Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Doho LT, MB

Atsiliepimai apie Doho LT, MB

Doho - įrankiai visiems

8.2

Eilinį sykį parduoda ko neturi, palaiko pinigus savaitę ir išsiunčia atgal.

Sveiki, REKOMENDUOJU ! Greitas pristatymas, ULTRA pateisino lūkesčius! Tikrai konkurencingos kainos! Veikia kaip Šveicariškas laikrodukas. Pagarba sistemas rengusiems!

Bitlai dainavo: All You Need Is Love, nors iš tikrųjų viskas ko reikia tai - greitas pristatymas, geros kainos ir geras servisas :). Greitą pristatymą ir geras kainas jūs turite! Labai gerą įspūdį paliko Dewalt daugiafunkcinis įrankis. Ačiū jums.

Greitas pristatymas, rekomenduoju :)

Greitas pristatymas. Kainos žemesnės palyginus su kitomis įmonėmis. Rekomenduoju.

Firma pirko kas mėn. tris įrankius Dewalt. Vadybininkai dirba gerai, pataria įvairiais klausimais ne tik atvykus bet ir telefonu. Matau kad profesionalai, nors aš kaip pensininkas priekabus. Rekomenduoju.

Greitas pristatymas, rekomenduoju

Labai greitas pristatymas

Super įmonė. Telefonų labai maloniai, greitai ir aiškiai atsakė į visus manė dominančius klausimus. Prekės išsiuntė jau po valandos.

Greitai veikia. Viskas ok.

Puiki įmonė, konkurencingos kainos, aukšta prekių kokybė ir greitas pristatymas.

Nerekomenduoju

Apgailėtina

Konkurencingos kainos, greitas pristatymas, sklandus bendravimas

Puiki komanda, prekes gavau jau kitą dieną. Rekomenduoju.

Gera kaina, labai greitas pristatymas, rekomenduoju visiema.

Aptarnavimas puikus, greitai gavau prekę. Ačiū :)

Vėluoja su prekėmis.

Sveiki,
      Atsiprašome dėl prekių vėlavimo. Kartais susiduriame su tiekimo iššūkiais, kuriuos nuolat stengiamės spręsti ir tobulinti procesus, kad užtikrintume kuo sklandesnį aptarnavimą. Dedame pastangas, kad kuo daugiau prekių būtų nuolat sandėlyje. Dėkojame už jūsų kantrybę ir supratingumą.

Geros kainos

Labai informatyvus aptarnavimas ir labai greitas pristatymas. Puikiai dirba DOHO komanda.

Gera prekė už protingą kainą. Labai greitas pristatymas. Dėkoju.

Gera kaina, prekė kokybiška, pakuotė nepažeista, greitas pristatymas.Ačiū!

Geros kainos, greitas pristatymas!

Greitas pristatymas.Galima rasti prekių pigiau.

Paskambinau pasakiau ką noriu meistrauti pasakė kokių įrankių reikia. Nusipirkau internetu ir pristatė kitą dieną! Tai laukiu savaitgaliu padarysiu pats pagaliau šuniui būdą :)

Prekės negavau. Nr. 12283, apmokėta 28.05.2024

Irena, nors tikiu, kad vardas ne toks, kadangi visi šie komentarai yra netikri...
      Pridedame REALIĄ nuotrauką iš mūsų sistemos, kurioje matosi, kad ponas Nerijus darė užsakymą tikrai ne jūsų nurodyta data, o 2023 07 05.

tn-1-914434.png

Šiandien jau 30 dienų bet preke negavau

Taip, šiandien gegužės 30 diena, Viktor. Visgi, jokio užsakymo jūsų nurodytų el. paštu nėra... Tikiu, kad sumaišėte el. parduotuves, kam nepasitaiko. Gražios dienos!

Tas pats. Dar laukiam...

