Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Xdalys LT, UAB
Perskaičius įvairius komentarus suprantu, kad ne visi gali likti patenkinti, tačiau mano patirtis buvo tikrai gera. Viskas buvo ramiai ir aiškiai paaiškinta, darbuotojai išklausė, nuramino ir problemą išsprendė greitai bei operatyviai. Manau, kad klystame visi - tiek klientai, tiek darbuotojai. Kartais ir patys ne viską iki galo įsigiliname ar nežinome, ko tiksliai norime. Todėl svarbiausia yra bendravimas ir situacijos aiškinimasis. Mano atveju viskas buvo išspręsta profesionaliai ir korektiškai. Ačiū už pagalbą ir požiūrį į klientą. Sėkmės darbuose vyrukams ir kuo daugiau patenkintų klientų! ????????
Labai bloga patirtis su XDALYS. Svetainėje neįmanoma patikrinti, ar detalė yra sandėlyje prieš mokant. Nusipirkau ir sumokėjau už Audi A6 C8 buferį (kodas 4k0807437), tačiau tik po savaitės pranešė, kad prekės nėra. Svarbiausia — ši prekė vis dar rodoma svetainėje kaip prieinama!
Dėl valiutos konvertavimo (moku iš Lenkijos PLN/EUR) praradau apie 100 zlotų. Pinigai buvo įšaldyti savaitę be jokios priežasties. Tai panašu į sąmoningą klientų klaidinimą. Nepatartina pirkti!
Lot number: 16831647753
Nerekomenduociau niekam tokios imones nes visu pirma netikslingai viska suraso taprasme siuntimo islaidas.pirkom stikla pervedem pinigus o jie pareiske kad reik dar dasimoket prie tos siuntos siuntimo islaidas nes jis parkeliaus is kitos salies.jei but surasyta viskas aiskiai butume net neuzsisakineja.pasakem kad tada nepirksim ir atgrazint pinigus.tai cia kaip anstoliai gavo pinigus ta pacia minute o atgrazys pareiske kad per savaite laiko.
Patarimas apeiti šitą KONTORĄ. Atėjus grąžinti netinkamą detalę - pareiškė, kad detalė jau buvo naudota. Kai pasakiau kad detalė buvo tik pamatuota ir pamačius kad netinka - atvežta grąžinti, pradėjo pasakoti, kad man neapsimoka siųsti, nes siuntimo išlaidos didelės ir tiekėjas jos nepriims nes matosi surinkimo žymės. Kai paklausiau, kaip kitaip patkrinti ar tinka detalė tada jau sako pinigus grąžinsim. Kai pasakiau kad aš apmokėjau atsisiuntimo išlaidas tai kodėl man dabar nori grąžinti pinigus be siuntimo išlaidų, nes jei būtų iš pradžių tinkamai parašyta detalės informacija aš jos būčiau nepirkęs. Ir paprašiau man grąžinti visus pinigus - sako nepriimsim ir eik į Vartotojų teises.
Užsisakiau pagal jų katalogą detalę. Sumokėjau. Perklausiau telefonu ar tikrai turi. Iš trijų skirtingų el.pašto dėžučių klausinėjo ar tokią detalę užsakiau. Patvirtinus, kad taip, prasidėjo prašymai atsiųsti foto. Visiems trims nusiunčiau. Tyla. Rašau, neatsako, skambinu - neatsako. Parašius piktą laišką, teikėsi atsakyti, kad tokios detalės neturės. Žodžiu, pardavinėja tai, ko neturi. Apeikit iš tolo ! Įdomu kiek laiko temps su pinigų grąžinimu
Gavau iš xdalys nekokybišką detalę. Parašiau laišką, kad detalė netiko ir norėčiau, kad gražintų pinigus... atsakymas buvo toks jog siųs tiekėjui, įvertins ar ji bloga ar ne tada grąžins pinigus... totalus neprofesionalumas...tai jeigu esat tarpininkai tai Jūs turite užtokrinti ir prisiimti atsakomybe, o ne, , kazkam siųsim, kažkada grąžins". Tarp kitko detalė kainavo xdalys apie 45 € pažiūrėjus pas ale tėkėjus 16€.
Xdalys.lt sakyčiau eiliniai, , perekūpai" kuriems svarbu kažka, , bele" parduot, o ne normaliai ir sąžiningai patenkint pirkėjo lūkesčius. Labai nerekomenduoju....
