Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę CSC TELECOM, UAB
Malačiai rašyti galima tik jums leidus. Kas nepatinka gauna komentarą: netinkamas komentaras. Ir nera publikuojama.
Sveiki,
Perskaičiau jūsų komentarą, tačiau nelabai aišku, apie kokią situaciją kalbate ir kas konkrečiai buvo neleista. Jei turėjote neigiamą patirtį ar susidūrėte su problema, labai kviečiu kreiptis tiesiogiai į mus - tik taip galėsime suprasti situaciją ir ją išspręsti.
Esame atviri grįžtamajam ryšiui ir visada pasiruošę padėti.
Pagarbiai,
CSC Telecom kolektyvas
kontora. Planų prirašyta daugybė, kuriu realiai aiškina, kad nėra....Kur žiuri vartotojų teisių apsaugos įstaiga? O kai gauni sutartį tada dar paaiškėja, kad kainos nurodytos be PVM. Bet ir su jais painiava, vieni su PVM, kiti be PVM. Ar taip gali būti? Grynai sukčiavimas ir manipuliavimas. Tad geriau su tokią kontorą neprasidėti... Keistas atstovo komentaras. Dar iki Naujųjų skambinai dėl plano 7, 99, pasakė, kad seniai tokio neturim. Jau liepa, o jis vis dar kabo. Vienas iš dvejų: ar puslapis nesutvarkytas, ar tas kuris atsiliepia grynai nieko nežino arba meluoja.
Sveiki,
Dėkui Jums už komentarą.
Atkreipiame dėmesį, kad visi puslapyje pateikti planai yra su komentaru po jais, "visos kainos nurodytos EUR be PVM". Taip pat Jūs naršote, verslui skirtą puslapio skiltį, tačiau kaip fizinis asmuo Jūs taip pat galite įsigyti verslui skirtas paslaugas. Puslapio skiltis privatiems startuos jau greitai, tai taip pat nurodyta puslapyje.
Atsiprašome už nepatogumus.
sveiki, siandien gavau saskaita uz telefona ir vos nenukritau....priskaiciuota 58 eurai uz kazkokias pramogu paslaugas? jokiu dalyku neuzsisakineju apart zinutes ir skambuciai. kas cia vyksta?
Laba diena, Danute,
Dėkui Jums už žinutę. Iš pateiktos informacijos nerandame Jūsų kaip kliento. Greičiausiai naudojatės kito operatoriaus paslaugomis, tačiau parašykite laišką į [email protected] nurodant Jūsų vardą, pavardę ir telefono numerį arba susiekite telefonu +370 5 2101790. Gavus šią informaciją pasižiūrėsime kokie galimi sprendimo būdai.
CSC Telecom kolektyvas
Sveiki, na nera noro bilinetis tampytis po teismus, matau nukentejusiu zmoniu yra ne vienas tad pakolkas noriu grazei issiaiskinti, man kaip ir daugeliui buvo priskaiciuota gan nemaza suma klausimas uz ka jeigu ta menesi numeriu buvo naudotasi vos kelias minutes tad prasyciau susisiekti su manim nes skola uz ora moket nesiruosiu. menesio eigoje kreipsiuos i atitinkamas instancijas
Laba diena, Renata,
Dėkui Jums už žinutę. Iš pateiktos informacijos negalime Jūsų identifikuoti, tad prašytume parašyti laišką į [email protected] nurodant Jūsų vardą, pavardę ir telefono numerį arba susiekti telefonu +370 5 2101790. Gavus šią informaciją nedelsiant išsiaiškinsime situaciją.
CSC Telecom kolektyvas
Gavau prie Tele2 saskaitos, jusu 58 E papildomai priskaiciuota, kas cia per suma ir uz ka?
