VZ.lt

Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Corpus A

Atsiliepimai apie Corpus A, UAB

Visada, kai reikia!
Parašyk savo nuomonę apie Corpus A, UAB
*Nurodyk tikrą el. paštą, kitaip negalėsi patvirtinti komentaro!Prašome palaukti, kol užsikraus duomenys...
Nurodyk, jeigu nori, kad su tavimi susisiektų įmonė.

(atnaujinti kodą)
Įveskite šį kodą *
* Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti.
Lankytojai, pateikdami nuomonę apie įmones patvirtina, kad ši informacija yra teisinga ir atsako už jų turinį. Draudžiama talpinti įžeidžiančią informaciją, siekiant pažeminti. Pastebėjus tokius atvejus, ji trinama be perspėjimo. Gavus objektyvių duomenų, kad pateikta informacija melaginga, ji trinama be perspėjimo. Ne iš ES šalių ir naudojant proxy serverius parašyti komentarai gali būti pašalinti dėl sudėtingos autorių paieškos. Kritika apie įmonę yra saugoma, jei ji reiškiama neįžeidžiant, nesiekiant žeminti ar menkinti, o turint pozityvių tikslų – norint išryškinti juridinio asmens ar jo veiklos trūkumus ir siekiant juos pašalinti. Jūsų IP adresas, prisijungimo laikas, el. pašto adresas, telefonas (jei nurodėte) ir komentaro tekstas bus išsaugoti, plačiau apie šių duomenų saugojimo tvarką skaitykite rekvizitai.lt taisyklėse. Rašydami komentarą sutinkate, kad Jūsų pateiktus kontaktus (IP adresą, el. pašto adresą ir, jei nurodėte, telefono numerį) matys įmonės atstovai. Pilnas komentarų rašymo, saugojimo ir panaikinimo taisykles rasite paspaudę žemiau esančią nuorodą "Susipažinau su Rekvizitai.lt taisyklėmis".
Atsakyti
UAB CORPUS A buhaltere, baikit metyt ragely, kai skambina zmones, samdpmas darbuotojas nera siuksle, reikalauju, kad su manimi susisiektu imones atstovas ir pasiaiskintu kodel nera atsiskaitymo lapeliu uz atlikta darba, nepriskaiciuoti atostoginiai pinigai,
Atsakyti
Niekam nelinkeciau dirbti sioje imoneje, nebent saves paties nebegerbtumet, tai vergvaldtstes principais dirbanti imone, nuolatos truksta darbo priemoniu-konkretus pavyzdys-vieno padalinio vadybininke savo padalinyje nesirode nuo Nauju Metu, apie atsiskaitymo lapelius galite aplamai pamirsti, algos nuolat veluoja, bet jiems nusispjauti i savo darbuotoja.
Anonimas 2022-11-23 10:41:25
Baigiantis metams, norime išreikšti nuoširdžia padėka, už mus atsakingai vadybininkei, puikiai moteriškei Svetlanai Malichinai. Tai žmogus- vadovas, su kuriuo kaip sakoma galima eiti į " žvalgyba" : visuomet pavyksta susitarti visais klausimais, taikiai ir operatyviai. Begalo nuoširdi, maloni, visada geros nuotaikos, mokanti ir pabarti kai yra reikalas, pajuokauti, užjausti, paguosti, išsiaiškinti bet kokia situacija, pastovėti už savo kolektyvą, "ūžgesinti ugnį visur kur ji užsidega be reikalo ir su reikalu. Tai VADOVĖ iš didžiosios raidės. Mūsų valytojų kolektyvas Kėdainių PSPC linkim vadybininkiai visokeriopos sėkmės, dirbant tikrai nelengva vadovaujanti darbą. Moterų kolektyvas : Irina, Vida, Regina, Vaclova, Ramutė, Jolanta, Aldona.
Taip tikrai pritariu Svietlana Malichina tikrai labai maloni super vadybininke daugiau tokiu zmoniu!
Aušrinė Sandė 2020-11-12 11:44:50
Ačiū už pilietiškumą. Sudrausminsim vairuotoją.
UAB Corpus A
Administracija
Pasakykit tada kur vairuotojui sustoti???
Gal uz 500-1000 metru ir nestis visa sunkia manta iki jusu imones?

Turekit sazines, zinot, kad nera kur sustoti Vilniuje, o paslaugu norite cia ir dabar ir greitai.

