Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Dipada, UAB
Nerekomenduoju šios baldų įmonės.Užsakytas virtuvines spinteles gavome nepilnos komplektacijos.Informavau apie tai elektroniniu laišku, į kurį atsakymą gavau tik po kelių dienų, kad spintelių sienelės yra užsakytos pas gamintoją.Kada bus pristatytos jokių terminų nėra.Pinigai už prekę sumokėti, bet naudotis preke negali.Dirba neatsakingai.!!!!
Labai gailiuosi, kad prieš pirkdama prekę, nepasidomėjau atsiliepimais apie šią įmone, tikrai nebūčiau pirkusi pas juos baldus.
Nerekomenduoju. Užsakytų baldų teko laukti daugiau nei 20 savaičių. Išsisukinėjimai ir melavimas. Su vadybininkais neįmanoma susisiekti. Konsultantė nieko nežino tik visada perduoda informaciją kažkam. Labai nusivylėm daugiau niekam nelinkiu nepaskaičius komentarų pirkti iš šios įmonės.
Visiškai pritariu! Tragedija. Laiku susilaikėme daugiau neužsisakę šioje bendrovėje...
Uzsakyti vaikui lova su stalu, atveze ne ta spalva. Pakeist nera i ka, nes musu uzsakytos spalvos nebegamina. Atsisakem.
Tai dabar virs menesio pasiima... Nes derinasi pagal savo uzsakymu vaziavima i ta rajona. Du kart - abu dirbu, bet lyg viena karta jau susitarem, deja, kurjeriai apsisuko greiciau ir nieks nebelauks.
Pinigu taip pat negrazina, uzsisakyti kitu baldu atliekamu pinigu nera, tai tenka laukt.
JU PACIU KLAIDA, O LAUKTI IR TAIKYTIS PRIE JU GRAFIKO, TENKA MUMS. Daugiau nebeuzsakynesiu. Neatsakingas darbas.
Pirkau komodą iš balduperlu. Pristatė greitai, o komoda atitiko kainos ir kokybės santykį. Komoda dar gražesnė, nei nuotraukose.
Kad jau nusisekė pirmasis pirkinys, nusprendžiau įsigyti spintą. Buvau informuota, jog užsakymas bus pristatytas per 5 savaites. Mano džiaugsmui, spinta atkeliavo per 3.
Viskas, pradedant prekės užsakymu, baigiant jos pristatymu, ir užnešimu į namus, vyko sklandžiai. Darbuotojai malonūs, informaciją pateikia aiškiai. Neturiu jokių nusiskundimų ir, tikiuosi, neturėsiu ateityje. Sėkmės !
NEREKOMENDUOJU, gaila kad atsiliepimus apie šią įmonę perskaičiau jau padarius užsakymą.Pasimokiau......užsakymas buvo vykdomas 4 mėnesius!!!!! Užsakius virtuves spintelės ir stalą kovo 28 diena, prekės gavau normaliai po mėnesio, bet iš užsakytų 6 spintelių ir stalo, gavau tik 5 spintelės. Nuvykę į parduotuve, mums pasakė, kad stalo užsakymas yra tebevykdomas, o dėl spintelės trūkumo rašykyte el.laišką.Pasake kad mus turėjo perspėti, kad šiame pristatime nebus stalo, bet to niekas nepadarė.Įmonė prisipažino dėl trūkumo, bet stalo ir spintelės teko laukti dar ilgai.Taigi užsakymas trūko nuo kovo 28 d.iki liepos 22 d.ir tai kainavo didelių nervų. Pasibaisėtina.