Laba diena, Arūnai,
Dėkui Jums už žinutę. Iš pateiktos informacijos negalime Jūsų identifikuoti, tad prašytume parašyti laišką į [email protected] nurodant Jūsų vardą, pavardę ir telefono numerį, kuris gavo 58 EUR papildomai priskaičiuotą sumą. Gavus šią informaciją nedelsiant išsiaiškinsime situaciją.
CSC Telecom kolektyvas
Tragedija, atsiunte saskaita didesne ant 12 eur su centais, paskui pripazino savo klaida, bet sekanti menesi vel apie 12eur didesne saskaita, tie patys numeriai su sekundes tikslumu atitinkanciais pokalbiais. Kaip cia taip 2220 sekundziu abu men i ta pati telefona skambinau?
savo klaidu nepripazysta, pokalbiu neisminusuoja.
Kol Telekomunikaciju grupė nesusijungė su telekomu, buvo daug maž viskas gerai, jų klientu buvau gerą dešimtmetį. Po jungties prasidėjo nesklandumai, ypač buhalteriniuose atsiskaitymuose - 2 mėnesius !!! niekaip nesugebama atrasti atliktų permokų ir suvesti normalaus balanso, nepateikiamos išklotinės, kuriomis remiantis, būtų galima suvesti galus. Pateikiamos sąskaitos remiantis bala žino kokiais tarifais bei nebūtais pokalbių kiekiais. Pvz. lapkričio mėn. buvo 12 Eur permoka, pokalbių vyko labai mažai, užtat sausyje pateikta sąskaita ne tik kad likučio neberodo, bet dar ir 20 Eur skola lenda ir vietoj to, kad spręsti kilusias problemas ir pateikus išaiškinančius dokumentus, buhalterija, o ypač ten dirbanti Viktorija, yra tokios vištos, jog sunku ką besakyt...Aplamai su kompanija geriau neturėti jokių reikalų, patarimas visiems.
Tragedija ir tiek. Buvo didelė klaida pasirašyti su jais sutartį. Visų pirma kaina kosminė 34 eu už netą... Visų antra, jis strigdavo... Visų trečia jokios kompetencijos ir pagarbos klientams. Mūsų įmonė kraustėsi iš patalpų, kuriose jie teikė "paslaugą". Norėjome sutarti, jog mūsų dar galiojančią sutartį perkeltumėme naujiems nuomininkams. Tai šitie "veikėjai", ne tai, kad nėjo į kalbas, dėl visiems suprantamos situacijos. O atjungė netą, atsiuntė sąskaitą už visus metus į priekį ir dar + teikia savo "paslaugą" naujiems nuomininkams. Ar ne "biznis"?
Tiekėjas tragiškas. Niekam nerekomenduoju naudoti šios įmonės paslaugų. Nuolat jaučiami interneto sutrikimai, techninė pagalba nesureaguoja net į 10 skambučių (nuolat "tvarko", gauna DDoS atakas ir pan. nesąmonės), kad pakviestų meistrą atlikti apžiūrą ir pašalinti gedimą. Žodžiu, net 1/10 duoti yra per daug.
Galimybė užfiksuoti patrauklią grąžą 3 metų laikotarpiui
Įmonių obligacijos – tarpinė stotelė tarp indėlių ir akcijų. Šiuo metu platinamos nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" obligacijos – gera proga užfiksuoti 9% grąžą 3 metų...
OWEXX lauko ekranų tinklas: nauji ekranai Vilniuje
Dvipusis lauko ekranas Laisvės prospekto ir Justiniškių gatvės sankryžoje papildo OWEXX lauko ekranų pasiūlą Vilniaus mieste ir suteikia dar vieną reklamos platformą ryškiai, matomai ir...
D. Dundulis: kiekvienas sprendimas dirba efektyvumui, klientams ir darbuotojams
Per beveik tris "Norfos" veiklos dešimtmečius gerokai pasikeitė ir asortimentas, ir pirkėjų pageidaujamų prekių kokybė. "Devyniasdešimtųjų pabaigoje pasiūlius kokybiškiausių ar geresnės kokybės...