Greitai ir kokybiškai. Buvo iškilęs nesklandumas dėl prekiu kiekio, tačiau per 24 val. buvo išspręstas. Ir toliau naudosiuos MB Doho LT paslaugomis. Rekomenduoju.

Perkant buvo parašyta, kad pristatys per 2 d.d. Taip ir įvyko.

Užsakiau telefonu. IŠ ANKSTO informavo, jog reikės palaukti keletą dienų. Labai už tai dėkoju. Ne kaip pas kitus perkant sako bus rytoj ir esu gavus net už poros mėnesių.

Labiausiai patiko tai, kad žmogiškai galima susitarti ar tai prekę atsiimti žymiai vėliau ar tai priedų papildomų užsisakyt iš tiekėjų ir panašiai.

Nusipirkau ju tinklalapy. Apmokejau is karto per Paysera. Siandien (kita diena) DPD atveze. Va cia tai tikras malonumas pirkti!

nieko neturi, nėra jokio serviso..

Sveiki,
      Populiariausias prekes palaikome pas save Kauno sandėlyje, o garantinį aptarnavimą atlieka mūsų partneriai, kas nesukelia klientams jokių problemų. Savo sistemoje neradome jokio pirkėjo su jūsų nurodytu elektroniniu paštu, todėl negalime pakomentuoti apie kokios prekės servisą jūs šnekėjote.

Užsakiau akumuliatorinį suktuvą kovo 26d., balandžio 16d. dar negavau, jau du kartus pažadėtas pristatymo terminas yra pradėlstas.....

Paulius
      Robertas

Identiška situacija.

Geros kainos ir greitas pristatymas

Jūratė Kairienė

Užsakiau prekę kovo 27d., dar negavau, bandžiau įvesti sekimo nr., tačiau prekės neranda.

Doho LT
      Jūratė Kairienė

Laba diena,
      Deja, bet jokia Jūratė Kairienė nepirko iš mūsų prekių, todėl nežinome apie kokį užsakymą kalbate. Gražios dienos!

Puikus ir greitas aptarnavimas. Padėjo visais kilusias klausimais. Visiems rekomenduoju! ????

Mažiausios kainos ir labai greitas pristatymas.

Paskambinau pasiklausti dėl prekės likučio, atsakymo sulaukiau greitai. Padariau užsakymą internetu ir apmokėjau ir prekė buvo iš karto paruošta. Greitas ir malonus aptarnavimas! Puiki komanda. Viskas per 1 d.d.! Ačiū!

Užsakiau paprastą suktuvą gruodžio 21 dieną o gavau tiktai sausio 23 dieną.

Laba diena, Rosvaldai,
      Taip, tikrai atsiprašome už vėlavimus. Tarpušvenčiu, per pačias Kalėdas, buvo užstrigęs tiekimas, bet viskas jau normalizavosi. Gražios dienos!

Pristatė vėliau, nei buvo parašyta užsakyme, bet iš anksto įspėjo apie tai.

Kainos geros, bendrauja maloniai, atsiuntė kitą dieną.

Reikėjo žiauriai galingo smūginio suktuko. Paskambinau. Sako galim gauti. Gavo. Pasiėmiau.
      Tokie man patinka reikalai.

Puikiai, operatyviai, profesionaliai

Kokybiškos bei originalios prekės, malonus bendravimas susisiekus telefonu ir greitas užsakytų prekių pristatymas. Rekomenduoju... ????

Pranciškus
      Pranciškus

Paaiškinimas: klaustukai užsidėjo netyčia.

Paskambinau (atsiliepė iš karto) klausiu kur siunta, nes vėluoja. Sako taip taip truputį vėluoja. Sakau nebegalėsiu atsiimti tai paklausė adreso išsiuntė kitą dieną į namus. Normalu, kad vėluoja pardavėjai su tais pristatymais, bet su šituo žmogiškai išėjo viską išspręsti.

