Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Adminsta, UAB
Skambinome del sildymo kad nesyla visas butas praseme atvykti kad susiektu su virsutiniame aukste gyvenanciais kaimynas, taciau nieko nepadare atvaziavo pastovejo ir viskas, paskambinus paklausti kokia yra situacija, tiesiog atsake kad cia jie nieko padaryto negali ir mes patys turime ieskoti visu gyventoju. Labai neatsakingi. Savo darba permeta kitiems.
Adminsta administravo mūsų namą 15 metų, nuo pat namo statybų pabaigos. Kaip ir daugumą daugiabučių šiaurės miestelyje, kuriuos gavo administruoti galimai be jokio konkurso ir konkurencijos. Galimai dėl savininko Ūselio ryšių su UAB "Ukmergės statyba" vykdžiusia namo statybas. Kol namai buvo nauji ir viskas veikė, viskas tikriausiai +- buvo gerai. Bet kai tik namai pradėjo senti ir atsirado pirmosios problemos, pasimatė adminstos nekompetencija, resursų trūkumas ir apskritai nenoras tinkamai vykdyti savo pareigas.
Viena didžiausių namo problemų buvo požeminio parkingo hidroizoliacija. Dėl statybos broko - izoliacinės medžiagos nebuvo užleistos ant namo pamatų, dėl to per smarkesnes liūtis ir atlydžius vanduo eilėje vietų per visą namo perimetrą tiesiog bėga į požeminį parkingą, gadindamas tiek bendras tiek gyventojams priklausančias patalpas. Problema išlindo dar garantiniu laikotarpiu, bet buvo adminstos piktybiškai ignoruojama, tol, kol išnyko bet kokie šansai kažko...
Kreipemės dėl vis neprasidedančio šildymo. Visame Vilniuje jau šildo, pas mus radiatoriai šalti (turėjo būti pajungta VĖLIAUSIAI spalio 17d. vakare). Namuose šąlame, viduje 16 laipsnių, naktimis nukrenta iki 15!!! Drėgmė virš 70%, o tai labai pavojinga sveikatai!!! Skambinom visiems, kam į manoma, kad tik padėtų. Adminsta net nekelia ragelio! Ar tai normalu? Vienas asmuo namuose jau serga. Mes kreipiamės maloniai, prašome pagalbos, nes visų pirma sveikata yra svarbiausia…
Šiaurēs miestelis, Žygio g.
Buvo permoka už įmonės paslaugas. Gyvenamoji vieta nutraukė paslaugas su Adminsta ir dabar permokos negrąžina nuo 04 mėn.
Į laiškus ignoruojama. Taip pat, kalbant apie darbus galite susidaryti įspūdį, kodėl buvo nutraukta sutartis. Nerekomenduoju rinktis šio namo administratoriaus.
PAPILDYTA: Permoka grąžinta po atsiliepimo.
Laba diena. Prašome pagaliau sutvarkyti netvarką prie šiukšliadėžių, esančių tarp namo Žygio g. 93 ir transformatorinės. Nesuvokiama, antisanitarinė betvarkė. Namo gyventojai kreipsis į savivaldybę, sanitarijos priežiūros ir kitas tarnybas, kad "Adminsta" pagaliau būtų priversta atlikti savo funkcijas. Pagarbiai Genė
Kiekvieną kartą reikia skambinti ir prašyti, kad dirbtų savo darbą. Neraginami nieko nedaro, nors sąskaitas išrašyti tai labai greiti. Jei mergaitės, kurios atsiliepia šneka mandagiai, tai direktorius.... oho, maža nepasirodė. Žolė kieme šiemet dar nešienauta, tuoj bus iki kelių, o kai paklausiau kodėl nešienauja- atšovė, kad nešokinės pagal kiekvieno dūdelę. Žodžiu, žuvis pūva nuo galvos.
Bendravimas arogantiškas ir apgailėtinas, už 40 € skolą nusprendė konsultuotis su advokatų kontora, vietoj to, kad primintų bent el. paštu. Įdomiausia, kad delspinigiai už skolą jokie nepaskaičiuoti, bet advokato konsultacija įtraukta į sąskaitą. Kas gali paneigti, kad taip neproteguojamas šeimos versliukas ar išsiplaunami pinigai teisinėm konsultacijom.
Apie pačias namo priežiūros paslaugas net nėra ką kalbėti, laiptinė ir langai pastoviai purvini, požeminiai garažai valomi atmestinai.
