Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Basaris, MB

Atsiliepimai apie Basaris, MB

5G Basaris

8.9

Rekomenduoju visiems! Naudojuosi nuo 2018 m. Nors stebuklų nebūna ir kainos visur kyla, čia jos auga labai minimaliai. per visą laiką, vienam numeriui kaina kilo nuo 10 iki 12 €, o kitam - nuo 12 iki 15 €, o interneto ir signalizacijos korteles nekilo visai. Tikrai vertinu tokį sąžiningumą ir stabilumą. P.S.: O jai dar kokia nuolaida pritaikysit už gražius žodžius busiu išvis laimingas :D

BASARIS
      Lukas

Smagu kad įvertinate. Visada stengiamės laikyti sąžiningai žemiausias kainas kas įmanoma be paslėptų žaidimų, tad su papildomos nuolaidomis sunkoka… Bet…dovanėlė atsiųsime :-)

Viskas puikiai. Sąskaitos aiškios, galima matyti išklotines. Labiausiai patinka aptarnavimas, nereikia laukti pusę valandos muzikėlės klausant kai paskambini. Problema išsprendžia visom valandoms labai greit.

Pasiskaiciau koks geras basaris, perejau, ne puses metu nepraejo kaip esu klientas ir pradejo kainas kelti vat ir saunuoliai.

Redaguota (2026-02-10 23:51:48)
      Gediminas
      Mindaugas

Sveiki. Panašu kad įsivėlė klaida. Jai sutartis pasirašyta tik prieš pusmetį, Jums plano kaina kilti neturėjo. Susisiekti su mumis, klaida ištaisysime.

Redaguota (2026-02-10 23:51:48)
      Mindaugas

Pas mane panašiai. Persikėliau du numerius, vienas maks iki pusės metų o kitas vos pora mėnesių ir jau ateina žinutė kad pakeis į 5g ir kainuos brangiau, o jei nepalaiko telefonas 5g ar nereikia man jo, vistiek jau kainuos brangiau.

Na šaunuoliai ir turbūt vienintelis operatorius kuris žiuri i žmogų o ne kaip kuo daugiau uždirbti. Buvau abonentas virš 5 metų. Turėjau neterminuotą sutartį, nešokinėjančią plano kainą., sugundė "akcijos" tai pabėgau bet geriau jau būčiau likęs.... Laukiu nesulaukiu kada baisis sutartis ir galėsiu grįžti atgal i Basari. Apeikit ratu TELE2, planas keičiasi vidurį sutarties, GB išgaruoja, nesąmoningų mokesčių iš lempos prirašo!!!

Naudojuosi MB BASARIS paslaugomis jau kurį laiką ir galiu drąsiai teigti - tai sąžininga, skaidri ir klientą vertinanti įmonė. Jų mobiliojo ryšio planai - be jokių ilgalaikių ar painių sutarčių. Visi pasiūlymai pateikti aiškiai, be paslėptų mokesčių.

Tai įmonė, kuri iš tikrųjų vertina kliento laisvę ir pasitikėjimą - dėl to jaučiuosi ramiai ir užtikrintai naudodamasis jų paslaugomis. Esu lojalus klientas ne tik dėl kainos, bet ir dėl jų nuoširdaus, greito bei profesionalaus aptarnavimo. Rekomenduoju!

Rekomenduoju! Ryšys Bitės. Perėjau į Basari po eilinio Telia kainų pakilimo…
      Sugebėjo išspręsti ir visas nesąmoningas prenumeratas kurios pastoviai išpūsdavo sąskaitas. Ir dar sutartis neterminuota????

Viskas labai puikiai. Turbūt vieninteliai kurie kainų kas metus nekelia. Rekomenduoju visiems.

Rekomenduoju visiems! Ryšys tas pats Bitės, veikia visur. Visada maloniai bendrauja, problemas sprendžia labai greitai.

Esu labai patenkintas šios įmonės teikiamomis paslaugomis, bei operatyvumu atsitikus problemai. Per tiek metu kiek turiu pas juos ryšį, nei karto nebuvo pakeltos kainos. Rekomenduoju.

