Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Akmenstata, UAB

Atsiliepimai apie Akmenstata, UAB

Kreditavimo rizika:
    Aistra tobulybei – akmens manufaktūrai, kuriamiems produktams, mūsų klientams.

6.6

Labai nepatenkinti šios įmonės darbu, komunikacija, nerekomenduoju šios įmonės, vėluoja su terminais, meluoja, pridaro broko, kurio nenori taisyti ir panašiai, labai bloga patirtis.

Rokas

Dėkojame už jūsų atsiliepimą.
      Apgailestaujame, kad jūsų patirtis bendradarbiaujant su mūsų įmone neatitiko lūkesčių.
      Mums labai svarbi darbų kokybė, skaidri komunikacija ir įsipareigojimų laikymasis, todėl tokius pastebėjimus vertiname rimtai.
      Norėtume išsamiau išsiaiškinti situaciją ir rasti sprendimą, todėl kviečiame susisiekti su mumis tiesiogiai.
      Kiekvienas atvejis mums yra svarbus, ir dedame pastangas nuolat gerinti tiek procesus, tiek klientų patirtį.

Papildoma patirtis dėl Akmenstatos. Kadangi Akmenstatos gaminys (akmens stalviršis) su defektais, pateikiau pretenziją. Pažadėję atvykti ir įsivertinti defektus, vėliau Akmenstatos atstovai DINGO: nei atvažiavo, nei apžiūrėjo defektus, visiškai nekontaktuoja, neatsako į skambučius. Kaip stručiai sukišo galvas į smėlį. Taip elgiasi ir eilinis vadybininkas, ir įmonės direktorius. Gera kabutėse kompanija susirinko. Kur PADORUMAS IR ATSAKOMYBĖ? Turbūt Akmenstatai šios vertybės neegzistuoja. Kur įmonės savininkas žiūri, kai jo samdomi darbuotojai dergia įmonės reputaciją?

UAB AKMENSTATA
      Silvestras

Sveiki,
      Nuoširdžiai apgailestaujame, kad susidarė toks įspūdis ir kad patyrėte nusivylimą. Mums labai svarbi tiek atsakomybė, tiek pagarbi komunikacija su klientais.
      Jei įvyko komunikacijos sutrikimas ar nesusikalbėjimas dėl suderinto vizito, atsiprašome už nepatogumus. Tai tikrai nėra mūsų siekiamas bendravimo standartas.
      Patvirtiname, kad esame pasirengę atnaujinti komunikaciją, suderinti konkretų apžiūros laiką ir oficialia tvarka įvertinti pateiktą pretenziją.
      Tikimės galimybės situaciją išspręsti konstruktyviai ir abiem pusėms priimtinu būdu.
      Pagarbiai,
      Akmenstata

ATSARGIAI: 1.Vėluoja ir meluoja. 5 mėnesius nesugebėjo akmens gaminio iš gamintojo užsakyti, nors avansas buvo sumokėtas. Vadybininkas šneka tik tai, ką klientas norėtų girdėti, t.y. meluoja, susisiekus su direktoriumi, pastarasis prašneko kažkur išmoktomis klišėmis, t.y. kalba visišką niekalą- graudu ir gėda už jį (jei pats to nesupranta). Vienu žodžiu, Akmenstatai klientas yra kvailinimo objektu. 2.Akmenstatos parduoti gaminiai (akmens stalviršis) su defektais. Pareikšta pretenzija, bet Akmenstata nesiteikia net atvykti apžiūrėti ir įvertinti defektus. Nusibodo klausytis Akmenstatos nesąmonių, advokatai rengia skundą vartotojų teisių apsaugos tarnybai. ATSAKINGAI ĮSIVERTINKITE AKMENSTATĄ