As nedirbu corpusA, kalbu is darbo patirties Vilniuje.
Vairuotojai matyt karlsonai su propereliu turi buti...
Atsakyti
Nuskanuoja jusu dokumentus pries idarbinant nepatikrine jusu dumenu ar galit dirbti su tokia komisija kokia esat pereje.Bukit atsargus isidarbinant. Neduokit savo pasu jeigu nezinat ar dirbsit sitoje imoneje. Cia liecia ne tik sitos imones, bet ir kitu irgi. Nuplauks jie kur nors su nezinia. Silutes pl 53, Klaipeda, Rasa darbotoja.
Jūratė Malinauskienė
2021-10-27 18:13:28 IP 2ju3l4q0
Atsakyti
Štai taip atrodo Širvintų Maximos teritorija.
Atsakyti
Dirbu kiemsargiu Siauliuose.Esu tiesiogiai pavaldus valymo paslaugu vadybininkiai Raimondai Pikturnaitei.Tai puiki, pareiginga savo srities specialiste.Raimonda visada pasiteirauja kaip sekasi ar nieko netruksta.Jos rupestis ir atsakomybe mane motivuoja dar labiau stengtis ir dirbti dar atsakingiau ir dar geriau.
Nepatenkintas asmuo 2019-12-23 16:43:06
Ir darbininkai šioje įmonėje nėra labai jau geri. Pvz. Klaipėdos padalinyje dirba valytoja, kuri gyvena Klaipėdos raj. Gružeikių km. Ji ne tik valo patalpas, bet ir kariasi jose dirbantiems vyrams ant kaklo su visais iš to išplaukiančiais veiksniais. Tokiu savo elgesiu ji spjauna ant savo šeimos, griauna svetimas šeimas ir gadina firmos reputaciją.
Čia jau apie Laima. Jinai gyvena Gružeikiu kaime ir apie visus vyrus staiposi ir kraiposi. Valosi belekaip, o beveik visada namo išeina po pietu. Kaip ja dar tokia darbe laiko
Aušrinė Sandė
2020-11-12 11:44:50 IP 6a6iti0u
Atsakyti
Ačiū už pilietiškumą. Sudrausminsim vairuotoją.
UAB Corpus A
Administracija
Atsakyti
Teko pabūvoti darbo pokalbyje. Ir vien iš to galiu pasakyti, jog darbuotojas jiems nerūpi, algos mokėti nenori, o darbo krūvį sukurtų milžinišką. Buhalterė labai neetiška ir nemaloni. Tik reikalauja, o patys deja nieko negali pasiūlyti... Įmonei vertėtų susimastyti apie tinkamą vidaus politiką.
Atsakyti
Valymo paslaugas teikia kvalifikuoti darbuotojai, todėl kokybė atitinka lūkesčius. Be to, labai džiugu, kad lanksčiai ir geranoriškai žiūri į individualius poreikius. Puiki bendradarbiavimo patirtis.
Darbuotoja Aušra
2020-06-04 10:42:36 IP 6a6iti0u
Atsakyti
Dirbu šioje įmonėje kelis metus. Už mane atsakinga vadybininkė puiki moteris. Darbas sunkus, bet vadybininkė parinko vietą arti namų ir esu patenkinta.
Buves darbuotojas
2020-05-11 14:10:34 IP 2ju3kr2t
Atsakyti
Nepatariu darbintis į įmonę, ypač į Klaipedos padalinį, alga pervedama iš 4 sykių per menesį, kolektyvas keičiasi dažnai, didelė sumaištis, ne alga o pašalpa.Apeiti įmonę iš toli.
Nepatenkintas asmuo
2019-12-23 16:43:06 IP 2g5vbn9u
Atsakyti
