Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę MB "Žuvytės.com"
Pirmą kartą užsisakius internetu gero įspūdžio nepaliko. Užsakymo laukiau 10d.d. (informacijoje apie pristatymą rašė 14d.d. - viskas ok).
Komunikacijos nulis, kai buvo kreiptasi keletą kartų su klausimais dėl užsakymo, todėl buvo sunerimta ar likau apgauta, ar ne. Išsiuntė siuntą ir sekančią dieną gavau.
Gavus siuntą atsiėmiau iš karto iš paštomato.
Augalai baisios būklės. Ypač ragalapis. Jau parudavęs, byrantis ir minkštais koteliais (neaišku ar sušalė per transportavimo laikotarpį, ar jau tokį išsiuntė indelyje). Papartis galima sakyti daaar pakenčiamos būklės...
Kiek pirkau nei karto nenuvylė, pasiskaičius komentarus toks vaizdas jog kažkas susimokė prieš mažą verslą, pats turiu MB ir žinau kokia tai atsakomybė ir jog kiekvieno lūkestį pateisinti yra neįmanoma. Asmeniškai rekomenduoju šia parduotuvytę manau jei normali bendravimo etika tai ir normalus atsakas o jei tikiesi ir reikalauji neįmanomo negirdėdas niuansų esi aklas bukaprotis. Parduotuvė patikima, rekomenduoju!
Uzsakymo isiuntimas uztruko 8d ir tai tik pradejus ieskot, isiunte ne tai kas buvo uzsakyta, komunikacija apgailetina lygi nuliui, apeit sita kontora lanku ir nesigadint nervu, yra patikimu parduotuviu kur bedu nekyla
Kiek pirkau nei karto nenuvylė, pasiskaičius komentarus toks vaizdas jog kažkas susimokė prieš mažą verslą, pats turiu MB ir žinau kokia tai atsakomybė ir jog kiekvieno lūkestį pateisinti yra neįmanoma. Asmeniškai rekomenduoju šia parduotuvytę manau jei normali bendravimo etika tai ir normalus atsakas o jei tikiesi ir reikalauji neįmanomo negirdėdas niuansų esu aklas bukaprotis. Parsuotuvė patikima, rekomenduoju!
Tragiška parduotuvė - nerekomenduoju niekam. Ėjau su konkrečių kelių prekių užklausom, nors svetainėje rodė, kad reikiamų prekių turi vietoje, tų prekių visgi neturėjo, pradėjo kišti kitas, pasakoti, kad skirtumai nėra reikšmingi, o kas prirašyta pačių jų internetinėje svetainėje prie aprašymo - ne viskas tikslu... Paklausus techninių klausimų apie prekę, savininkė pradeda neberišliai šnekėti, viena pasako, po minutės jau sau paprieštarauja, iki galo atsakyti į klausimą negali. Patį didžiausią pasibaisėjimą sukėlė tvarka pačioje parduotuvėje - kur pardavinėjami Gaideliai - jie gyvena ilgai nekeistame vndenyje, vanduo neskaidrus pabalęs, stiklinių šonai parudavę: vienoje stiklinėje Gaidelis plaukiojo išpūstom žiaunom, aukštyn pilvu - pardavėja stigiai stiklinę nusinešė į savo kambarėlį gale parduotuvės, grįžusi jau nebepratarė nei žodžio - turbūt nebuvo smagu kai kientas pamatė tai, ko neturėjo pamatyti... Su gyvūnais dirbantis žmogus neturėtų taip atsainiai elgtis. Nusipirku tik...