Buvo užsakyti baldai, pristatymas vėlavo... Negana to pristačius baldus paaiškėjo, kad viena baldų pakuotė pristatyta ne to baldo. Pareiškus, kad pristatyta vieną pakuotę iš penkių. Atsakė į laišką tik po 3 rašytų laiškų, praėjus TIK savaitei, informuojami kad atsakys per 10d. po 10 d. Atsakė, kad užsakyta reikalinga pakuotę ir kad per 3 savaites gausime reikalingą pakuotę. Deja, pristatyta buvo tik po daugiau nei mėn (6-7sav). Tuo metu, asmuo, turintis stiprių sveikatos problemų dėl nugaros turėjo miegoti ant grindų, nes sena lova pristačius naująją buvo išardyta, pradėjus rinkti ir pamačius, kad vieną pakuotę ne ta, teko sustabdyti rinkimo darbus. Tuo dar nesibaigė. Atvežus trūkstamą pakuotę, buvo pareikšta, kad neužneš, nes " nebuvo pažymėta, kad reikia" nors užsakant baldus buvo papildomai sumokėta, bet galiausiai nepatenkinti sutiko užnešti. Taip pat buvome informuoti, kad turime grąžinti prieš tai gauta netinkama pakuotę, vežėjams ta pasakius, kad ir paimti turi, vėl...
Labai nusivyliau šia įmone. Spinta buvo užsakyta 02.18, pristatymas įvyko po mėnėsio.. ir prasidėjo. Trūko detalės, ir laukiau iki Birželio pradžios.
Dabar gaila, kad iš kart nepaskaičiau, kad teks taip nusivilti.
Ką jau kalbėti, kad detalė tikrai ne idealios būklės, bet aš jau nebe turėjau kantrybės aiškintis.
Nežinau kodėl paskaičiau atsiliepimus apie šią siaubingą kontorą tik kai pati susidūriau su termino nesilaikymu.
Paskambinus norėjau sužinoti kodėl nevežamas baldas kuris jau 3 dienos sandėlyje, sulaukiau grubaus atsakymo kad bus pranešta kada važiuos mašina, taip išeina kad turiu laukti skambučio neaišku net kada šį, kitą mėnesį. Kai užsisakinėjau baldą buvau informuota kad baldai vežami iškarto kaip tik pagamina. Kas įdomiausia, kad pokalbis įrašomas, o operatorė nesikuklina grubiai bendrauti.
Likome laibai patenkinti minkštais baldais. Užsakinėjome minkštą kampą svetainei ir mažesnę sofą dukrai į kambarį. Konsultantė pasiūlė kelias auidnių rūsys iš kurių išsirinkimo sau tinkamiausias spalvas. Taip, baldų reikėjo palaukti, bet jie buvo gaminami pagal musu norimus audinius, tai suprantama kad reikes palaukti :)
Prireikus nauju baldu tikrai dar kreipsimes.
Užsakymas ORD13262 vina vitrina Triosan4, viena komoda Triosan1ir dvi komodos Triosan2. Deja jusu darbuotojai nemoka skaičiuoti iki dveju, atveze tik viena Triosan2. Nors gynčijaus su jais, kad truksta dežiu, bet jie tik numojo ranka ir išvažiavo. Man kilo itarimu, kad firma nepatikima, nes vairuotojas apgailėtinas, nemoka arbulomis sunkvežimį stumt. Vietos kieme i valias, bet nesugeba. Skaičiau, kad savininkas rase kad reikia patiems nebut žioplems ir visas dezes išpakuot ir suskaičiuot. Na jo, o jie stovės ir lauks, kada vena trapi moteris su skaudančia nugara, išpakuos visas dežes ir viska patikrins. Visa savaite skambinu ir šnipštas, mergele prie telefono nežine ko ten sedi, tik atseit perduos vadybininkui. Visa savaite, kaip perduoda. 250€ kaip i bala.
Sveiki,
Užsisakėme stalų komplektą kurio kaina 392 Eur. Gavome mažesniais išmatavimais stalus, kurių kaina 274 Eur. Kai parašiau laišką, gavau greitą atsakymą, kad sandėlys suklydo, atsiprašome. Laukite po dviejų savaičių gausite stalus kuriuos užsakėte. Kai pasakiau, kad nesilaikote savo duoto pažado iki Kalėdų atvežti stalus, jūs to nepadarėte. O prieš Naujus atvežate ne tuos stalus. Kurių negalime naudoti, nes reikės grąžinti. Tad stalų pakeisti nebenorime. Parašiau, kad pasiimkite stalus ir grąžinkite pinigus kuo greičiau. Gavau atsakymą, kad tik kai paims kurjeris ir pristatys tada grąžins pinigus. Bet kodėl dar negražinot visų pirmą to skirtumo, nes neteisėtai laikot užšaldę ne savo 118 Eur? Stalai tai pigesni pas mus namie. Ir jau laukiam nuo gruodžio 29 d. kada atvyks pasiimti tų stalų ir grąžins visus pinigus. Paskutinis jiems rašytas laiškas, 2023 sausio 4 d., kad stalai buvo pristatyti mums pažeistoje pakuotėje ir kad kurjeris matė ir parodėme, atsakymo jokio, nors sako...