CORPUS A ĮMONE NESISKAITO SU ŽMONĖMS.NEŽINAU KAIP KITUOSE MIESTUOSE, BET ŠIAULIAI TIKRAI NE.YRA TOKIA VADIBININKĖ.KURIA NORI IR ATOSTOGAUTI, IR SIRGTI.O PAPRASTAS ŽMOGUS NEGALI NESIRGTI.NEI BILIUTENI PAIMTI.NES NERA KAM DIRBTI.IR DAR GRASINO.JEI BILIUTENI PRATESI.TAI BUSI ATLEISTA IS DARBO.AR TAI ŽMOGIŠKUMAS.PATI DIRBAU TUOJ IMONEI PRIEŠ 2 METUS.REIKALAUJA TVARKOS.BET KOKIA GALI BUTI TVARKA, JEIGU PRIEMONIU NEATVEŽA.REIKIA PATIEMS SKAMBINĖTI.MALDAUTI.PRAEINI MEDECININE KOMISIJĄ, NET ĮMONĖ NEAPMOKA, NORS PRIVALO.UŽ DARBA MOKA CENTUS, NORS DIRBI, PRAKAITOJI, IR VIRSVALANDZIUS, BET JIE NEVERTINA, NESISKAITA.NIEKAM NEREKOMENDOJU ŠIOS ĮMONĖS
Atsakyti
Aš patenkita šia įmone.Atlyginimus moka laiku tiek kiek priklauso.Šiuo metu didžioji dalis valymo ir ne tik įmonių iš darbuotojų reikalauja maximumo o mokėti nenori.Taip kad jei jūs sugebat mokėti daugiau, aš ateisiu pas jus dirbti.Kitas dalykas yra sutartys kiek kartų per savaitę ar per dieną darbuotojas turi ateiti ir valyti, kaip šiuo atveju laiptines.Nemeskit šiukšliu bet kur ir bus tvarka ilgam
Atsakyti
TIKRAI PRASTA IMONE, dirba vergvaldystes principu, ta prasme, apkrauna darbais, o moka grasius. Nerekomenduoju niekam ten pakliuti. Darbuotojai vargiai menesi, isdirba sioje imoneje.Nepakliukit...
Atsakyti
Isejus is darbo turi atsiskaityti ta pacia diena, bet ne tai, kad apgaudineja darbuotojus, bet ir laiku pinigu nesumoka, turi laukti kada jie darys pavedimus, kitaip neperves.
Tragedija ne imone, nori but apgautas eik dirbti i corpusa.
labiausiai gaila neigaliu is kuriu lobsta, o juos ir taip nuskriaustus gyvenimo dar apgaudineja...
Atsakyti
Nerekomenduočiau rinktis šios įmonės kaip namo administratoriaus.
Žmonių mulkinimas, ir grobstymas kitų sąskaita. Daugiabutis nevalomas, ne savaitėm, o mėnesiais. Tik pradėjus grasinti, pateplioja kokia vieną kitą laiptinę. Žiemos metu, žmonės išsisuko rankas, kojas, nes sniegas nevalytas, laiptai ledu padengti. Dar sugebėjo akis draskyt, kad vakar buvo nuvalyta. Tai pagal juos 20cm prisnigo per pusdieny. Keičia "sugedusius" įrenginius pačiais brangiausiais, net nepasitarę su pirmininku. Kelia ragelį arba atsako į laiškus ne kiekvienam.
Klaiku, sąskaitos kosminės, o gerovės jokios.
Atsakyti
Bendradarbiaujame jau daugelį metų, visuomet pavyksta sklandžiai susitarti, dėkojame už kokybiškai atliktus darbus.
Atsakyti
Aptarnavimo lygis 0, atsakomybės lygis 0, darbuotojai keičiasi kas mėn, gaila, kad esu priverstas naudotis tokios kompanijos paslaugomis pati blogiausia kliento patirtis... taip prastai veikiančios kompanijos dar neesu matęs ir niekam nelinkėčiau tokios patirties su šia kompaniją kuria turėjau aš...
Daugiau nervų ir laiko gadinimas negu problemos sprendimas.
Tavo vardas ar imone
2018-03-25 16:46:42 IP 28mdnbt0
Sukciauja!
Atsakyti
