Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Cleaning Services, MB
Esame jauna pora, persikraustėme iš užsienio į paveldėtą, ilgą laiką apleistą butą. Cleaning services komanda atliko puikų darbą - ne tik kruopščiai išvalė visą butą, bet ir išplovė baldus, langus, sienas bei lubas. Darbas buvo atliktas greitai, profesionaliai ir itin kokybiškai. Likome be galo patenkinti rezultatu ir drąsiai rekomenduojame šią kompaniją visiems, ieškantiems patikimų valymo paslaugų!
Švara ir kokybė - 10+, kaina - 8.
Esame labai patenkinti trumpalaikės nuomos valymo paslaugomis. Komanda visada greitai reaguoja, bendravimas sklandus ir profesionalus. Kiekvieną kartą butas būna išvalytas itin kruopščiai - švara matosi net smulkiausiose detalėse, kurias įvertina mūsų svečiai. Galime ramiai pasitikėti jų darbu ir drąsiai rekomenduojame visiems, kurie vertina kokybę ir patikimumą.
Esame labai patenkinti Cleaning Services, MB darbu. Taip, jie nėra pigiausi rinkoje, bet čia būtent tas atvejis, kai kiekvienas euras atsiperka šimtu procentų.
Pasirašai sutartį - ir tiesiog pamiršti, kad egzistuoja švaros bei higienos rūpesčiai. Viskas visada švaru, tvarkinga, blizga. Komanda pati laiku pasiūlo sezoninius darbus, nieko nereikia priminti ar “gaudyti”.
Atskiras komplimentas už kavos aparato valymą. Su ankstesniais kliningais aparatas kas du mėnesius keliaudavo į remontą dėl neteisingo valymo. Su šia įmone - jokių problemų. Dirba taip, kaip turi būti.
Ačiū labai! Rekomenduoju be jokios abejonės.
Užsakėme po statybinį valymą - likau labai patenkintas. Atvyko net trys valytojai, todėl darbus atliko greitai ir labai kokybiškai. Ne patys pigiausi, bet kaina atitinka kokybę - tikrai verta. Labai maloni komunikacija, aiškiai viską paaiškino, kaina suderinta be jokių siurprizų. Darbą atliko laiku, kruopščiai ir atsakingai. Namuose po darbų nebeliko nei dulkių, nei statybinių likučių. Tikrai rekomenduoju!
Esu labai patenkinta atliktu generaliniu namo valymu. Komanda dirbo kruopščiai, atsakingai ir profesionaliai - kiekvienas kampelis buvo išvalytas iki blizgesio. Labai maloniai nustebino dėmesys detalėms: langai spindi, grindys nepriekaištingai švarios, virtuvė ir vonios kambariai atrodo nuostabiai. Darbai atlikti laiku, tvarkingai ir labai kruopščiai.Tikrai rekomenduoju visiems, kurie nori kokybiškos paslaugos ir nepriekaištingos švaros.
Esame labai patenkinti biuro valymo paslauga. Komanda visada atvyksta laiku, dirba kruopščiai ir atsakingai. Darbuotojai pasirūpina ne tik pagrindine švara, bet ir smulkmenomis - virtuvėlė, sanitarinės patalpos bei darbo vietos visada sutvarkytos nepriekaištingai. Malonu dirbti švarioje ir tvarkingoje aplinkoje. Rekomenduojame juos kaip patikimus partnerius, užtikrinančius biuro švarą.
Norėčiau padėkoti už gerą darbą ir puikų rezultatą! Užsisakiau generalinį buto valymą ir nenusivyliau! Butas buvo kruopščiai išvalytas, pašalintos visos dulkės, purvas ir dėmės, o baldai atrodo kaip nauji! Esu labai patenkinta! Tikrai dar kartą pasinaudosiu jūsų įmonės paslaugomis ir rekomenduosiu savo draugams! Kaina ir kokybė atitinka!
Esame labai patenkinti valymo komandos darbu! Prieš įsikeliant su šeima į naujos statybos namą, reikėjo kruopštaus valymo - po statybų buvo daug dulkių, šiukšlių, net mūro likučių, o langai visiškai purvini. Atvyko 3 žmonių komanda ir per dvi dienas viską išvalė nepriekaištingai - namas tiesiog blizgėjo! Darbas atliktas greitai, atsakingai ir kokybiškai. Rekomenduojame visiems, ieškantiems patikimų valymo paslaugų!
Nyderlandai nuo liepos 1 d. įveda kelių mokestį sunkvežimiams už nuvažiuotą kilometrą
Nuo š. m. liepos 1 d. Nyderlandai įveda kelių mokestį sunkvežimiams, kurį reikės mokėti už nuvažiuotą kilometrą. Jis Nyderlandų ir užsienio transporto priemonėms bus taikomas beveik visuose šalies...
TECE primena: geriamojo vandens kokybė priklauso ir nuo vamzdynų
Pasak vokiečių vandens inžinerijos kūrėjos ir gamintojos, kompanijos TECE prekybos padalinio Lietuvoje, bendrovės "TECE Baltikum" direktoriaus Regimanto Mikučionio, prastas namo vamzdynas gali...
AB "Agathum" pradeda platinti 2 mln. Eur dydžio ir 9% pajamingumo obligacijų emisiją
Nekilnojamojo turto nuomos ir valdymo bendrovė AB "Agathum" 2026 m. birželio 4 d. pradeda platinti viešą 3 metų trukmės ir 2 mln. Eur vertės obligacijų emisiją, už kurią siūlomos 9% metinės...