Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Western Union Processing Lithuania, UAB
Anksčiau tai buvo puiki pinigų pervedimo paslauga, dabar - tikras košmaras: nuolatinės autorizacijos problemos, blokavimai, neįmanoma prisiskambinti ar išspręsti klausimų. Parašyti galima tik per formą, o vėliau vis tiek nukreipiate į telefono numerį, kuriuo neįmanoma prisiskambinti. Ar jums apskritai rūpi klientai? Esu labai nusivylusi. Perskaičiusi kitų atsiliepimus - jau nebesistebiu.
Kauno akropolis, karaliaus Mindaugo pr.49 zmones apeikite sita wester union, stovesite eileje valanda laiko, ten dirbanti Jurate Kuraitiene aptarnauja zmones valandos laiko begiu, laukiama prie langelio gera puse valandos, uz tokius pralaukimus jokio atsiprasau ir jokio viso gero, I zmones regional kaip I siuksles????prasome pagarbos zmonems
Vadovybės požiūris į lietuvius, kaip į pigią darbo jėgą. Apie darbo kultūrą nėra net kalbos. Nerekomenduoju atiduoti savo energijos įmonei, kuri ne tik kad nevertina savo darbuotojų, bet dar ir akivaizdžiai nesiskaito, išnaudoja ir, be abejo, mažai moka.
Tai jiems prioritetas visad atleisti senus darbuotojus ir paimt naujus uz pigiau. Niekam ten nerupi nuveikti darbai :D pastoviai reformos ir atleidimai. Na ir mazos algos kas be ko.
ДЕРЬМО а не компания!!! Рекламируют переводы за 3 евро а услуга не работает!!!
с 22.10.19 зарегистрировался как указано на сайте. все попытки перевести деньги заканчиваются ошибкой CVV кода.
звонил, писал, мило отвечали но ничего не делают.
переводы за 3 евра ВРАНЬЁ!!! просто реклама
š***s, o ne įmonė !!! Reklamuoja pervedimus už 3 eurus, o paslauga neveikia !!!
nuo 10.22.19 registruotas kaip nurodyta svetainėje. visi bandymai perversti pinigus baigiasi CVV klaida
paskambinau, parašiau, saldžiai atsakė, bet nieko nedaro.
pervedimai už 3 evra MELAS !!! tiesiog reklama
Laba diena, mes su vyru esame weststein korteliū turėtojai, dirbome sezoninį darba už kurį atlygį gavome y sias korteles, iš vyro kortelės į savo persivedžiau pinigėlius, kadngi kaskodėl aktyvavus vyro kortele jam neatsiuntė pin kodo ir kaškodėl neatsiunčia, man leido nusiimti tik dalį pinigų ir užblokavo mano kortele, kaskoks sandorių stebėjimas, atsiuntė į el pasta viena laiska jok vyksta pinigų kilmės patikra ir gali paprasyti papildomų dokumentu, taciau jau trys savaitės kai negalim disponuot savo pinigais, auginame penkis vaikus, tai ka daryt, kur kreiptis, į westein niekaip neprisiskambiname, amžinai operatoriai užimti, į el laiskus niekas neatsako, kortelės neatblokuoja tai kur kreiptis ka vaikam pasakyt kad neturim pinigėlių atsakykit kas nors, sie pinigėliai pervesti is valdiskos įstaigos miškų urėdijos, tai kiek laiko trunka ta patikra ptasau pasakyti.
Sveiki. Bet ir beprotnamis o ne WESTSTEIN, iš pradžiu buvo viskas gerai. Gyvenu kaime, ir man buvo pervede iš savivaldybės malkoms skirtus pinigus 152 eurus. Tai savaite laiko kniso prota, kol ar atgavau tuos pinigus. Turiu sunkia negalia ir dabar antra savaite kaip nukniso mano neigalumo pensija ir nebegaliu atgauti pinigu. Kur verkiant reikia. Baigėsi vaistai, o neigalumo negaliu atgauti, tenka per policija reikalauti kad gražintu neigalumo pensija. Ir tokiu atveju teks atsisakyti tokio suknisto banko.
Dariau pavedima is Lietuvos i Turkija. Penktadieni issiunciau pinigus, kurie kaip buvau informuota nukeliaus. Sekmadienio ryta gavau skambuti is moters, kuri prisistate, kad yra is Western Union. Prasidejus pokalbiui buvau sokiruota jos klausimu, tokiu kaip: “kam siunciata pinigus, kokiu tikslu siunciate, kiek laiko pazistte ta zmogu, kaip bendraujat, per kokias programeles, kada buvot susitike, kur buvot susitike, kaip susipazinot, kokio amsiaus zmogus ir pan.” Pajautus, kad yra kisamasi i mano asmenini gyvenima ir perziangiamos visos ribos, paklausiau ar galiu neatsakyti i jos pateikiamus klausimus, taciau buvau informuota, jog man tik bus geriau nuo to jei atsakysiu. Po ilgo, varginancio pokalbio, per kuri jauciausi svelniai tariant istyrineta po kauleli, gavau atsakyma, jog ji nusprende, kad esu apgaudinejama ir mano perlaida stabdo. Ir negana to, ji leido sau pasakyti, jog ji rekomenduoja man su tuo zmogum nebendrauti. Esu sokiruota, apstulbusi ir pasibjaurejusi sita imone.