Sveiki p.Rūta,
į Jūsų situaciją buvo sureaguota iš karto. Deja sandėlyje per klaidą Jums buvo įkrauti kito modelio staliukai, Jums buvo pasiūlyta juos pakeisti į Jūsų užsakytus. Jums atsisakius Jūsų užsakymo staliukai buvo pasiimti ir pinigai grąžinti.
Atsiprašome už nesklandumus ir sukeltus nepatogumus.
siaubingas aptarnavimas, prekes laukti reikia daugiau nei 2 mėnesius, susitarti dėl pristatymo yra neįmanomas dalykas, paskambinus operatorė kalba rusiškai ir reiškia pretenzijas klientui. Dar neteko su tokiu dalyku susidurti. Tikrai nerekomenduoju.
Sveiki,
ar tikrai rašote apie mūsų įmonę? Mūsų konsultantė atsiliepia tik lietuvių kalba, deja rusų kalbos nemoka :)
Pirkom kambario kompl, spintos dalis suraizyta, lovos stalciai nesusirenka, nes grezimai netokie. Groteles atvaziavo po savaites, teko pirkt is savu, kad turet kur miegot, kompensuot nesiteike, nors ju siunciamu veliau nebenorejome. Bendravimas ir komunikacija tragedija, siunti info su foto ir breziniais, vis aiskina kad surinkti nemokant. 100proc nerekomenduojam. 2022.10
Sveiki p.Nerijau,
mūsų žiniomis į Jūsų situaciją buvo sureaguota iš karto. Pastebėjus klaidą trūkstamos grotelės buvo išsiųstos sekančią dieną dar iki Jūsų laiško gavimo. Pažeidimų pažymėjimas instrukcijoje yra būtinas, kad išvengti nesklandumų. Apgailestaujame, kad šie veiksmai sukėlė Jums nepatogumų.
Atvaziavo sugadintos dalys po 2menesiu. Jus juokaujat? Kas ta spinta per nauja rinks dabar? Ar del jusu klaidu be baldu, sitirk laiko turejome buti? Visiskai nerekomenduoju.
Uzsisakiau kėdės rugpjūčio 25d., informavo, kad bus tik spalio viduryje. Artėjant terminui susisiekiu ir gaunu info, kad kėdes pagamins tik gruodžio pradžioje. Niekam tikus parduotuvė, klientų aptarnavimas vertas 0 balų, bet savo tinklapyje, žinoma, tik teigiamus atsiliepimus demonstruoja. Siaubas.
Užsakytų gaminių kokybe iš esmės esame patenkinti, tačiau gaminius pristatyti vėluota. Apie galimą vėlavimą nebuvome įspėti iš anksto, o darbuotoja, su kuria bendravau telefonu, man nurodė, kad baldų pristatymo terminas - 40 d.d., nors užsakinėdama baldus mačiau, kad numatytas kitoks pristatymo terminas - 10-30 d.d. Taigi už vėlavimą pristatyti įsigytas prekes ne tik kad nebuvo atsiprašyta, bet dar ir suteikta klaidinga informacija.
Prisidedu prie nerekomenduojančių pirkti prekes iš šios įmonės. Nesilaiko pažadų, bet patys reikalauja apmokėjimo dar negavus prekių. Atsiskaityti kortele pas juos nėra galimybės. Mums pažadėjo, kad prekė tikrai bus, o kai apmokėjau pavedimu, kitą dieną skambina ir praneša, kad prekės ne visos gautos, dar iš Lenkijos neatvažiavo. Va tokia tai apgavystė ir pasitikėjimo jais praradimas. Iš savo patirties NEREKOMENDUOSIU "Baldų perluose" ir Jums kažką užsakinėti. Nes nėra patikima įmonė, jau vien pažiūrėjus į tai, kad administracijos kontaktų niekur neskelbia, pasiaiškinti kas kaltas nėra su kuo, Taip nedaromas skaidrus biznis. Dar iki dabar neaišku, ar gausim, ar bus nebrokuota, o pinigai paimti.Tikiuosi gausim, tikiuosi....