Pabrėšiu operatyvumą. Apgedęs įrankis lyg ir per mane, bet pamečiau kažkur garantinį. Paskambinau sakau situaciją ir man atsiuntė į el paštą tą lapą kol kalbėjom.

Parekomendavo draugas. Pabandžiau. Pirkau pora baterijų. Viskas kaip priklauso. Pristatė greitai. Nepatiko tik tai, jog pakuotė buvo įlenkta. Bet čia turbūt reikia kurjeriui velnių duoti už tai.

Pirkau vyrui suktuką. Telefonu doho žmogus parinko pagal apibūdinimą kur naudos. Vyrui dovana patiko. Ačiū!

Pietavau, per tel uzsisakiau. Ir kita diena ryte atsiunte. Ziauriai greitai.

Ozo g. 25, LT-07150 Vilnius.
      Veiklos sritys: įrankiai; buitinė technika; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; statybinės medžiagos; tvirtinimo detalės, elementai; ūkio prekės.
      ERMITAŽAS – vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų prekiaujančių sodo, statybų, apdailos, augalų bei namų apyvokos prekėmis visoje Lietuvoje ir internetu www.ermitazas.lt. Tinklą sudaro 9 fizinės parduotuvės (Vilniuje, Kaune (2), Klaipėdoje, Šiauliuose, Utenoje, Jonavoje, Ukmergėje ir Mažeikiuose) bei...
      Lyderystės g. 2, Karmėlavos sen., Biruliškių k., LT-54469 Kauno r.
      Veiklos sritys: įrankiai; didmeninė prekyba; mažmeninė prekyba; metalas, apdirbimas, gaminiai; tvirtinimo detalės, elementai.
      UAB „Protecus“ yra dinamiška ir auganti komanda, specializuojanti abrazyvinių medžiagų, elektrinių įrankių, eksploatacinių medžiagų bei darbo saugos produktų prekyboje. Mūsų veikla orientuota į metalo apdirbimo, pramonės ir statybų sektorius. Dirbame lanksčiai ir kompetentingai, nuolat tobulėdami per teorinius ir...
      Lygioji g. 3, LT-46359 Kaunas.
      Veiklos sritys: tvirtinimo detalės, elementai; darbo apranga; įrankiai; statybinės medžiagos.
      Didmeninė ir mažmeninė prekyba tvirtinimo detalėmis ir elementais - pagrindinė “Anjesė” veikla.Apsipirkite saugiai ir greitai mūsų naujoje el. parduotuvėje shop.anjese.ltAnjesė, UAB yra:Šrubena Unia oficialūs atstovai Lietuvoje, Latvijoje bei EstijojeHans tools oficialūs atstovai Lietuvoje, Latvijoje bei...
      Draugystės g. 12A, LT-51260 Kaunas.
      Veiklos sritys: baldų gamybos medžiagos, furnitūra; baldai (gamyba); didmeninė prekyba; eksportas; importas; įrankiai; mažmeninė prekyba; mediena, jos gaminiai; šviesos sistemos, šviestuvai.
      ULMAS, UAB – didmeninė ir mažmeninė prekyba baldų gamybos medžiagomis: baldinė furnitūra, apdailinta baldinė plokštė, stalviršiai, compact HPL, žaliavinės plokštės kaip fanera, MDF, MDP, HDF, OSB. Korpusinių baldų ruošinių gamyba: baldinių detalių pjovimas, briaunų klijavimas, skylių gręžimas, frezavimas ir t.t...
      S. Konarskio g. 2-99, LT-03122 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; sporto, turizmo reikmenys; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      Internetinė parduotuvė www.rde.lt – vieno iš didžiausių Latvijoje prekybos tinklo „RD Electronics“ atstovas Lietuvoje.Prekiaujame populiariausių prekės ženklų kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, stambiąja ir smulkiąja buitine technika. RDE.LT yra oficialus 250 gamintojų atstovas, todėl savo klientams galime...