Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Modivo Lithuania, UAB
Tai buvo paskutinis kartas, kada užsisakiau šioje parduotuvėje. Grąžinau prekę, į laiškus ir skambučius reakcijos visiškai nėra. Grąžinimas jau vyksta apie mėnesį laiko, prekė buvo kažkur ilgai paklydusi. Dabar matau jų programėlėje, kad grąžinimas galutinai užbaigtas, bet deja, pinigų už prekę niekas negrąžino. Nebesiruošiu su jais žaisti, nusprendžiau rašyti prašymą Valstybinei vartotojų teisių apsaugos tarnybai
Atnešiau batus į grąžinimą į CCC batų parduotuvę prekybos centre RYO, Panevėžyje. Pardavėja iškarto nemaloniai pasakė, kad nepriims batų, nes jie nevalyti. Gaila neturiu nuotraukos, bet tie batai tiesiog buvo pablukę, juos perbraukus su servetėle jie laikinai tapo juodesni ir poto vėl pilkesni, bet tai neva purvina ir jie jų nelies rankomis. Nuvaliau, atnešiau vėl. Užsirašė mano duomenis, padavė lapelį sako rašykit numerį, sakau o kam nes jau pasižymėjot, tai pardavėja pasižiūrėjo kreivai ir dar naglu balsu pasakė kolegėms. Grąžinimo sąlygos gal ir pasikeitė, bet matosi, kad ir aptarnavimas pasikeitė, deja į blogesnę pusę.... pardavėjos vardą pamenu, bet nesinori minėti viešai:)
Pirkau iš Eavalynės.lt tris poras batų. Dvi batų poras grąžinau atgal jiems per DPD kurjerį. Po kelių dienų ateina patvirtinimas, kad grąžinimas gautas. Dar po kelių dienų gaunu pinigus tik už vieną batų porą. Rašau laiškus į info. Gaunu atsakymą, kad jie gavo tik vienus batus. Tikina, kad neįdėjau. Prašo įrodyti, kad įdėjau batus. Kaip tai padaryti???? Kategoriškai nesutikau, kad batų neįdėjau. Prašiau video iš sandėlio kaip atidaro mano siuntą. Gavau tik vieną neaiškę foto iš kurios nieko nesuprasi. Tada jie sako, kad užklaus kurjerio foto apie mano siuntą. Laukiu dvi savaites atsakymo vis dar nėra.
Nufilmuokit savo grąžinimus kai siųsit atgal. Daugiau niekada iš ten nepirksiu.
Užsisakiau batus pirmą kartą šioje parduotuvėje.Kai padariau užsakymą, paskaičiau atsiliepimus ir išsigandau, tiek daug blogų atsiliepimų, jau buvau pasiruošus, kad susidursiu su kažkokiom problemom.Tačiau užsakymas atėjo itin greitai, prekė kokios ir tikėjausi, nebuvo jokių nesklandumų ar nesusipratimų.????
Ką tik parsinešiau paltą (šviesų)- Resina.Labai nusivyliau, ir mastau, kad reikia grąžinti.Pats įpakavimo maišas apiplyšęs, pakuotė tokia, kaip būtų joje supakuoti kokie virtuviniai rankšluosčiai.Išėmus iš pakuotės-paltas suvyniotas ne taip, kaip pakuojami ir vyniojami paltai, susiglamžęs, etiketė ne toj vietoj prisegta, toks vaizdas, kaip nešiotas, na tikrai nešiotas, ne tokia medžiagos struktūra apie rankoves, padalkus, dirzas.Nusivyliau Modivo.Nepirksiu tokių prekių.
Ką tik gavau užsakymą tačiau esu labai nusivylusi jo būkle. Užsakymo turinys visiškai neatitinka aprašymo ir realybės - gautas paltas yra suniokotas, be kai kurių detalių (trūksta diržo), stipriai susiglamžęs. Pakuotė buvo suplėšyta ir itin netvarkinga. Akivaizdu, kad daiktas galėjo būti naudotas anksčiau.
Apsipirkinėjau HalfPrice parduotuvėje Vilniuje. Kasoje aptarnavo 24-25 metų vaikinukas. Plaukai tarsi sruogom eina į visas puses. Išleidau šimtą pinigų! Man nebuvo pasiūlytas maišelis. Nejaugi klientas pats turi prašyti maišelio?! Jaunuolio pati paklausiau- o tai maišelio nepasiūlysite?! Jis man atsako- maišelis kainuoja 39ct., jeigu norite galite pirkti. Aš išleidus 100eur ir dar turiu už maišelį mokėti?! Susimoku už maišelį atskirai. Aš jo klausiu, o tai nesudėsite prekių į maišelį? Jis atsako, kad už prekes jau buvo susimokėta, čekis išduotas ir tos prekės jau galutinai man priklauso. Norėtųsi daugiau pagarbos, kai atena apsipirkti 3 kartus vyresnė dama, o ne bendraamžė deviniolikinė
Suknelę kurios kaina 600 eurų atsiuntė susukta (nesulankstyta) ir įkišta į maišą. Ir čia staigmenos tik prasidėjo. Suknelė suplėšyta (skylė nugroje), audinio brokas (kitos spalvos siūlai), suknelės priekyje užklijuotas lipnios juostos gabalas...ir be jai priklausančio dirželio. Taip išsiunčiama vakarinė suknelė kurios kaina 600 euru!
Komunikacija tragiška, per 10 dienų jokio atsakymo į laiškus ir pretendzijas. Telefonu susisiekus, suteikė atsiprašymo nuolaidėlę kitam apsipirkimui... ir pasiūlymas tiesiog laukti...
Drabužis išsiųstas grąžinikui prieš 10 dienų. Jokios reakcijos. Pinigai vis dar negrąžinti.
Siaubinga patirtis, apsiperkant Modivo.
Pirkome batus sioje parduotuveje Megoje, kurių kaina buvo nurodyta su nuolaida vienokia, taciau priejus prie kasos ir sumokejus, pamaciau, kad ji didesne, ne daug, 5eur., taciau..pardaveja pasake, kad
tiesiog tai uzdeta neteisinga kaina (kainos sudetos ant visu dezuciu tos firmos batu). Viskas butu gerai,
suprantama na pamirso nuimti nuo vienos dezes, bet nenuimta nuo visu, o
pardavejos elgesys tiesiog nustebino,
pirma karta susiduriau su tokiu nemandagiu pardavejos elgesiu - ji
pradejo tiesiog juoktis ziuredama i akis ir
pasake, kad tikrai neis ir nesuziures visu
kainu. Po tokio "profesionalaus" pardavejos bendravimo tikrai nesinores grizti i sia parduotuve.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?