AKMENSTATA UAB
      Silvestras

Sveiki,
      Apgailestaujame dėl jūsų patirties ir rimtai vertiname išsakytus pastebėjimus.
      Visi užsakymai vykdomi pagal sutartis ir suderintas sąlygas. Jei kilo nesklandumų dėl terminų ar tiekimo, esame pasirengę pateikti visą informaciją ir situaciją išsamiai paaiškinti.
      Dėl minimų defektų - pretenzijas nagrinėjame oficialia tvarka ir esame pasirengę suderinti apžiūros laiką bei pateikti išvadą.
      Gerbiame jūsų teisę kreiptis į atsakingas institucijas ir, savo ruožtu, esame pasirengę konstruktyviai spręsti situaciją.
      Pagarbiai,
      Akmenstata

Žirnių g. 30-1, LT-02120 Vilnius.
      Veiklos sritys: paminklai, antkapiai; akmens gaminiai; fasadas, fasado apdaila; gamyba; grindys, grindų dangos; patalpų apdaila, remontas; statyba; statybinės medžiagos; židiniai, krosnys.
      ŽYBARTUVA yra granito, marmuro ir kito natūralaus akmens apdirbimo įmonė įkurta 1994 metais. Esame Švedijos APSTEN grupės nariai ir atstovai. ŽYBARTUVA klientams siūlomi pažangiausi akmens apdirbimo sprendimai, išskirtinė akmens gaminių kokybė ir patraukli granito gaminių kaina.Užsakymai priimami:Žybartuva gamyba...
      Elektrėnų g. 16, LT-02241 Kaunas.
      Veiklos sritys: akmens gaminiai; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; mažmeninė prekyba; naudingosios iškasenos; statybinės medžiagos.
      Ponas Akmuo – tai MILSA įmonių grupės 2019 m. sukurtas prekės ženklas, jungiantis ilgametę patirtį akmens gavybos ir prekybos srityje. Šiandien akmuo tampa patikimu sprendimu keliams, grindiniams, aplinkotvarkai, landšaftui, sodų puošybai bei kapų dekorui. Mūsų požiūris į akmenį – pagarbus, nes jis simbolizuoja...
      A. Vienuolio g. 12, LT-29147 Anykščiai.
      Veiklos sritys: akmens gaminiai; gamyba; paminklai, antkapiai; židiniai, krosnys.
      UAB „Akmens Sala” - 1999 metais įkurta ir sėkmingai veiklą vykdanti įmonė kuri užsiima akmens apdirbimu, paminklų gamyba, marmuro, granito, teraco nestandartiniais baldais, vazonais, palangėmis. Įmonė taip pat gamina akmenines vazas, pjaustymo lenteles, akmeninius stalviršius bei laiptų pakopas.Akmens...
      Kareivinių g. 51H, LT-20184 Ukmergė.
      Veiklos sritys: malkos, kuras šildymui; akmens gaminiai; betonas ir betono gaminiai; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; mediena, jos gaminiai; statybinės medžiagos.
      Kokybiškas biokuras su pristatymu visoje Lietuvoje.Prekyba kokybiškais briketais, sertifikuotomis granulėmis ir kameroje džiovintomis malkomis. Patogus prekių užsakymas elektroninėje parduotuvėje www.briqs.lt Pas mus jūs visada galėsite būti ramūs, kad gausite geriausią prekę už geriausią kainą nepaisant to, kokios...
      Ukmergės g. 306A-19, LT-12102 Vilnius.
      Veiklos sritys: apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; akmens gaminiai; atliekų tvarkymas; betonas ir betono gaminiai; gėlės ir dekoratyviniai augalai; griovimas, gręžimas; inžineriniai tinklai ir sistemos; įrankiai; kelių tiesimas, remontas, tiltai; komunalinės paslaugos; krautuvai, keltuvai, liftai; miško, sodo, vejos technika; naudingosios iškasenos; statyba; statybinės medžiagos; statybos technika, įranga, nuoma; transporto paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
      Visi gerbūvio, apželdinimo bei aplinkos tvarkymo darbai. Transporto ir statybos technikos nuoma Vilniuje ir Vilniaus apskrityje.Darbus atliekame tiek didelėms statybos kompanijoms, tiek individualių namų bei sklypų šeimininkams.BETONINIŲ TRINKELIŲ ĮRENGIMASKlojame įvairių rūšių ir spalvų trinkeles. Paprasčiausios...