Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę ATEA, UAB

Atsiliepimai apie ATEA, UAB

Kuriame Lietuvą su IT

4.1

Puikus servisas. Greitai atsako į užklausas, garantinį remontą atlieka operatyviai, viską paaiškina "žmogiškai", bendrauja maloniai. Rekomenduoju.

Labai operatyvus servisas, grąžino kompiuterį naudojimui kol laukė reikalingų detalių, remontą vykdė super greitai, todėl praktiškai nereikėjo praleisti darbų: 16:50 pristačiau kompiuterį, kitą rytą 9:00 pasiėmiau. Fantastika, ačiū!

Nusiunčiau užklausą dėl ausinių akumuliatoriaus. Greitai gavau atsakymą, pristatymas truko tiek kiek ir buvo žadėta. Komunikacija vyko greitai, atlikau pavedimą - pasiemiau. 10 balų.

Sukčiaujanti įmonė ir visiškai negebenati suvaldyti savo e-prekybos. Nešiojamas kompiuteris užsakytas 2022/08/01 ir tą pačią dieną apmokėta, atėmus atvirkštinį PVM. Užsakymas neįvykdytas, Dabar bandau susigrąžinti pinigus. Nerekomenduoju.

Apgailėtinas servisas. parašiau užklausą dėl nešiojamojo kompiuterio dalių....Parašiau balandžio 14 d. Tyla.... paskambinau balandžio 19 d. Atsiprašymai, gal vadybininkas ne spėjo.... Pakartojau užklausą el. paštu balandžio 20 d. - TYLA...... Balandžio 25 d. vėl paskambinau, ir "mandagiai" buvau pasiustas ten kur rusų laivą siuntę...."Yra eile, ir eiles tvarka mes atsakinėjame į laiškus". Tai koks turi būti servisas, jeigu per 2 savaites nesugeba duoti atsakymo dėl kelių detalių ??? Net nebandykite su šiais lochotronsčikais prasidėti.... Servisas visiškas ŠŠŠŠ (........)as

Apgailetinas klientu aptarnavimas. 3 dienas neimanoma prisiskambinti i klientu aptarnavimo skyriu. Tenka kabeti" ant ragelio virs valandos laiko ir galu gale nieks taip ir nepakelia ragelio. Prisijungti prie e-shopo accounto neimanoma. Sugaistas laikas brangiau kainavo nei uzsakymo suma.

Firmos personala renkanti kandidatus darbui galima pavadinti sudaryta iš studentų. Jei ir gauni iš personalo atsakyma, tai dažniausiai tuščios kalbos.

Kadangi baigiau dirbti šioje įmonėje, norėčiau kitus informuoti apie patirtį joje. Taigi žmonės norintis užsidirbti šį įmonė tikrai ne jums, kadangi dėl atlyginimo derėtis pradeda, tik kai pradedi kalbėti jog ieškai kito darbo. Šioje įmonėje tinka dirbti jauniems žmonėms, kuriuos jie tikrai gan lengvai priima ir įgauti patirties čia tikrai gera vieta. Bet iki tol kol sukaupi žinių bagažą. Ne veltui darbuotojai čia gan dažnai migruoja. Šioje įmonėje nėra jokių papildomų motyvuojančiu priemonių. Nei telefono, nei mašinos, nei draudimo, nei šventiniai priedai, nei arbatos, nei parkavimo vietos. Taigi, po dviejų metų atsivėrė akys ir perėjau į kitą įmonę, kuri pasiūlė tikrai daug geresnes sąlygas. Kolektyvas pasitaikė draugiškas, dėl darbo grafiko buvo galima susitarti, todėl studentai irgi manau susiderinsit.

Mano nuomone java programuotojams yra tikrai geresnių vietų.

Panevėžio skyriaus darbuotojai yra labai nemandagus!! Planšetinį kompiuteri vežiau net 7 kartus kol kažkas pagaliau sugebėjo jį paimti garantiniam. Tačiau tad priėmimas buvo labai nemalonus. Niekada nebenorėčiau susidurti su šia kompanija vien dėl tokių nemandagių darbuotojų.

Pastoviai prazaido daiktus...

Šiandien susidūriau su ypač nemandagiai bendraujančiu spausdintuvų meistru Mantu.Jau labai "krutas" asas.
      Buvau apstulbusi kaip pamačiau išrašytą sąskaitą kaip spausdintuvui nieko nebuvo taisyta, o kaip pasakiau kad turiu dar tokį pat modelį, ir kad galima iš dviejų padaryt vieną, tai kas šovė į galvą ir pasakė kiek kainuos remontas.Žodžiu net nenori jų taisyti ir remonto kainas sako net nematydamas.