dirbu šioje įmonėje valytoja.... valau kelis tūkstančius kvadratinių metrų, didžiulis kiemas, mašinų aikštelė, darau n man neprikslausančių darbų ir spėkit, kiek gaunu algos? net ne pilną minimumą... Gerbiamieji, kiek tūkstančių kvadratinių metrų riekia išvalyti pas Jus, norint gauti bent jau minimumą? daugelis mano pažįstamų valytojų valo 800-1200 kv m už pilną minimumą, o čia.... vadybibinkė sakė, kad per valandą laiko priklauso išvalyti 150 kv m, tarkim, aš pagal jų sudarytą man darbo grafiką valau tik pusę patalpų per vieną dieną, tuomet man gaunasi 1300-1400 kv m - padalinkim iš 150 kv m. ar gaunat kas nors 7 darbo valandas per dieną? aš gaunu 8, 6-9, 3 val, o šios firmos vadybininkai sugeba gauti 7 val per dieną... teisinasi tuo, kad daug apstatytos patalpos - tai dar sunkiau valyti - juk turi palįsti su šepečiu po baldais, lentynom ir t.t..... kai paklausiau n-ąjį kartą, kada man pakelsit algą bent jau iki minimumo, tai man pradėjo pirštu rodyti dulkes ant rozečių, sunkiai pasiekiamų palangių ir visokių kitokių kampelių.... žodžiu.... negana to, kad ir taip kasdien dirbu po 1-2 val viršvalandžių, jie norėtų, kad varyčiau dar daugiau už tą pačią algą.... paprašia dulkių siurblio- atvežė - su pilnu maišu šiukšlių, kurį net ir išvalius, jis prastai traukia.... žodžiu, rasčiau geresnį darbą, kaip man išeičiau, bet.... čia Lietuva, kur ieškoma durnelių, kuriuos būtų galima išnaudoti... įmonei, kurią valau ir kuri samdo šią valymo firmą, tai gerai - jiems pigiua išeina mokėti už teikiamas paslaugas...
Atsakyti
Likau nepatenkinta atliktų darbų švara. Bute keitė skaitliuką, vonios kambarys lyg po karo. Nenaudojo maišelių ant batų, baltas kilimas vonios kambaryje liko juodas ir šlapias, net sienos ir unitazas liko purvini nekalbant apie pačias grindis.
Atsakyti
Tikras pasityciojimas is zmoniu nesumoka visu pinigu net gi jubiliejaus proga apgaudineja atsiuncia pasveikinimus ir kad perves premija kaip dovana nuo ju bet taip ir nesulaukiu o buhalterei prisiskambinti jokiu sansu
Atsakyti
Kiek teko skambinti, ragelio dažniausiai niekas nekelia ir susisiekia tik kitą dieną, kai problemą spręsti jau būna per vėlu. Jeigu atsiliepia tai balsas būna užsimiegojęs, bendravimas nemalonus ir neprofesionalus. Skambučių centras visiškai nuvylė.
Laba diena.
1.Skambinu nuo 8 val ryto kaip nurodytas darbo laikas. Niekas nekelia. Ir nuo 9 val. niekas nekelia tel. Ir iki dabar t.y. 10.50 val. niekas nekelia.
2.Ant sąskaitos nurodytas buhalterės telefonas iš viso negaliojantis.
3.Nurodytas telefonas 8 700 33390 su savo pasiūlymais spausti 1 arba 2 arba 3 labai nevykę! Kai skambini iš mobilaus telefono, tikrai ne visi žino, kaip paspausti ir kad toliau veiktų ryšys?!
4.Buhalterė išrašinėja man įsiskolinimą, kai aš viską esu sumokėjusi. Padaryti pavedimai.