Visiškai savo darbo nedirbantis administratorius. Jokių normaliai dirbančių savo tarnybų (net avarinių) neturi, ne darbo metu neprisiskambinsi. Į el. paštu ar savitarnoje registruotas problemas praktiškai nereaguoja, paskambinus telefonu žada sutvarkyti. Po kelinto skambučio paprašius duoti pakalbėti su direktoriumi, girdi kaip tas tave "pasiunčia" ir telefonu nekalba. Name lemputes kas mėnesį keisdavo šimtais (aišku gyventojai susimokėdavo už jas), po administratoriaus pasikeitimo kažkodėl lemputės baigė perdeginėti. Periodiškai (bent 2 kartus per metus) būdavo nepigūs fifto remontai (brangiausias gyventojams kainavo ~5000 eur), pakeitus lifto administratorių į nepriklausomą nuo Adminstos - per 2 metus gedimų dar nebuvo. Toliau kiemas, vaikų žaidimo aikštelė. Po sūpynėmis, čiužykla, prie smėlio dėžės reikėjo išlyginti smėlį (per keletą metų atsirado išspardyto smėlio duobės arba kalnai, kuriuos reikia išlyginti). Registruoju problemą, po keletos dienų informuoja, kad sutvarkyta....
Giedriau, ieškome naujo mūsų namo administratoriaus. Galite pasidalinti, kokį sprendimą radote, atsisakę jūsų namui priskirto administratoriaus?
Naujakuriai jokiu būdu nesudarinėkite sutarčių su "Adminsta" Atsikrausčiau į Šiaurės miestelį bene prieš dešimt metų ir kasmet minėta įstaiga darosi vis įžūlesnė. Jei anksčiau dar parodydavo kokio nors geranoriškumo, tai dabar nieko nesprendžia, vienintelis atsakymas-kad tuo turi rūpintis patys gyventojai. Grubūs, netašyti.
Teko susidurti su šia įmonė, žodžių trūksta. Direktoriaus bjaurumo lygis siekia "10tuką". Teko apsilankyti UAB "Adminsta" biure iš kurio tiesiogine prasme piktybiškais žodžiais buvau išvaryta. Direktorius bjauriai elgiasi su klientais, nemoka bendrauti. Niekam nepatariu susitikt kelyje su Adminsta.
Reiketu juos priversti atsakyti uz savo aferas, , , , !!!!!
Nuo pats atsikraustymo į K.Ladygos 3 (šiaurės miestelyje) nesižaviu šia įmone. Laiptinės valymas labai atmestinas netgi vasarą. Kartą lašėjo vanduo iš viršaus (pas kaimynus problemos nerado privatus santechnikas), bėgo per laiptinės sieną, bet operatyviai niekas nereagavo kol nebuvo naktį avarinei tarnybai paskambinta ir atjungtas vanduo visai laiptinei.
2015-01-12 Kreipėmės telefonu ir pranešėme, kad bute šildymo sezono metu temperatūra laikosi apie 14-16 laipsnių, operatorė užregistravo pranešimą ir pažadėjo pasidomėti kokia ten problema gali būti ir informuoti telefonu.
2015-01-14 Temperatūra bute vis dar žema. Skambučio nesulaukėme. Paskambinome patys ir paprašėme pakelti šildymo sistemos temperatūrą, nes bute nekyla temperatūra. Supraskite tvarkingas butas, langai pakeisti, remontas padarytas ir skylių nėra. Operatorė pasakė, kad reguliuoti jie negali nes grafikus jiems atsiunčia neva VE ir jiekeisti nieko negali... Tokio absurdo negirdėjau, juk kiekvieno namo šildymo sistema individuali ir ji sureguliuojama taip, kad visiems namo gyventojams būtų vienodos komforto sąlygos t.y. pagal higienos normas būtų užtikrinta minimali 18C temperatūra gyvenamosiose patalpose.
Šilumo punkte šildymo sistema reguliuojasi labai paprastai: 5C lauko temperatūros intervalu nustatomos sistemos termofikato temperatūros ir tuomet sistema pagal...
2015-01-14 13.30 Paskambinome direktoriui, jis nurodė už šilumos ūkį atsakingo Romo Dainiaus telefono numerį. R. Dainys bendravo maloniai ir problemą spręsti ėmėsi iškarto. Patikrino situaciją nuotoliniu būdu, pakeitė patametrus ir sutarėme stebėti situaciją, o po poros dienų susiskambinti. Po šio pokalbio peršasi išvada, kad operatorė tiesiog komentavo tai ko neišmanė.