Naudojuosi jau netoli 10 metų. Rekomenduoju. Visada skaidrios sąskaitos be jokių paslėptų mokesčių. Yra galimybė blokuoti visas paslaugas kas viršija plano mokestį, - tobulas sprendimas vaikams.

Aš perėjau iš Tele2 į Basari. Iš pradžių bijojau, nes Tele2 kėlė kainas. Bet dabar esu labai patenkintas. Perkėliau visus šeimos narius į Basari. Rekomenduoju visiems pereiti iš Tele2 ir Telia į Super. Dar laukite 3nariu????

Puiki įmonė!!

Very efficient reliable and well-priced. Really deserves to be better known !!

Dabar retai kada sutiksi paslaugas, kurios kokybiškos ir tuo pačiu pigios. Naudojames visa šeima ir ne tik. Nepalyginsi su kitomis įmonėmis, kur svarbiausia darbuotojams yra išsiurbt kuo daugiau pinigų kiekvieną mėnesį. O čia be priekaištų. Labai ačiū ir visiems rekomenduoju!

Redaguota (2024-02-23 08:41:59)
      5G Basaris
      Kristina

Smagu kad įvertinat:-) Įmonė ir buvo įkurta “iš minties” savam ratui žmonių gauti kuo mažesnes kainas už kokybišką ryšį. Laikui bėgant išsiplėtėm į tai ką turim dabar:)

Redaguota (2024-02-23 08:41:59)

Per 10metu turbut išbandžiau visus operatorius.. Kol buvau tele2 pastoviai kas kelis metus kėlė kainas. Perėjus į Basari plano kaina krito per puse, dabar turiu neterminuota sutartį ir ta pacia kaina kokia pasirašiau sutartį. Tėvukas liko tele2, ir jam vėl pakėlė kaina… Mano liko ta pati. Paskambinus info telefonu nereikia laukti puses valandos klausant robotuko :-D Probelmas išsprendžia iškart. Labai patenkinta:)

Saskaitos tokios, kokias ir žadėjo! Daugiau kaip plano mokestis nesu sumokėjas. Prašykite kad uždėtų vaikų apsauga. Veikia puikiai.

Nustebino:-D Nerašiau atsiliepimo anksčiau nes nepatikėjau kad gali tokios kainos būti. Pasirašiau sutartį prieš tris mėnesius, vis dar laukiu kol apgaus…. nesulaukiau. Šaunuoliai!!! Kainos tokias kokias ir žadėjo. Kas dar labai patiko gal gali 0€ limitus uždėti, ko kituose tinkluose net neleidžia padaryti. Tada saugu SIM kortele ir vaikam duoti. Jokių papildomu paslaugų ir norėdamas neužsisakys.

Viskas tobulai, naudojuos paslaugom jau virš 2 metų. Kainos aiškios ir tikslios, be jokių papildomų mokesčių (kai tai būna iš tiesioginių tiekėjų) ačiū, kad esat ! 10/10

Patikimi. Pasirodo dirba jau virš 10metu. Atskirta nuo kitos įmones. Laiku nesumokėjus apriboja paslaugas greiciau nei pati Bite (tik po dviejų mėnesių) bet skustis tikrai negaliu. Direktorius gerulis, nors ir sekmadienį vakare paskambinus paprikolint ir problema išspręs operatyviai. Tikrai rekomenduoju

Pasirašiau neterminuota sutartį. Moku perpus maziau nei priestai???? Klientu aptarnavimas tobulas???? Šaunuoliai.

Puiki įmonė ir ryšys, tikrai nustebino skaidrumas. Matom visas išklotines ir visada aiškios sąskaitos be staigmenų, ko negaliu pasakyti priešai buvusi TELE2 abonetė???? Pasibaigus sutarties laikotarpiui kainos nepakėlė o tiesiog padare neterminuota sutartį☺️

Puikus ryšys. Stabilios kainos, visada aiškios išklotines. Nesiruošiu keisti! Viskas tinka ir patinka!:)

Naudojuosi jau virš metu, atėjau tik pabandyt vienas, o dabar pas juos jau esam visa šeima su 5 abonentais. Tarkites, parašykit nuolaidų imant daugiu planu kartu. Sukalbamas ir sąžiningas kolektyvas.