Užsakymas padarytas 10.19 iki siol atėjo tik kėdes ir staliukas, kedes yra brokuotos 8vnt ir visos su broku, pasiūlė siusti atgal, mes tiek ju laukėm jau tiesiog jėgų nėra, paprašėme bent žmoniškai kokia nuolaida padaryti ir mes jas paliksime, tai grąžino 30 eur kompensacijos uz visas kėdes!!!! Siaubas, čia žiauru…. Apie aptarnavima galima knyga parasyti, siaubingas aptarnavimas čia jeigu ne pasakius nieko, padaro is tavęs durnių, nenoriai atsako i klasimus o kas blogiausia jiems gi neįmanoma paskambinti tik rastu. As NEREKOMENDUOJU NIEKAM!!!! Nei uz ka nepirkite, as pakliuvau ant ju kabliuko dėl geros kainos, bet žinokite geriau as brangiau šiek tiek sumokėciau, bet gaučiau normalias kėdes ir laiku visa kita. Tikiuos gauti stalą ir tikiuos kad jis butu be jokių broku….
SAUGOKITĖS ŠIOS ĮMONĖS!!!! (Balduperlai.lt UAB Dipada.) Baldai ne pačios aukščiausios kokybės. Klientų išvis negerbia.Baldų patys negamina tik perparduoda tai ir neatsako už juos.
Gerai pagalvokit prieš perkant iš šios įmonės, nes jeigu nepasiseks ir gausite brokuotą prekę, pamatysit tikrąjį jų veidą.
100 procentų sutinku su jūsų nuomone.Pati nukentėjau, pirkdama komodą.Pamačiau tikrąjį veidą.Saugokitės pirkėjai!!!
Labai nusivyliau įmone, visų pirma jokio bendravimo atlikus užsakymą, jokios informacijos apie užsakymo eiga, nuolat reikėjo pačiai klausti, bet aišku jokio konkretaus atsakymo negaudavau ir galu gale užsakymas vėlavo beveik mėnesį ir aišku jokio paaiškinimo ar atsiprašymo nesulaukiau. Tikrai nerekomenduoju užsakinėti iš šios įmonės
Nerekomenduojam šitos įmonės. Nusipirkom baldus ir po savaitės gavom email, kad įsivėlė klaida ir galim primokėti virš 300 eur arba atšaukti. Kai atrašėm, kad kreipsimės į VVTT, patys atšaukė ir grąžino pinigus. Tai dėl šito vis tiek kreipsimės :) neskanu tokie dalykai, tuo labiau, kad komentaruose mačiau jog šita "klaida" linkusi kartotis
Laba diena p. Agnė,
apgailestaujame dėl įvykusios nemalonios situacijos. Jūsų užsakyta prekė yra naujiena mūsų el.parduotuvėje ir deja publikuojant įsivėlė žmogiška klaida kainodaroje. Pastebėjus klaidą, apie ją iš karto buvo informuoti visi klientai. Komentaras, kurį turite omenyje taip pat yra kliento, kuris užsakė tą pačią prekę kaip ir Jus.
Klaida yra ištaisyta ir stengsimės, kad panašių klaidų ir nemalonių situacijų ateityje būtų išvengta.
Dar kartą atsiprašome dėl nesusipratimo ir susidariusios blogos nuomonės apie mūsų įmonę.
Sukčių įmonė, siūlo akcijas, kurių net neturi, tam kad privilioti klientus. Po apmokėjimo Jums bus pasiūlyta sumokėti kainų skirtumą, nes šiaip va sugalvojo, kad nėra akcijos.
Kas iš tokių a******ų gali ką nors pirkti, baisu
Vemti verčia tokios "įmonės"
Laba diena p. Jolanta,
apgailestaujame dėl įvykusio nesusipratimo. Jūsų užsakyta prekė yra naujiena mūsų el.parduotuvėje ir deja publikuojant įsivėlė žmogiška klaida kainodaroje.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...