Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Akmenstata, UAB
Labai nepatenkinti šios įmonės darbu, komunikacija, nerekomenduoju šios įmonės, vėluoja su terminais, meluoja, pridaro broko, kurio nenori taisyti ir panašiai, labai bloga patirtis.
Dėkojame už jūsų atsiliepimą.
Apgailestaujame, kad jūsų patirtis bendradarbiaujant su mūsų įmone neatitiko lūkesčių.
Mums labai svarbi darbų kokybė, skaidri komunikacija ir įsipareigojimų laikymasis, todėl tokius pastebėjimus vertiname rimtai.
Norėtume išsamiau išsiaiškinti situaciją ir rasti sprendimą, todėl kviečiame susisiekti su mumis tiesiogiai.
Kiekvienas atvejis mums yra svarbus, ir dedame pastangas nuolat gerinti tiek procesus, tiek klientų patirtį.
Papildoma patirtis dėl Akmenstatos. Kadangi Akmenstatos gaminys (akmens stalviršis) su defektais, pateikiau pretenziją. Pažadėję atvykti ir įsivertinti defektus, vėliau Akmenstatos atstovai DINGO: nei atvažiavo, nei apžiūrėjo defektus, visiškai nekontaktuoja, neatsako į skambučius. Kaip stručiai sukišo galvas į smėlį. Taip elgiasi ir eilinis vadybininkas, ir įmonės direktorius. Gera kabutėse kompanija susirinko. Kur PADORUMAS IR ATSAKOMYBĖ? Turbūt Akmenstatai šios vertybės neegzistuoja. Kur įmonės savininkas žiūri, kai jo samdomi darbuotojai dergia įmonės reputaciją?
Sveiki,
Nuoširdžiai apgailestaujame, kad susidarė toks įspūdis ir kad patyrėte nusivylimą. Mums labai svarbi tiek atsakomybė, tiek pagarbi komunikacija su klientais.
Jei įvyko komunikacijos sutrikimas ar nesusikalbėjimas dėl suderinto vizito, atsiprašome už nepatogumus. Tai tikrai nėra mūsų siekiamas bendravimo standartas.
Patvirtiname, kad esame pasirengę atnaujinti komunikaciją, suderinti konkretų apžiūros laiką ir oficialia tvarka įvertinti pateiktą pretenziją.
Tikimės galimybės situaciją išspręsti konstruktyviai ir abiem pusėms priimtinu būdu.
Pagarbiai,
Akmenstata
ATSARGIAI: 1.Vėluoja ir meluoja. 5 mėnesius nesugebėjo akmens gaminio iš gamintojo užsakyti, nors avansas buvo sumokėtas. Vadybininkas šneka tik tai, ką klientas norėtų girdėti, t.y. meluoja, susisiekus su direktoriumi, pastarasis prašneko kažkur išmoktomis klišėmis, t.y. kalba visišką niekalą- graudu ir gėda už jį (jei pats to nesupranta). Vienu žodžiu, Akmenstatai klientas yra kvailinimo objektu. 2.Akmenstatos parduoti gaminiai (akmens stalviršis) su defektais. Pareikšta pretenzija, bet Akmenstata nesiteikia net atvykti apžiūrėti ir įvertinti defektus. Nusibodo klausytis Akmenstatos nesąmonių, advokatai rengia skundą vartotojų teisių apsaugos tarnybai. ATSAKINGAI ĮSIVERTINKITE AKMENSTATĄ
Sveiki,
Apgailestaujame dėl jūsų patirties ir rimtai vertiname išsakytus pastebėjimus.
Visi užsakymai vykdomi pagal sutartis ir suderintas sąlygas. Jei kilo nesklandumų dėl terminų ar tiekimo, esame pasirengę pateikti visą informaciją ir situaciją išsamiai paaiškinti.
Dėl minimų defektų - pretenzijas nagrinėjame oficialia tvarka ir esame pasirengę suderinti apžiūros laiką bei pateikti išvadą.
Gerbiame jūsų teisę kreiptis į atsakingas institucijas ir, savo ruožtu, esame pasirengę konstruktyviai spręsti situaciją.
Pagarbiai,
Akmenstata
"Atsinaujinančios energetikos investicijos" atskleidė savo investuotojų struktūrą: stebi naują tendenciją
Ilgą laiką investicijos į atsinaujinančią energetiką mūsų regione buvo vertinamos kaip sudėtinga infrastruktūros sritis, kurioje dominuoja stambūs fondai bei profesionalūs rinkos dalyviai. Tačiau...
Istorinis Žvėryno projektas atveriamas ir smulkiesiems investuotojams
Vilniaus Žvėryne vystomas nekilnojamojo turto projektas tampa vienu ryškiausių šių metų premium segmento projektų sostinėje. Beveik hektaro teritorijoje planuojamas daugiafunkcis kompleksas...
Prie Lietuvos Raudonojo Kryžiaus iniciatyvos "1 iš 1000" jungiasi daugiau verslų: tikslas – stiprinti pasirengimą krizėms
Tik 3 iš 10 Lietuvos gyventojų jaučiasi pasirengę ekstremaliosioms situacijoms, todėl praktinės žinios, kaip elgtis krizės, nelaimės ar kito netikėto įvykio metu, šiandien tampa ne tik pavienių...