Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Doho LT, MB
Sveiki. Už vadybininko nekompeteciją verta pasistengti išmokti bendrauti su klientais 034 tel.galas.Vien dėl to kad parašiau į el. paštą nesulaukęs siuntos ir nerodė kad ji yra, už pjaunate grybą, vadybininkas skambina ir kabina man akis nu sorry chebryte, nieko nenorėjau įžeist ir tuo labiau nenoriu su jumis kariaut ar aiškintis santykius, bet jūs pirmi tokie neadekvatųs.Nebepirksiu ir nerekomenduosiu.
Sveiki,
Mes netoleruojame staugimo ir koliojimo mūsų darbuotojų, kurie tik siekia jums paaiškinti kaip pasižiūrėti ar perkrauti siuntos sekimo kodą, todėl mes džiaugiamės, kad daugiau niekados nepirksite iš mūsų bei mums nereikės patirti to žeminančio tono. Geros dienos.
Doho komanda
Sveiki, kodėl bėga tepalas iš dewalt grandininio pjūklo akumuliatorinio, naujas užpiltas tepalu ir padėtas, po kaikurio laiko žiūriu pribėgo tepalo, nubėgo daugiau nei puse bakelio.kur kreiptis?
Laba diena, Egidijau,
Ačiū už jūsų komentarą. Visi mūsų parduodami produktai yra nauji, originalūs ir turi garantinį aptarnavimą. Nusiuntėme jums elektroninu paštu visą informaciją dėl aptarnavimo. Geros dienos.
Pirkau suktuką. Parekomendavo papildomą akumą. Pradžiai galvojau nereikia, bet išties labai praverčia antras.
Kai skambinau nekėlė ragelio, bet už keliolikos minučių perskambino.
Laba diena.
Dėkojame, kad perkate pas mus. Atsiprašome, kad kartais telefono linija būna užimta/negalime atsiliepti. Kiekvienam klientui suteikiame išskirtinai kokybišką dėmesį: maksimalias konsultacijas ir rekomendacijas. Tai truputį užtrunką. Visiems perskambiname. Dėkojame už supratingumą.
Gražios Jums dienos.
Laukiu prekių jau vienuoliktą dieną...
Laba diena,
Atsiprašome už nesklandumus. Kadangi vietoje jau nebeturėjome prekės, dėl to turėjome siųstis iš pagrindinio sandėlio, kas ir trunka apie 8 darbo dienas, kurias visada stengiamės komunikuoti klientams. Visgi, tikrai atsižvelgsime į jūsų pastabas ir tobulinsime prekių palaikymo sistemą.
Aš 31-ą! Dar negavau! Atsakymas: soriukas, nu tikrai...
Užsakiau prekes 2023 kovo 24 diena. Šiandiena jau 2023 balandžio 7 prekių nėra. Iš pardavėjų niekas nesusisiekė, jeigu parašai vis tikina, kad pas kitus problemis ir atvažiuos. Parduotuvėje visos prekės buvo turimos. Pinigus paėmė o kada gausi neįdomu. Jeigu kas būtų perspėje gyvenime nebūčiau pirkęs šioje įmonėje, dėl kelių sutaupytų eurų sugadinti tik nervai ir neatlikti darbai. Nerekomenduoju.
Laba diena, Audriau.
Nuoširdžiai atsiprašome už nesklandumus. Iš jūsų užsakytų prekių, Kauno sandėlyje, jau buvome išpardavę Makita dulkių siurblį, todėl papildymą siuntėmės iš pagrindinio sandėlio, visa kita yra pas mus vietoje. Susisieksime su jumis ir išspręsime šį klausimą. Gražios dienos!
Nerekomenduoju,
Užsakėme įrankį, pristatymas 1-8 d. d. Praėjus daugiau kaip 3 savaitėms įrankio taip ir negavome, teko atšaukti užsakymą ir pirkti kitur.
Sveiki, Mindaugai,
Tikrai jūsų tiesa. Šį nivelyrą tokia pigia kaina labai greitai išpirko, todėl turėjome užsakyti papildymą iš tiekėjo, kas ir užtruko. Atsiprašome už nesklandumus ir prisiimame jūsų išsakytus pastebėjimus. Gražios dienos.
Užsakiau akumuliatorinį suktuką. Deklaruotas pristatymo terminas 1 - 8 d.d. Po dviejų savaičių nesulaukęs paskambinau. Mane informavo, kad yra logistikos problemos, bet kitos savaitės pradžioje tikrai gausiu.Dar po savaitės nuvažiavau į ofisą pasiteirautikokie reikalai. Man paaiškino, kad visi ukrainiečiai grįžo į Ukrainą ir Europoje nebėra kam dirbti, todėl yra logistikos problemos.Nežinau, kiek teisybės, nes man darbinę siuntą iš Vokietijos pristatė per tris dienas, o čia praėjo jau mėnuo. Gerai, kad iš anksto nesumokėjau pinigų. Žodžiu, pirmas blynas gerokai prisviles
Laba diena, Vidminai,
Nuoširdžiai atsiprašome už nesklandumus, tikrai priimame jūsų išsakytas mintis. Kartais susiduriame su logistiniais iššūkiais kai darome paletinius užsakymus dideliais kiekiais, tačiau mes vistiek esame už tai atsakingi ir tai nėra standartas kuriuo vadovaujamės. Viliuosi, kad ateityje turėsime šansą įrodyti, kad esame verti jūsų pasitikėjimo.
Pagarbiai,
Doho komanda
Keletą kartų teko naudotis doho paslaugomis, ir galiu pasakyti tik viena- šaunuoliai.
Profesionalus ir labai lankstus aptarnavimas.
Jei neturi asortimente pageidaujamo įrankio- užsako, ir pasiūlo konkurencinga kaina.
Įrankių kokybė nekelia abejonių.
Laba diena, p. Lisovski,
Ačiū už tokį puikų įvertinimą. Stengiamės, kad klientas visada būtų patenkintas. Geriausias mūsų sunkaus darbo rezultatas yra sugrįžtantys klientai.
Pagarbiai
Doho komanda
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...