5.Žolės pjovimo prie namo grafikas visai nelankstus. Žolės pjovimo paslauga užsakyta, tačiau dabar ji iki kelių. Manau kad reikia atsižvelgti į orą, šilumą, žolės augimą.
Štai prašome net 5 punktai, kur matyti konkretūs nekokybiško darbo pavyzdžiai. Tai firma dirbanti kad susirinktų sau algas, bet negalvojanti ir nesirūpinanti klientu. Darbai atliekami neatsakingai.
Atsakyti
Nerekomenduočiau rinktis šios įmonės kaip namo administratoriaus. Prieš penkis metus teikė paslaugas vidutiniškai, o šiuo metu visiškai prastai. Neatsakinėja į klausimus el. paštu, o paskambinus dažniausiai sakoma, jog namo administratorius atostogose arba jo nėra, duoda šnekėti "pavaduojantį žmogų", kuris nieko nežino ar nenori žinoti apie namo problemas. Teritorija tvarkoma labai atmestinai, sniegas nukasamas tik praėjimui, bet ne visas takas, o apie barstymą galima tik pasvajoti. Žolė pjaunama gal du kartus per visą sezoną, tai jau galite įsivaizduoti, kad ten jau nepjaunama, o šienaujama. Jei įvyksta kokie gedimai nuo lemputės keitimo iki lifto tvarkymo, tai atlikti keitimus ar suorganizuoti darbus yra užtrunkama dažniausiai ilgai ir sąskaitos vistiek išrašomos, kaip už priežiūrą, nors įrenginys tuo laikotarpiu net neveikė. Aš šią įmonė apibūdinčiau ne kaip teikianti paslaugas visiškai prastai, bet visiškai nevykusią. Jiems tarsi raketų mokslas laiptinės lempučių keitimas, darbų organizavimas (lifto ar priešgaisrinės sistemos tvarkymui), net jų darbuotojai sniegą kasa su kastuvais, kai tuo tarpu pasižiūri į kitus namo administratorius, jie duoda savo darbuotojams motorinius sniego valytuvus minėtų darbų atlikimui. 2010 m. statybos namo priežiūrą 50 kv. m. butui ir viena parkingo vietai sąskaitos būna vidutiniškai nuo 22 - 30 Eur. Vertinkite patys :)
Atsakyti
Administruoja mūsų daugiabutį. Labai prastai dirba. LABAI žodžio net neužtenka. Nerekomenduoju susidėt su šia įmone.
Atsakyti
Teikiamos paslaugos zemos kokybes... Saskaitos kosmines... uz ka ? Kad greiciau eitu jusu atsikratyti
Atsakyti
Jeigu įmanoma išvengti šios įmonės teikiamų paslaugų - išvenkite, nepasirašinėkite jokių sutarčių su jais. Jie labai nepatikimi, jų suteiktos paslaugos yra labai žemos kokybės.
Atsakyti
A manau, kad tai viena is blogesniu Lietuvos imoniu, isnaudoja darbuotojus kiek tik gali. Niekam nepatariu tureti su ja reikalu.
Atsakyti
Gera įmonė. Algos visada laiku. Apranga aprūpina. Sąlygos normalios. Darbas nelengvas, nes vigi fizinis. Bet jai nori tai dirbi. Čia matyt neigiamai pasisakot tie kurie pykstate patys ant savęs nes gyvenime nepavyko kažko pasiekti! Aš tikiu kad kiekvienas darbas dirbamas, svarbiausia poziuris! Svarbu stengtis, niekas pinigu uz atmestina darba mokėti nenori
Atsakyti
Va čia tai išnaudojimas! dirbti 40 valandų į savaitę ir gauti mažesnį nei minimalų atlyginimą. Kur darbo inspekcija žiūri?