Karantino metu fizinė parduotuvė prekybos nevygdo. Jei pirkote - tai buvo seniau. Kortele nebuvo galimybės atsiskaityti tik 1 atveju- jei nebuvo savininkės, nes kortelių skaitytuvas yra surištas su savininkės asmeniniu telefonu. Prekių asortimentas nesutampa parduotuvėje ir internete, taip pat gali skirtis ir kainos. Taigi, jei norite konkrečios prekės - ją reikia užsakyti ir apmokėti banko pavedimu. Taip pat galima paskambinti nurodytu numeriu ir išsiaiškinti dėl kilusių problemų ir klausimų. Ir jei atvykote darbo dienos pradžioje ir radote negyvą gaidelį - na taip nutinka - net ir Jūsų akvariume žuvytė gali nugaišti. Labai apgailestauju už blogus įspūdžius. Būkite sveikas ir geros nuotaikos <3
Antrą kartą pas juos pirksiu, ir trečią, ir ketvirtą. Apmokėjęs iš anksto pavedimu, prekę pasiėmiau maždaug po savaitės. Gal mažoka buvo komunikacijos, kada ta užsakyta prekė pas juos bus, bet dideliu trūkumu tai man nepasirodė. Nuvykęs į parduotuvę, visai maloniai pabendravau. Rašyčiau 9 balus iš 10 kartu su linkėjimais.
Antrą kartą pas juos nepirksiu. Vieno iš užsakytų augalų neturėjo apie tai sužinojau tik gavęs siuntinuką. Užsakymą dariau penktadienį, tą pačią dieną ir išsiuntė nepagalvoję, kad augalai per savaitgalį gulės kurjerių sandėliuose (terminaluose). Kurjerių pickup terminalą pasiekė tik antradienį antroje dienos pusėje. Vieno iš augalų būklė kaip nuotraukoje.
Visiškai sutinku su šiuo komentaru. Situacija analogiška ir mano atveju. Taip pat norėjau kreiptis į policiją. Rašiau laiškus - neatsakė. Po dviejų savaičių gavau sugeneruotą atsakymą, kad užsakymas atmestas.
Aptarnavimas nekokybiškas.
1.Neatrašo į jokius paklausimus apie prekes, rašiau keletą kartų, nulis emocijų.
2.Prekių pristatymas vėlavo vos ne pora savaičių, (nors parašyta, jeigu vėluoja pristatyti, visada apie tai yra pranešama).
3.Į skambučius niekas nereagavo.Norėjau kreiptis jau į policiją, dėl apgavystės, kol pagaliau pavyko prisikambinti ir išsiaiškini, kad vis dėl to prekes pristatys.
4.Elementarios bendravimo/elgesio etikos stoka, vietoje atsiprašymo - tyla, vėliau nerišlus mykimas į ragelį.
Sveiki. As tikrai nieko neginu. Pats esu apsipirkinejes cia ir tikrai viskas buvo puiku. O lepsu buna visur tai nereikia smerkti kasko. As nezinau visos situacijos, bet gal jus buvote tame kalti.Ar iviko nesusipratimas.
I laiskus ir skambucius neatsako, prekes uzsakai, atveza ir neispeja jei prekiu nera, teko keleta kartu pirkti, raso prekiu sandelyje yra nusiperki, o atvaziavus pasako nebuvo to ir ano, o taisyklese parasyta jeigu prekes nera ispeja ar pranesa, Uzsakiau zuvyciu kurios gyvena buryje, atveza kelias ir sako daugiau nebuvo, nei nepaklause ar as noriu mazesnio kiekio ar ne. Tikrai nebendaruja, toks jausmas kad greiciau pasiimk viska ir kad greiciau iseiti
Aptarnavimas nekokybiškas.
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Polestar" tęsia plėtrą Europoje – pradedama prekyba Baltijos šalyse
Galingų ir sportiškų elektromobilių gamintojas "Polestar" 2026 metais atidarys tris naujas atstovybes Baltijos šalyse, kurios įsikurs Vilniuje, Taline ir Rygoje. Plėtra vykdoma bendradarbiaujant...
Kur patikimai įdarbinti 100 tūkst. eurų?
Turint keliasdešimt tūkstančių ar 100 tūkst. eurų laisvų lėšų, norisi tuos pinigus patikimai įdarbinti. Tad kyla klausimas, kaip tai padaryti?