Įmonė tragiška. Verčiasi iš studentų ir iš to uždirba. Įmonės pliusas tas, jog algos nevėluoja, nors yra labai mažos. Pradirbus 5 metus būnant vyr. programariu, max alga 4000Lt į rankas.

jau kokie "malonus" darbuotojai

Taisyt kompu cia nepatariu, nes puse daiktu ismeto, o paprasius paaiskinti kaip suprast ataskymai buna - nezinau. na*ui tokia imone...

Imone uzsiimanti IT. Jeigu kas darbinsites i Technikus ar Elektromontuotojus tai patarimas deretis kuo didesni atlyginima kadangi veliau niekas jo tikrai nekels. kelimas yra tik tokiu atveju kai parasai prasyma iseiti is imones ir jie tada ziuri jeigu tikrai esi jiems reikalingas ir sunkiai pakeiciamas tuomet gal pasiulys dar. Siaip prespektyvu sioje srityje nerasta. Didziausias pliusas imones jog viskas yra daroma oficialiai ir algos neveluoja o buna tiksliai laiku. Tad jeigu neturi kur detis arba ieskaisi darbo kuriam laikui, esi studentas arba nieko nebaiges tuomet cia bus tikrai gerai bet jei zadi tobuleti tuomet tikrai bus sunku cia kaska pasiekti.

Kareivių g. 11B, LT-09109 Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuteriai ir programinė įranga; buitinė technika; didmeninė prekyba; interneto parduotuvės; mažmeninė prekyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės.
      Kodėl rinktis internetinę parduotuvę 1a.lt? Didžiulis pasirinkimas, puikus klientų aptarnavimas, žemos kainos – visa tai internetinėje parduotuvėje 1a.lt!• 100% duomenų saugumas apsiperkant - 1a.lt Internetinė parduotuvė naudoja SSL sertifikatą, garantuojantį duomenų šifravimo autentiškumą, tokiu būdu apsaugojant...
      Ukmergės g. 241, LT-07100 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      KAI REIKIA KAINOS IR PATARIMOVARLE.LT – užsakomųjų parduotuvėlių tinklas, kuriose galima užsisakyti ir atsiimti didžiumą kompiuterinės ir buitinės technikos prekių už internetinę kainą. Mes esame tarsi tarpinis variantas tarp didelių prekybos centrų ir internetinių parduotuvių. VARLĖS dirba su didžiaisiais...
      S. Konarskio g. 2-99, LT-03122 Vilnius.
      Veiklos sritys: interneto parduotuvės; buitinė technika; didmeninė prekyba; įrankiai; kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių remontas, it paslaugos; mažmeninė prekyba; sporto, turizmo reikmenys; telekomunikacijos, ryšio priemonės; vaikų prekės; video ir audio aparatūra, paslaugos, remontas.
      Internetinė parduotuvė www.rde.lt – vieno iš didžiausių Latvijoje prekybos tinklo „RD Electronics“ atstovas Lietuvoje.Prekiaujame populiariausių prekės ženklų kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais, stambiąja ir smulkiąja buitine technika. RDE.LT yra oficialus 250 gamintojų atstovas, todėl savo klientams galime...
      Vinco Kudirkos g. 9-39, Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuteriai ir programinė įranga; kompiuterių programinės įrangos kūrimas; konsultacijų paslaugos.
      UAB „Binar Solutions” – IT sprendimų įmonė, besispecializuojanti duomenų ir veiklos analitikos, duomenų integravimo bei dirbtinio intelekto (AI/ML) sprendimų kūrime. Įmonė teikia programavimo bei pažangių duomenų sprendimų paslaugas verslui, padėdama efektyviai išnaudoti turimus duomenis ir priimti pagrįstus...
      Ozo g. 12A, Simbiocity Penta, LT-08200 Vilnius.
      Veiklos sritys: kompiuterių programinės įrangos kūrimas; biuro įranga; kompiuteriai ir programinė įranga; konsultacijų paslaugos; telekomunikacijos, ryšio priemonės.
      Hanna verslo valdymo sistema - įrankis tvarkingesniam pardavimų, projektų, klientų aptarnavimo ir kt. procesų valdymui. Hanna moduliai atitinka svarbiausius jūsų verslo procesus ir leidžia juos paprastai valdyti vienoje vietoje.Hanna tikslas - tvarkingi ir skaitmenizuoti Jūsų verslo procesai, patogūs įrankiai...