Ieškomas valytojas įmonėje UAB CORPUS A
Vidaus patalpų valymas 5 dienos po 8 val. (antradienis-šeštadienis), 12:00-21:00.
Apie darbą
Siūlomas atlyginimas:
270 EUR (vidutinis)
Atsakyti
Sveiki! Darbas tikrai yra nepavydetinas uz toki atlyginima, koki moka Corpus A. Bet jiems yra nusisvilpt nes jiems dirbti nereikia. Darbas yra savarankiskas. Vadybininkes suranda koki obijekta ir issiuncia tave ten dirbti ir dar viena, kaip i tokius objektus atvaziuoja komana dirbti po 6, 8 zmones :) Nu ir duodies per tuos kabinetus :D Geras pastebejimas yra toks, kad pastoviai tik dirbt, dirbt ir dar karta dirbt!!! O kai algudiena ateina, tai nekazkasumoka. Pastoviai ziuri kaip tave apgauti, Siulo dirbt visvalandzius uz centus, bet ir tunesumoka :D Is esmes ir pincipo sitoje firmoje dirbti galima, bet turi pradetigerbti darbo liaudi si firma, tiek zmogiskumo faktoriumi, tiek atlyginomo atzvilgiu!!! Nes mes jums uzdirbinejame atlyginimus!!!
anonimas 2014-10-10 01:33:27
Siaubas tas corpus a. Tepadirbau 3 dienas ir ismete mane vien delto kad darbininkes elgesi kaip ziurkes ir sumaste mane ismest nebutu gandu prisakyt skundimusi apie mane.ne tik ten dirba labai.nedraugiski zmones.bet toj klaipedoj tos dvi moterys tokios dviveides. Tik pazemino apgavo kiek tik begali ir sau laimingos toliau gyvena.beto darbuotojos labai skuba dirbti tad labai nekokybiskai valo
Gintare cia tu? :DD
Atsakyti
cia visi estae nepatenkinti, o tiesiog nesusimastote jog kaip seimas padare istatymus taip ir firmos dirba. nera jau tos vadybininkes blogos (cia apie klaipeda). as dirbu jau metus laiko ir nesiskundziu. jei nori dirbti tai ir eini dirbti, jus galvojate kad kitus piragais lija. tad kiekvienam darbe yra pliusu ir minusu. priemones pristato laiku, paprasai tai ir pekeicia sluostes. ir kolektyvas malonus
Atsakyti
Prastai dirba, geriau nesisamdyti.
Atsakyti
CORPUS A OFERISTU, NELAGIU FIRMA.REIKALAUTI REIKALAUJA DAUG O KAI MOKETI REIKIA TAI NET NENORI MOKETI GERO ATLIGINIMO.ZMONEMS NEMOKA, O MASINAS PATYS KEITINEJA. IS KIENO PINIGU? ZINOMA KAD IS DARBUOTOJU PINIGELIU KAI NEMOKA ALGU NORMALIU.AR GALI ZMOGUS PRAGYVENTI UZ 300 LITU?
Atsakyti
Ужасно работают, сначала двери в подъезд не закрывались 3 недели, наладили и на следующий день они не открываются вообще ни с той не с другой стороны!!!! Люди не могут не выйти из дома не войти домой
За что весь дом платит?????" За такие проблемы????
Калитки 3 недели не открывались не по звонку не нажатием кнопки, надо людям через калитку прыгать или через гараж заходит у кого есть пульт
Ни где такого хренового обслуживания не видела
Не во Франции не в Италии не в России
Про США я вообще не говорю там все за 20-30 делают !!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
kas pas juos iseina su pazymomis.budavo taip gerai, vadybininke pasakydavo ir greitai gaudavau atsiusta pazyma.is pacio ryto ir budavo kurjeris su laisku rankose.o dabar paskambini vadybininkei, vadybininke jau sako skambinti i buchalterija.o kai i buchalterija paskambini, sako paskambink i administracija ir paklausk ar issiustas laiskas su darbo pazyma.kokia pas jus prasidejo betvarke?.gal jus meluojate kad issiuntete 10 diena registruotu. o per 8 dienas nera laisko? zmogui reikia socialyne tvarkytis o ir negali susitvarkyti, nes nesulauki laisko.tyciojates is zmoniu? aciu uz atsakyma.
Atsakyti
vadybininke tegul pati plauna o ne meluoja darbuotojms, melagiai apsimelave.
Atsakyti
Begedziai gedos turekite..............................................................................
Atsakyti
KODEL VADYBININKE TYCIOJASI IS SAVO DARBUOTOJU? NUSAKYNEJA KADA KAS KIEK KA DIRBTI, ABSURDAS.PER DVI VALANDAS IDEALIAI IMANOMA TAI PADARYTI SUTVARKYTI, VADYBININKE AUSRA TIK AKIS PUDRINA KAD PAKELS ALGA, O IS TIKRUJU TAI NERA IS JOS PATIKIMUMO.
Atsakyti
nesityciokite is darbuotoju, jei taip dazniau atvezkite svaros priemoniu, kad butu ideali svara o nereikalaukite svaros jei per ketverti nesugeba atvaziuoti priemoniu atvezti.ypac melagiu jusu firma.darbo prideda o moketi keletai litu nedadeda zmogui.o kai prideda plotus sako kapeikyte nepamaisys, o pasirodo vadybininkes MELAGIU MELAGES! kaip jos dirbti tokios gali???
Atsakyti
geda tokioje firmoje dirbti nesugeba atvesti darbo irankiu nei kur patalpas valiti kiemo sluotoas nuluze galvoja kad is vargano atliginimo pirkti net darbuotojai juokiasi sako kokioj firmoj dirbikai pasakai kad ''UAB CORPUS A'' juokiasi o vadibininke nemoka elktis su darbuiotojais apsaukia

