Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę UAB DANS

Atsiliepimai apie UAB DANS

5.8

TIk geriausi atsiliepimai, užsakėme pirmadienį, gavome penktadienį. Iš anksto pranešė kurią dieną pristatys ir kuriame valandų tarpe, valanda prieš kurjeris paskambino ir įspėjo kad atvažiuoja. Net minutė prieš paskambino ir pranešė kad tuojaus bus. Kurjeris malonus, viską sunešė į namus. Keista skaityti tokius komentarus kad kažkas negerai, nes patirtis tiesiog nuostabi. Rekomenduoju.

Labai arogantiški vairuotojai, kurie grasina apmokėtų baldų nepristatyti. Atveža vėluodami, o ne sutartu laiku.

Pirkau YkaBaldai čiužinį Imperial (kokybės dar negaliu įvertinti),
      Užsisakiau pirmadienį, su prašymu pristatyti siuntą ketvirtadienį/penktadienį. Paskambinus telefonu vadybininkė patikino apie tokią galimybę.
      Dieną prieš informavo apie pristatymo dieną ir tinkamą laiką. Tą pačią dieną taip pat skambino dėl laiko ir dar 30min prieš pat atvykimą.
      Tiek telefonu vadybininkė, tiek vairuotojas buvo tikrai malonūs.
      Dėkoju jums, palieku gerą atsiliepimą!

Jau kelis menesius nepristato produktu... susigundeme pigia kaina, bet pasirodo viskas turi savo kaina. Kreipiausi i VVTAT

Parduotuveje ykabaldai.lt pateikeme uzsakyma, taciau patirtis buvo klaiki... Su panieka bendravo su mumis, pristatinejo 3 menesius produkta, teko vis priminti apie uzsakyma, nes turbut buvo mus pamirse apskritai ir neketine igyvendinti uzsakymo. Zodziu. Labai labai prastai. Visiskai i klienta neorientuota imone. Tikrai neverta gaisti laiko ir nervu vardan keliu sutaupytu euru.

Patys geriausi atsiliepimai 100% Iš UAB Dans teko įsigyti gan nemažai baldų tiek patiems tiek pažystamiems vieni kitiems rekomenduodami na ir visi likom patenkinti, tiek kaina tiek kokybe.Keista skaityt komentarus kad bendravimas nemandagus ir t.t... mums su tuo tikrai neteko susidurti visada bendravimas buvo mandagus ir konkretus kaip tik dar gavome daug patarimų kokį baldą rinktis geriau. Kaip sako patarlė KAIP TU - TAIP IR SU TAVIM...
      UAB DANS sėkmės jums darbuose.

Užsisakiau lovą imperija su čiužiniu. Labai graži lova ir galėjau pati išsirinkti spalvą, tai esu labai patenkinta. Lovą gavau mažiau nei per dvi savaites ir aptarnavimas buvo geras. Nuosirdžiai dėkoju!

Vien tik neigemi atsiliepimai. Kas teigiamus rašo tai arba patys arba darbuotojai kuriems galimai kiek žinoma algų nemoka.

Labas vakaras gerbiamas Jonai, mus sudomino Jūsų žinios apie mūsų įmonę. Jeigu paskaitytumėte rekvizitai.lt UAB Dans informaciją apie įmonę, pastebėtumėte, kad mūsų atlyginimai vieni didžiausių baldais prekiaujančiose įmonėse, nekalbant apie Kelmės miestą. Įmonė niekada nėra turėjusi skolų Sodrai ir visada laiku mokami mokesčiai. Todėl Jūs skleidžiate šmeižtą ir melą, už kurį yra ir baudžiamoji atsakomybė. Prašome savo pasisakymą motyvuoti faktais elektroniniu paštu ar telefonu. Būtų labai malonu išgirsti Jūsų nuomonę asmeniškai.

Žiauru. Neasu mates baisesnės įmonės kuri negerbtų savo klientų ir su jais taip nesiskaitytų.
      Užsakius prekes nurodomas preliminarius pristatymo laikas kuris pas šią ša.raš.ki.no kontora neagzistuoja. Turi pats užsakovas rūpintis dėl pristatymo laiko. Sutartą dieną belaukiant prekių pasiskambinama pasitikslinti dėl jų pristatymo. Atsiliepus pasako, kad pamiršo ir bus kita savaite, nors buvo derinta buvo diena prieš. Nesuprantu ar žmones su negalia dirba ar kaip, kad sugeba per mažiau nei 24 h pamiršti kas buvo sutarta ar tiesiog ant tiek terūpi jiems žmogus?

Šioje š*******o kontoroje net gi pencininkus įdarbina (suprantama koks jaunas sveiko proto dirbtų). Atveža prekes 4h po sutarto laiko. Negana to, kad dar atsiprašytų už sugaištą pirkėjo laiką, tai užplūsta su savo susireikšminimais, kad neva senolį iš laisvos nuėme ir tt. Net darbuotojas sugeba atvykti įsižeidęs ir susireikšminęs. Numeta baldus nėščiai moteriai prie laukinių daugiabučio durų ir palinki gero kelio.