Buvau issiuntes pinigu is Olandijos y Lietuva, ir pamesiau kontroliny numery, ir kaip gryzau y Lietuva pasirodo reikejo to numerio, o as jy buvau pametes, tai neleido pinigu nusiimti, kazkokia nesamone, nelogiski istatymai, buvau susiskambines su vester union sake priims y pokalby, nuvykau Y Vilniu, ir kazkokie du nemalonus apsauginei manes nepriime, tysiojosi, nesiskaito su zmonemis, as tiems apsauginiams sakiau kad as susitares, bet jiems buvo tas pats, labai nemalonus zmones nesiskaitantys su zmonemis!!
Jau antra karta gaunu žinutę į savo asmenini tel. Siuntėjas -
WULITHUANIA
"Nuo Western Union: EVALDAS NECELIS atsieme jūsų pinigų perlaidas. Aciu!"
Jokių perlaidų niekam nedariau. Bandau kažką susirasti pagal tokį pavadinima išmeta tik šios įmonės rekvizitus su 1500 darbuotojų. Jokių kontaktų, jokio ryšio, jau nebeįsivaizduoju kas vyksta ir kur kreiptis... :)
Pagal įmonės adresą ir darbuotojų skaičių, paminėtą čia, sprendžiu, kad turima galvoje mūsų įmonė, o ne pervedimų skyriai, tokie kaip paštas ar Swedbank. Todėl norėčiau patikslinti, kad tie 1400 darbuotojų nėra susiję su tuo, kad paštininkės nesutinka siųsti jūsų pinigų, arba kažkas joms liepė taip daryti. Mes dirbame daugiausia su Jungtinėmis Valstijomis ir su Lietuvos klientais susiduriame itin retai, todėl niekaip negalėjome užsitarnauti jūsų pasipiktinimo, net ir norėdami. Paprasčiausiai, jūsų perlaidos ne mūsų valioje, tuo užsiima kiti asmenys, kitos institucijos ir kad ir kaip piktinsitės dėl ilgų eilių ar kaltinsit mus dėl to, tai nieko nepakeis. Apgailestauju dėl nusiskundimų ir nemalonių potyrių, kiekvienam mūsų įmonės darbuotojui būtų malonu girdėti, kad žmonės lengvai ir greitai gali pervesti pinigus savo artimiesiems ir sulaukia efektyvios ir geras emocijas paliekančios pagalbos iš atsakingų asmenų. Tokios, kokią mes kasdien esame mokomi suteikti.
Visų pirma aš esu nusivylusi bei pasipiktinusi... Man siuntė pinigus iš užsienio asmeniškai man, ir nuejau pasiimti į paštą jų neatidavė... tai nėra milijardinė suma, o pinigai siusti asmeniškai, man. Nors tokie istatymai nera labai logiški.... nei mama, negali pasiimti nei aš. tai tie pinigai jau baloje, o visgi jie uždirbti pinigai žmogaus rankomis. O siuntėjas, neturi laiko kažokiem peradresavinam, žmogus dirba... Ir visų pirma, Anglijoje niekas neklause ar pilnamečiui siusti pinigai ar ne. Kaip ir sakiau jau, pinigai į balą, o visgi man tų pinigų labai reikia....
Kodėl UAB „Duliuksa“ vertina meistrai ir klientai, siekiantys kokybiško apdailos rezultato
„Duliuksa“ – tai ilgametę patirtį sukaupusi įmonė, orientuota į profesionalius dažymo ir apdailos sprendimus. Įmonė dirba dažų, dekorų ir apdailos įrankių srityje, todėl yra puikiai pažįstama tiek...
"Atsinaujinančios energetikos investicijos" atskleidė savo investuotojų struktūrą: stebi naują tendenciją
Ilgą laiką investicijos į atsinaujinančią energetiką mūsų regione buvo vertinamos kaip sudėtinga infrastruktūros sritis, kurioje dominuoja stambūs fondai bei profesionalūs rinkos dalyviai. Tačiau...
Istorinis Žvėryno projektas atveriamas ir smulkiesiems investuotojams
Vilniaus Žvėryne vystomas nekilnojamojo turto projektas tampa vienu ryškiausių šių metų premium segmento projektų sostinėje. Beveik hektaro teritorijoje planuojamas daugiafunkcis kompleksas...