Buvo šiek tiek baisu užsisakyti dėl pakankamai daug neigiamų atsiliepimų, tačiau kadangi prekę turėjo tik jie - vis tik nusprendžiau surizikuoti. Dar tą pačią dieną po atlikto užsąkymo susisiekė elektroniniu paštu ir pasitikslino kokio konkrečiai modelio man reikia ir tik po to atliko užsakymą, taigi buvau maloniai nustebinta šio dėmesio ir atsakingo požiūrio. Prekės reikėjo šiek tiek palaukti, bet atkeliavo būtent tai kas ir buvo užsakyta, taigi patirtis labai teigiama. Į telefono skambučius taip pat atsiliepinėjo, bendravimas buvo malonus. Rekomenduoju !
Susirašinėjimas:
Radau jau,
https://www.xdalys.lt/lt/product/16711200453/ va toks pats kaip pas jus. Toks pats oem kodas, tai tiks toks.
Tai dabar turiu toki pasiulyma, galim ta grazint tiekejui, bet reikes padengti siuntima I abi puses, tai yra 10 eur. Bei reikes atsiusti ta dangteli mums atgal.
O mes Jums atsiusime šį su priemoka.
Arba paprastesnis variantas. Darome tą kur gavote dangtelį už savikainą -17eur. Jo niekur siust nereikia, galite išmesti, arba nežinau ką. Skirtumą, 16eur permetam ant naujo užsakymo.
Tai Jum 30eur damoketi reiktų už tą kitą ir tiek.
Su pagarba/Best regards,
Darius M.
Pardavimų Vadybininkas / Sales Manager
Iki šios dienos tvarkom ir nesutvarkom pirmą variantą. Atsiliepia iš dešimto karto, pažada atsiųsti siuntos kortelę ir taip iki dabar... tragedija, o ne kontora...
Blogiausia patirtis turėta su automobilių detalių pardavėjais, užsakiau prekes kurios buvo nuotraukoje o gavau tik vieną iš jų kuri man realiai nereikalinga, pirkau detalių rinkinį o gavau viena iš jų kurios man nereikia, 10 dienų bandžiau susisiekti su pardavėjais kol pagaliau man pavyko, bet paaiškinus situaciją jie pareiškė kad pardavėjas nenori atsiimti prekės todėl grąžinimas negalimas, tai taip išėjo kad 116€ kuriuos sumokėjau įkrito apgavikams į kišenę. Patarimas kurį gavau iš Xdalys tai pardavinėti detalę pačiam???? kažkoks apsurdas, pirmą kartą likau apgautas pirkdamas autodetales
Aptarnavimas apgailetinas, nenoras bendrauti, po uzsakymo apmokejimo rašo kad jeigu norite gauti užsakytą prekę turite dar papildomai susimoketi 40€ kadangi mes blogai paskaičiavome, pasakius kad manes tai netenkina paraše, kad galite atšaukti savo užsakymąir jums gražinsime sumoketus pinigus per 14 d.d
Dalis užsakau jau ne pirma karta. Viskas vyko sklandziai. Dabar pateiktas ir apmoketas uzsakymas kazkur uzstrigo jau 13 dienu. Negaunu jokios informacijos apie uzsakymo bukle. I el. laiska neatsako, is kontaktuose pateiktu tel. numeriu du nepasiekiami, o treciu autoatsakiklis sako, kad visi konsultantai uzimti. Skambinau visa diena laukdamas po pusvalandi. Kažkas ten ne taip.
"Civinity" išplatino didžiausią obligacijų emisiją grupės istorijoje: pritraukė 13,54 mln. Eur; net pusė investicijų sumos – iš mažmeninių investuotojų
Pastatų priežiūros, inžinerinių ir technologinių sprendimų grupė "Civinity" sėkmingai užbaigė viešos obligacijų emisijos siūlymą pagal iki 50 mln. Eur vertės obligacijų programą. Per platinimą...
Darbas, kurį verta "pasimatuoti": atvirų durų dienos įveikia oficialumo barjerus
"Dažnai pagalvoju apie tam tikrą darbą, profesiją ar įmonę, tačiau abejoju, nes nebandžiau, nepažįstu įmonės iš vidaus ir nežinau, ar tai man tiks."
"Surfshark" IT saugumo vadovas: kiekviena aktualija – įrankis atakai
Kibernetinės grėsmės Lietuvoje sparčiai evoliucionuoja ir tampa kasdiene verslo bei visuomenės realybe. Sukčių taikiklyje šiandien esame visi, nepriklausomai nuo įmonės dydžio ar užimamų pareigų...