Perėjau pas juos is tele2. Naudojuos jai virš metu laiko, dar kol buvo UAB Basari. Sąskaitos pasidare stabilios, be jokių nesąmoningu skambučiu nakties metu

Rekomenduoju. Turiu planą pas juos. Pigiau už teledema o ryšys Bites ne jokių apribojimų. Išklotines matau, už ką moku visada aišku.

Dukterinė įmone UAB BASARI. Turim visa šeima 3 abonetus pas juos jau keli metai. Katik užsisakėm dar ir internetą. Viskas puiku. Sakaitos stabilios, viskas aišku, kada panorėjus matom išklotines. Esu labiau patenkintas nei buvau pačioj Bitės. Ačiū Jums!

Ačiūuz operatyvią pagalbą kai to labai reikejo.
      Žmogiską pažiūrį į klientą. Dirba ne pagal sablona.
      Ačiū, kad esat.

MB BASARIS
      Neringa

Visada smagu padėti. Ačiū kad įvertinat

Užsiima Bites planu perpardavimų. Puikiai veikia, kainos nustebino. Šaunuoliai! Taip ir toliau

Ateities pl. 34, LT-52165 Kaunas.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; gamyba.
      NT Service UAB – daugiau nei 25 metų patirtį turinti įmonė, teikianti inovatyvius inžinerinius sprendimus ir profesionalias paslaugas viešiesiems telekomunikacijų paslaugų teikėjams, valdžios institucijoms ir verslo klientams.Profesionalios paslaugosSiūlome aukščiausios kokybės profesionalias telekomunikacijų...
      Žemaitės g. 21-101, Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; informacijos teikimas; konsultacijų paslaugos; reklamos paslaugos; skolų išieškojimas; tarpininkavimas; tyrimai, ekspertizės.
      Planas Chuliganas – kontaktų centras, kuriame daugiau nei 400 darbuotojų Vilniaus, Kauno, Rygos ir Talino ofisuose užsiima:Klientų aptarnavimuTelemarketinguPardavimo vizitų organizavimuSkolų valdymuMes turime būti partneriais, jei:Jums svarbu, kad dirbame visą parą, nepriklausomai nuo to ar tai Kūčių vakaras, ar...
      Žemaitės g. 15, LT-03118 Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; interneto parduotuvės; interneto paslaugos; kompiuteriai ir programinė įranga; mažmeninė prekyba; televizija ir radijas; vaizdo stebėjimo sistemos.
      Savo klientams siūlome greičiausią BITĖS 5G ryšį, kuriuo jau gali naudotis beveik 2 mln. Lietuvos gyventojų. BITĖS 5G ryšys ypač stabilus, todėl juo patogu naudotis tiek namuose, tiek išmaniuosiuose įrenginiuose. BITĖ taip pat savo klientams teikia naujos kartos televiziją namams „Go3“, duomenų perdavimo, daiktų...
      Saltoniškių g. 7A, LT-08105 Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės.
      2017 m. vasario 1 d. prie Lietuvos fiksuotojo ryšio lyderio „Teo“ prijungus mobiliojo ryšio operatorių „Omnitel“ ir duomenų centrų verslo lyderę „Baltic Data Center“ tapome pirmąja integruotas fiksuotojo ir mobiliojo ryšio bei IT paslaugas iš vienų rankų teikiančia bendrove – „Telia Lietuva“.Dirbame tam, kad ryšį...
      Pranciškaus Smuglevičiaus g. 21, LT-08311 Vilnius.
      Veiklos sritys: telekomunikacijos, ryšio priemonės; apsaugos sistemos patalpoms; biuro įranga; elektros instaliacijos darbai; interneto paslaugos; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; priešgaisrinė sauga, sistemos; seo paslaugos; vaizdo stebėjimo sistemos.
      Telekomunikaciniai projektai – jau 20 metų sėkmingai dirbanti informacinių technologijų ir telekomunikacijų įmonė. Esame kompanijų MITEL (Aastra, EADS Telecom, Matra Nortel), UNIFY ( Siemens ), PLANTRONICS, PLATAN, FUNKWERK, 2N, ALPHATEC, LINKCOM atstovai Lietuvoje. Mumis pasitiki tiek Lietuvoje lyderiaujančios...