Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Building Master, MB
Nerekomenduoju kreiptis į šią įmonę. Vadyba parduoda įrangą, suderina prelimenarias montavimo kainas. Skelbiasi, kad dirba VISOJE Lietuvoje. Bet kai reikia prieiti prie darbų, įkainuoja kelią, darbininkų viešbutį, pastolių nuomą ir priekabas. O galiausiai sumontuoja kaip tie du iš "Naša Raša". Vadovas bendrauja pasikėlusiai, mėto ragelius. Žodžiu geriau apeiti.
Labas vakaras, labai džiaugiuosi šios įmonės darbu, nes labai buvau nustebintas, kad pasiskambinus Deivydui, greitai ir išsamiai atsakė į man rūpimus dėl šildymo ir vėdinimo klausimus, ko pasekoje likau nustebintas, kad Deivydas atvyko į vietą, papasakojo kokią pasirinkti įrangą, kokia būtų tinkamiausia, kad mano namuose užtikrintų šilumą ir būtų mažos sąnaudos. Taip pat viskas iš vienų rankų, įrangą pardavė, kitą darbą dieną pristatė ir kitos savaitės pradžioje įranga buvo sumontuota ir paleista. tikrai ačiū Jūms už pagalbą ir linkių sekmės kituose darbuose.
Sveiki, labai džiaugiuosi šauniais vyrais, kurie atvyko į vietą, vaikinuko vardas Deivydas, kuris labai aiškiai viską nupasakojo kokią įrangą įsigyti, taip pat sumontavimo ir dar suteikė visas garantijas, kad įrangą prižiūrės garantiniu metu ir po garantiniu laikotarpiu. Viskas patiko, kad yra iš vienų rankų. Ačiū, Jūms, linkių sekmės kituose darbuose.
Prieš rinkdamiesi šia įmone gerai pagalvokite. Buvo pasamdyti survarkyti ir išvedžioti rekuperacijos sistema., darbus atliko nekokybiškai ir ne iki galo. Ka turėjo padaryti per 1 -2 dienas užsitempė savaite. Moka tik greitai pinigus paimti. Kaip reikėjo taisyti broka Deivydas net nekele ragelio, ir apsimete, kad pirma karta bendrauja.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
Milijoninė perdegimo kaina: kodėl vadovo sveikata yra kritinė verslo investicija
Vadovo perdegimas dažnai laikomas asmenine problema, kurią ignoruojant ji gali išaugti į vieną brangiausių verslo rizikų. C lygio vadovo keitimas įmonei gali atsieiti nuo 200 % iki 400 % jo...
Užaugęs kartu su valstybe: kaip vystėsi nepriklausomas Klaipėdos uostas?
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija šiemet mini 35-erių metų sukaktį. Atkūrus Lietuvos nepriklausomybę Klaipėdos uosto direkcija buvo įsteigta kurti ir vystyti savarankišką, modernų ir...