Baisu....

Labas vakaras mielas mūsų pirkėjau! Pamenu Jūsų situaciją, kuri nelabai sutampa su Jūsų pasisakymu...
      Vadovas mielai su Jumis susitiktų ir padiskutuotų apie kultūrą, etiką ir darbuotojus iš "darbo biržos" (tarp kitko labai keista Jūsų nuomonė apie LT žmonės, esančius darbo biržoje.. Linkime ten nepakliūti..)...
      Mūsų adresą visada rasite mūsų internetinėje parduotuvėje, kurią tikrai žinote.

Padiskutuotu apie kultūra jūsų vadovas? Tas pats kuris nepagarbiai šneka su moterimis mobiliuoju ir neleidžia net pasakyti kokia situacija buvo situacija ir šaukia? Turbūt turite filmuota medžiagą kurios laukiu, kad mielai pasidalintumėte jeigu puikiai žinote kokia situacija su jūsų pencininku darbuotoju buvo, o gal bagažinėje slėpetes tuo metu, kad viską taip gerai žinote. Nepasigyre jūsų darbuotojas, kad klientus gaidžiais vadina? Ar pamiršo tai paminėti?

Likome labiau nei patenkinti UAB Dans atliktu darbu 10/10

J.Janonio 28 namo, esančio Kelmėje gyventojų vardu noriu padėkoti direktoriui Rolandui ir visam kolektyvui už kokybiškai, gerai atliktą darbą. Mes esame labai dėkingi. Ačiū jums visiems ir linkime sveikatos bei supratingų ir gerų klientų.

Laaaabai rimta firma teko tureti reikalu, tai niekam nepavydziu tokios firmos ir tokiu darbininku

Jėgainės g. 1, Biruliškės, LT-54469 Kauno r.
      Veiklos sritys: baldai (prekyba); audiniai, patalynė; baldų gamybos medžiagos, furnitūra; didmeninė prekyba; eksportas; importas; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      "Baldų turguje" - nauji baldai žemomis kainomis!Mes siūlome platų naujų baldų asortimentą, tinkantį įvairiai namų erdvei ir skoniui, bet svarbiausia – įvairiam biudžetui.Nepriklausomai nuo Jūsų stiliaus ir turimos sąmatos, paverskite savo namus vieta, atspindinčia Jūsų asmenybę!Mūsų asortimentas yra nuolat...
      Akmenų g. 12, LT-92347 Klaipėda.
      Veiklos sritys: baldai (prekyba); interneto parduotuvės.
      Mes padedame klientams kurti jaukius namus nuo 2002 m. „Gintaro baldų“ istorija prasidėjo Klaipėdoje nuo pirmojo baldų salono ir sėkmingai tęsiasi iki šiol Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Šiuo metu galime pasidžiaugti, jog esame didžiausias baldų salonų tinklas Lietuvoje. Manome, kad kiekvieni namai nusipelnė...
      Vytenio g. 20-110, LT-03229 Vilnius.
      Veiklos sritys: baldai (prekyba); baldai (gamyba); eksportas; gamyba; interjero apdailos medžiagos; mediena, jos gaminiai; šviesos sistemos, šviestuvai.
      EASE. Mano namų stiliuswww.easebaldai.lt www.balticfurniture.ltUAB „Balt Furn“ – tai patikima baldų projektavimo, gamybos ir prekybos įmonė, orientuota į aukštą kokybę, modernų dizainą ir funkcionalius sprendimus. Įmonė kuria ir gamina baldus tiek gyvenamosioms, tiek komercinėms erdvėms, atsižvelgdama į...
      Plungės g. 4, LT-02300 Vilnius.
      Veiklos sritys: baldai (prekyba); interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba.
      Pradėję savo veiklą Lietuvoje 2008 metais, dabar esame viena iš lyderiaujančių internetinių baldų parduotuvių Lietuvoje bei Europoje. Šiuo metu sėkmingai veiklą vykdome daugiau nei 20 Europos šalių. Mūsų tikslas – suteikti kiekvienam klientui lengvą, patikimą, ir malonią baldų pirkimo patirtį.Tikime, kad klientai...
      Montuotojų g. 8, LT-89101 Mažeikiai.
      Veiklos sritys: šildymas, įrenginiai; baldai (prekyba); didmeninė prekyba; dujos, dujų įranga; energetika; kuras, naftos produktai, degalinės; malkos, kuras šildymui; mažmeninė prekyba; nekilnojamasis turtas; santechnika; transporto paslaugos; vėdinimas, kondicionavimas.
      SAURIDA – pažangios gamybos technologijos, inovacijos, malonus aptarnavimas ir lankstumas, nedarant kompromisų dėl aukščiausios kokybės. Kasdien tobulėdami, siekiame patenkinti savo klientų poreikius ir lūkesčius, kaskart siūlome inovatyvius ir praktiškus sprendimus. Įmonė daugiau nei 25 metus dirba, vadovaudamasi...