Vitaresta
Visos valymo paslaugos, dezinfekcija, deratizacija

Adresas: Butrimonių g. 5, LT-50203 Kaunas.
Veiklos sritys: švaros, valymo paslaugos; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; aukštalipių paslaugos; buities paslaugos; chemijos pramonė, gaminiai; higienos reikmenys; komunalinės paslaugos; pastatų administravimas; valymo priemonės.
Visos valymo paslaugos, dezinfekcija, deratizacija, spec. dezinfekcija nuo Covid-19 UAB „Vitaresta“ - valymo paslaugos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, taip pat ir mūsų kaimyninėje šalyje Latvijoje, Rygoje. Geras valymas - mūsų darbo kasdienybė. NUOLATINĖS VALYMO...
Sivita
VALYMO PASLAUGOS

Adresas: Maironio g. 51, Tytuvėnai, LT-86472 Kelmės r.
Veiklos sritys: švaros, valymo paslaugos; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; buities paslaugos; higienos reikmenys; komunalinės paslaugos; pastatų administravimas; valymo priemonės.
Valymo paslaugos Patalpų valymas reikalauja ne tik daug laiko, bet ir jėgų. Ar nemalonu būtų išvengti krūvos rūpesčių ir patikėti nemalonius darbus kitiems. Mūsų valymo komanda visus valymo rūpesčius gali išspręsti už Jus. Atsižvelgiame į kiekvieno kliento individualius poreikius ir pageidavimus. Kasdienis...
Ainava
Valymo paslaugos, Auto SPA

Adresas: Pilaitės pr. 7, LT-05132 Vilnius.
Veiklos sritys: švaros, valymo paslaugos; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; aukštalipių paslaugos; automobilių plovyklos; buities paslaugos; higienos reikmenys; komunalinės paslaugos; popierius, jo gaminiai.
Ainava, UAB turinti Valstybės akreditavimo sveikatos priežiūros licenciją patalpų dezinfekavimui, atlieka dezinfekavimo garais paslaugą. Ainava, UAB - valymo paslaugos verslui ir ne tik. Jau 25 metus dirbame patalpų valymo ir teritorijos priežiūros srityje, turime sukaupę didelę patirtį. Įmonės darbuotojų tikslas...
Švaros broliai
Automobilių plovyklos | Patalpų valymas

Adresas: V. Gerulaičio g. 1, LT-08200 Vilnius.
Veiklos sritys: automobilių plovyklos; švaros, valymo paslaugos.
UAB „Švaros broliai“ – „PRO BRO Group“ įmonių grupės dalis – tai švaros paslaugų bendrovė, daugiau nei 25 metus Lietuvoje teikianti aukščiausios kokybės kompleksines automobilių švaros, patalpų valymo ir priežiūros paslaugas. Automobilių švaros srityje bendrovė valdo 9 tunelines plovyklas, 10 bekontakčių savitarnos...
Šilėja
Pastatų administravimas

Adresas: Ukmergės g. 222, LT-07157 Vilnius.
Veiklos sritys: pastatų administravimas; apželdinimas ir aplinkos tvarkymas; durys, raktai, spynos; elektros instaliacijos darbai; komunalinės paslaugos; langai; santechnika; šiltinimas, renovacija; švaros, valymo paslaugos; transporto paslaugos; vamzdynai, vandentiekis, nuotekų valymas.
ŠILĖJA, UAB PASLAUGOS Pastatų administravimas Pastatų techninė priežiūra Pastatų šilumos ūkio priežiūra Pastatų dujų ūkio priežiūra Pastatų termoviziniai tyrimai Patalpų valymo paslaugos Paslaugos bendrijoms Bendrijų administravimas Plastikinių langų bei durų gamyba ir montavimas Meistras į namus Statybos remonto...

Lietuvos vandens kelių ir vidaus laivybos plėtra
Lietuvos vandens kelių ir vidaus laivybos plėtra
Lietuvos vidaus vandenų keliai – svarbios šalies transporto arterijos ir rimta alternatyva sausumos keliams. Ilgus metus "ant kranto mindžiukavusi" Lietuva pastaruoju metu ėmėsi esmingai gerinti...
Vizionierė A. Paliokaitė: "Nevežiokime raketų arkliais"
Vizionierė A. Paliokaitė: "Nevežiokime raketų arkliais"
Vizionierė, Valstybės pažangos tarybos narė, mokslinių tyrimų instituto "Visionary Analytics" įkūrėja dr. Agnė Paliokaitė turi sukaupusi daugiau nei 20 metų patirtį politikos formavimo ir poveikio...
Pervežimo bendrovės EVITRA keleiviai – nuo mokinių iki ambasadorių
Pervežimo bendrovės EVITRA keleiviai – nuo mokinių iki ambasadorių
Ankstyvą saulėtą rytą prie verslo centro atvyksta naujas mikroautobusas. Prie jo renkasi besišypsantis kolektyvas, pozityviai nusiteikęs artėjančiai kelionei. Įlipa, patogiai įsitaiso, prisisega...
Kitos naujienos »

Prisijungti prie katalogo

Apklausa

Ar esate patenkinti savo atlyginimu?

Akcijų kainos

FedEx 220,31 +7,97%