pora mėnesių, bet jis pats neužsidegdavo, tik paduodavo granules į bunkerį, visada reikėjo su žibalo pagalba uždegti jį.
2019- 03-23d. iš katilo visų pusių pradėjo veržtis dūmai ir viduje įvyko trys sprogimai su ugnies liepsnomis. Man teko kviesti Priešgaisrinę gelbėjimo tarnybą (raštas pridedamas). Jeigu, tuo metu nieko nebūtų buvę name, galėjo sudegti namas. Po...
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?