Deja ir man teko susidurti su šia bjauria įmone, kai lauke buvo minusas, kažkodėl buvo nešildomi radijatoriai, vos drugni, viename kambaryje iš viso šalti. Nurodytu numeriu susisiekti neįmanoma, nes dirba iki 16:30 val. Susisiekus su grinda, jie pareiškė, kad mūsų namas nėra įtrauktas į prižiūrimų namų sąrašą. (t.y. kai Admista nedirba, namus turi prižiūrėti grinda). Kitą dieną susisiekus su Admista atsiliepe baisiai nemaloni moteriškė, kuriai akivaizdžiai reikėtų pasimokinti bendravimo su klientais, kalbėjo nepagarbiai, pakeltu tonu, galop ir rėkti pradėjo ant manes. o Išrėkė, kad greičiausiai kaimynai nuorino savi radijatorius tad todėl ir nėbuvo šilti mūsų radijatoriai. Be žodžių! Šlykšti įmonė!
Šiandien Adminsta vėl kaip visad "sublizgėjo". Nuo 19val. viename Šiaurės miestelio name dingo šildymas: už lango -15, radiatoriai šalti, o paskambinti pagalbos nėra deja pas ką.
Nes Adminsta dirba iki 16:30 ir jokiai telefonais neprisiskambinsi. Kita įstaiga, kuriai reikia skambinti tokiu atveju nurodytais telefonais Adminstos oficialiame puslapyje
Tel.: 1355
Įvykus šildymo ar karšto vandens sistemų avarijai ne darbo metu:
UAB ADMINSTA administruojamuose namuose - tel. 1355 (UAB "Grinda")
Deja, Grinda teigia, kad važiuoti negali, nes pagal sutartį su Adminsta jie gali važiuoti tik po 22 val., nes kitu atveju Adminsta nemokės už atvažiavimą.
Ir turime situaciją - už lango viduržiemis, kambaryje temperatūra krenta labai greitai, vakai skundžiasi, kad šalta - o čia reikia laukti 22val.
Visais telefonais, kuriais teko skambinti ir rašyti sms tyli, nors Grinda juos duoda kaip turinčius veikti.
Kas už tai atsakingas? Kur ieškoti pagalbos?
Šiuo atveju, turėjusi kontaktą su p....
UAB ADMINSTA direktorius Jonas Ūselis žiniasklaidai (NTGuru.lt) teigia, kad "Daugiabučius administruojančios įmonės prabyla ir apie galimą konkurenciją. Įmonės stengiasi vilioti daugiabučių gyventojų bendrijas pateikdamos patrauklius pasiūlymus". „Konkurenciją sudaro laikinosios įmonės, laikini administratoriai, susikūrę metams ar dviems, na trims metams daugiausiai. Paskui jie ima ir parsiduoda ar visai išnyksta. Tai nėra gerai. Bet jeigu tie laikinieji administratoriai dabar pateikia mažas kainas, gyventojams tai labai patinka“. Matome, kad Ūseliui pikta, kad kažkas sugeba pasiūlyti pigiau. O mums, apie 80 Veikmės ir kitų įmonių pastytų namų gyventojams pikta, kad prieš keletą metų ADMINSTAI tam tikra prasme buvome perduoti kaip vergai kartu su pirkimo-pardavimo sutartimis. Atkreipkite dėmesį, kad šis administruojančios įmonės vadovas, mus, klientus dažnai apiplėšinėjantis nepagrįstomis sąskaitomis (mano ir mano dešimčių kaimynų, bei kaimyninių daugiabučių gyventojų patirtis),...
Tikra tiesa. Geriau neturėti jokių reikalų, deja, tenka...
Eksperto požiūris: kodėl nealkoholinis "Švyturio Ekstra" laimi medalius?
Nealkoholinis "Švyturio Ekstra" prestižiniame pasauliniame konkurse "World Beer Cup" iškovojo sidabro medalį ir dar kartą buvo pripažintas vienu geriausių savo kategorijoje pasaulyje.
Automobilis išlieka statuso simboliu, tačiau vis dažniau laimi kaina ir patogumas
Automobilis šiandien vis dar dažnai laikomas statuso ir sėkmės simboliu, galimybe parodyti savo pasiekimus ar susikurtą įvaizdį, teigia psichologas Erikas Siudikas. Vis dėlto situacija pamažu...
Transporto verslas juda link naujo duomenų valdymo standarto: ką į tai atsako "Mercedes-Benz Trucks"
Lietuvos transporto įmonės valdo tūkstančius vilkikų visoje Europoje, o kartu su augančiais autoparkais auga ir veiklos sudėtingumas. Nepriklausomai nuo rinkos segmento ar naudojamo sunkvežimio...